Matchmaking-instituttet hjælper professionelle matchmakere med at udvide deres forretning og samarbejde med kolleger

19 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: I 2003 Lisa Clampitt grundlagde Den Matchmaking Institute (MMI) at fremme samarbejdet mellem matchmaking fagfolk. Hun skræddersyede certificeringer til at hjælpe kærlighed eksperter netværk andimprove deres tjenester samt deres bundlinjer. Den Matchmaking Institute er verdens premiere skole for matchmaking, licens til uddanne fagfolk (af alle erfaringer niveauer) på tvist ledelse, rekruttering, og forretningsplanlægning. For yderligere at encouragedating eksperter til at arbejde sammen, matchmaking Instituttet er vært for konferencer i byer rundt om i verden, opfordrer hundredvis ofindustry ledere til at dele deres ideer og råd. Gennem organization'ssteady støtte, matchmakers lære at drive deres forretning mere effectivelyand hæve standarderne i branchen som helhed.

Lisa Clampitt baggrund i socialt arbejde og almennyttige organisationer betyder, at hun er constantlytrying at bringe folk sammen omkring gode formål. Da hun begyndte at arbejde som en matchmaker, så hun, hvordan konkurrerende matchmaking tjenester holdt deres afstand, nægter at dele information, og hun følte, det var en forspildt chance.

load...

Arlene Vasquez, MMI administrerende direktør, tror på den positive rolle matchmakere kan spille i et menneskes liv.

Det virkede nøddeskal for hende, at en industri så afhængige af rekruttering, netværk og sociale grupper ikke samarbejder med hinanden. ”Der var ingen støtte, ingen uddannelse, ingen adfærdskodeks,” siger Arlene Vasquez, administrerende direktør DEN Matchmaking Institute, i et interview for nylig.

I 2003 Lisa i gang med at changethe dynamik mellem matchmaking virksomheder over hele verden. Hun etablerede matchmaking Institute som en måde at konsolidere ressourcer til alle, der arbejder i branchen. Denne organisation har certifiedthousands af matchmakere i snesevis af lande, der giver deres blåstempling at legitimere nye navne og fremme erfarne mærker.

load...

Som MMI 's grundlægger og formand, Lisa mentorer matchmakere verden over, i mere end 25 lande, og er med til matchmaking servicesestablish succesfulde virksomheder bygget på erfaring og ærlighed.

”Du kan ikke være alt for alle. Du kan ikke være den eneste matchmaker i verden,”Arlene angivet. ”Der er masser af singler derude, mere end nok til at gå rundt, og vi er mere effektive til at hjælpe dem, når vi arbejder sammen.”

Trænings-fastsætte standarder for praksis for ReputableDate Eksperter

Den Matchmaking Instituttet opretholder en setcode adfærd gennem deres matchmaker certificeringer. Deres træning understrege samarbejde, effektiv rekruttering, konfliktløsning, ærlig markedsføring, og andre etiske praksis.

Forskellige instruktion er til rådighed, fra premium kurser til ansætterservices certificering, og hvilken en der er bedst for dig, afhænger af din egen karriere oplevelse. Direktionen Matchmaker Certificering , for eksempel, er beregnet til fagfolk, der har workedat mindst tre år som matchmaker. Men MMI 's standard certificeringer (både live og online) er åben for alle, herunder nytilkomne i branchen.

load...

”Vores institution uddanner nye mennesker, der kommer ind i branchen, mens levere tjenester til mennesker, der allerede i skyttegravene,” Arlene fortalte os. ”Vi ønsker at støtte dating trænere og matchmakere, så der er en ongoingnetwork i branchen.”

MMI Certified Recruiter Training tilbyder strategier til at hjælpe personalekonsulenter opbygge tillid og netværk.

Licenseret af New York Department of Education, har lærerne og pensum er blevet godkendt af de statslige institutioner. De er de første (og i øjeblikket kun) matchmaker skole at have en stat licens til at legitimizetheir instruktion. Nogle matchmakere har taget disse lektioner til hjerte - drejning theircompanies i syv-tal virksomheder.

1. Online: Komplet 12 Workshop Moduler i et åbent forum

Du kan lære på din egen tid og dit eget tempo online med The Matchmaking Institute. De tilbyder 12 lektion moduler til matchmakere at tage i løbet af tre måneder. Tildelt hjemmearbejde normalt indebærer sammenføjning et åbent diskussionsforum til at engagere sig med yourclassmates online, og ugentlige Q & A opkald med din instruktør sikre, at du tager en aktiv rolle i din læreproces.

Når du opgraderer, vil du modtage et certifikat for afslutning og en certificering sæl til visning på din matchmaking hjemmeside. Studerende også drage fordel af en matchmaker start kit på, hvordan man dyrker en succesfuld matchmaking agencyas samt en en-til-en forretningsplan gennemgang med en instruktør.

2. Live: Gå til in-person Klasser at lære af instruktører

Hvis du er mere om hands-on læring, matchmaking Instituttet tilbyder også in-person, klasser. Du kan møde din instruktør ansigt til ansigt i en serie af three8-hoursessions, netværk med klassekammerater, mens du lære succes matchmaking virksomheder opererer.

