Mænds sundhedsnetværk uddanner mænd om udbredte sundhedsspørgsmål, der påvirker deres kærlighedsliv og familier

24 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mange mænd kan ikke lide at tale om deres sundhedsmæssige problemer, fordi de føler sig samfundsmæssigt pres for at handle stærk og sej det ud - men der er ikke noget hård om at ignorere symptomer og lade din krop lider. En usund livsstil kan have langsigtede negative effekter på dig såvel som på din familie, så det er vigtigt at være opmærksom på hvad du lægger i din krop, og hvordan det kan påvirke dit helbred og lykke. Siden 1992 Mænds Sundhed Network(MHN) har hjulpet mænd vurderer deres sundhedstilstand og lære at identificere og behandle hjertekarsygdomme, kønssygdomme, diabetes og andre almindelige sygdomme blandt mandlige patienter. Uanset om du søger efter oplysninger om testikelkræft eller ønsker at kontrollere dit blodtryk på en fri klinik, kan du finde nyttige og gratis vejledning takket være de online ressourcer og i-personers arrangementer organiseret af mænds sundhed Network.

Grundlagt i 1992, Mænds Sundhed Network er en nonprofit organisation med det formål at skabe opmærksomhed om sundhedsspørgsmål blandt drenge, teenagere og mænd. Hver juni MHN fejrer Mænds Sundhed Måned med pædagogiske aktiviteter og screeninger i hele landet, herunder på deres hjemmebase i Washington DC. Denne pædagogiske screening begivenhed er rettet mod at tilbyde gratis helbredsundersøgelser for både mænd og kvinder, men tilbyder den specifikt antigen (PSA) blodprøve for mænd over en alder af 40 år specifik prostata.

load...

Et år, en mand kom op med tre års værd af hans personlige sundhed ’rapport kort,’ fra tidligere MHN begivenheder i hand.Ana Fadich, vicepræsident for MHN, sagde hun havde talt med ham året før, men næppe anerkendt ham, fordi han havde mistet så meget vægt. Han havde taget sine sundhedsmæssige resultater til hjerte og sagde Anas vejledning hjalp ham til at indse at han var nødt til at foretage monumentale forandringer i sit liv for at få sunde.

”Det betyder så meget for mig at vide, at vi gjorde en forskel i nogens liv, og han kommer til at gå på og sprede budskabet til andre,” sagde hun.

Mænds Sundhed Network fremmer en åben dialog om, hvordan mænd kan opretholde en sund livsstil.

load...

Kom sundt er ikke bare noget man gør for dig selv - det er noget man gør for de mennesker, du elsker. Du bliver fit, så du kan virke attraktive for din romantiske partner. Du holder din krop stærk og sund, så du har energi til at lege med dine børn, og kan se dem vokse op. Bevare et godt helbred tillader dig at bruge mere tid på at gøre, hvad du elsker med de mennesker, du elsker, og alligevel nogle mennesker, især mænd, lad alvorlige problemer sundhedsmæssige gå ubehandlet simpelthen fordi de ikke kender nogen bedre.

Mænds Sundhed Network arbejder for at ændre det ved at gøre sundhedsoplysninger let tilgængelige for mænd, kvinder og børn rundt om i verden. Dens ressourcer, herunder gratis klinikker, online-fora, og en oplysende bibliotek, kan hjælpe mænd lever længere, gladere, og sundere liv.

Gratis screeningsprogrammer for opfordre patienterne til at være proaktiv

I løbet af året, Mænds Sundhed Network opstiller gratis sundhedsklinikker på sportsspil, kirker og andre lokale arrangementer. Organisationen har sundhedseksperter kontrollere folks blodtryk, puls, kropsfedt, glucose niveauer, og andre sundhedsmæssige faktorer, og så de tilbyder en rapport kort diskutere, hvad resultaterne betyder. Disse screeninger give patienterne en baseline og en generel idé om, hvad deres helbred er.

load...

”Vores mission er at nå ud til mænd, hvor de bor, arbejde, leg, og bede,” siger Ana. ”Vi ønsker at være den stemme for mænd og øge bevidstheden om deres sundhed.”

Når du ved, hvad der foregår i din krop, kan du træffe informerede beslutninger til gavn for din langsigtede health.One mand, prodded af sin kone, kom op til MHN på en Jaguars spil i Jacksonville og fik sig tjekket ud. Efter at have set hans resultater, han valgte at springe hotdogs den aften.

Mænds Sundhed Netværk skaber opmærksomhed om vigtigheden af ​​at blive screenet for testikelkræft.

Unge mænd har en tendens til at tro, at de er uovervindelige, men de kan have sundhedsmæssige forskrækkelser, too.Testicular kræft er mest udbredt blandt mænd mellem 15 og 35 år.

Hvert år, cirka er 8850 mænd diagnosticeret med testikelkræft , som tegner sig for omkring 1% af alle kræftformer. Et tidligt tegn er en smertefri klump i en testikel eller en kedelig smerte i pungen. Mænd bør gøre rutinemæssige kontrol, mens i brusebad at sørge for alt dernede er A-OK.

Din seksuelle partner kan hjælpe dig med at holde øje med ændringer i din krop. Sommetider kan du ikke mærke en udslæt eller andre vedrørende symptomer, så hjælper det at have en anden overvågning sådanne subtile ændringer, som kunne tyde et sundhedsproblem, såsom en STD. Hvis du tror, ​​du har en seksuelt overført sygdom, er det vigtigt at få det tjekket ud så hurtigt som muligt, fordi det negativt kan påvirke din virilitet og frugtbarhed i det lange løb.

