Mød melani robinson: en relation-blogger, der sætter humor og hjerte tilbage i online-dating

26 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Hvis du er en af de millioner af amerikanere, der deltager i online dating, du ved ikke hver dato er en vinder. Faktisk nogle er ikke engang tæt på. Men de dårlige datoer er generelt dem, der gør de bedste historier. Mindst, det er hvad Melani Robinson og hendes tilhængere tror. Melani chronicled alle 100-plus datoer, hun gik på i et år for at bringe læserne det beskidte, det latterlige, og så-bad-du-bare-have-til-le-om-det oplever af online dating. Hendes blog, podcasts, artikler og bogen leverer en tongue-in-kind referat af humor og inspiration, der kan findes, når de søger og finde kærligheden på nettet.

Dating på noget tidspunkt i livet kan være svært, men dem, der træder midaldrende og finde sig tilbage i dating puljen kan være i for en brat opvågnen. Ikke alene har landskabet ændret fra in-person møde til digital dating, men de fleste mennesker i deres sene 40'erne og 50'erne har også forskellige forventninger, end de gjorde i deres yngre år.

load...

Utvivlsomt har de haft oplevelser, som har ramt det, de nu kigge efter i et forhold. Faktisk 55% af singler over 50 siger, at de ved, hvad de ønsker i en partner , og en kæmpestor 73% siger, at de ved, hvad de ikke ønsker. Men næsten halvdelen af disse singler indrømmer, at de ønsker at blive gift i fremtiden, hvilket gør dating en nødvendig realitet.

Melani Robinson chronicled de sjove og latterlige erfaringer, hun havde i løbet af et år med dating.

Med så mange kilder derude hævder at være myndigheder om at navigere online dating plads, er det svært at vide, hvad der er ægte og hvad der er formodninger. Heldigvis blogger Melani Robinson har lagt i den til tider-anstrengende arbejde for at informere sine læsere, hvor godt - og dårlige - på udkig efter kærlighed på nettet kan være.

load...

Melani besluttede hun var klar til at date efter at have været enke i fem år, men hun var ikke ved at gøre det halvvejs. Hun kastede sig ind i det ved at gå på over 100 datoer i et år. Hun indspillede sine sjove op- og nedture, som uventet lanceret hende ind i hendes næste fase i livet som en dating ekspert.

Hendes unikke Baggrund formet Hvordan Hun skriver om dating

Efter at have fundet kærligheden i hendes liv og miste ham til kræft fem korte år senere, Melani sagde, hun var sønderknust og følte, at hun havde brug for en forandring. Hun kom ind i sin bil og kørte fra Las Vegas til Manhattan for at begynde en frisk start. Hun ønskede at være en forfatter, så hun begyndte at tage skriftligt klasser og blogging uden nogen reel retning, indtil hun startede dating.

”Jeg ledte efter en blog, der chronicled en andens (online dating) erfaringer, der var magen til mit, og jeg kunne ikke finde en på det tidspunkt, så jeg startede bloggen,” sagde hun.

load...

Hun regnede med, at, med hendes ubegrænset inspiration og spændende indhold baseret på hendes dating erfaringer, måske hendes blog har en chance. Hun lancerede sin hjemmeside, 1YearOfOnlineDatingAt50.com, og det tog fart som en steppebrand.

”Det virkede som om jeg ikke var den eneste person dating galninge,” sagde Melani.

Bloggen berettede sin oplevelse af at gå på over 100 datoer i et år, hvoraf de fleste om ikke andet havde masser af underholdningsværdi. Hendes læsere blev hooked. Motivationen og fornemmelsen bag bloggen er varemærke Melani.

”Jeg kan lide at finde humor i uhyrlige situationer, og det er virkelig, hvad min blog handlede om,” sagde hun. ”Det var om griner på, hvad der kan være en meget frustrerende og nedslående situation. Det tilskynder læserne til at kigge efter den humor i det latterlige karakter af dating, især online dating.”

I løbet af det år, Melani havde enorm succes. Hendes blog vundet en pris. Hun blev opkaldt en af de 10 bedste online dating eksperter og begyndte at skrive for The Huffington Post. Efter dyrkning en væsentlig publikum, begyndte hun en blog ikke kun for at fortælle sine historier, men historier fra andre singler så godt. Hun har også taget hendes blog og vendte det til en bog med sjove historier, advarselsberetninger og gode tips om dating.

