Med ægthed og lidenskab giver Orlando-personlige relationer ekspert Orlando strøm og rådgiver 1,6 m mennesker over hele verden

15 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Forholdet ekspert Charles J. Orlando siger, at for relationer skal lykkes, må mænd udvikle sig ud over deres primale instinkter og til tider egoistiske behov. Hehas gjorde, at transformation i sit eget liv og søger at hjælpe andre gøre det samme. Charles har til hensigt at ændre, hvad det betyder at være en Manby taler hans sandhed og vise folk en bedre måde at have tillid til, forbinde, og begå. Hans private coaching sessioner, bestseller bøger og slagkraftige sociale medier indlæg rådgive singler og par på vigtige følelsesmæssige problemer, der kan gøre eller bryde langsigtede relationer. Ved virkelig at lytte til mænd og kvinder, Charles lærer og vokser lidt mere hver dag, så han kan sharecompassionate kærlighed lektioner med en engageret publikum på 1,6 millioner mennesker.

I sin ungdom, Charles J. Orlando var mere interesseret i forførelse spil end slutspillet. Han beskriver sig selv som en moralsk udfordret fyr går efter den nemme score i stedet for den langsigtede relationer. Så ægteskab og børn ankom og hans prioriteter ændret. Med en helt ny tankegang, Charles begyndte at arbejde på sig selv for at blive en mand værdig mere end bare en kortsigtet dating situation.

load...

Professionel sammenhæng ekspert Charles J. Orlando giver realistisk vejledning til daters i uro.

I dag, Charles er en erfaren sammenhæng ekspert med tonsvis af autentiske indblik i en verden af ​​dating, parforhold, ægteskab, og interpersonelle relationer. Han gjorde sin rejse uden en guide, og nu er hans liv mission er at hjælpe andre langs en lignende vej selv-forbedring. Han er en veritabel bibliotek af kærlighed viden.

”Det har været en vild tur,” fortalte han os. ”Jeg mødte en masse mænd på den samme vej, jeg var på. Et par samtaler blev til flere tusinde samtaler, der blev til en bestseller bog.”

load...

Udgivet i 2008, Charles' første bog, ’ Problemet med kvinder... Er mænd ,’ gav ham en chanceto positiv indflydelse singler og par i hele verden. Ligesom det, var han en rost dating myndighed. Han begyndte at skrive kærlighed-fokuserede råd til at dele perspektiver på dating med mænd, der forsøger at udvikle sig ud over den pickup artist og med kvinder, der søger at forstå psykologi af dating.

Over tid, Charles' følgende voksede fra mund til mund, indtil han havde samlet en kæmpe online base på mere end 1,6 millioner mennesker. Hver dag, han udstationerer fri oplysende indhold til at inspirere sine fans på sociale medier. Du kan følge ham på Facebook eller Twitter til at slutte sig til kærlighed-fokuserede bevægelse. Charles er blevet så populær og betroede i dating industri, at A & E Networks tappet ham til at co-vært ”Seven Year Switch,” et doku-drama, der udfordrer par til at puste nyt liv i deres svigtende ægteskaber ved hjælp af en radikal terapeutisk teknik kaldet ”switch terapi.”

load...

Med en baggrund i teater, Charles nyder at være i søgelyset på showet, men han er også taknemmelig for muligheden for at dele vigtige romantiske grillbarer med et bredere publikum.

Hans arbejde i entertainmentreflects den workhe gør hver dag bag kulisserne med almindelige mænd og kvinder, der søger ekstraordinære ændringer i deres kærlighed lives.In hans private coaching praksis, Charles opfordrer singler og par til at gøre det egentlige arbejde, der kræves for at gøre et forhold sidste.

”Jeg ønsker at ændre den måde, folk ser deres relationer,” sagde han, ”og få dem til at arbejde på sig selv og de ting, de kan kontrollere.”

