Lovoo: hvordan den tyske dating-app fortsætter med at udvikle nyttige funktioner til daters

4 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kort version: Som en lille, tysk dating platform, LOVOO stadig slå andre populære dating apps på markedet med nu-allestedsnærværende funktioner som GPS-baserede matchning. Virksomheden har siden brugt innovationer inden for teknologi til at bevæge sig ud over Tyskland og hjælpe brugerne med at udvikle relationer i hele verden. Nu er virksomheden flytte sit fokus på fremtiden for dating igen. LOVOO er at øge sin platform med funktioner som livestreaming, video-chat, og en messaging værktøj kaldet Icebreaker, der giver brugerne mulighed for at præsentere sig selv for andre - også selvom de ikke har matchet.

Som nye dating apps poppe op kapret friske måder at forbinde med singler, er de ofte bygget på de nyskabelser af platformene, der kom før dem. Og mens dating apps kan komme og gå, de innovatorer fortsat bane vejen frem med næste generation funktioner og forbedringer.

LOVOO, der blev lanceret før Tinder i 2011, er en af ​​mobilmarkedet oprindelige dating apps. Det blev grundlagt af en gruppe på syv venner i Tyskland, der kom op med idéen efter at drive et socialt mødested netværk i deres hjemby Dresden 2004-2011.

load...

Grundlæggerne var ikke finansieret eksternt og måtte skabe den app med minimale ressourcer, men de stadig udviklede funktioner, der sætter baren for fremtidige dating apps. For eksempel LOVOO var den første app til at bruge GPS radar for at vise nærtliggende brugere - en teknologi, er det stadig beskæftiger. I dag, GPS-baserede matchning er almindelig på dating-platforme i hele verden.

Sebastian Matkey, LOVOO Senior PR og Content Marketing Manager, sagde den app mål er at forbinde daters med andre i nærheden.

Alligevel Sebastian Matkey, LOVOO Senior PR og Content Marketing Manager, sagde, at over LOVOO syv år i drift, har platformens mål forblev ens.

load...

”Missionen har altid været at hjælpe folk forbinde med andre i nærheden,” sagde han.

Men, selvfølgelig, så meget har ændret sig i dating branchen siden 2011, og LOVOO, som fusionerede med The Mød Group i oktober 2016 ved det skal holde innovere for at hjælpe brugerne med at finde hinanden.

”I løbet af de sidste 12 til 18 måneder, vi har været igennem en intens rebranding proces, med et nyt logo, nye funktioner, og en ny filosofi,” siger Sebastian.

Det er alt sammen en del af LOVOO tro på, at fremtiden for dating apps vil være oplevelses teknologi, der ikke klæber til dagens sort-hvid struktur.

”Vi tror ikke, at algoritmer automatisk matche folk, eller at vi skal love folk, at de vil finde deres livs kærlighed,” siger Sebastian. ”I stedet anerkender vi de komplekse dating og giver en app, der ledsager dig på vej, mens du samler personlige erfaringer.”

Med denne realistiske syn på moderne dating og teknologi, LOVOO er på en mission for at blive på forkant med dating apps i mange år fremover.

load...

Innovative funktioner Hjælp Daters finde hinanden

LOVOO, tilgængelig på iOS , er lykkedes, hvor så mange andre apps har fejlet, fordi det hele tiden tilføjer nye værktøjer under opdatering sine nuværende.

Et af LOVOO mest populære funktioner kaldes Live. Med det, kan brugerne livestreame deres dag til andre brugere fra deres synspunkt. Og snart vil platformen tilbyder en én-til-én livestreaming mulighed.

”Mere end 20 millioner minutter blev tilbragt i live på en enkelt dag, op 37% i løbet af vores højeste dag i marts”, siger Sebastian. ”I juni havde vi cirka 100.000 tv-selskaber og 700.000 seere på The Mød Koncernens samlede apps.”

Og live er blevet så populært, fordi det giver daters en mere personlig forbindelse til hinanden.

LOVOO mobile app funktioner er designet til at give brugerne en engagerende matchende oplevelse.

”Vi tror på dating med ekstra underholdning, der hjælper dig med at blive mindre ensomme og tilføjer autenticitet på samme tid,” sagde Sebastian.

