Magickitchen.com leverer sunde, lette forberedte måltider til travle par

19 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mens mange mennesker tager mad levering for givet i dag, eksisterede lidt mere end et årti siden meget få muligheder. I 2005 Greg Miller indså, at travle familier og par nødvendige adgang til let, restaurant-kvalitet måltider, så han lancerede MagicKitchen.com. Virksomheden leverer flash-frosne, kok-færdigretter til døren, gøre sunde spise enkel og hjælpe travle par forblive engageret i deres afbalanceret kost. MagicKitchen.com kunder køre farveskala - fra 20-somethings til seniorer - og stedet tilbyder både a la carte og fuld måltid muligheder. Det tager også højde for særlige diæter, herunder vegetar, glutenfri, og diabetiker.

I dag er par har mange muligheder for at få sunde måltider eller ingredienser leveret til deres dør. Men tilbage i 2005, slags service var for det meste ikke-eksisterende.

På det tidspunkt, var Greg Miller arbejder i den øverste ledelse i tech industrien, som han siger, var økonomisk givende, men gav ham meget lidt personlig tilfredsstillelse. Han og hans partner ønskede at skabe en virksomhed, der hjalp dem til at føle en følelse af formål. De så, at travle familier og par ønskede at spise sund mad, men ikke har tid til alle forberedelse. Så Greg og hans partner lancerede MagicKitchen.com i det nordlige Californien til at gøre lækre, nærende måltider mere tilgængelige.

load...

Greg Miller grundlagde MagicKitchen.com i 2005 at give travle familier en hurtig og bekvem måde at spise sundt.

”MagicKitchen.com blev startet i slutningen af ​​2005 for at hjælpe folk, der havde problemer i planlægning, shopping for, forberedelse, og madlavning måltider, der er sunde og nærende,” sagde Greg, der fungerer som administrerende direktør for selskabet. ”Vi besluttede at bruge ingredienser kun top-kvalitet - økologisk når det er muligt -. At producere vores måltider” Over tid, selskabet har tilføjet muligheder for en række specielle diæter, og kunderne kan vælge mellem a la carte fødevarer eller komplette måltider.

load...

På grund af MagicKitchen.com, kan par tage en fridag fra madlavning uden at skulle bekymre sig om at afspore deres sunde spisevaner. Og virksomheden giver måltider for at være dygtige til personer med behov for fødevarer af høj kvalitet, men som ikke har tid eller evne til at lave mad til sig selv.

Siden start MagicKitchen.com, Gregs forretningspartner og Company præsident, Michelle Tayler, gik tilbage til skolen og blev en registreret diætist, hvilket bringer endnu mere ekspertise til holdet.

En Pioneer i tilberedt mad Delivery Industri

Som en af ​​de første virksomheder til at tilbyde pre-made, sund mad levering, MagicKitchen.com er en pioner i branchen. Mens der findes mange mad leveringsmuligheder i dag, få tjenester sammenligne med MagicKitchen.com s.

”I den sunde og enkle at forberede måltider arena, er der ikke mange virksomheder, der gør, hvad vi gør,” sagde Greg. ”De fleste er enten måltid prep virksomheder - ingredienser kun forudsat, og du tilberede måltidet -. Eller gourmet mad selskaber, ligesom hummere eller high-end proteinprodukter”

load...

MagicKitchen.com brugere kan have sunde, pre-made måltider leveret til deres døre.

MagicKitchen.com er også enestående i, at brugerne kan bestille enkelte poster - såsom supper, sider, hovedretter og desserter - eller bestil hele måltider. Du kan vælge mellem små og store portioner, og sitet viser dig hvor mange portioner for hvert element. Du kan også bestille mad bundter som en gave, eller bare for at holde din fryser fyldt.

MagicKitchen.com henvender sig til både almindelige menuer og specielle diæter, herunder glutenfri, vegetar, mejeri-fri, lav-natrium, fedtfattig, low-carb, diabetisk, og dialyse med børn, blandt andre.

