Lynda.com tilbyder onlineundervisning til at vokse personligt og professionelt

22 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Tilbyder mere end 4.000 online kurser fra mere end 10.000 organisationer - der dækker emner fra grammatik til digital illustration til kommunikation og tillid - Lynda.com hjælper mennesker bedre selv fagligt og socialt. I over 20 år har sitet blevet udnyttet af dagligdags folk til at forbedre evner i forskellige områder af deres liv. Ud over en stor følelse af realisering, når brugere er færdig med en klasse, kan de føje Completion Certificates til deres LinkedIn rГ © sumГ © s og profiler, som kan resultere i yderligere indgående karrieremuligheder. Uanset om søger arbejdsrelaterede eller individuelle vækst, Lynda.com er en fremragende ressource til at hjælpe dig med at blive den bedste dig.

Vi har alle været i akavede sociale situationer. Kom godt fast på en lang elevator ride med en bekendt, og ikke at vide, hvad de skal sige, er det mareridt. Tja, måske det er at overdrive tingene lidt. Men der er tidspunkter i vores liv, når vi ønsker en lidt mere humor - den know-how til at flytte en samtale og socialt engagere sig med lethed.

load...

Indtast Lynda.com, et site hvor folk kan melde sig til en lille smule af online klasser, der kan øge deres sociale spil. Emner omfatter historiefortælling, opbygge tillid, og opretholde en positiv holdning, og disse kan alle blive taget på din bekvemmelighed.

Lynda.com tilbyder mere end 5.000 klasser til at hjælpe folk bedre selv socialt og fagligt.

Derudover kan Lynda.com give dine faglige evner en kæmpe bule med tutorials relateret til IT, lyd og musik, markedsføring, og fotografering, der kan låne til fortsat karriere vækst.

Foreskrevne læringsforløb er til rådighed, der giver en foreslået læseplan for udvikling på et bestemt område, eller sessioner kan vælges afhængigt af behov. Der er endda korte ugentlige uddrag og dokumentarfilm til rådighed til at supplere kurser. Eleverne kan lære på enhver enhed, placere personlig og faglig udvikling ved hånden.

load...

Forbedre Kommunikation & sociale færdigheder til at blive en bedre Du

For mange har det været år siden deres sidste kollegium kommunikation klasse, og de kunne sikkert drage fordel af et genopfriskningskursus. På Lynda.com er der et væld af kommunikations kurser og skrive tutorials , der kan forbedre den måde, du nærmer dig både din karriere og relationer.

Lytte færdigheder er vigtige i næsten alle facetter af livet. Hvis du ikke er iblødsætning i og forstå, hvad folk siger, odds er gode, at job og venskaber vil lide. Lynda.com har erfaringer, der kan styrke lytte, empati, og tilbagekaldelse evne.

Lynda.com s kommunikationskurser bidrage til at øge karriere- og forholdet-bygning færdigheder.

Eleverne kan arbejde på deres skriftligt ved at tage Grammar Fundamentals , den første lektion i hendes serie af kommunikations tutorials. Andre kurser i hendes serie hjælpe eleverne tilføje ekspertiseområder til deres LinkedIn rГ © sumГ © s og kan sikre dating profiler er grammatisk attraktiv.

load...

Hvis du har et strejf af den negative Nelly i dig og ønsker at forbedre dine mentale tilstand, sundhed og samspil med andre, Vælg din holdning kan være kurset for dig. Eller, øge din naturlige, økologiske følelser af lykke og tiltrække ligesindede sjæle med Happiness Tips. Efter alt, glade, positive mennesker er de mest sjovt at være omkring.

Forretning, Tech & Creative Training at forbedre dit professionelle liv

En opfyldt professionelle liv ofte giver en opfyldt personlige liv. Skønheden er du kan fremme dine kompetencer uden at gå tilbage til skolen. Lynda.com giver eleverne mulighed for at vælge mellem et udvalg af øvelser for at dække en lang række evner, de gerne vil udvikle sig.

Sitet tilbyder over 4.000 klasser af ekspert instruktører undervises i tre brede kategorier: Business, Technology, og Creative. Disse on-demand tutorials tillader folk at fremme deres talenter baseret på deres egne tidsplaner.

Forretningsservice kurser omfatter software, ledelse og økonomi. Dem, der ønsker at inspirere deres hold kan lære lederskab tankegang med overgangen fra manager til Leader. Eleverne kan også lære at håndtere konflikter med kurser såsom Førende med følelsesmæssig intelligens.

Sara Canaday underviser på overgangen til lederroller og faglig udvikling.

Lynda.com s teknologi kursustilbud spænder fra udvikling af software til web-design og udvikling og it-infrastruktur. Amatør bloggere der ønsker at udvikle deres gratis hjemmeside til en betalt man måtte ønske at investere to timer af deres tid i WordPress: Opbygning af en betalt medlemskab site. IT Mavericks skulle opdatere deres Java kodning abilitiescan tjekke mere end 20 klasser til at øge deres viden base. Og cybersikkerhed ekspert Lisa Bock har, hvad alle har brug for at holde deres oplysninger sikkert med hendes klasse på etisk hacking.

Kreative fagfolk eller dem, der ønsker at bryde ind i branchen kan tage en række workshops om fotografi, video, kunst og illustration. Udnyttelse din kreativitet lærer grundlaget for kreativitet, i almindelighed, og grafisk design, specifikt. Et kursus om kreativ GoPro techniquescan gøre din næste rejse blog skrive en must-aktie for mere end bare din mor. Hvis du ved, du er den anden kommer af Janis Joplin, lære det grundlæggende med sangskrivning teknikker med akkorder for at lære om harmoni, melodi, og hvordan man kan påvirke fornemmelsen af en sang.

LinkedIn Kompatibilitet & certifikater for færdiggørelse Boost RГ © sumГ © s

I 2015 erhvervede LinkedIn Lynda.com som en del af et centralt initiativ til at forbedre den globale arbejdsplads. LinkedIn har over 400 millioner medlemmer og er nu betragtes som meget mere end blot en rГ © sumГ © site. Iværksættere og globale virksomheder både bygge deres virksomheder gennem LinkedIn med begge sine networking muligheder og sin åbne og generøse visning af talent.

Den LinkedIn og Lynda.com partnerskab gør det nemt at bygge rГ © sumГ © s med online undervisning.

Købet virker som en naturlig udvikling for begge selskaber. Med dette partnerskab, Lynda certifikater kan nu nemt tilføjes til din LinkedIn-profil, så arbejdsgivere, personalekonsulenter, kolleger og kammerater kan se de evner, du har erhvervet. Disse certifikater tilføje dybde og bredde til din profil - så meget, at LinkedIn medlemmer med Lynda Certifikater få 3,5 gange mere indgående karriere chancer.

Lær Anywhere til enhver tid med Fleksible kursustilbud

Lange elevator forlystelser behøver ikke at være akavet. Lynda.com kan slå nogen i en erfaren samtalepartner og godt afrundet individ, og deres on-demand kurser er tilgængelige når som helst og på alle enheder. Nogle sessioner er kun 20 minutter lang, men kan have langsigtede virkninger på din faglige og personlige liv.