”Hele klassen var engageret i teamwork og var meget samarbejdsvillig,” sagde Sophia McDonald , CEO og grundlægger af Sofistikeret Matchmaking Seattle. ”Jeg vil anbefale kurset til andre uden tøven. Det er den bedste uddannelse i landet for nye matchmakers og en stor mulighed for folk, der allerede er i branchen for at netværke.”

”En masse mennesker har bidraget til ourlessons,” Arlene forklarede, ”så vi dybest set tog det bedste af det bedste til at sætte det hele sammen.”

Konferencer Offer Netværk Med Matchmakere Worldwide

Beyond deres lektion moduler, matchmaking Instituttet investerer også tid og energi i at organisere matchmaking konferencer rundt om i verden. Hvert år de er værter hundredvis af industriens ledere i store byer rundt om i verden. Selskabelig matchmakersturn ud for at møde hinanden og danne værdifulde forretningsforbindelser i New York eller Hong Kong. Konference deltagere deler deres ekspertise, drøfte fremtiden for matchmaking, og generelt har en god tid sammen.

Den Matchmaking Instituttet er stolt af at lette disse forbindelser mellem etablerede fordele og nye matchmakere. Ved at bringe alle sammen, de hjælper industrien selv vokse ind i en mere hjælpsom og sammenkoblede system.

Den Matchmaking Instituttet spreder kærlighed på konferencer i London, New York, og Hong Kong.

Hovednavn talere på disse begivenheder dele, hvad der har virket for deres virksomheder og give indsigt i processen med at finde singler langvarige relationer. Dækker emner som dating coaching og personlighed-baseret matching, disse eksperter holde sig ajour med de nyeste teknikker inden for matchmaking industrien.

”Konferencen giver dig mulighed for at møde kolleger at samarbejde med,” siger Arlene. ”Du kommer til at mødes ansigt til ansigt og bygge comraderie med matchmakere.”

Hvad er det næste? Den Matchmaking flere notering tjeneste (MMLS) Kan hjælpe med at finde klienter

Matchmaking er hurtigt voksende industri, og Lisas team arbejder hårdt på at forblive på forkant med nye innovations.The Matchmaking Institute konsekvent arbejder for at forbedre praksis for matchmaking med deres træning, konferencer, og teknologi.

For nylig har de været at udvikle en platform til at hjælpe deres medlemmer på udkig efter muligheder for at tjene penge. Deres matchmaking flere notering tjeneste vil være tilgængelig i en cloud-baseret system til at hjælpe matchmakere med deres ansættelse. ”I oursystem, kan du spore al kommunikation og kalendere. Det er en game changer,”Arlenesaid. ”Med de MMLS, har du en marketplacewhere kærlighed connectorscan Transact, tjene penge på deres liste, i sidste ende hjælpe singler bedre.”

”Jeg vil anbefale kurset til andre uden tøven. Det er den bedste uddannelse i landet i nye matchmakers og en stor mulighed for folk, der allerede er i branchen for at netværke.” -Sophia McDonald, CEO og grundlægger af Sofistikeret Matchmaking Seattle

Uanset om du ønsker at lære af matchmaking ledere eller spore status for din virksomhed, matchmaking Instituttet har til formål at være en full-service organisation, der tilbyder værdifuld bistand til alle elsker stik.

Mange fagfolk har afgjort noteret og værdsætte en person, der har deres ryg. ”Gennem de forbindelser og ressourcer, jeg har opdaget gennem MMI, har min forretningsmodel forvandlet så mange gange, og den årlige omsætning er gået fra nul til seks tal årligt,” skriver Amy Stevens , en certificeret matchmaker.

Den Matchmaking Instituttet hæver til dating industri

Matchmaking kan lyde gamle skole, men Arlene forsikrede os, det er meget efterspurgte i dagens tech-drevne samfund. ”Folk er opbrugt fra dating,” sagde hun. ”Matchmaking sparer singler tid i dating verden.” Ofte hendes job er at slå til lyd på vegne af disse nyttige matchmaking tjenester til at hæve bevidsthed andnurture iværksættere.

Den Matchmaking Instituttets certificering tilføjer et lag af tillid til matchmaking selskaber.

Den Matchmaking Instituttet driver træninger, byder certificeringer, og er vært konferencer i en ånd af samarbejde. Theirsupport fremmer en højere grad af ekspertise til matchmakerseverywhere. Uanset om du er en selvstændig forret eller en erfaren pro, kan alle drage fordel af muligheden for at opbygge deres matchmaking færdigheder og forbinde med kolleger rundt om i verden.

Takket være Lisas fremsynede, er matchmaking blevet en mere tilgængelig, gennemsigtig og helpfulindustry at arbejde i. Hendes organisation fortsat en bastion for god vilje, matchmaking ekspertise, og globale samfund.

”Det er ikke konkurrence - det er et samarbejde. Når vi arbejder sammen, kan vi faktisk servicere vores kunder bedre,”MMI CEO sagde. ”Hvis vi kombinerer kræfter, kan vi hjælpe flere mennesker, som i sidste ende er det vigtigste.”