Individuelle & Group Sessions Tilbyd en Tilgængelig Support System

Charles er en vejledning, ikke en problemløser. Han fortalte os themost vigtige arbejde ligger mellem hans coaching sessioner, når hans klienter internalisere hans råd og ændre deres dating mønstre. Han har ikke sugarcoat hvor svært det kan være, siger, at der ikke er nogen hurtige trin eller nemme genveje. Hans informeret meninger og empatisk sindstilstand push-daters at kigge dybt inde i sig selv for de svar, de har brug for.

”De er nødt til at tænke på deres egen løsning og sætte det i værk,” forklarede han. ”Folk har brug for at komme til deres egen opvågnen, og det er mit job at hjælpe med at opklare dette rum.”

Charles gør sig konstant og konsekvent tilgængelig toanyone i nød.

Arbejde med Charles betyder, at en forpligtelse til at lære nye færdigheder og correctnegative dating mønstre. Charles kræver sine klienter til at forpligte sig til mindst tre måneders individuelle sessioner.

Hans private coaching program er en langsigtet investering i langtidsholdbare resultater. De fleste kunder bliver hos ham ikke længere end et år, at lære, hvad de har brug for at vide, og derefter bevæger sig fremad på egen hånd.

For at gøre hans coaching mere overkommelige, Charles også vært gruppemøder et par gange om året. Hans tilgang til disse møder er funderet i den virkelige verden forskning han gjorde for at skrive sin bog ” Pagten: Farvel, Past. Hej skat! ”I stedet for at placere skylden eksternt, Charles udfordrer sine kunder til at løse deres egne personlige problemer - hvad enten det er lavt selvværd eller følelse af afhængighed - at en positiv indflydelse alle deres relationer.

De mennesker, der kommer toCharles om hjælp er primarilymature individer står over for alvorlige problemer i deres relationer. About50% af hisaudience er mellem 35 og 50 år. Disse selvransagende voksne nyde godt af en jordet perspektiv på deres anliggender.

”Jeg er en no-bullshit fyr. Jeg er virkelig lige op,”forholdet ekspert sagde. Gennem dybdegående sessioner, Charles har til formål at fortælle de sandheder hans clientsneed at høre. Han tilbyder en medfølende alligevel objektiv sparringspartner for daters, der har mistet deres vej.

”Jeg har ikke en persona. Jeg er bare mig,”sagde han. ”Sig mig, hvad der foregår, og så lad os se om jeg kan tilbyde nogle perspektiv til at hjælpe din situation.”

Et væld af Informational indhold til Daters

At være en gentleman vil aldrig gå så langt som Charles er bekymret ud af stil. Denne autoritative sammenhæng ekspert mener ikke at vise din partner, du sætter pris på dem er teatralsk eller gammeldags. Hans selvhjælpsbøger tilskynde mænd til at dyrke deres indre herrer -Og råde kvinder til at opsøge gentleman partnere.

Han kondenserer sin viden til lettere fordøjelig gratis indhold i hans online Kærlighed Lister. Fra hvordan man spotte en narcissist til regler til at finde varig kærlighed, Charles kondenserer hans dybe forhold filosofier ind nem at læse lister.

I ”The problem med kvinder... Er mænd,” Charles søger at hæve overliggeren for, hvad ”at være en mand” betyder.

”Hvis ingen lyttede, ville jeg stadig gøre dette,” sagde han til os. ”Jeg er bare gør, hvad jeg føler, at jeg skal gøre. Og hvis folk kan lide det og vil have mig i deres liv, det er fantastisk.”

Heldigvis er der mange mennesker der lytter, og de kan lide det. Faktisk Charles' sociale medier indlæg se et gennemsnit på 4.200 sympatier og 350 kommentarer. Han engagerer aktivt med sin online publikum, udstationering fire til seks gange på en dag for at sikre hans fans har en endeløs forsyning af gratis rådgivning fra en erfaren ekspert.

Hundredtusindvis af mennesker har valgt at høre fra Charles regelmæssigt. Han indtager det rum, hvor teknologi, interpersonelle relationer, og kærlighed kolliderer, tilbyder salvie råd til at gøre livet bedre. I hans indlæg, han ikke presse sine læsere til at købe sine produkter, men blot deler sine tanker i håb om at inspirere forandring i mennesker fra alle samfundslag.

