Momsrising: hvordan en græsrodsorganisation understøtter kvinders og familiers interesser i hele os

25 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: En sund demokrati ikke bare ske. Det kræver borgerne at holde sig orienteret, blive involveret, og stemme for at sikre et demokratisk samfund kan trives. Vi, folket, har beføjelse til at foretage ændringer i USA - hvis bare vi kan komme sammen og gøre vores stemmer hørt. Siden 2006 MomsRising har været førende en landsdækkende bevægelse ved at engagere dagligdags familier, især mødre, om de spørgsmål, der betyder mest for dem. Denne græsrodsorganisation og outlet medier fortalere på vegne af forældre, der står over for udfordringer på arbejdspladsen, sundhedsvæsenet, uddannelsessystemet, og andre områder af livet. Som en samlende kraft for forandring, har MomsRising mobiliseret over 1 million medlemmer, informeret over 5 millioner læsere, og bygget momentum mod en kvindelig-drevet fremtid. Du kan lære at gribe ind og gøre en forskel på et lokalt, Statewide eller nationalt plan ved at arbejde med MomsRising.

Vi lever i en turbulent tid. USA står over for udfordringer på en række fronter, og hvordan vi møder disse udfordringer vil afgøre, hvem vi er som et folk og et land.

I stedet for at føle hotellet ved politisk retorik eller overvældet af negative overskrifter, har nogle dagligdags borgere smøgede ærmerne op og besluttede at gøre, hvad de kan for at skabe meningsfulde ændringer i landet og verden.

load...

MomsRising arbejder for at beskytte kvinder og deres kære over hele USA.

MomsRising er en græsrodsorganisation forpligtet til at dreje nutidens mødre i morgendagens leaders.What startede med en håndfuld af mødre i 2006 er vokset med ord i munden til en national bevægelse, der har galvaniseret over 1 million kvinder og mænd i USA.

Over 10 år siden, MomsRising begyndte som en mission for at fremme interesserne for mødre gennem utrættelig advocacy work.Today, et hold på 40 personer samarbejder om udstedelse kampagner i alle 50 stater.

Gennem sit rådgivningsarbejde, rådhuset møder, og opfordrer til handling, MomsRising giver kvinder og familier til at tale ud for deres rettigheder og forfølge lighed og retfærdighed i alle aspekter af deres liv.

load...

”Det faktum, at vores hold er stærk gør vores arbejde så stærk. Holdet er virkelig, hvad gør MomsRising kryds,”siger Kristin Rowe-Finkbeiner, CEO og medstifter af MomsRising.’Vores mål er at passere langs stafetten til andre kvinder og til at vokse en endnu stærkere bevægelse for forandring.’

Du kan stå med MomsRising at hjælpe med at gøre verden til et bedre sted for mødre og familier. Uanset om du er gravid med dit første barn eller bekymret for dine børnebørns fremtid, MomsRising understøtter dine interesser på tværs af et bredt spektrum af politiske spørgsmål.

”MomsRising gør utroligt arbejde på jorden,” sagde Calix Vu-Bui i en Facebook-bedømmelse , ”at flytte politik i en retning, der fremmer de værdier og beskytter rettighederne for hverdagens borgere.”

Kampagner for Maternal Justice, Sund Børn & Uddannelse

Lederne af MomsRising vide, at mødre er stort set superhelte, og de ønsker at kanalisere den styrke, lidenskab, og kan-do ånd ind i vigtige politiske causes.MomsRising er en mangesidet organisation tackle komplekse emner som betalt familieorlov, sundhedspleje, barn pleje, pistol sikkerhed, og moderens retfærdighed. Du kan holde dig opdateret og finde muligheder for at blive involveret ved at følge den MomsRising bloggen.

load...

MomsRising spreder ordet om vigtige spørgsmål af dagen gennem sin blog og sociale medier kanaler, der når mere end 5 millioner mennesker.

”Vi har mødre i alle aldre. Vi har grandmoms. Vi har en betydelig del af mænd så godt,”siger Kristin. ”Vi vil gerne sige alle med en navle kan være involveret.”

I januar 2017 Kvindernes marts om Washington tilbød en inspirerende budskab om enhed og håber at nogen frygter for velfærden for deres familier og deres lands fremtid. MomsRising har arbejdet hårdt lige siden at holde denne tempoet oppe og vende, at lidenskab til en reel og varig ændring i politik og regering.

