Manmate: matchmaker-stipend wheaton trækker fra 30 års erfaring for at finde kompatible datoer for bøsser

19 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Siden ManMate s grundlæggelse i 1985, de matchmaking firmhas hjulpet tusindvis ofgay mænd på østkysten finde kompatible datoer og kærlige relationer. Med behændig indsigt, Grant Wheaton, grundlægger af ManMate, arrangerer en-til-én introductionsand store middagsselskaber for enlige mænd i New York, New Jersey, og Connecticut. Hans årtiers erfaring som matchmaker og dating coach informere alle råd og match forslag han giver til homoseksuelle fagfolk i dating scene. I løbet af sin etårige medlemskab, en ManMate klient nyder konsekvent, personlig hjælp til at finde manden i sit dreams.Visit www.ManMate.com eller ring 212-564-4025, hvis du ønsker at nå Grant og hans team.

I maj 1985 blev Grant Wheaton arbejder som skuespiller i New York, da han besluttede at starte amatchmaking erhvervslivet til at hjælpe enlige homoseksuelle mænd som ham selv. Bor i den mørke middelalder før internettet blev singler begrænset til at tage ud annoncer i avisen eller gå til en natklub eller bar at finde en dato. Grant troede, at der skulle være en bedre måde for bøsser at finde asubstantial forhold, så han og en ven besluttede at tage en revne på matchende mænd op på datoer.

load...

For at kickstarte deres nye virksomhed, de tilbragte en måned at sammensætte en kompatibilitet profileand gået over 10.000 questionnairesduring NYCS Gay Pride Week.

Matchmaker Grant Wheaton grundlagt ManMate, en homoseksuel dating tjeneste baseret ud af New York.

”Det snowballed derfra,” fortalte han os, ”og nu har jeg gjort det i over 30 år.”

I dag, Grant er grundlægger og chef Matchmakerof ManMate , en professionel dating service for homoseksuelle mænd, der bor i New York, New Jersey, og Connecticut. For at få den personlig opmærksomhed og adviceof en erfaren matchmaker, kan singler tilmelde dig en etårig ManMate medlemskab og få adgang til tusindvis af dating kandidater i deres område.

load...

Grant opstiller en-til-én introduktioner og sociale middagsselskaber til at hjælpe homoseksuelle mænd mødes kompatible singles.You kan ringe 212-564-4025 for en gratis konsultation for at finde ud af, hvordan matchmaking kan spare dig tid og energi i dating scene.

Den magre team af dating eksperter byder også til-mænd kun coaching sessioner via telefon, på Skype, eller personligt. Med medfølelse og diskretion, Grant guider klienter på en intim rejse for at finde adreamboat at tilbringe et helt liv med.

”Det er meget personligt. Dating er bare et andet aspekt af, hvem vi er,”siger Grant. ”Nogle mænd som en-til-dem, nogle mænd som gruppeaktiviteter, og nogle mænd som begge. Jeg gå med, hvad mine klienter kan lide at gøre.”

Arrangere møder mellem karriere-Driven Mænd i området NYC

Grant sætter en flammende tempo i matchmaking forretning med et medlemskab af omkring 650 til 700 homoseksuelle mænd i jagten på venskab romantik og kærlighed. Hans stadigt voksende singler netværk hasmatured sammen med ham gennem årene. Da han begyndte ManMate, tog han på det meste yngre enlige mænd i 20'erne og 30'erne, men nu har han en etableret medlemskab af alle aldre.

load...

Grant introducerer mænd i tilfældige indstillinger ved at kaste Middage til 8 hver uge.

Han beskrev sin typiske klient som en karriere-orienterede homoseksuel mand på udkig efter engagement. ”Vi arbejder med en masse fagfolk, der normalt har deres liv i god form,” sagde han, ”og de ønsker bare nogen at dele det med.”

Da Grant får en ny ManMate medlem, hisfirst skridt indebærer en timelang samtale til at sammensætte en personlig profil. Hetakes tid til at tale med clientsone-til-en, gettinga følelse af, hvem de er, og hvad de ønsker. ”Mit matchning er baseret tungest på, hvad mænd formulere med deres egne ord,” sagde han.

Han bruger præferencer hans klienter som en rettesnor til at indsnævre dating kandidater og derefter matcher mænd baseret på sin egen intuition. Dating websites genererer ofte glansløse profiler af statistik, men Grant bruger sine egne instinkter til at give et menneskeligt ansigt til dating oplevelse og gøre kompatible kampe mellem enkelte homoseksuelle mænd.

Middage til 8: Håndplukkede Singler Nyd en Night of Fine Dining

Grant underskrift service er hans Middage til 8, som giver homoseksuelle mænd mulighed for at deltage intime sammenkomster af singler håndplukket til kompatibilitet med hinanden. Whencreating gæstelisten og siddepladser diagram, Grant gør bevidste og personlige valg at lette samtale og tilslutning. Ifølge ManMate webstedet , ”Hver mand ved bordet er der en grund til.”

"Hvad kan jeg sige? Sød, intelligent, lige min type! Og han virkede lige så interesseret i mig. Jeg føler meget lovende. Ønsk mig held ”! - Daniel L., en tilfreds ManMate klient

Siden 2004 har disse unikke soirees bevist en succesfuld måde at introducere enlige mænd til nye venner og dating udsigter i en social atmosfære. Gennem årene har Grant vært hundredvis af middag og cocktailparties på sjove lokaliteter, hvor mænd finde god mad, masser af latter, og en antydning af romantik.