”Trite som det kan være, jeg forsøger at få folk til at se deres liv anderledes,” sagde han. ”Det magiske bag min skrivning er jeg ved aldrig, hvad jeg skriver den næste dag, fordi jeg lytter til folk og lære af dem.”

Åbning folks øjne for hvordan selvværd kan omsætte deres liv

Som tak beskeder hældes i hans indbakke, Charles er løbende ydmyg over at spille en så vigtig rolle i folks liv. Han arbejder hårdt på at udstyre sine klienter til at håndtere følelsesmæssige problemer på egen hånd, så de ikke er afhængige af ham eller hans råd for længe. I sin coaching, han ønsker at skære skørter på det tidligst mulige tidspunkt.

Selvom det er svært at sige farvel, helets hans klienter, når de er klar til at forlade reden og afslut kommer til ham for ugentlige sessioner. Når han har gjort det rådgivning og hånd-bedrift han overgange ud ofpeople liv, fortæller dem, de kan altid komme tilbage, hvis de har brug for et genopfriskningskursus. ”De fleste ikke kommer tilbage,” sagde han, ”og det er mit overordnede mål.”

Hver dag, Charles sender positive budskaber til at opløfte singler og par overalt.

I løbet af sin one-on-one hører, Charles offersthe værktøjer til interpersonelle succes, og derefter frigør han sine klienter til at opbygge deres relationer fra disse rammer.

I mellemtiden, på sociale medier, titusinder af mennesker skriver i beder om råd. Charles har ikke en assistent aftale med disse personlige forespørgsler. Det er alt ham interagere direkte med de mennesker, der har mest brug ham. Han inspirerer mennesker med kloge ordsprog som: ”Kærlighed er ikke ofre; det er forståelse”og’Alt for mange mænd viser kvinder vigtigheden af ​​lidenskab, taknemmelighed, og empati ved at give for lidt af alle tre.’

En enlig mor, der er beskrevet et giftigt forhold med en narkoman og sagde, at hun følte, at hun ikke fortjener noget bedre - indtil hun cameacrossCharles' budskab om empowerment. Hun begyndte at date en ny person, en person, der værdsatte hendes behov og ønsker. ”Din råd hjalp mig til at indse, at jeg havde fundet manden i mine drømme,” skrev hun i en Facebook-besked. ”Jeg har et citat fra dig, at jeg indrammet og sat op på min væg, som vi holder som vores forhold motto.”

Den universelle karakter af Charles' indsigter genklang med daters søger forståelse og consolation.Charles tænker på sig selv som en Sherpa førende andre gennem klippefyldt forhold terræn. ”Jeg kan ikke gøre klatre,” sagde han. ”Man klatre, og jeg vil være ved siden af ​​dig hjælper du skalerer det bjerg.”

Charles Viser måde til Gladere Relationships

Når han opgav sin destruktive vej for manipulation og selvtilfredsstillelse, Charles indså, hvad virkelig betyder noget i livet. Han gjorde en bevidst indsats for at forbedre sig selv, forstå relationer, og være den bedste mand, han kunne være. Og han er stadig på den rejse.

”Jeg er bare en fyr. Hvis du vil have råd fra en perfekt person, der aldrig begår fejl, jeg er ikke din fyr,”sagde han. ”Det, der adskiller mig som en relation coach er, at jeg er åbne om min menneskelighed. Jeg er stadig voksende og læring og forhåbentlig bliver bedre hver dag.”

Uanset om han taler et par gennem deres problemer eller optræder som wingman for en genert enkelt, Charles understøtter daterson deres egne rejser på selvrealisering og vækst. Hans én-til-én og gruppe coaching giver et solidt fundament for forholdet succes, og hans hyppige sociale medier indlæg anspore folk på i jagten på kærligheden.

”Mit mål er altid det samme: at få folk til at fyre mig så hurtigt som jeg kan,” siger Charles. ”Arbejdet skal gøres mellem dig og din partner. Så arbejde med mig at ændre dine kommunikationsstil, og så lade mig gå.”