Kristin nylig udgivet en opløftende bog kaldet. ”Keep Marching: Hvordan enhver kvinde kan skride til handling og ændre vores verden” at skitsere, hvad hverdagens kvinder og familier kan gøre for at gøre en forskel ”Denne bog ser på fremtiden,” sagde en gennemgang, ” og er en praktisk vejledning om, hvordan vi alle kan skabe en bedre fremtid sammen.”

Du kan hente en kopi af ”Keep Marching” til dig selv eller til en særlig kvinde i dit liv til at lære effektive mobiliserende strategier og taktikker fra en tidligere politisk direktør. Hele overskuddet fra bogen vil gå til MomsRising.

”Jeg er inspireret af alle de mødre og kvinder derude. Jeg tænker på MomsRising som et middel til forandring,”siger Kristin. ”Og jeg er så glad for der er så mange personer i bilen.”

Kommer Sammen som en indflydelsesrig drivkraft for forandring

Med midtvejsvalget i 2018 kommer op, har MomsRising sat betydelig fokus på get-out-the-afstemning indsats i hele nationen. Organisationen har til formål at storme valgurnerne november 2018 og sørg forældre har indflydelse i retning af regeringen. Holdet har organiseret lokale møder og hosted telefon rådhuse at aktivere og informere folk. Disse møder understrege vigtigheden af ​​at registrere for at stemme - samt at sikre dine venner og familie er registreret - og dukke op ved stemmeurnerne.

Disse telefonmøder tilbyde inspirerende samtaler med progressive kvinder, herunder Senator Elizabeth Warren, der sluttede sig til en MomsRising telefon rådhus i april.

”Jeg tror, ​​der er vidunderlige forslag om måder at tilskynde afstemninger og civilt engagement,” sagde en lytter.

MomsRising har en imponerende track record for at udføre deres mål og gøre fremskridt i retning af en mor-drevet verden. ”Vi har haft sejre over hele spektret,” sagde Kristin, ”fra at hjælpe til at beskytte ACA fra at blive væltet til at hjælpe mennesker vinde adgang til mere overkommelige børnepasning.”

MomsRising beskæftiger sig med mange hot-knap spørgsmål, herunder slutter masse indespærring, fortaler for betalt familieorlov, og støtte fair behandling i indvandringspolitikken. Holdet har ikke bare tale om de problemer - de giver muligheder for kvinder til at gribe ind og gøre en forskel. Når overkommelige Care Act var truet af ophævelse i 2017, for eksempel, MomsRising fik arbejde lobbyvirksomhed Kongressen og tilskynde medlemmerne til at ringe og skrive til deres repræsentanter.

Fra registrering folk til at stemme til fremme pistol sikkerhed, MomsRising gør en indvirkning på en række vigtige spørgsmål.

”Vi lever ikke single-spørgsmålet liv,” Kristin påpeget. ”Så vi dækker en masse politiske spørgsmål på vegne af alle forældre.”

MomsRising.org Ønsker Kvinder til Hold Marching & Speaking Out

Når mødre mødes, de er en kraft, man kan regne med. Disse kvinder allerede ved, hvordan man får tingene gjort, jonglere flere opgaver, og være fænomenal ledere og rollemodeller - nu MomsRising er der opfordrer dem til at bringe disse styrker i den politiske sphere.Since 2006 har denne græsrodsorganisation forudsat en platform, hvor kvinder og familier over hele landet har en chance for at blive hørt og gøre en forskel.

”Tak, MomsRising, for din enorme, enorme lederskab.” - kongresmedlem Nancy Pelosi, mindretal leder af det amerikanske Repræsentanternes Hus

MomsRising arrangerer marcher og demonstrationer, lobbyer politikere, offentliggør oplysninger, og giver mødre at presse på for vidtrækkende sociale change.These aktivister og fortalere er ikke skræmt af de alvorlige udfordringer denne nation, fordi de ved, de kan overvinde dem ved at arbejde sammen og taler ud som én.

”Stemmerne fra kvinder er så stærke,” siger Kristin. ”Når vi hæve vores stemmer - når vi stemmer, så ring, og kommer sammen som en bevægelse - vi kan flytte bjerge, og jeg har haft det privilegium at se det hver dag.”