Murrays ost: hvor velsmagende osteklasser og serverede godbidder kombineres for at gøre en sjov date-aktivitet

20 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Murrays ost , en ost butik baseret i Greenwich Village i New York, dyrker en påskønnelse for alle typer af oste i et mangfoldigt online og i butikken udvælgelse. Osten-obsessedcome i hobetal PhotoShop gennem håndværker oste, deltage i en smagning klasse, og nyde en bred vifte af flavor kombinationer ved særlige begivenheder. I erhvervslivet siden 1940, denne langvarige institution fejrer historie, videnskab, og smagen af oste ved at være vært et sortiment af ostefremstilling, ost-parring, og ost smagende klasser. Med masser af vin, øl, eller spiritus flyder, Murray ost klasser tilskynde grupper af mennesker til at slappe af, udforske og lære together.Singles og par tilslutte sig disse interaktive, ost-focusedevents at obligation med mennesker, der deler en kærlighed til uhyrlige varianter og nye erfaringer.

Murrays ost butik, elskere af snacks samles for at nyde at købe, hvilket gør, og spise oste fra hele verden. For nogle singler, ost butikkens professionelle lærerige lektioner bliver rammen om romantik.

Ved en mozzarella-gør klasse, to enlige kvinder faldt i snak med to enkelt fyre, mens de nippede vin og lærte at gøre fem forskellige mozzarella-stil oste. Under time-og-en-halv klasse, de dannede skåle af bløde oste i form, snigende smag og gøre vittigheder, og i slutningen af ​​natten, de fire af dem gik ud til drikkevarer.

load...

Et år senere, den foursome tilbage til Murrays Cheeseon en dobbelt dato. De to par var alle smil, da de fejrede deres mærkedage ved at rulle mozzarella og enjoyingendless glas vin. De tøvede efter klasse til at takke instruktøren og dele deres kærlighedshistorier. En af kvinderne påpegede forlovelsesring på hendes finger, siger hun og hendes fiancГ © aldrig ville have mødt, hvis ikke for den aften af ​​ost, vin og latter.

Med hyppig offentlig og privateevents, Murrays Ost er propfyldt med ”rist” date aktiviteter for ost elskere. Hver dag, deres ost-smagning og ostefremstilling classesattract sultne singler og par i New York. Alle kan melde sig til en bred vifte af interaktive ost kurser, hvor skarpe, bløde, krydret og smellycheeses er parret med forskellige alkoholiske drikkevarer og specielle fødevarer.

load...

Murrays ost er en ost butik sælger specialoste (samt klassiske ost parringer som kød og pasta) online og i deres Greenwich Village butik.

Siden den første butik åbnede i 1940, har Murrays ost været en NYC favorit. Osten-besat hold løbende jagt efter nye smagsoplevelser og nye måder at dele verdens mest lækre oste med deres kunder. Murrays Ost fremmer en social atmosfære ved at være vært livlige events for ost elskere af alle agesto engagere deres sanser og lære at appreciatecheeses fra hele verden.

Becky Nawrocki, Manager of Education and Events, har set mange studerende i hendes ost klasser mødes og blive venner med hinanden over plader af oste. ”Samle til måltider er den måde, folk obligation,” sagde hun, ”og det altid har været, siden begyndelsen af ​​civilisation.”

Inddragelse Klasser tilbyde den perfekte Parring til Daters21 & Ældre

Murray ost klasser , tilbydes ni gange om ugen til det offentlige, kombinere alkohol withcheese uddannelse. Spændende, ikke? Grupper på 18 til 24 mennesker får en hands-on erfaring læring om konsistens, lugt og smag af forskellige oste. ”Jeg kan ikke bare foredrag,” Becky forsikrede os. ”Klassen er meget interaktiv.”

load...

Murrays ost arbejder for at glæde de studerende med sjove emner likestinky oste, DIY ostefremstilling, og særlige tema begivenheder (kaldet Nerd Curd klasser) til fans af populære serier som Harry Potter eller Game of Thrones. Private arrangementer er tilgængelige, også for grupper på mindst 10 personer (dette kunne være en sjov idé til en Brude brusebad, for eksempel).

I Ost 101 derhjemme klasse, lærer eleverne det grundlæggende om at skære og smage oste.

Mange klasser har ubegrænset glas vin eller øl til at ledsage ostene. ”Det er virkelig løsner folk op,” saidBecky, klukker. ”Vi har altid en masse sjov som den vin strømme.”

Øl og vin er prøvet og sande parringer til ost plader, men Murrays ost går endnu videre med klasser byder tequila, skotsk, whisky, andspecialty cocktails. Plus, vil du finde en lang række fantasifulde fødevarer fodboldmesterskaber i klasser med fokus på hot sauce, kød, chokolade, og othergoodies.

Uanset om du er interesseret i at skabe den perfectcheese bord eller lære at gøre ricotta, disse offentlige klasser giver en uniqueopportunity at tilbringe en aften spændende dine sanser og møde nye mennesker.

