Luvbyrd tilbyder et gratis datingwebsted, hvor friluftsentusiaster indleder nye forhold

22 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Hvad gør den store udendørs endnu større er at have nogen at dele seværdigheder og erfaringer med. Efter alt, udforske dine følelser for en anden person kan være lige så spændende som at udforske nye terrain.Networking med dine kolleger eventyrere er nemt og sjovt på LuvByrd , en Colorado-baserede datingside fuld af udgående singler, der nyder vandreture, cykling, klatring, og sejlsport. Uden algoritmer til at tvinge kampe, de platformencourages aktive daters tomeet mere økologisk baseret på deres egne personlige preferences.Local grupper og hyppige begivenheder hjælpe daters bryde isen i et fællesskab centreret omkring en kærlighed til udendørs aktiviteter. Hvis du ønsker at nå toppen af dating succes, slutter LuvByrd er et godt første skridt til en eventyrlig første date.

Da Mike Keshian forfremmet sin spæde dating site på sociale medier, havde han ikke forvente, at det ville være starten på sin egen kærlighedshistorie. Den unge Coloradoan skabte LuvByrd i 2014 for at matche op udendørs entusiaster på datoer, og han endte med at finde sin kompatible match undervejs.

load...

Mike Keshian kender LuvByrd netværk kan bringe folk sammen på en meningsfuld måde, fordi han oplevede det for sig selv.

Mike delt et link til LuvByrd på Facebook, fordi han hopedhis venner og familie ville hjælpe ham med at sprede ordet. Og de gjorde.

Før den 26-årige selv-forret vidste det, en ven af ​​en ven kontaktede ham om udendørs-venligt websted, at ethvert forslag til, hvordan hun troede, det kunne være bedre. Samtalen førte til en sjov første date, hvor de bundet over en fælles interesse i at rejse. Deres romantiske forbindelse kun blev stærkere med tiden.

load...

Tre år senere, Mike og Kelly er stadig sammen og er rejst til 12 stater, besøgte tre lande, og nød utallige eventyr i det fri. ”Jeg er min favorit succeshistorie,” LuvByrd CEO sagde med et kys.

LuvByrd opererer på en Freemium model, hvilket betyder at det er helt gratis at deltage i dating site og kommunikere online, men du kan vælge at betale for premium funktioner til at smøre hjulene og gør oplevelsen sjovere. Hvis du ønsker at se, hvem der har besøgt din profil, for eksempel, det koster et par bukke.

Niche datingwebsites forene folk gennem en fælles passion eller personlige træk, og kærlighed til udendørs er den samlende faktor for LuvByrd medlemmer. Når singler browse på LuvByrd til en kamp, ​​kan de føler confidentthat deres date udsigter vil have nok fælles fodslag til at gøre samtalen forløbe glat fra get-go. Brugere kan se på en persons profil de aktiviteter, de er til, og de eventyr, de har været på, der tager gætteriet ud af online dating.

load...

”Vi ønsker, at vores brugere at oprette forbindelse med en person, der nyder de samme aktiviteter, som de gør,” sagde Mike. ”LuvByrd lader brugerne vide med det samme, hvad de nyder at gøre i det fri!”

En ungdommelig følgende med en gennemsnitsalder på 31

LuvByrd profiler er dybdegående vurdering af en persons personlighed, interesser og erfaringer. Free-form sektioner invitere brugerne til at udfylde de tomme felter på prompter som ”Min skøreste udendørs eventyr var” og ”Hvad er den ene ting på listen bucket du gerne vil prøve i morgen?” Så, i afsnittet Interesser, kan brugerne vise deres sortiment ved at kontrollere snesevis af sjove aktiviteter på land og på vand.

Det er 100% gratis at søge efter kampe og chat folk op på LuvByrd.

Fromamusement parker til volleyball, aktiviteter nydes af medlemmer køre farveskala. Det er en ung og aktiv menneskemængde på sitet, med en gennemsnitsalder på 31. Medlemskab er 53% mænd og 47% kvinder, så aktive daters har en nogenlunde ligelig spilleregler for at møde sandsynlige partnere.

LuvByrd har en tilstedeværelse i hver stat i USA, men langt det stærkeste fodfæste er i Colorado, hvor bjergene tiltrække mange friluftsmenneske folk. Mike bor i Colorado, og han er vokset sitet primært gennem ord i munden og lokale netværk. Som et resultat, omkring 60% af LuvByrd brugere kommer fra Colorado. Den dating site er altid voksende og skiftende sideløbende sine medlemmer og har været banebrydende udendørs dating i 12 lande verden over.

Brugere Plot Deres egen kurs til en kompatibel match

Et af LuvByrd mest innovative funktioner er manglen på komplekse funktioner. Den dating site bruger ikke komplicerede algoritmer til guddommelig kampe fra det høje. I stedet for sitet ved hjælp af matchende værktøjer til at fortælle sine medlemmer, hvad de kan lide, at medlemmerne bruger søgeværktøjer til at fortælle sitet hvad de kan lide. Brugere kan søge efter køn, alder, beliggenhed, sommer aktivitet, og vinter aktivitet for at finde en året rundt følgesvend, der har samme interesser.

