Maine appalachian trail club: friluftsentusiaster forener sig for at beskytte en af østkystens mest værdifulde naturressourcer

2 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Med en sti strækker sig gennem 14 stater og mere end 2.170 miles, Appalachian Trail tilbyder de besøgende vilde, naturskønne, skovklædte, pastorale, og kulturelt betydningsfulde bjerg lander i det østlige Atlanterhav stater. Hver mile af denne smukke sti repræsenterer ansvar til forvaltere af jorden. Etableret i juni 1935, Maine Appalachian Trail Club (MATC) er en frivillig, non-profit organisation, der administrerer, vedligeholder og beskytter næsten 300 miles af Appalachian Trail. Selvom navnet antyder ellers MATC er faktisk ikke en vandre- eller udflugt klub. Snarere er det en gruppe af ligesindede individer, der har sluttet sig sammen for at beskytte og fortsættelse af en af østkystens mest værdifulde naturressourcer. Fra Katahdin til Maine Highway 26 i Grafton Notch, MATC er ikke kun en fantastisk måde at hylde Moder Jord; Det er også en god måde at forbinde med folk, der har samme interesser.

Fastholdelse af en sektion af Appalachian Trail involverer mere end blot at rydde op nogle nedskudte logfiler. En sti vedligeholder ansvar omfatter fjernelse gangsti forhindringer (blowdowns, indvækst og anden vegetation), idet maling blazes, reparation varder, clearing og reparation vand barer, installation tegn, og fjernelse skrald og ulovlige brand ringe fra ukvalificerede pladser. Det er et stort arbejde.

load...

Det er ikke underligt de dedikerede medlemmer af Maine Appalachian Trail Club (MATC) er blevet lidenskabeligt fortaler for en af ​​New Englands mest værdifulde naturressourcer siden 18 Juni 1935.

Maine Appalachian Trail Club har eksisteret i over 80 år og har holdt et stabilt medlemskab af frivillige fra hele verden.

”Lige fra starten, vores mission af klubben var at gå ud og arbejde på sporet tværs Maine,” sagde Lester Kenway, formand for MATC. ”Og vores udvikling har fulgt, at temmelig nøje.”

Betragtes den vildeste, mest fjerntliggende og smukke del af Appalachian Trail sti, Maine trail tager eventyrere gennem toppen af ​​Katahdin forbi Katahdin Stream og Daicey Pond campingpladser i Baxter State Park. Så de vil gå igennem det store skovklædte sø land forbi Rainbow, Nahmakanta, Pemadumcook, og Jo Mary Lakes. Endelig ruten klatrer til toppen af ​​White Cap og den side stien til de brusende vandfald i Golfen Hagas slugten.

load...

En kano færge og travers af de 4.000-fods topmøder Bigelow, Crocker, og Saddleback Ranges næsten fuldføre rejsen, inden de når New Hampshire grænsen. ”Vi er fokuserede på de 267 miles af sporet i staten Maine,” sagde Lester. ”De fleste af vores medlemmer bor her og nyde de mange forskellige miljøer, som vi har; havet, bjerge og søer.”

Fra Genopbygning at reparere, Frivillige Fastholde Trail

Takket være Maine Appalachian Trail Club, kan folk blive involveret året rundt på mange forskellige måder.

”En grad af frivillighed er, hvad vi kalder trail vedligeholdere som accepterer opgaver for at opretholde en del af stien,” sagde Lester. ”Lige nu har vi 115 forskellige opgaver, der dækker 267 miles af Appalachian Trail. De klare pensel, vedligeholde maling blusser, og sætte skilte op.”

MATC rygrad er sine hundredvis af passionerede frivillige, der gør alt fra optagning papirkurven til at sætte skilte op.

load...

Nogle frivillige fokuserer udelukkende på at fastholde stier, mens andre er fikseret på overvågning korridorer. Så er der dem, der blot sørge for, campingpladser er i tip-top form.

Der er også frivillige, som ikke længere kan tage til stier for rekreation, men de stadig ønsker at støtte MATC. Niveauer af at give spænder fra et årligt bidrag på $ 100 for den gamle blå niveau til $ 10.000 og op til Katahdin niveau.

”Vi kunne ikke opnå alt det, vi gør uden den generøse støtte fra mennesker, der brænder for den naturlige skønhed og betydning af Appalachian Trail i Maine,” sagde Lester.

The Club er Næsten 1.000 medlemmer Stærk

Ca. 850 mennesker udgør MATC, og Lester sagde, at antallet har ligget temmelig stabilt gennem årene - som er fantastisk for sådan en niche klub.

