Mød forældrene - (10 tip for første gang)

24 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Møde forældrene er en kæmpe milepæl i ethvert forhold. Timingen er en individualiseret beslutning baseret på en række individuelle, forhold, og kulturelle faktorer. I nogle tilfælde kan du både føler dig helt sikker og klar. I andre måske det rette tidspunkt være vanskeligere at vurdere. Men besvare ja til de fem spørgsmål nedenfor er et signal, kan det være det rigtige tidspunkt for dig.

1) Er du uden tvivl et par? 2) Har du mødt hans venner? 3) Har han mødte venner og / eller familie? 4) Er du i et eksklusivt og seriøst forhold? 5) Tror du dit forhold går et eller andet sted, og har du begge meddelt disse følelser på et eller andet niveau?

Nu hvor du har oprettet timingen er rigtig, planlægger en strategi vil gøre at møde sine forældre mindre stressende og mere spændende. Selvom det er naturligt at være nervøs og spekulerer på, om timingen er rigtig , det mere afslappet og bemyndiget du føler, vil den bedre det første møde gå.

load...

Du kan sikre, at du gør et godt første indtryk ved at undgå almindelige fejl, såsom at klamre sig til telefonen; drikker for meget; lægge ned eller kæmper med din kæreste foran hans familie; dressing uhensigtsmæssigt, optræder fordømmende, falsk, eller tilsnigelse; at lyve; viser op sent; kommenterer hans ex; og være kulturelt ufølsom. Kom sammen med de svigerforældre understøtter trivsel og sundhed i dit forhold, så bliver godt modtaget af hans familie vil gå langt i at holde sig tilfredse og tilsluttet (især hvis han værdsætter deres mening).

1. Gør dit hjemmearbejde og få på den samme side som din partner

Forstå, at din partner er mest sandsynligt nervøs, også, så nærmer dette skridt som et team og støtte hinanden vil gøre dit forhold stærkere. Kommuniker med din partner om forventningerne til mødet, og tage sig tid til at lære om hans eller hendes familie baggrund.

load...

Spørg din partner om hans eller hendes familieforhold, og hvis der er nogen værdier eller traditioner, du behøver at vide om.

Find ud af, hvordan din partner føler mod hans eller hendes familie, og hvad du kan forvente fra mødet. Gør dig bekendt med familiens værdier og traditioner, emner for at undgå (sammen med hvad der er nævnt nedenfor i nummer ni), potentielt vanskelige familiens dynamik, navne og beskrivelser af hvem du vil mødes osv Har din partner deler noget, der vil bidrage til at gøre det første møde går glat og berolige din naturlige bekymringer.

2. Har din partner skaffe familien nogle baggrundsoplysninger om dig forud for mødet

Din partner giver hans eller hendes familie en heads-up er især vigtigt, hvis du er en interracial par eller du praktiserer en anden religion, fordi disse forskelle kan føre til ekstra stress på første møde. Også har din partner være åbne om eventuelle kosten restriktioner, du måtte have (hvis et måltid er involveret) for at undgå forlegenhed.

load...

3. Forstå betydningen af ​​Spillested og dens virkning på mødet

Det er vigtigt at forstå, hvordan spillestedet, bør placering, lejlighed, længde af besøg med familien, og antallet af mennesker til stede kan ændre dynamikken i mødet, og du sætte realistiske forventninger baseret på disse faktorer.

Hvis det er et bryllup eller andre særlige lejlighed, huske, at de er sikkert glade for at møde dig, men de kan være optaget og meget travlt med familiemæssige forpligtelser så godt.

Møde forældrene til middag i nærheden, hvis de bor lokalt er helt anderledes end at tilbringe en uge på deres hjem i en anden stat. Eller møde forældrene en på én er en anden vibe fra møde dem på en kæmpe familiesammenkomst, begivenhed, bryllup eller religiøs ceremoni.

