Mit teknologi gennemgang: vært for begivenheder for at informere og engagere webstedets 1,7 millioner følgere i en social indstilling

24 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Grundlagt i 1899, MIT Technology Review er verdens ældste teknologi magasin for tech-fagfolk. Nyhedsbrevet kredsløb når innovatorer, drømmere, stoffer og industrien ledere i 147+ lande. Gennem årene har mange berømte og kyndige røster, herunder Winston Churchill og Thomas Edison, blandt andre, delte deres visioner for fremtiden inden bladets sider. Deres informative artikler inspirere nysgerrige sind til at diskutere og brainstorme teknologiske løsninger på samfundets udfordringer. På Technology Review begivenheder, ligesindede mennesker kan have, at konvertering i person og netværke med fagfolk, der arbejder i en række forskellige teknologibaserede områder, herunder robotteknologi, medicin, og software. På den årlige EmTech konference , der blev afholdt på MIT campus, teknologiske innovatører assemblearound en fælles interesse i, hvordan teknologi kan ændre vores liv til det bedre. Hvis du er interesseret i at møde lidenskabelige, drevet, og tech-kyndige personer, MIT Technology tilbyder mere end 200 arrangementer, hvor socialt samvær og læring går hånd i hånd.

Etablering af fælles interesser er prioriteret en på en første date. Du forsøger at builda bro mellem dig og dine dateusing to enkle ord: ”Også mig” Så intet er mere nedslående end at se din date øjne glasur over, når du begynder at tale om dit erhverv eller din passion.

For singler i tech industrien, dette er en uundgåelig dating dilemma. Ikke alle har de koteletter til at holde op med tekniske jargon og esoteriske tangenter. Hvis du har en hård tid at møde nogen på dit niveau, kan du gå til en tech begivenhed til at opsøge fagfolk, der arbejder i samme branche og deler den samme intellektuelle nysgerrighed, som du gør.

load...

MIT forbinder branchens ledere i den tekniske verden og fremmer mange stimulerende samtaler mellem tech eksperter Technology Review. Denne langvarige online magasin tilskynder in-person, interaktioner og involvering ved at sponsorere hundredvis af arrangementer for teknologiske innovatorer worldwide.In magasinet og på de begivenheder, Technology Review fremhæver den seneste udvikling, spændende muligheder, og indflydelsesrig figuresin teknologi.

Siden 2000 har Technology Review anerkendt andcelebrated drømmere under en alder af 35 i den teknologi, industri, fremme en ungdommelig fællesskab af fagfolk.

load...

Technology Review undersøger tech-relaterede temaer som tilslutningsmuligheder, bæredygtig energi, intelligente maskiner og forretningsløsninger til bedre samfund som helhed. Hvis potentialet i teknologien vækker din fantasi, kan du komme i kontakt med tech-kyndige ledere gennem MIT globale netværk af talere, læsere og tidligere studerende.

Hver dag bladet createsnew muligheder for at udvide din viden base og berige dine interpersonelle forbindelser i tech industrien. Teknologi Reviewhas set mere end 4,1 millioner sidevisninger, og dens sociale medier tilstedeværelse prale over 1,7 millioner tilhængere rundt om i verden.

”Vi er en innovativ, digitalt orienterede globale medier selskab, hvis rækkevidde er i hastig vækst,” i henhold til den Om side. ”Missionen for MIT Technology Review er at udstyre sit publikum med intelligens at forstå en verden formet af teknologi.”

Tech-kyndige Redaktion Rapportering teknologi nyheder i over 117 år

I 1899, Massachusetts Institute of Technology grundlagde Technology Review som en nøjagtig, uafhængig myndighed på den nyeste tekniske viden. Mere end et århundrede senere, har medierne virksomheden vokset til en global ressource for forskere og innovatorer i teknologibranchen. Redaktionen har udgivet indsigtsfulde artikler skrevet af folk som Thomas Edison og Winston Churchill.

load...

Technology Review er den ældste teknologi magasin i verden, og dens indflydelse i øjeblikket omfatter mere end 147 lande. Gennem en sådan vidtrækkende international distribution, nyheder stikkontakt informerer millioner af læserne om teknologiske gennembrud, udviklingen, og innovatorer forme fremtiden.

”Vores publikum er nogen, hvor som helst, der mener, teknologien kan løse vanskelige problemer, vokser velstanden, og udvide de menneskelige muligheder,” ifølge hjemmesiden. ”Det er et globalt fællesskab af forretnings- og førende tænkere, innovatorer og early adopters, iværksættere og investorer, samt alle MIT 's alumner.”