En blog Levere Heartfelt, Personlig Indhold på relationer

På hendes blog, Melani ikke kun skriver om hendes oplevelse dating, men giver en platform for andre at dele deres historier. Blog emner er mere forskelligartet end blot hvad de skal bære eller gode råd om sikkerhed. Hun giver indsigt i ting, der påvirker relationer samt sjove historier om hendes mere underholdende datoer.

I hendes allerførste indlæg, fortæller hun om de alt for virkelige, og ofte ignoreret, ønsker kvinder over 50 har. Da hun fortæller sin date med Danny, som var en stor fyr, hun gav udtryk for, hvorfor det ikke var en kærlighed forbindelse.

”Der må være en flimmer af begær,” skrev hun. ”Jeg har brug for at føle på et tidspunkt, at jeg får lyst til at tage mit tøj af.”

Ud over sine egne historier, Melani relæer også relatable læser oplevelser på hendes blog.

På det tidspunkt, besidder denne type ikke spærret kommentar var i høj grad mangler i blogosfæren, og hendes synspunkter var virkelig resonans med kvinder.

Melani taler også om realiteterne i aldring, egenomsorg, der beskæftiger sig med den viden, at en person ikke er i dig, og hvornår man skal ringe til dig ud. Hun giver også andre unikke stemmer et sted at dele deres historier.

En sådan historie fortæller om en kvinde ved navn Jackie, der havde udviklet sig fra en usikker ung pige til en kraftfuld og selvsikker kvinde. Hendes historie af selvaccept førte hende at finde sin soulmate viser du virkelig skal elske dig selv, vorter og alt, før du kan elske en anden.

Melani tilbyder en masse munterhed og en god portion optimisme i hendes blog ved at dele hendes historier og give uhørt røster mulighed for at dele deres unikke synsvinkler.

En podcast, der skaber EU Omkring Kærlighedens Misadventures

Efter at have skrevet sin blog, Melani sagde, at hun følte, at hun havde ”overshared nok” og troede det var tid til at fortælle andre folks historier gennem hendes podcast Single Fordi.

”Det er en god måde for andre at vide, at der er mennesker i samme situation,” sagde hun. ”For eksempel, den sidste podcast jeg gjorde, var med en kvinde, der var på min alder, i hendes tidlige 50'erne. Hun mistede sin mand tragisk i hendes 40'erne, og hun delte sin historie.”

Efter episoden luftet, hendes tilhængere - hvoraf nogle havde været igennem de samme ting - nåede ud til Melani og hendes gæst takke dem for historien.

På det indre Fordi podcast, Melani udsendelser historier om hendes oplevelser i kærlighed.

”Det er, at deling og vilje til at dele åbent og ærligt, der gør folk ønsker at fortsætte med at lytte,” sagde hun. ”Det er helt fremmede, og de kan identificere sig med de samme oplevelser, de går igennem.”

Melani dækker en bred vifte af emner på hendes hjemmeside. Hun taler med en professionel bryllup planner, der skaber mindeværdige oplevelser for andre par, mens lydløst ønsker hun planlagde sit eget bryllup. Hun bryder også ned polyamory med sin gæst, Billy, da han deler sine erfaringer.

Melani søger ud denne unikt indhold til at engagere hende forskelligartet publikum.

”Mens hovedparten af ​​mennesker, der følger langs er i midten af ​​30'erne til midten af ​​50'erne, jeg har en masse yngre mennesker efter sammen så godt, fordi det ikke har at gøre med alder,” sagde hun. ”Det ser ud som alle har den samme slags erfaringer.”

Melani mål: at dele sin ekspertise i Online Dating med verden

Melani tog hendes blog og vendte det til en bog, ”En År for Online Dating på Fifty,” med nye historier, der tidligere undivulged detaljer, og, som hun siger, ”et latterligt beløb af oversharing.”

Læsere kan læne sig tilbage og nyde Melani s dating eksperiment, hvor hun går på over 100 datoer i løbet af et år. Læserne kan også nyde hendes artikler til The Huffington Post og andre forretninger, hvor hun tackler forholdet spørgsmål med titler som ”Being Mrs. Robinson” og ”dating tabuer.”

Melani har i øjeblikket flere projekter i udvikling, herunder en erindringsbog genfortælle hende og hendes afdøde mands erfaring, der bor i Rusland, og en scripted serie baseret på hendes bog og blog. Hendes personlige engagement i at forbinde med andre er tilsyneladende i al hendes arbejde.

”Det er den største gave at gøre dette - når jeg ved, at jeg har været i stand til at hjælpe folk, eller emnet har rørt dem eller forladt dem følelse mindre alene,” sagde hun. ”For mig, der er den mest vidunderlige ting, der kan ske.”