Mine 6 foretrukne trekantsexstillinger

5 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Så du har fundet et par trekløver partnere på din gratis prøveperiode på BeNaughty , og nu er du spekulerer på, hvordan logistikken i dette kommer til at fungere. Nå du er i det rigtige sted. Vores foretrukne ”åbent forhold” blogger, Katie B, vil tage dig gennem opsætningen af alle de bedste positioner, så du kan lære at tre-vejs som en professionel.

Hvordan du rent faktisk har en trekant? Jeg mener, jeg får du sætte tre sjove og seksuelt eventyrlystne mennesker sammen, men hvad er mekanikken i det? Hvordan passer tre mennesker sammen?

Vi kan ikke se trekanter i mainstream medier, så medmindre du se porno, kan du føle en smule forvirrede eller endda narrede. (Har folk rent faktisk gør det? Er det virkelig føle sig godt?)

load...

Jeg er her for at hjælpe

Trekantsex position ideer og muligheder er noget afhængig af de retningslinjer, seksuel komfort og fluiditet af de involverede mennesker.

En trekant med en kvindelig og to lige hanner vil se lidt anderledes end en trekant med en kvindelig og to mænd, der er komfortabel at være seksuel med hinanden.

Ligeledes vil en trekant med en mandlig og to lige hunner sandsynligvis se anderledes ud end en trekant med en mandlig og to kvinder, der er komfortabel at være seksuel med hinanden.

Trekantsex positioner kan også afhænge af, der ønsker at være seksuel med hvem, uanset generelle retningslinjer for de involverede personer.

Når det er sagt, her er nogle af mine foretrukne erfaringer og positioner i threesomeswritten fra mit perspektiv af at være kvindelig rørige, queer og partnerskab til en lige fyr (afbildet ved nogle af vores foretrukne tegn).

load...

FFM Trekantsex Positioner

Fra Magical Os til Daisy Chains, her er de 4 bedste positioner for to piger og en dreng.

1. Magical O

Har en pige lå på ryggen og den anden lå på toppen af ​​hende. De kommer til at gøre ud, lege med hinanden og røre ved hinandens kroppe! Så youenter pigen på toppen i doggy style.

Dette var den holdning, jeg var i, da jeg oplevede en samtidig trevejs orgasme, så jeg tror det var ret fantastisk. Jeg kan varmt anbefale det! Dette er også en af ​​mine partners favoritter.

2. MFF

Har en kvindelig gå ned på den anden side, og så kan du give den til herdoggy stil. Skift med din dame - du kommer til både at modtage mundtlig og se en stor show!

3. God gammeldags Daisy Chain

Dette er et varmt position , hvis du kan lide at give og modtage oralsex.

load...

4. Dobbelt Oral

Dette er, når de to ladiesgo ned på dig sammen. Dette er ikke kun giver dig fordoble den glæde, men det ladiesget at gøre ud, også. Skift det op og gå ned på en pige med den anden. Sørg for, at én modtagende lægger tilbage og få det dobbelte af den fornøjelse!

MFM Trekantsex Positioner

Fra Spit Stege til DVP, her er de 2 bedste positioner for to fyre og en pige.

1. Spit Roast

Har en fyr lå tilbage og har pigen gå ned på ham. Nu du canpound væk doggy style. Den frådede vil hjælpe herin giver en himmelsk blowjob, og den fyr, der modtager blowjob får en fantastisk udsigt.

Dette er min all-time favorit MFM position, og min partner foretrukne MFM holdning. Mange MFM positioner er variationer over dette ene - kvinden kan give et blowjob til en af ​​de fyre og modtage enten en hane, dildo eller handjob fra den anden. Du kan også bruge en hånd til at give et handjob.

2. DVP

Dobbelt-vaginal penetration fungerer, hvis alle er meget behagelig at være meget tæt, hvis hunnen er godt smurt og strakt ud, og hvis du er fortrolig med uanset sikker sex samtaler, du har haft og værktøjer youare bruger.

Hvis du er tændt og komfortabel, og der har været eksplicitte samtaler om sikker sex og komfort niveauer, så er denne stilling er ikke at gå glip af.

For mig er det altid føles fantastisk, og der er noget om to haner i min fisse, der bare tænder mig endnu mere.

Prøv ikke at overthink Trekantsex positioner

Der er kun så mange steder at sætte hænder, kønsdele og mund. Hvis nogen har en fri hånd eller tunge, komme i, hvor du vil, og hvor dine partnere ønsker stimulering og bare have det sjovt!

Du kan finde mere omfattende trekløver position ideer (Vicki Vantoch s ” The Threesome Handbook ” er et sådant sted), men ofte vil du finde de er alle temmelig intuitiv. God fornøjelse!

Foto kilde: plasticonthefurniture.com