Servering Par i alle aldre og livsfaser

MagicKitchen.com har næsten 50.000 kunder, der kører farveskala fra 20-årige til seniorer. Omkring 60% af sit kundegrundlag er over en alder af 45, men folk i alle aldre bruge hjemmesiden til at forenkle måltid forberedelse og shopping, især når de er på særlige kostvaner. ”Mange af disse kunder kan have svært kostbehov at støtte - såsom type 1 eller 2 diabetes,” siger Greg.

Mange af selskabets kunder også sende tjenesten som en gave til venner, familiemedlemmer, medarbejdere eller kolleger på grund af liv ændringer, fester, eller nødsituationer. Dette omfatter glade lejligheder som jubilæer eller kollegium inddelinger, men det omfatter også livsbegivenheder som fødslen af en ny baby, et dødsfald i familien, et familiemedlem vender hjem fra hospitalet, eller hvilket som helst tidspunkt, når nogen kunne drage fordel af den bekvemmelighed i foruddefineret måltider.

Du kan sende en MagicKitchen.com måltid til en elsket en som en gave.

”Jeg bestilte mad fra MagicKitchen.com for en slægtning, der var indlagt fra knæ kirurgi derhjemme. Hun så værdsat tilberedt mad til rådighed for hende de første par dage, hvor hun havde problemer med at komme rundt. Hun sagde fødevarerne ankom i god orden og var alle klar til at varme og spise, og var bare lækker,”sagde en kunde ved navn Barbara E. I en anbefaling, der eksemplificerer, hvorfor måltider gøre sådan en stor gave.

I vores travle moderne verden, er det nemt at komme af sporet, når det kommer til at spise sundt eller holde sig til en speciel diæt. At være understøttet i din søgen, kan gøre en varig, positiv indvirkning. Så par, der bruger MagicKitchen.com sammen kan finde det lettere at støtte hinandens sunde vaner.

En hårdtarbejdende personale på en mission for at gøre dit liv lettere

Den MagicKitchen.com personale er virkelig dedikeret til deres mission om at gøre deres kunders liv lettere. ”Vi arbejder hårdt og spille hårdt som et hold,” sagde Greg.

”Vores virksomhed ansætter kun hårdtarbejdende, kreative, positive mennesker at være på vores hold.” - Greg Miller, CEO og medstifter af MagicKitchen.com

De har regelmæssigt personale udflugter - såsom sejlsport ture på en sø eller gruppe middage - så holdet kan socialisere med hinanden og deres familier. Ifølge Greg, virksomheden betaler typisk op til 25% højere løn end andre virksomheder i området for at tiltrække og fastholde de bedste talenter. ”Vores virksomhed ansætter kun hårdtarbejdende, kreative, positive mennesker at være på vores hold på lang sigt,” sagde han.

Hele Selskabets kundesupport team er flydende i både engelsk og spansk. Du kan nå en repræsentant via telefon eller e-mail. Kunderne har også adgang til MagicKitchen.com in-house diætist, hvis de har spørgsmål om måltider eller deres kostbehov.

Flytning og Ekspansion Rettet mod Bedre Støtte Kunder

MagicKitchen.com er dedikeret til at gøre lækre, sunde måltider, der er nemt for alle - fra unge par til ledende singler - at lave mad derhjemme. I 2017, besluttede virksomheden at forbedre sine tjenester ved at flytte alle sine aktiviteter fra Californien til Kansas.

Mens flytningen var en udfordring på mange måder, det gjorde det muligt for virksomheden at udvide sin distributionscenter - som nu er syv gange større end sin tidligere plads. MagicKitchen.com arbejder i øjeblikket på at sikre nye leverandør muligheder og opbygge sit hold. Flere af MagicKitchen.com kundesupport team medlemmer er vokset op med det selskab, og et par flyttede selv med den fra Californien.

”The distributionscenter personale stadig bilæggelse i da vi for nylig flyttet fra vores tidligere pakhus facilitet i det centrale Kansas City-området til Lenexa, på den sydvestlige kant af større Kansas City,” sagde Greg. ”Vi er aggressivt at opbygge dette hold og håber at fuldt ud at gennemføre en selvstændig rettet arbejdsstyrke hurtigt.”

Flytningen er alle en del af MagicKitchen.com mission at levere sunde, kost-specifikke måltider til hver eneste af sine kunder.