Derudover Murrays ost Boot Camp er en weekend-lang begivenhed komplet med foredrag, demonstrationer og smagsprøver. Det er en mere alvorlig kursus end deres typiske natlige klasser, at komme ind i detaljerne i ost detailhandel, videnskaben om aldring, og parring principper. En afsluttende eksamen tester, hvordan eleverne har lært at skelne stilarter og smag. Ost entusiaster og fagfolk, der passerer testen modtager et certifikat af præstation.

Dette kan ikke være alles idé om en romantisk weekend, men for business-orientedcheese kærester, kunne det virkelig ramte plet! For at udvide din ost viden og møde ligesindede mennesker, kan du tilmelde dig en boot camp i februar, april, juni, eller november.

En speciel gave til Tickle Your Loved One'sTaste Buds hver måned

Efter et par ferie med en anden betydelig, jeg begynder frygter gaver proces. Traditionelle gaver som cologne begynder at føle overdrevet, og jeg kan ikke lide at give tøj som en gave (fordi det er ikke mit job at klæde min kæreste), så jeg forlod wracking min hjerne til en personlig gave idé, før jeg uundgåeligt give op og købe ham en bog. Fordi det er mit job at sørge for min kæreste er belæst.

I stedet for at købe din partner den samme gamle ting, kan du blande det op ved at søge gennem Murrays ost butik for et sortiment af gave muligheder fra kraftige ost bestyrelser til plader af specielle fødevarer. For at vise nogle originalitet og spunk, bygge din egen gave på Murrays Ost og imponere din date med en håndplukket pakke af lækre kød og oste.

”Gooey, cremet, rig - Murrays ost Månedens Club er den ultimative gave til madelskere.” - Oprahs must-haves

I webstedets Shop Gaver sektion , kan du søge gennem thecheese udvalg af kategorier som Crowdpleasers, under $ 50, Tailgating, og Luxury gaver. Du kan også filtrere efter mælk typen, pris, pasteurisering, andcountry at tilfredsstille folk med forskellig smag. Murrays ost fylder hylderne med høj kvalitet køkken værktøjer andsignature sortimenter pakket med smag.

Generøse daters måske ønsker at få theirloved dem en gave, der holder på at give hele året ved at underskrive upfor en fire-måneders, seks måneder eller år lange medlemskab i Murray ost Månedlige klubber. Hver måned, din betydelige otherwill modtage en særlig påmindelse om, hvor meget du holder ved hjælp OFA deluxe sortiment af kød, ost eller bindinger.

Disse super lækre og unikke gave muligheder kan helt sikkert krydre din næste jubilæum eller fødselsdag fest med din date.

Opret din egen Flavor Combos på Murrays Weekend Workshop

Folk oftenform dybe forbindelser ved at afvige fra deres sædvanlige rutiner andenjoying nye seværdigheder, lyde og smag sammen nogen speciel. Dette februar Weekend på Murrays giver ost elskende en tre-timers mulighed for at lære, smag, og blande sig med andre ost elskere. Du kan få fat i en dato for at komme med dig eller gå selv og få nye venner under en engagerende, teamorienteret værksted.

Murray'sCheese vært ost workshops og ture, så daters kan udforske verden af ​​ost.

Først bliver du ført gennem den berømte ost butik, opfordres til at sætte tænderne i lækre bidder, og instrueres i lækre ost fodboldmesterskaber. Studerende absorbere smag indsigter i løbet af lektionen og derefter anvende det, de har lært i en engagerende Pair-Off Konkurrence.

Deltagere danne hold og gøre deres egne kreative ost fodboldmesterskaber bruge noget fra sprøde Urban Ovn kiks til dekadent mælkechokolade bars.The bedste kombination af smag og teksturer, som bedømt af Murray s Mongers, vinder et gavekort til Murrays ost.

Du kan medbringe din Valentine til denne ost udstyrsstykke at dele et mindeværdigt øjeblik smagning, drikke, og læring. ”Folk helt sikkert få deres muligheder derude,” sagde Becky. ”Med vores arrangementer, vi ønsker at tilskynde folk til at interagere og have det sjovt i vores butik.”

Murrays Ost Har en Fristende Spredning af Dato Valgmuligheder

På Murrays ost, singler obligation med deres klassekammerater og til tider danner varige relationer byrelaxing med en drink whilesavoring fancy oste. For par ondate nat, klasserne giver en ideel læring og socialt miljø med premium oste indstilling stemningen. Ost eksperter gøre behændig anbefalinger og introducere smøragtig, sar, og smag-infunderes elementer til din gane. Nogle klasser endda lade dig vaske det med et skud af whisky!

Murrays Ost kan ryste op din aften med lækre kombinationer af mad og drikkevarer.

Hvis du søger efter en Gouda tid, ser ikke yderligere. Murrays Ost har et bredt udvalg af arrangementer og gaver til charme din date. I over 70 år har butikken inviteret folk til at komme sammen over en kærlighed til ost. Du kan søge efter en dato nat snack eller undersøge historie, videnskab, og smag af oste fra hele verden.

”Vores vin og ost fodboldmesterskaber er de mest populære begivenhed, vi gør. Det handler om discussingwhat du ser, lugte, og smage,”siger Becky. ”Vores klasser er en virkelig sjov dato aktivitet, fordi de er interactiveand du kommer til at lære om hinanden samt forskellige oste.”