Avancerede søgeværktøjer kan hjælpe brugerne med at finde lokale datoer for at tage snowboard eller kitesurfing.

”Det, jeg ønskede at gøre med LuvByrd er at give alle mulighed for at forbinde med hvem,” siger Mike og tilføjer, at han didn'tthink restriktive algoritmer var den rigtige vej at gå. Hvem var han til at fortælle singler som at tale med? Han regnede hans brugere er den bedste autoritet på, hvad de ønsker, så han lader dem afgøre, hvilken søgeparametre til at prioritere. ”Med LuvByrd, du oprette din egen søgen efter din partner,” forklarede han. ”Der er ingen oprettede algoritme-selvom du måske sige at brugeren opretter sin egen algoritme.”

Den dating site bringer ligesindede mennesker sammen og lader dem tage det fra there.LuvByrd antyder visse kampe (i fanen Forbindelser) baseret på specifikke kriterier, men det meste efterlader brugere til deres egne enheder i dating scene.Independent daters elsker evne til at gøre deres egen måde uden en flok fancy-SCHMANCY matchende værktøjer kommer i vejen for en ægte forbindelse.

Mike pigkæppe også udendørs entusiaster mod romantik ved at være vært engagerende begivenheder. Den mest populære begivenhed er Chairlift Speed Dating , whichchallenges skiløbere at komme til at kende hinanden i en fart dato på en stolelift. Hundredvis af mennesker kommer ud for at ramme skråninger og møde hinanden på et køligt bjergrige placering. Du kan udforske dine følelser foranother personat temaarrangementer vært for frygtløse LuvByrd medlemmer i Vesten.

Det handler om at få involveret i den udendørs samfund på nogen måde, der ophidser dig. Med ordene fra en LuvByrd blogindlæg, ”LuvByrd byder dig velkommen til at prøve en ny cykel eller vandresti, som kunne være lige hvad du har brug for at erobre din frygt for første datoer.”

Succes Historier Lav det arbejde, der meget sødere

Selvom han ISEL CapitГЎn, Mikedoesn't køre LuvByrd solo. Han arbejder sammen med en web-udvikling hold baseret i Armenien og er afhængig af deres tekniske ekspertise til at udføre sin vision. Mike betaler regninger ved at arbejde som en Lyft og Uber chauffør i løbet af dagen, men om natten han vier sin tid til lidenskab projekt han håber at vokse ind i en lukrativ business.The ansvar for at gøre sitet det bedste det kan være hviler solidt på hans skuldre. ”For det meste, jeg håndtere alt,” sagde han, ”og det kan helt sikkert være meget stressende til tider.”

Hvad gør det godt betale sig for ham er den viden, at hans arbejde har en væsentlig indvirkning på folks liv. LuvByrd kan gøre en øjeblikkelig forskel i et menneskes liv ved at skabe veje mod en ny omgangskreds, følgesvend, eller dato udsigten.

”LuvByrd er, langt den mest Colorado-tema dating site i verden.” - The Rooster Magazine

Ved et arrangement i Colorado, Mike løb ind i et par, der fortalte ham, at de havde mødt på sin dating site. De takkede ham med begejstring for at være deres online matchmaker. Andre dating websites havde ikke arbejdet for dem, men LuvByrd gjorde det trick. Parret sagde, at de følte en umiddelbar og ægte forbindelse, fordi de begge elsker at tilbringe tid i det fri. Mike føler taknemmelig for at være en del af sådanne rørende kærlighedshistorier i Colorado og i udlandet.

”Hver gang jeg hører en historie som denne,” sagde han, ”Jeg får kuldegysninger løber gennem min krop. Jeg kan ikke tro, jeg har faktisk været i stand til at hjælpe nogen, jeg har aldrig mødt potentielt tilbringe deres liv med nogen. Det er en utrolig og emotionel følelse!”

Find et friluftsmenneske Companion på LuvByrd

Uanset om du er til drageflyvning eller snorkling, LuvByrd welcomespeople med en række udendørs interesser, så det er let at bygge venskaber og relationer, mens du chatter om, hvad du elsker. Som webstedets netværket vokser, at singler i alle samfundslag lifehave chancen sætte sig derude og finde den romantiske livs eventyr.

På Luvbyrd, du couldmeet din næste vandring kammerat eller langsigtet partner med en simpel søgning. Hvis du længes efter at trek gennem bjergene i Colorado eller besøge strandene i Californien, slutter denne dynamiske dating site er en sjov måde at åbne dig op til nye oplevelser med nye mennesker.

Med sine øjne i horisonten, fortalte Mike os, at han er på udkig efter investorer, der kan hjælpe ham udvide sine ressourcer og tilslut eventyrere rundt om i verden. Hans ultimative mål er at bringe andre den samme glæde, han fandt sammen med sin kæreste. På den måde, ingen har at vove sig ud på egen hånd. Glade stier!