Manhunt: Gennemse 6 millioner + billeder og profiler for at finde den rigtige fyr på det originale homoseksuelle hookup-site

17 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Sure, er skægget trimmet, og hans jawline er stærk - men homoseksuelle fyre dating online brug for at se lidt mere for at komme til næste niveau. Med Manhunt , en af de første online homoseksuelle blodtryksmåling sites, kan medlemmerne se hele pakken, før de beslutter at mødes i det virkelige liv. Menneskejagt kan du finde hot fyre fra hele verden og har planer om at gøre din oplevelse endnu bedre ved at optimere mobile site og skabe en ny app. Med 6 millioner fotos og profiler, er du sikker på at møde en person, der får dit hjerte til at pumpe.

Eksplicit billeder er ikke min ting. Jeg har engang forbundet med en fyr på en online dating site, og det føltes som få sekunder før jeg blev oversvømmet med gispende tongue emojis og billeder af hans menige. Mine veninder rullede deres øjne på den fyr - men en af ​​mine homoseksuelle venner rullede med øjnene på mig. Han spurgte: ”Hvor ellers er du formodes at vide, hvad du får ind?”

load...

Min ven havde været på udkig for at alliere sig med andre fyre online, og han havde et punkt: Hvis du tilslutter, har du sandsynligvis ønsker at se varen, og gå derfra.

Ifølge en undersøgelse, næsten en fjerdedel af homoseksuelle fyre på dating sider udelukkende søger efter hookups- og omkring halvdelen af de adspurgte foretrækker en dato, men vil skære lige til tilslutning hvis det føles rigtigt. Næsten 60% af fyrene spørge, hvordan velforsynet deres potentielle partner er, og 76% siger, at de besvare spørgsmålet ærligt. En kæmpestor 83% af fyrene sendt eksplicitte billeder på en søgen efter et intimt møde.

load...

Manhunt har været go-to destination for homoseksuelle tilslutninger siden 2001.

Med mere end 6 millioner billeder og profiler, har Manhunt været det førende site for online homoseksuelle forbindelser, siden det begyndte i 2001. I modsætning til andre sites og apps, kan Manhunt brugere skrive og se eksplicitte billeder og videoer af andre medlemmer til at få deres hjerter pumpe.

”Hvad bedre end at starte en hjemmeside, hvor homoseksuelle mænd kan møde andre homoseksuelle mænd i en udtrykkelig mode - hvilket betyder at de kan dele billeder af dele af deres krop, at de ikke ville vise noget andet sted,” siger Alon Rivel, direktør for Global Sales & Marketing hos Online Buddies, Inc., Manhunt moderselskab.

”Mange af vores medlemmer var en del af den seksuelle kultur, der kun blev fundet i homoseksuelle barer, og vi bragte det til nettet,” tilføjede han.

load...

En banebrydende koncept, der hurtigt voksede i popularitet

Manhunt blev grundlagt af Jonathan Crutchley, der oprindeligt kom op med en idé til at hjælpe homoseksuelle fyre forbinde i 1992.

Alon Rivel er stolte af Manhunt arbejde med at hjælpe homoseksuelle mænd forbinde hele verden.

”Hans indledende vision var at starte en telefonlinje, hvor mænd kunne ringe og tale til varme fyre,” siger Alon. ”Det var en måde for bøsser at komme sammen. Derefter hele dot-com boomet skete i den tid.”

Når Manhunt.net lanceret i 2001 i Boston, tog det ikke lang tid for den at blive populær og udvide i hele verden. I dag anses det for et ikon i det homoseksuelle dating site samfund - fra Mexico City til Sydamerika og videre.

Mere end 6 millioner mænd bruge sitet, og det opretholder en stærk tilstedeværelse i Spanien og Brasilien - med sin kerne publikum spænder fra 40 til 45 år gammel.

Videochat, Eksplicit Billeder og Mere Indstil Webstedet Bortset

Med alle de homoseksuelle apps og websites nu på markedet, menneskejagt er stadig den, der homoseksuelle og biseksuelle fyre vælger. Når du opretter en profil, kan du leve chat, video-chat, og besked varme fyre inden for få minutter. Du kan også se og post eksplicitte billeder og endda tjek amatør bøsse porno.

Disse funktioner skelne stedet fra andre og er ideelle til den simple krog op. Men hvis du leder efter en lidt mere i et forhold, har Manhunt at dækket, også. Brugere kan indsnævre deres søgning efter en kompatibel mand baseret på fælles interesser, fotos, og, selvfølgelig, placering.

”Når du er homoseksuel i et sted, hvor det ikke er sikkert at være bøsse, og du tror du er helt alene, kan du logge på sitet og se, at der er 50 andre homoseksuelle fyre i en 10-mile radius,” Alon sagde. ”Så du ved du ikke er det anderledes.”

Nye funktioner på Manhunt omfatter en ”Match” funktionen, der giver brugerne mulighed for at bedømme andre med en tommelfinger, tommelfingre ned, ligesom, eller en kærlighed - funktioner, som ikke var en del af online desktop sites før.

Hjælpe en forskelligartet gruppe forbinde med deres ideelle match

Med medlemmer fra mere end 100 forskellige lande, Manhunt hjælper fyre i alle former, størrelser og baggrunde finde den opkobling, de tørster. Uanset om du er på jagt efter homoseksuelle bjørne, homoseksuelle daddies eller Twinks, er der ingen dom, bare sjov.

”Vi har så mange forskellige typer af vidnesbyrd,” siger Alon. ”Det er fantastisk, fordi, som en homoseksuel mand mig selv, jeg elsker tanken om at hjælpe andre fyre forbinde med hinanden. Uanset om det er for sex, sjov, kaffe, eller bare at lade dem vide, at de ikke er alene. Det er virkelig nemt at føle sig som du sidder fast i en boble, men du er ikke.”

Manhunt har placering funktioner til at vise dig homoseksuelle fyre i nærheden af ​​dig.

Gennem årene har Jonathan og Manhunt holdet skabte masser af funktioner, herunder værktøjer til VIP-medlemmer, der gør at finde en mand endnu nemmere. Premium-funktioner inkluderer ubegrænset chat, profil visninger, pics, blokke, og evnen til faktisk at unsend ulæste beskeder.

Nye funktioner og en Mobile App Hold menneskejagt Forud for Trends

Den almindelige website er altid at blive optimeret nemmere at se på mobile enheder i hele verden. Holdet fokuserer på at forbedre grænsefladen, herunder ting som billede klarhed eller let at se andre profiler.

Og når holdet har perfektioneret det, vil Manhunt lancere en app til Android og iOS, også.

”At få den mobile app til et fantastisk sted er kernen i vores fokus. Vi ønsker ikke at vige tilbage fra, hvem vi er, men vi ønsker at udvide vores unikke platform,”siger Alon. ”Siden vi lancerede i 2001, har vi haft en vibe og tankegang, der taler til så mange homoseksuelle mænd. Vi arbejder på at lokke et bredere publikum for at lære om Manhunt fordi det er sådan et ikonisk mærke.”

I mellemtiden homoseksuelle fyre flokkes til stedet for at logge på og krog op - fordi det kan være så let.