Musarat yusufali bringer holistisk forholdsterapi til kvinder i mindretal

21 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Indvandrere og medlemmer af mindretalsgrupper søger ofte ud Musarat Yusufali på grund af hendes evne til at forstå folk, der har forskellige opvækst. Som en autoriseret klinisk socialrådgiver og en indvandrer selv, hun forstår de udfordringer, der er fastgjort til to forskellige kulturer - især for kvinder. Hun bruger en række forskellige teknikker, herunder Eye Movement Desensibilisering og oparbejdning (EMDR) og Dialektisk adfærdsterapi (DBT), for at hjælpe enkeltpersoner og par arbejde gennem traumer, der kan have ført til aktuelle emner, de er over for. Mens de fleste af hendes coaching sker på hendes kontor i Austin, Texas, Musarat tilbyder også online-kurser, der kan udfyldes fra hvor som helst og når som helst.

Musarat Yusufali første job var på IT-området, men hun indså hurtigt, at selv om hun kunne have en succesfuld karriere i branchen, ville det ikke opfylde hendes formål i livet. Hun sagde, at hun følte hendes mission var at hjælpe folk, og arbejder ved en computer hele dagen ville ikke opfylde dette ønske.

load...

Med inspiration fra hendes fars hengivenhed til sin karriere som socialrådgiver, Musarat gik tilbage til skolen og givet hende herres i socialt arbejde fra Columbia. Efter endt uddannelse, vendte hun tilbage til Austin, Texas, og begyndte at arbejde med flygtninge og indvandrere. Det var i denne tid, hun besluttede at skifte gear.

”Jeg indså, at jeg ønskede at ændre familiernes og enkeltpersoner liv gennem mere en-til-en arbejde,” sagde hun.

Så Musarat begyndte at arbejde med par og enkeltpersoner som en autoriseret klinisk socialrådgiver til at hjælpe dem frigøre og flytte forbi forudgående traumer - uanset om det er relateret til deres ægteskab, depression, eller angst.

load...

Musarat fundet sådanne dybe succes at arbejde med kunder i en individuel kapacitet, at hun begyndte at forgrene sig ud i andre kanaler til at hjælpe folk uden for Austin - især kvinder fra forskellige kulturelle baggrunde. Hun tilføjede også online-kurser til at tillade kvinder at lære og vokse i deres eget tempo.

Som en indisk muslimsk indvandrer, Musarat forstår mange af de udfordringer hendes klienter står over for, og hendes mål er at hjælpe kvinderne flytte forbi deres barrierer for lykke og bly opfyldt, sundt liv fremadrettet.

Hendes ekspertise Fokuserer på kulturel følsomhed

Musarat bringer en unik bevidsthed og forståelse for hendes praksis, at hun fik under sine formative år. Hun blev født til indiske muslimske forældre, mens de levede i Afrika. Da hun var 11 år gammel, de immigrerede til USA.

Selv om hun havde en amerikansk opdragelse - i form af uddannelse og kultur uden for hendes hjem - kulturen var anderledes inde i hendes hjem. Fra en ung alder, Musarat lært at navigere mellem de to verdener, og på trods af forskelle mellem de to, omfavne forskelligartede kulturer.

load...

Musarat Yusufali mødes med klienter personligt på hendes kontor i Austin, Texas.

”Min kultur er forskellig fra mine forældres selv om vi alle udvandrede sammen,” sagde hun.

Musarat er amember af de 1,5 generation , enkeltpersoner, der indvandre til et nyt land før eller under deres tidlige teenageår. De er mindre forbundet til deres fødsel kultur end deres forældre, og - afhængigt af alder af indvandring, det samfund, hvor de slår sig ned, omfanget af uddannelse i deres hjemland og andre faktorer - de finder det lettere at assimilere ind i den lokale kultur og samfund end folk, der indvandre som voksne. Det multikulturelle baggrund hjælper Musarat forstå de unikke udfordringer at kvinder som hendes ansigt.

”Jeg trækker en række kunder - herunder muslimske familier - fordi jeg er en praktiserende muslim, og de føler sig trygge med mig,” sagde hun.

Hun arbejder også med mange unge voksne i skole eller ph.d.-skole, der er blevet marginaliserede eller misforstået.

Disse kunder føler sig godt tilpas med Musarat fordi hun kan relatere til mange af deres erfaringer. Selv om hun ikke har været igennem den samme situation, har hun set verden fra deres udsigtspunkt og kan give de færdigheder og ressourcer, de har brug for at forstå og bevæge sig forbi deres problemer.

