Matchmakeren af maine bringer et personligt præg på den nye englands dating scene

25 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Den Matchmaker af Maine har været at bringe nye Englanders sammen i 30 + år og har etableret et effektivt system til at hjælpe deres kunder møder de rigtige mennesker. Grundlægger Ron Cater og hans team har matchet over 35.000 singler, siden han startede firmaet i 1982, og de planlægger at hjælpe mange flere gennem deres udholdenhed og personlig stil. Virksomheden, der primært fokuserer på mænd og kvinder i alderen 45 til 60, er et af de sidste mursten og mørtel matchmaking-tjenester i New England, og årsagen er, at Ron og hans besætning ikke spreder sig alt for tynd - de gør én ting, og de gør det særdeles godt.

Vi ved alle, hvor svært lærerne arbejder. Mange giver alt, hvad de har til de studerende, de underviser, trækker mange timer forbereder lektionsplaner, sortering papirer, og tale med forældrene.

Forestil dig nu en hårdtarbejdende kvindelig lærer, der også er single. Hun ønsker at opretholde uddannelsesniveau hun giver til sine elever, mens den stadig er i stand til at have en antydning af en personlige liv - og måske endda dato. Så skaber hun en dating profil, søger gennem mange kampe, og udveksler e-mails med dem, men finder ikke, at personen hun klikker med.

load...

En dag, astudent går hen til hende og spørger: ”Er du har nogen held med dating? Min far viste mig din profil, han kom på tværs på et dating site og sagde, at du skal være på udkig efter en person.”Var knus, læreren sletter hendes profil og undere, hvordan hun kommer til at møde nogen.

Den Matchmaker af Maine Grundlægger Ron Cater behøver ikke at forestille sig dette scenario, fordi det rent faktisk skete med en lærer, der for nylig blev en af hans klienter.

”Hun gik hjem, kom ud af dating site, og kom ret til os,” Ron fortalte os.

Den Matchmaker af Maine har fundet et nichemarked i New England og har hjulpet 35.000 + mennesker.

load...

Ron og hans hold har været at gøre kampe i New England området i mere end 30 år, at hjælpe mere end 35.000 mennesker tilslutte, og deres tilgang er så ligetil som grundlægger selv.

”Det er ikke kompliceret. Der er en masse virkelig søde mennesker derude, der ikke opfylder den type mennesker, de ønsker at mødes,”sagde han. ”Det er mennesker, der er meget ægte og oprigtige og ønsker at være i en god, sundt forhold. Det er ikke let, og vi forsøger bare at gøre denne proces lidt lettere.”

Den Matchmaker af Maine gør det nemt med et system, der er personlig, indbydende, og designet til at bringe i mennesker, der ønsker noget mere alvorligt.

Trives i et nichemarked Ved at bygge alvorlige forhold

De fleste af de Matchmaker af Maine kunder er i alderen mellem 45 og 60, og de ønsker de samme ting mange daters i alle aldre ønsker: langsigtede relationer.

Og virksomheden tager dette i betragtning , med fokus på substansen i kampen i stedet for kamp mængde. Det hele starter med en en-til-en, 40-minutters interview med den potentielle kunde.

load...

”Vores mål er at komme til at kende kunden; det er derfor, vi har et interview,”forklarede han. ”Vi ønsker at sikre, at når folk bliver medlemmer, vi overbeviste om, at vi har kampe for dem.”

At bringe folk sammen i 30 + år, selskabet har fokus på langsigtede partnerskaber.

Holdet tager ikke på hver klient, de interviewer, enten, så interviewet kan tjene til at se, om personen er en god pasform til programmet.

”Vi ønsker folk, der er følelsesmæssigt klar, følelsesmæssigt tilgængelig, og har realistiske forventninger til, hvad de leder efter,” sagde Ron. ”Så vi er selektiv med hensyn til, hvem vi bringe på.”

Efter den indledende samtale kommer en række proprietære kompatibilitet og personlighed test for at afgøre, hvilken slags person klienten søger. Næste er en baggrundskontrol, efterfulgt af møder med en mandlig og kvindelig medlem af holdet. Disse skridt til at sikre sikkerheden og nøjagtigheden af ​​potentielle kampe.