En anden LOVOO funktion, som brugerne er begejstrede er matchende, et gamified værktøj, som medlemmerne kan bruge til at møde nye partnere. Med Matching, brugere trykke på hjerte på en anden brugers profil. Hvis denne person returnerer derefter hanen, er de to matchede. Matchet brugere har derefter mulighed for at chatte med hinanden.

Radar, GPS-matching med brugere, der er i nærheden, er fortsat et af de app mest brugte funktioner. Icebreaker, en anden almindeligt anvendt tjeneste, sender beskeder til dem, med hvem brugere endnu ikke har matchet.

Snart LOVOO planer om at indføre Quick, en en-til-en live video chat-funktion.

Love Stories data til at bakke dem op

LOVOO stadig populær med daters på grund af så mange veldokumenterede succeshistorier genereret af platformen. Kærlige partnerskaber fremmes ved LOVOO er fælles, hvilket gør platformen appel til daters søger alvorlige forhold.

”I 2017 havde vi over 500 millioner kampe og over 4 mia chatbeskeder sendt,” siger Sebastian. ”Vi havde også 24 LOVOO ægteskaber, 26 LOVOO babyer, 53 par, der flyttede sammen, og 18 par, hvor mindst én person flyttet til et andet land. Og 2018 ligner indtil videre.”

De fleste af disse kampe finder sted i Tysklands top fem markeder: Berlin, Hamburg, Köln, München og Frankfurt. Men selskabet er rullende ud tjeneste i mange andre lande.

Med en udvidelse plan og så mange succeser, nogle af de personlige historier stadig holde den app udviklingsteam jordet og inspireret. Sebastian delte en af ​​hans favoritter.

”En dejlig historie handler om Karmen og Pietro ,” sagde han. ”De var begge på ferie i Kroatien. De svarer ikke på LOVOO, og hun vendte tilbage til Tyskland før ham. Men hun glemte at tænde hendes GPS, så i henhold til den app radar, hun var stadig i Kroatien.

Så Pietro, som stadig var i Kroatien, skrev til hende. I første omgang troede hun, at han var kroatisk, men når hun indså, hvad der var sket, begyndte de chatter. Efter at han vendte tilbage til Tyskland, de faldt i kærlighed.”

LOVOO arbejder på endnu mere unikt værktøj

Selvom LOVOO blev grundlagt i Tyskland og gearet til tyske brugere, virksomheden fortsætter med at udvikle værktøjer der kan anvendes til daters rundt om i verden. Og mangfoldigheden af ​​virksomhedens medarbejdere - som kommer fra Colombia, Spanien, Italien, Libyen, Puerto Rico, Polen, Rusland, og Chile - hjælp til denne mission.

Medarbejdere som arbejder for LOVOO på grund af sin virksomhedskultur, og virksomheden blev opkaldt Arbejdsgiver of the Year af det tyske magasin Focus.

”Fremtiden er nu, og det bliver spændende at se, hvad der sker i de kommende måneder og år i dating. Meget sker i denne branche.”-Sebastian Matkey, LOVOO Senior PR og Content Marketing Manager

”Vi har flade hierarkiske strukturer, masser af fordele (selskab gym, morgenmad, hold madlavning), en start atmosfære, og en familievenlig kultur,” sagde Sebastian om virksomhedens kontorer i Dresden og Berlin.

Efter fusionen med Den Mød Group, en samling af apps betød at forbinde mennesker, er LOVOO nu fokuserer på at skabe flere muligheder for amerikanske daters. Den Mød Group, som er noteret på den amerikanske fondsbørs, er en central del af denne strategi.

”Vi har meget intens udveksling af idéer med vores amerikanske kolleger på The Meet Group om at udvide platformens funktionaliteter og muligheder,” siger Sebastian. ”LOVOO medarbejdere flyver over til USA regelmæssigt og omvendt.”

Som en af ​​de længste dating apps, LOVOO arbejder hårdt på at forblive innovative på markedet dating platform. Og virksomheden er optimistisk med hensyn til plads, det vil fortsætte med at have ved bordet.

”Fremtiden er nu, og det bliver spændende at se, hvad der sker i de kommende måneder og år i dating. Meget sker i denne branche,”siger Sebastian.