Slip Trauma og finde fred med EMDR

Musarat bruger videnskabelige metoder til at hjælpe med at besvare spørgsmål om hendes kunders situationer og anvender dem til sin session.

”Jeg elsker hjerne videnskab, så jeg bringe det ind i mit arbejde som en del af en integreret tilgang. Jeg er en holistisk praktiserende læge i at jeg ser på, hvordan naturen bestemt os til at fungere,”sagde hun.

En måde at Musarat inkorporerer hjernen videnskab er gennem Eye Movement Desensibilisering og Omprogrammering (EMDR) at hjælpe kunder behandle deres erindringer. Denne terapi giver minder at blive integreret i en langtidshukommelse system til at forbedre negative symptomer, herunder depression, angst, og traumer. EMDR terapi stimulerer både venstre og højre side af hjernen og hjælper det mening af begivenheder, meget gerne dyb REM-søvn, der er afgørende for kroppen at fungere.

Mange kunder kommer til Musarat med problemer i forbindelse med kommunikation, men når hun hjælper dem grave dybere ned i deres problemer, hun finder mere kompleksitet bag deres manglende evne til at finde de rigtige ord.

Dialektisk adfærdsterapi kan hjælpe mennesker kommunikerer med deres partnere mere effektivt.

”De kan opdrage utroskab eller spørgsmål vedrørende børn: 'Skal vi have børn, eller hvordan kan vi hæve dem, vi har'” sagde hun.

Når disse spørgsmål er uløste kunder føler afbrudt fra andre. De varme, fuzzy følelser, de havde i begyndelsen af ​​et forhold begynder at falme. Når Musarat beslutter sig for at bruge EMDR med et par, kan hun inddrage det i en par-session, eller arbejde med en partner individuelt.

”Disse møder ofte opdrage traumer eller minder fra deres fortid, der er meget smertefuldt for dem,” sagde hun. Da hun beslutter sig for at bruge EMDR med kun én partner, er det meningen, at forbedre, ikke erstatte, hvad hun arbejder videre med dem som et par.

Ud over EMDR, Musarat bruger Dialektisk adfærdsterapi (DBT).

”DBT er godt for høj-konflikt par, der konstant udløser hinanden gennem deres ord,” sagde hun. Hun lærer dem grundlæggende færdigheder og beder dem om at øve derhjemme hele ugen. Når folk forstår, hvordan deres fortid er påvirker deres nuværende, kan de stoppe bebrejde sig selv og hinanden, sagde hun.

Musarat tilbyder gruppe DBT sessioner for høj schoolers og unge voksne, der ønsker ekstra strategier til at håndtere stress og angst de oplever i både skole og liv.

Musarat online Klasser nå et bredere publikum

Når Musarat besluttet at forlade IT-branchen, det førte hende på en vej til at blive tæt involveret i folks liv til at hjælpe dem med at flytte forbi deres barrierer for lykke. Som en autoriseret klinisk socialrådgiver og terapeut, hun holder en-til-en sessioner i Austin, Texas.

Men for at hjælpe endnu flere mennesker, har Musarat udviklet flere online kurser tilgængelige for alle, uanset hvor de er. Den ene er hendes gratis online Mini DBT Sviptur , der lærer det grundlæggende i DBT. Hun diskuterer hvad DBT er, hvordan det kan hjælpe, og demonstrerer en færdighed fra hver af de fem moduler, der udgør terapi kursus, så kvinder kan implementere de strategier med det samme og begynde at se resultater.

Hun tilbyder også premium video-baserede kurser , der beskæftiger sig med emner som mindfulness, forældre, og nød tolerance. Abonnenter kan gå gennem videoerne i deres eget tempo, og rewatch dem til enhver tid at sikre, at de forstår det materiale og kan mestre de begreber.

Med hensyn til fremtiden, er Musarat lancerer en ny fire-ugers kursus undervises via live webinar. Disse møder vil give familierne de værktøjer, de har brug for effektive partnerskaber. Oplysningerne i kurset vil hjælpe par arbejde sammen om at finde sammenhold og skabe et solidt fundament for familie vækst.

Musarat mål forbliver den samme, selvom: Ændring af livet for mennesker, en ad gangen, ved at hjælpe dem helbrede fra tidligere traumer og skabe udsigterne de ønsker.

”Jeg elsker det, når jeg ser klienter, par og familier klarer sig godt. Jeg er taknemmelig og så glade for, at de klarer sig bedre og det bedre, og at terapi og arbejde, de har udført sammen med mig har gjort, at det er muligt,”sagde hun.