Mænd og abort: give mænd den støtte, de altid har brug for

26 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

De 411: Mænd og Abort er verdens første hjemmeside dedikeret til at give nyttige oplysninger tothe millioner ofmen, der har været partner eller ven af en kvinde, der har haft en abort.

Abort har været lovligt i USA i mere end 40 år nu, men de fleste af de juridiske dokumenter, undersøgelser og artikler skrevet om emnet handler om de virkninger, som kvinder.

Men hvad med de virkninger på mænd?

En ud af tre kvinder vil have en abort på et tidspunkt i deres reproduktive liv, men Dr. Arthur B. Shostak sagde halvdelen af ​​de kvinder er ledsaget af en mandlig partner eller ven til klinikken. Må ikke de fortjener ressourcer, også?

load...

Det er præcis derfor, Shostak og Claire Keyes skabte mænd og Abort hjemmeside.

Gennem mange års forskning og opmåling tusindvis ofmen og kvinder, Shostak og Keyes fundet der er en ”verden af ​​ventende rum mænd”, der efterlades følelse ignoreres, stresset og forvirret over de roller, de spiller i denne livsændrende oplevelse.

Disse mænd desperat ønsker støtte og svar på deres spørgsmål ligesom kvinder gør, og Shostak ved dette første hånd, efter at have været igennem det selv i 1980'erne.

Mænd og Abort lister klinikker, der tilskynder mænds deltagelse. Ring til dem, tale med dem, og finde en, der lytter til dig. Se om hvad de tilbyder, er det miljø, du søger. Du ønsker at vælge en klinik, der respekterer og byder dig velkommen.

load...

”Puslespillet jeg tog væk fra min erfaring var, hvorfor er klinikker ligeglade med mulighed de har for at undervise ventesale mænd noget om prævention og familieplanlægning?” Spurgte han.

Et andet mål for Mænd og abort er at være en betroet alternativ til anti-choice hjemmesider og organizationsthat bruge falske oplysninger og sensationelle medier kneb til at overbevise mennesker, at de (og endda kvinderne) ikke får indflydelse på abort.

For at gøre dette, Shostak, anEmeritus professor i sociologi atDrexel Universitet, bringer i den videnskabelige side, mens Keyes, den tidligere direktør for Allegheny Reproductive Health Center, bringer den følelsesmæssige og åndelige komponent ind i samtalen.

”Det er en del af det, der gør os sådan et stærkt team - at vi kommer til dette fra forskellige perspektiver, så han konstant overvågning og sørg for at det bedste, han kan, at han får en nøjagtig gengivelse af, hvad det er, at mænd er på udkig efter når de kommer til en abort klinik, og jeg reagerer på de følelsesmæssige og fraktionelle og åndelige bekymringer, når de er faktisk der,”Keyessaid.

load...

Kaste forfaldne lys over mandens del

Uanset om det er træning klinik stabsmedlemmer, der tilbyder medicinsk adviceor arbejder med medierne for at bringe folk betroede oplysninger, Mænd og Abort er et websted, der informerer læserne af begge køn i en rolig og engagerende måde og samtidig hjælpe dem med at formulere deres egne meninger om hvordan vi kommer videre.

Dr. Arthur B. Shostak, medstifter af Mænd og abort

Især Shostak og Keyes ønsker klinikker i hele nationen til maketime at lytte til mænd om, hvordan de føler, og de vil have samfundet til at holde op med indramning abort som ”en kvindes problem” og i stedet tænke på det asa udfordring to mennesker kan gå på kompromis med og arbejde igennem sammen.

”Hannen er også behov, og den mandlige garanterer klinisk opmærksomhed, især uddannelse, men også tilbuddet om rådgivning,” Shostak sagt. ”Så længe undfangelsen er ikke et produkt af onani, vi tydeligt har en to-parti udfordring.”

Hvad mænd ANDwomen brug for at vide

Shostak og Keyes arbejder hårdt for at give mænd og womentips der er specifikke for deres respektive køn, såvel som dem, der er universelle.