Hvis du møde dem på et søsters bryllup, for eksempel, forstår, at de kan være begejstret for at møde dig, men de vil også føle overvældet, distraheret, og ophidset som forældre til bruden. Du må ikke modtage den udelte opmærksomhed, du havde håbet på, men holde et stort billede perspektiv og ikke tager disse situationer personligt.

4. Ikke møder op tomhændet

Medbring en gave, såsom blomster, vin, dessert, eller et stearinlys, især hvis du vil spisning eller opholder sig i deres hjem, eller hvis det er en ferie. Tjek denne kreative liste over DIY gaver, ferie gaver, store-købte gaver mv

5. Klæde sig passende

Møde forældrene er ikke anledning til at klæde provokerende. Faktisk er det bedre at være konservativ og sikre, at du ikke fornærme nogen eller give den forkerte idé om dig selv. Spørg din partner om familiens stil og påklædning og forsøge at matche det.

6. Foretag en reel indsats

Nerver kan komme i vejen for at være fuldt til stede, men sørg for at gøre din del i at gøre mødet går godt. Stil spørgsmål, bidrage til samtalen, viser interesse i at kende dem, lytter opmærksomt, og anvende passende øjenkontakt og åbent kropssprog. Også, er der ingen grund til at være undseelig om deling, hvor meget du elsker deres barn (fra et ægte sted, naturligvis).

7. Respekter deres ritualer, rutiner og traditioner

Det er kun naturligt at blive overrasket af familietraditioner, der er forskellige fra dem, du er vokset op med, men prøv at gå ind i situationen og dens aktiviteter med et åbent sind.

Det er naturligt at nærme denne situation fra din egen unikke opvækst.

Men det er vigtigt at huske alle familier er forskellige.

Respekter familiens regler og ferie traditioner, selv om deres veje adskiller sig fra jeres.

For eksempel, hvis reglen er at sove i separate lokaler, mens der opholder med forældrene på trods af at have mange sleepovers på egen hånd, være hensynsfuld og respektfuld af dette arrangement.

8. Brug dine Manners

Drop offentlig fremvisning af at sikre, at du ikke gør nogen ubehageligt. Tilbyd at hjælpe og give en hjælpende hånd, selvom du skruet ned.

Gå med strømmen, være punktlig og høflig, og Overdel ikke eller komme ind i ophedede debatter. Også, praktisere taknemmelighed ved at sige tak personligt og også sende en tankevækkende tak note post-møde.

9. Styre fri af Sprængfarlige Emner

Øv at være neutral uden at give afkald hvem du er, og gemme de hårde emner for yderligere ned linjen. Husk der er lag til at få at vide nogen, og der skal være gensidig respekt og tillid til et stærkt fundament, der skal bygges.

Politik, religion, penge, samt køn og seksuelle forhold er typisk emner, der er bedre gemt til når du virkelig har fået at vide din partners forældre.

Hvis du Overdel eller diskutere opvarmede emner (Exes, politik, etc.) med forældrene uden et solidt fundament til at støtte dig, er du forpligtet til at løbe ind i relationelle problemer og ubehag all-around. Dette kan betyde at bide din tunge, i det mindste i begyndelsen.

10. Anerkend, at alle involverede Kan være nervøs

Du er ikke den eneste, forsøger at gøre et godt indtryk. Din partner og hans eller hendes familie ønsker også indførelsen at gå godt. Faktisk kan din partner handle lidt nervøs eller anderledes omkring hans eller hendes familie, som møder med familien i hjemlandet er nogle af de mest udløser livserfaringer for os alle. Practice egenomsorg strategier , og sørg for du opererer fra en sund tankegang, mens huske du er alle i samme båd.

Gå ind i det med en positiv indstilling og du vil være fint!

Endelig går ind i mødet forståelse for, at det ikke behøver at gå fejlfrit for dig at passe ind i familien. Der er bundet til at være nogle akavet øjeblikke, men prøv at forblive afslappet og åben. Må ikke antage det værste. I stedet give din forbindelse med familien til at vokse over tid og samtidig være autentisk og viser sig som den bedste version af dig selv.