”Det er altid nye fyre på de middage for 8,” sagde han. ”Det er mennesker, der ikke har mødt hinanden før, og vi har feedback formularer, så de kan anmode om kontaktoplysninger af visse mænd efter aftenen er slut.”

En-på-En kampe: Personlig Dating Udsigterne Baseret på kompatibilitet

Siden de tidlige dage af ManMate, har Grant håndteret alle de matchende selv. Gennem årene har han gjort titusinder af én-til-en introduktioner og lærte at samle op på subtile personlighedstræk udover blot hvad klienten fortæller him.His hands-on tilgang assessesthe enkeltes profil - fra besættelsen til musiksmag - og derefter Grant tager en dybere lookto konstatere hvem someoneis så hecan gøre det bedste match muligt.

Hvis en clientmakes en reel forbindelse med en person, kan han fryse sin medlemskab i en ubegrænset periode. ”Når de kommer tilbage, selvom det er år senere, vi justresume uanset hvor de slap,” Grant fortalte us.You kan fryse dit medlemskab eller anden grund, selvom det bare er behov for at tage en pause og koncentrere sig om andre aspekter af dit liv.

”Dating energi op- og nedture,” sagde han, ”så jeg vil have mine klienter til at være i stand til at stoppe og starte, når de ønsker. Der er ingen tidsbegrænsning til frysning til og fra.”

Grants Intuition har samlet Hundredvis af lykkelige par

En ugedag nat i Chelsea, ManMate klienter Mark og Craig mødtes på en af ​​Grants middagsselskaber. Denne ene var vært ved The Park, en sprællende restaurantknown for sine delikatesser. I den smukke åbne rum, omgivet af grønne områder, parret havde øjne kun for hinanden. Tre år senere, de holdt deres bryllup på selv samme restaurant til ære for, hvordan de mødtes første gang.

”Vi købte et hus, vi har en vidunderlig hund, og en vildt lykkeligt liv. Tak så meget for at hjælpe os med at finde hinanden.” -Craig P. Og Mark S., tidligere ManMate klienter

ManMate'stestimonials er fulde af gratis beskeder til Grant og hans assistenter. Efter årtier i branchen, har han rørt så mange liv ved at forbinde bøsser i livslange venskaber og relationer.

”Vi faldt i kærlighed og opholdt sig lidenskabeligt forelsket indtil sin død af AIDS,” siger Jim C., en tidligere klient introduceret til sin partner, Marty, af Grant over 20 år siden. ”Han var og er den absolutte mit livs kærlighed , og jeg ville aldrig have mødt ham havde det ikke været for ManMate.”

”The 7-Day Plan” Fokuserer på singler Overvinde Dating Udfordringer

I 2008 skrev Grant et dating rådgivning bog med hjælp fra sin partner på mere end 16 år, Dennis Courtney. En hurtig læst med en tone, ” Den 7-Day Dating og Relationship Plan for bøsser ” profiler theobstacles står over for bestemte typer af daters. Fra Sammy SexMachine til Arthur Apati, gælder han behændigt hans erfaring med at arbejde med mange forskellige personligheder som matchmaker at forklare de fejl han har set kommer op igen og igen.

Grant co-skrev en dating rådgivning bog sammen Dennis Courtney, hans partner på 16 + år.

Som en dating coachand matchmaker, han hørte masser af feedback fra sine kunder og har developeda fuld understandingon nogle afgørende dating dynamik. I sin bog, shareshis han perspektiv og indsigt til at indstille bøsser op for sex succes i blot syv trin.

Kørsel hjem værdifulde erfaringer, bogen tilskynder læseren indgreb med briefactivities, ligesom en quiz eller en tjekliste, i hvert kapitel. Gay.com kaldte bogen, ”Den ultimative vejledning for homoseksuelle mænd på udkig efter en frisk vinkel på dating scene.”

”Jeg følte, at jeg var nødt til at skrive det,” fortalte Grant os. ”Det virkede et naturligt næste skridt, fordi jeg hører konsekvent hvad mænds udfordringer er, og hvordan de saboterer sig selv i visse situationer.”

Ud over sin bog og coaching tjenester, Grant lykkeligt giver dating workshops skræddersyet til homoseksuelle singler , så mænd kan opfylde deres fulde dating potentiale. ”Det er ikke som terapi,” sagde han med et grin. ”Det er virkelig mere målrettet til specifikke forholdet spørgsmål eller dating vedrører en person måtte have. You name it, alle mulige ting kommer op.”

ManMate Kunder får indsigt & Vejledning fra en Kindred Spirit

Hvis du er bøsse, single og bor i New York-området, Grant Wheaton tilbyder enestående støtte med sine matchmaking og dating coaching tjenester. ManMate har bragt tusindvis af homoseksuelle mænd sammen på datoer og begivenheder i mere end tre årtier. Hans opmærksomhed på detaljer skinner igennem i hvert dato og middagsselskab han arrangerer.

Grant er ikke længere single, men han stadig vedrører hans klienter og ønsker at hjælpe dem på nogen måde, han kan. Hans niveau-ledes rådgivning, tilbydes i coaching sessioner, workshops og hans bog, sætter daters i højre ramme i sindet til at gøre en varig obligation med nogen special.As en matchmaker, som en dating ekspert, og som en homoseksuel mand, han mestre enkelt guys søger partnerskab og tilslutning.

”Der er visse ting, der er simpelthen anderledes ved at være en homoseksuel mand,” sagde Grant. ”Jeg forstår, at fordi det er min livserfaring, så jeg kan relatere til mine kunder på det niveau.”