For mænd, Shostaksuggests:

  1. Se dig selv som en minoritet partner i sagen, men en, der fortjener at blive hørt på en konstruktiv måde.
  2. Spørg for rådgivning, herunder diskussioner om forhold, følelsesmæssige og åndelige spørgsmål, hvis du ønsker at diskutere dem, inden afgørelsen afsluttet, og hvis du er stresset af den retning, det går.
  3. Tilbyd at dække alle omkostninger forbundet hermed.
  4. Fra begyndelsen til slutningen og videre, være der for hende følelsesmæssigt og psykisk.
  5. Trøste hende under proceduren og på opvågningsstuen hvis det er det hun vil og klinikken tillader det.
  6. Spørg klinikken, hvordan du kan deltage inongoing indsats for at changelaws der sætter begrænsninger på klinikken.
  7. Opfordre klinikken for at tilbyde ressourcer til ventesale hanner, såsom pjecer om prævention, korte videoer om proceduren og dens eftervirkninger, post-abort rådgivning og gratis kondomer.

”De undfanget sammen dette foster, og skæbnen for fosteret bør besluttes sammen med sin have 51 procent af stemmerne fra starten,” Shostak sagde.

For kvinder, Shostak foreslår:

  1. Diskuter dine følelser omkring abort så hurtigt som muligt.
  2. Forstå, at hehas havde så lidt forberedelse til denne situation, som du har, hvilket er så meget desto mere grund tobe der for hinanden.
  3. Kig på himas en partner, der har et valg, også.

Shostak tilføjede, at kvinder bør huske på, at det kan være chokerende for mænd at blive kontaktet af deres partnere med nyheden om, at de er gravide og havealready lavet en afgørelse uden dem. Et samarbejde samtale er altid vigtigt.

Men han mener, mænd bør ikke have mere end 49 procent af thevote.

”De undfanget sammen dette foster, og skæbnen for fosteret bør besluttes sammen med sin have 51 procent af stemmerne fra starten,” sagde han. ”Kun en kvindelig krop og liv og sundhed er truet af graviditeten. Ingen fyr bør aldrig antage beføjelse til at true eller på anden måde trække en kvinde ind i denne medicinsk procedure, hvis kvinden selv ikke går ind for det.”

Hanner for valg; kvinder for valg; folk til valg

Gennem årene har Mænd og abort fået en masse trækkraft og dækning, men Shostak og Keyes ikke stoppe nu.

Claire Keyes, medstifter af Mænd og abort

De ønsker at continueencouraging klinikker til at opgradere deres ventende roomservice, taler ved så mange konferencer og møder som muligt, at få medierne involveret, og måske endda tage del i udviklingen af ​​en Hanner for Choice national organisation-alle med håb om at holde denne vigtige samtale i live.

”Vi håber, vi har gjort det klart, hvordan det besluttes opløsningen til en uønsket og dårligt timet graviditet er en beslutning, som mænd kan gøre en positiv (selvom MINDRETALSUDTALELSE AFSTEMNING) bidrag,” Shostak sagde. ”Vi håber, vi har vist hanner, hvordan de kan hjælpe deres sexpartner i at nå den bedste beslutning for hende og derefter sekundært for dem.”

Keyes tilføjede, at hun gerne vil tocontinue hjælpe mensay hvordan de virkelig føler, ikke hvordan de tror, ​​de skal føle, og give dem tillid til at støtte deres partnere ved at give dem de bedste og mest præcise oplysninger derude.

”Vi ved, kvinder klarer sig bedre efter en abort med en støttende, informeret partner, som er en anden stor grund til partnere, der er involveret så meget som anlægget (og forholdet) kan rumme,” sagde hun. ”Mænd føler sig bedre, også hvis de er informeret og har deltaget i beslutningsprocessen, så ideelt som er, hvordan vi gerne vil se par kommer til os.”

”Det vigtigste mål med sitet har altid været at være et site, som folk kan stole -at du kan stole på alt, hvad du finder på der er sandheden, og er baseret på, hvad patienter, rådgivere og terapeuter har fortalt mig gennem årene,” Keyes fortsatte.

Menand Abort lister klinikker, der tilskynder mænds deltagelse. Ring til dem, tale med dem, og finde en, der lytter til dig. Se om hvad de tilbyder, er det miljø, du søger. Du ønsker at vælge en klinik, der respekterer og byder dig velkommen. Hvis du vil vide mere om Mænd og abort, visitwww.menandabortion.com.