”Du skal gå til lægen, bliver screenet for kønssygdomme, og tage sig af dig selv,” sagde Ana. ”Bare vær opmærksom på, at hvad du laver med din krop vil påvirke dig senere i livet.”

Online Forum Tillad dig at spørge Følsomme spørgsmål anonymt

Takket være internettet og sociale medier, Mænds Sundhed Network når nu flere mennesker end nogensinde før. Den nonprofit har over 63.000 tilhængere på Facebook, Twitter, og Instagram. ”Vi betragter os selv en international organisation,” siger Ana. ”Vi har samarbejdspartnere og tilhængere over hele verden.”

Under lokale arrangementer, Mænds Sundhed Network opstiller tabeller til at formidle information om mænds sundhed.

MHN forener bekymrede for deres helbred (eller sundheden af en elsket en) i et mennesker online support samfund af pårørende og patienter. Arbejde i partnerskab med Inspire og Theravive, Mænds Sundhed Network giver folk en stikkontakt for at stille følsomme sundhedsmæssige spørgsmål i en anonym rum. Dette er nyttigt for mænd, der kan være bekymret for en plet på deres bryst eller et fald i deres seksualdrift, men måske ikke føler sig trygge rejse spørgsmålet på et lægebesøg.

Online støttegruppe for mænd med testikelkræft er en anden vigtig ressource for mænd med følsomme sundhedsmæssige betænkeligheder. Nu folk kan gå online for at lære om forebyggelse, afsløring og behandling af testikelkræft.

”Vores mål er at sikre, at vi er ved at oprette de mest helstøbte patienter, der forstår, hvordan deres helbred påvirker andre områder af deres liv,” siger Ana. ”Mange mænd ønsker ikke at tale om erektil dysfunktion, men de har brug for at vide, hvad der foregår for at mindske deres blodgennemstrømning.”

Mænds Sundhed Network bestræber sig på at bo på toppen af ​​de problemer, der er vigtigst for nutidens mænd og kvinder, så holdet meningsmålinger deres publikum hvert år for at se, hvad sundhed spørgsmål er på folks bevidsthed. I de sidste par år har mental sundhed blevet topping rankings.According til MHN, ”Depression er underdiagnosticeret hos mænd. Mænd er mere end fire gange mere tilbøjelige end kvinder til at begå selvmord.”

Hvordan Kvinder kan understøtte deres partners Sundhed Mål

Min mor er konstant ørerne min far til at gå til lægen, og alligevel, uanset om det er brystsmerter eller en mistænkelig muldvarp, han har tendens til at trække på symptomer og vente for dem at gå væk. Det kunne have været et liv uden ende fejl i 2015, da han troede, at han havde ondt i halsen, men han var faktisk at have en tre-dages hjerteanfald. Heldigvis, min mor kiggede op symptomerne på et hjerteanfald online og skræmte min far nok til at gå til skadestuen.

Den MHN holdet er på en mission for at reducere for tidlig død blandt mænd over hele verden.

Væsentlige andre kan spille en afgørende rolle i sundheden for deres partnere. De kan slå alarm og få øje på symptomerne, før det udvikler sig for langt. De kan tale for proaktive sundhedsforanstaltninger og redde et liv ved at være på vagt.

Nogle mænd er uvillige til at indrømme, når de er i smerte, så det er ofte op til deres partnere at gå ind på deres vegne, og få dem den behandling, de har brug for. I en undersøgelse af 500 mandlige patienter, 40% af mændene sagde, at de kun besøge lægen for en alvorlig medicinsk tilstand , and19% af mændene sagde, at de går til lægen simpelthen fordi deres partner ville have dem til at gå. De er ikke for vane at få regelmæssige eftersyn, og så visse sygdomme kan gå udiagnosticeret.

Ana sagde kvinder udgør 60% af de mennesker, der nærmer sig mænds sundhed Network bord på sundhedsmæssige konferencer. De viser op på udkig efter information om sundhed, fordi de er bekymrede for deres ægtemænd, deres brødre, deres fædre og deres venner - og de er ikke genert over at søge hjælp. Deres handlinger kan skubbe mænd til at se deres helbred i et nyt lys, og indse, at de bør tage skridt til at få deres sundhedsspørgsmål under kontrol.

”Mænds sundhed er en familie problem,” sagde Ana. ”Det er noget par tackle sammen, så det er vigtigt for kvinder at støtte mænd og for mænd at støtte kvinder på nogen måde, de kan.”

Mænds Sundhed Network går ind for drenge, mænd og deres familier

Mænds Sundhed Network giver rigelige ressourcer til at inspirere mænd, ligesom patienten Ana mødtes i DC, til at ændre deres kostvaner og motionere mere ofte, så de kan få sundere og få mere tid til at nyde med deres kære.

Du kan gå online for at gøre forskning om seksuel sundhed, hjerte-kar-problemer, psykiske lidelser, og andre sundhedsrelaterede emner - eller du kan vise op til en sundhedsklinik eller konference i person til at stille dine spørgsmål. Uanset om du er en patient eller en pårørende, Mænds Sundhed Network er en omfattende guide til alle, der søger et bedre helbred for dem selv og deres familier.

Ana sagde historien om manden, der mistede vægt og fik sunde takket være deres DC klinikker er et godt eksempel på, hvad mænd Health Network kan gøre for mænd. ”Hvert år han kom tilbage ser bedre end han gjorde før,” siger Ana. ”Vores screening sundhed messer åbnede øjnene, og det betyder meget for mig. Det betyder, at vi har ændret nogens liv.”