Ingen af ​​The Matchmaker af Maine kunder gå ind i en dating scenario blind, selv om. Alle af dem er i kontrol over, hvem de mødes, hvilket fører til et niveau af komfort og tillid.

”De er behagelige, fordi de gør den endelige beslutning,” sagde Ron.

9 steder i hele New England Hjælp Få mest Kampe

Den Matchmaker af Maine er ikke kun i Maine, men i stedet har et fodaftryk i hele New England.

Efter åbning af første kontor i Boston i 1984, har Ron og hans team udvidet til ni kontorer, med seks i Massachusetts, to i New Hampshire, og deres hovedkontor i Portland, Maine.

At fodaftryk giver dem mulighed for at tjene hele området, og antallet af mennesker, han hjælper hvert år er en direkte afspejling af det.

Over 1.000 kunder får den personlige behandling Hvert år

Trods bruge timeinterviewing hver klient med til at sætte op kampe, er virksomheden stadig i stand til at tjene så mange. Præcis hvor mange?

”Nå over 1.000 mennesker hvert år,” Ron fortalte os, ”og vi har bragt i mere end 35.000 mennesker i løbet af de sidste 30 år.”

Grunden til hans team kan hjælpe så mange mennesker er på grund af den tillid, de har bygget op over 30-plus år for at få folk sammen.

En Core Group dedikeret til at hjælpe New Englanders Meet siden 1984

Ron har ikke været i stand til at bringe alle disse mennesker sammen af ​​sig selv, selv om. Han har haft masser af hjælp fra hans hold.

”Heldigvis har jeg en stor kerne gruppe af mennesker, der har gjort det i lang, lang tid,” sagde han. ”Nogle har været med mig over 20 år. Én person har været med mig i over 28 år.”

Der er fem fuldtidsansatte matchmakere, og med mere end 1.000 kunder om året, de alle har masser af arbejde at gøre.

Opbygning af en succesfuld matchmaking virksomhed ikke bare tage gode mennesker. Det tager udholdenhed - især i dating markedet.

”Hvis du er virkelig seriøs omkring at møde nogen speciel, så tag en chance. Og ligesom mange andre, der er kommet til The Matchmaker af Maine, kunne det ændre dit liv for evigt ”. - Tom T., klient af The Matchmaker Maine

Den Matchmaker af Maine har været i stand til at klare de storme, primært internettet og dets rigdom af dating websites, på grund af deres udvikling.

”Vi er en af ​​de sidste mursten og mørtel steder stående i New England, og jeg tror, ​​det er på grund af vores vedholdenhed, personlig service, og være i stand til at tilpasse sig et skiftende marked,” sagde Ron.

Han og hans team har fundet en niche i det nordøstlige og sætter en ære i at have perfektioneret et system.

”Vi forsøger ikke at være alt for alle mennesker. Vi ved, hvem vi er,”sagde han til os. ”Vi ved, vores system fungerer, fordi vi har arbejdet ud alle the kinks.”

Individuel Attention betyder en mere effektiv tilgang

Den personlige opmærksomhed Matchmaker Maine giver til kunderne er, hvad der trækker folk i, ligesom det gjorde for at hårdtarbejdende lærer på udkig efter en dato.

”Vores medlemmer vil have en mere personlig, sikker, effektiv tilgang, hvor de ikke behøver at gå online, behøver de ikke at gå ind i en bar, behøver de ikke at gøre noget,” sagde Ron.

Systemet fortsætter med at udbetale udbytte for kunderne, men også for Ron, der virkelig elsker at bringe folk sammen.

”Mine foretrukne historier er de mennesker, der forbinder,” sagde han. ”Måske har de ikke dateret i 10 til 15 år, og de har kæmpet for at møde den rette person. Derefter lige pludselig, de får involveret med os og møde nogen, at de er forelsket i, og det ændrer deres liv fuldstændigt.”