”Omkring en tredjedel af disse mennesker ikke engang bor i staten Maine, og nogle er endda international. Mange af dem er mennesker, der har nydt sporet på en eller anden måde,”sagde han.

Nogle af de mest vanskelige arbejde, der matc s trail besætninger gør bygger stentrappe, vand barer og mose broer.

Omkring 30% af MATC medlemskab er i konstant forandring, Lester sagde, og inden for denne gruppe, omkring 450 medlemmer gå ud og arbejde på sporet. Han fortsatte, ”Jeg vil sige mindst halvdelen af ​​disse mennesker gå af sig selv eller med en eller to venner eller familiemedlemmer.”

At blive medlem af Maine Appalachian Trail Club er nemt. Du kan betale online med et kreditkort eller post i en fornyelse formular og check. Årlige medlemskab afgifter er $ 15 for en individuel, $ 20 for en familie, $ 25 for en organisation, og $ 500 for en engangs-Life Medlem gebyr.

”Vi har også et væld af frivillige positioner,” sagde Lester. ”Vi har en frivillig bestyrelse. Vi har folk, der arbejder på brochuren, beskyttelse af landskaber, campingpladser. Disse folk er møde en masse og førende projekter på stier. Jeg tror, ​​der er en masse personlig tilfredsstillelse for alle, der er involveret.”

MATC har en populær sommer Crew program

MATC populære sommer Trail Crew program giver mulighed for at arbejde på nogle af de mest uberørte, fjerntliggende dele af Maine Appalachian Trail. Det er åbent for folk 18 år og derover, som er entusiastiske, energisk, og kan tilpasses til et skiftende miljø. Programmet starter 22. Juni og løber gennem Aug. 23 og dens fordele omfatter alt fra at få nye venner til at bo i bjergside campingpladser.

”De fleste af de mennesker kommer fra øst for Mississippi-floden i USA,” Lester sagde. ”Vi får nogle fra vest, og vi får folk fra Frankrig, Belgien, Tyskland og Sydafrika. Halvdelen af ​​vores frivillige er under en alder af 30 - hovedsagelig studerende på pause - og en fjerdedel er pensionsalderen. Der er nogle meget sunde 70-årige derude.”

MATC Trail Crew program starter normalt i slutningen af ​​juni og løber gennem slutningen af ​​august, og det er for det meste består af modne voksne.

Med en base camp på en ø i byen Dover-Foxcroft, besætninger bo i væg telte, når de ikke er på hårdt arbejde på Appalachian Trail. På de seneste projekter, har besætningen gjort alt fra konstruktion rock-trin på den sydlige side af Saddleback og Barren bjerge til at installere hundredvis af fødder af cedertræ mose broer i nærheden af ​​Golfen Hagas.

”Den mindste demografiske af frivillige til vores spor besætning er i den 20-til-50-zonen, hvilket giver mening, da folk i denne aldersgruppe har familier og arbejdspladser og ikke en masse tid til at gå ud i skoven og arbejde på sporet ”sagde Lester. ”Vores klub lederskab er domineret af folk over 50. Det afspejler karakteren af ​​vores område, hvor pensionister har ekstra tid og en masse erfaring.”

Lagring Maine er Beauty & Heritage One Mile ad gangen

Det har været mere end 80 år siden, at Maine Appalachian Trail klubbens start i 1935. I den tid har organisationen gjort en stor indflydelse på landskabet og naturlige skønhed ydes af staten Maine.

”Tegnet af turen er meget ude i skoven,” sagde Lester. ”Nogle mennesker refererer til det som ørkenen, men det er ikke helt korrekt. Den store effekt er, at sporet blev lagt ud og vedligeholdes. Det har fortsat vedligeholdes af frivillige. Uden denne indsats ville sporet tværs Maine simpelthen ikke eksisterer.”

MATC er fokuseret primært på styring, vedligeholdelse, og beskytte Appalachian Trail, og det efterlader den sociale struktur i frivillighed op til lignende grupper som Appalachian Trail Long Distance Vandrere Association (ALDHA) og Appalachian Trail Conservancy.

”Vi planlægger at bygge det, vi kalder sporet center i Skowhegan, Maine, som ikke kun ville være sporet besætning hjem og en base af operationer, men et sted, hvor folk kan lære færdigheder og uddannelse til at bygge stier rundt om i staten,” Lester sagde. ”Et af vores mål er at tiltrække flere mennesker til klubben, især en hel del yngre mennesker.”

Så uanset om du er ung eller gammel, i stand til at vandre eller ej, er der masser af måder at blive involveret i Maine Appalachian Trail Club og lignende natur-fokuserede frivillige organisationer.