Over 200 Begivenheder årligt Tiltrække Top Digital Innovators

Hvis du ønsker at komme i et rum med hundredvis af mennesker, der deler din passion for teknologi, kan MIT Technology Review hook dig op ved arrangementer pakket med intellektuelle og innovators.Each år bladet fremmer mere end 200 arrangementer rundt om i verden, hvor teknologi ledere deler ideer i en informations-rige rum.

Du vil være i godt selskab på disse engagerende arrangementer. Ifølge webstedet beskrivelse , ”MIT Technology Review begivenheder konsekvent tiltrække senior-niveau forretningsmæssige og teknologiske beslutningstagere, der drev den globale innovation økonomi.”

På Technology Review begivenheder, kyndige talere gnist samtaler og fremme vækst.

Slagkraftige virksomheder og innovatorer blande på vidt deltog teknologi begivenheder rettet mod at udvikle teknologiske løsninger tochallenges i verden. Technology Review s sponsorerede arrangementer giver en unik mulighed for at møde tech kærester i et socialt miljø. Ifølge den side begivenheder , vil deltagerne ”mødes eksperter forstyrre industrier, skabe nye markeder, og samfund i forandring.”

Du kan se kommende arrangementer her og tilmeld dig som frivillig ved at sende en mail [email protected] Sæt kryds i kalenderen, invitere nogen speciel, og deltage i en MIT Technology Review eventto opdage et aktivt fællesskab af innovative hoveder i tech industrien.

EmTech fejrer Dagens fremspirende teknologier

MIT Technology Review er vært for en årlig begivenhed kaldet EmTech at undersøge nye teknologier og fremhæve førende stemmer. EmTech er en konference hostes på MIT campus, og populariteten af denne vigtigste begivenhed har ført til holdet organisere mere fokuserede og single-topic begivenheder, såsom EmTech Digital, at grave dybere ned i en bestemt område.

Ved disse begivenheder, politiske ledere, iværksættere, investorer og andre fagfolk mødes for at drøfte fremtiden for energi, robotteknologi, virtual reality, sundhedspleje og andre industrier fra linsen af teknologiske fremskridt. Ifølge EmTech 2016 side , ”det er hvor tech, business, og kultur converse, og hvor du får adgang til de mest innovative mennesker og virksomheder i verden.”

Technology Review giver stemme til sin autoritative indhold på EmTech ved at sætte deltagerne ansigt til ansigt med branchens initiativtagerne og shakers.Among bladets mest kendte stykker er TR35 - en liste over top 35 innovatorer under en alder af 35 - og EmTech opfordrer disse banebrydende enkeltpersoner til at komme på scenen og diskutere, hvordan forskellige teknologiske fremskridt - i medicin, teknik, software og andre områder - kan bygge en sikrere, gladere og sundere fremtid.

På EmTech s Meet the Innovators Under 35 præsentationer, fremsynede industriens ledere beskrive deres arbejde, motivation og drømme med deres egne ord til gavn for hundredvis af deltagere. Fra datasikkerhed til hjernescanning, forhandlingerne tillader unge innovatorer til at dele deres ekspertise, øge bevidstheden om en niche emne, og modtage anerkendelse eller støtte i deres særlige område.

De mennesker, der sidder åndeløs i publikum er sikker på at lære noget nyt, da de deltage i en forfriskende discussionabout hvad der er muligt gennem technology.If du leder efter en måde at dele dine interesser, starte en samtale, og netværke med ligesindede individualsin din linje af arbejde, EmTech giver en grundig informativ og underholdende måde at introducere dig til den teknologi samfund.

MIT Technology Review Fosters en global Learning Community

I det sidste århundrede, har MIT Technology Review forhøjet fremtrædende stemmer i teknologien spaceto informere og inspirere millioner af læsere og tidligere studerende. Gennem sponsorerede arrangementer, online magasin beriger yderligere samtale med oplæg fra de førende eksperter i teknologisk innovation.

MIT Technology Review holder dig i kender med nøjagtig og uafhængig journalistik.

Fra at hjælpe blinde registrere forhindringer for at beskytte forbrugernes data på nettet, EmTech s bemærkelsesværdige højttalere deler tech løsninger til en lang række spørgsmål i verden. Begivenhed attendeescome at bedre understandthe teknologiske landskab og indtaste en livlig dialog om, hvad fremtiden bringer.

Hvis du er single og træt af dating under din intellektuelle kaliber, kan du kassen en Technology Review begivenhed til at opgradere dit sociale netværk i en fart. Blot ved at abonnere på nyhedsbrevet , bliver du en del af et voksende fællesskab af elever, magtsyge, og drømmere ophidset at forandre verden sammen.

Inthe ord af hjemmesiden : ”Hvis du mener, som vi gør, at teknologien vil være en del af løsningen på de store udfordringer, vi står over for i dag, kan MIT Technology Review være stedet for dig.”