Mød bøsser, uanset hvor du bor

3 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Et af de store spørgsmål omkring gay dating er, ”Hvor skal jeg mødes kvalitet fyre?”

Det kan være svært i store byområder at finde nogen kompatibelt med ens personlige krav til en partner og forhold, men denne udfordring er lavet så meget mere besværligt for de mænd, der bor i landdistrikter, konservative eller kulturelt sanktioneret områder mod homoseksualitet i hele verden.

load...

Hvor drengene er:

Sandheden af ​​sagen er du nødt til at være, til mønt en gammel film, ”Hvor drengene er” at øge dine odds. Ligesom noget, er du nødt til at tænke på de betingelser, der går ind i at hæve sandsynligheden skala for at opnå et ønsket mål.

Det er svært nok at finde kvalificerede kundeemner i store byer, men antallet af homoseksuelle mænd til rådighed i disse områder øge prognosen for at møde en Mr. Right.

Hvis du er en gambling mand, og det er muligt at udrydde dit liv og flytte til et område, hvor bøsser mødes, du upping dine odds Men ligesom med spil, er der ingen garanti for den store gevinst.

Men hvad nu hvis du ikke kan flytte til en homoseksuel hub som San Francisco eller New York? Selv om det kan være en smule mere besværlig i de landbrugsområder i Iowa, for eksempel, kan kærlighed ske hvor som helst og når du mindst venter det.

load...

Faktisk en nylig undersøgelse foretaget af Journal of Homoseksualitet fundet landdistrikterne homofile og lesbiske tendens til at være gladere end deres urbane kolleger , så dette skal redegøre for noget!

Jeg ville ønske der var en speciel formel jeg kunne dele, der ville forsikre en dating match, uanset om du er i byerne eller på landet, men desværre dating er mere kunst og chance end videnskab, især i et segment af individer, der er blevet rapporteret til at være kun 10 procent af hele befolkningen.

Det er sværere for os som homoseksuelle, men det er ikke umuligt, fremgår af, at der findes homoseksuelle par i hver geografisk region i vores land.

”Vi er nødt til at gøre vores del for at øge

vores odds for en positiv prognose.”

Hvad der følger nedenfor er nogle ideer til at forbedre dine odds. Hvad der virker for én person kan ikke for en anden.

load...

Det centrale er at være kreativ, prøve forskellige steder og få mest ud af hver mulighed, fordi dating steder er kun så god som hvad du gør med dem.

1. Gay personlige annoncer

Dating sites er vejen af ​​verden i vores moderne tider, og de har endda specialiserede sites for enhver undergruppe tænkelige.

Desværre er den barske virkelighed er de fleste dating sider for homoseksuelle mænd har tendens til at være blodtryksmåling steder i forklædning, så du ønsker at være meget klar i din profil om, hvad du leder efter til at frasortere de mænd, der har forskellige hensigter så godt du kan.

2. Meetup.com

Denne mødested er ikke et dating site, og de vil endda tout det, så det er vigtigt ikke at nærme sig denne mulighed i denne egenskab.

I stedet hvis ingen findes, oprette dine egne homoseksuelle rekreative, sport eller social gruppe til at begynde at danne et fællesskab af venskab. Møde potentielle dating udsigter bliver en sekundær bonus, hvis nogen i netværket slår din fantasi.

Hvis du er i et landområde i særdeleshed, kan dette muligvis hjælpe med at tiltrække andre, som du ville aldrig være i stand til at opfylde ellers.

3. De politiske grupper og frivillige aktiviteter

Ved at forfølge værdibaserede aktiviteter og ting, du tror på, vil du blive tilpasse dig selv med andre ligesindede individer, som allerede deler en vigtig form for kompatibilitet med dig.

4. Gay-tema ferier

Uanset om det er en homoseksuel krydstogt eller anden homoseksuel ferie destination, kan dette være en god måde at omgive dig med andre rejse-entusiaster.

Ulempen er oftentimes mændene du møder, vil ikke være i samme geografiske bopæl, men man ved aldrig!

5. Hobby eller interesse-tema begivenheder

Måske kunne du møder nogen på et landbrug expo, en campingplads, et metal afsløre klub, en fiskeklub, en dart eller softball liga osv

Uanset din interesse, at være i det mødested gøre noget, du elsker, kan nogle gange linie du op med andre homoseksuelle mænd, der deler den samme passion.

Disse er blot et par ideer til at prøve.

Dating har lige så meget at gøre med holdning, som det gør med spillestedet du forfølge at møde folk. Undgå at definere dig selv udelukkende omkring at finde en dating partner og nyd dit liv til max.

Denne energi bliver magnetisk og gør dig mere imødekommende ved andre homoseksuelle mænd , der kan være i nærheden, men som måske ikke forsøger at tale med dig havde du været at vise en mere afspærring eller slidte opførsel, der sender beskeden: ”Ophold væk! Jeg er færdig med mænd, fordi det aldrig vil ske for mig!”

Der er aldrig en garanti med dating eller relationer, men vi er nødt til at gøre vores del for at øge vores odds på en positiv prognose.

Hvad er nogle andre ideer, du har for at møde andre tilgængelige bøsser?

Foto kilde: notonthehighstreet.com.