Når man er singel, er det virkelig godt

11 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams
single i mere end fire år nu og har skrevet mere end 50 blogindlæg der viser, at. Nu med den ansvarsfraskrivelse bliver sagt (godt, indtastet), lad mig også, at der er bestemte tidspunkter, hvor bliver enkelt rent faktisk suge:

1. Da min bedstemor fortæller mig at bruge mine æg

Yup, skete dette i offentligheden, da vi var i en butik. Når du er 82, kan du bogstaveligt talt sige noget, du ønsker, og slippe af sted med det. Det skete sådan her: Mig: ”Nanny, gør jeg ikke virkelig bekymrer sig om at blive gift.” Nanny: ”Hvor gammel er du nu” Mig: ”33.” Nanny: ”Du må hellere bruge disse æg op, før de tør op.”

Her er hvorfor dette sucks:

  1. Hvem ønsker at skuffe deres bedstemor?
  2. Jeg er 33 år og mine æg er tørring op.
  3. Jeg er bogstaveligt talt i nogen rush at blive gift eller har børn.
  4. Der er ingen fire, faktisk. Jeg kan bare lide lige tal.
OK, så ja jeg er single, jeg er ikke i et kapløb at blive gift eller er jeg med vilje på udkig efter en mand til at avle med. Dette er et eksempel, når at være single suger fordi jeg tænker på det faktum, at begge mine bedstemødre er oppe i alderen, og hvis jeg skulle finde nogen at tilbringe mit liv med, vil jeg gerne dem begge til at være her for det.

2. Når jeg er syg

Er, at jeg er en 33-årig voksen kvinde (jeg har mit eget sted og ikke bor sammen med mine forældre længere), en af ​​de værste tidspunkter at leve alene, når du er syg, og jeg mener ikke har en kold syge. Jeg mener influenza, lungebetændelse, bronkitis, kan ikke gå på arbejde, køre dig selv til akut behandling, kan ikke tale, komme ud af sengen er umuligt og selv mine øjenvipper ondt slags syge. Jeg har været alle disse ting og har haft til at tage sig af mig selv af mig selv.

Her er hvorfor dette sucks:

At tage sig af mig selv er ikke problemet, og heldigvis jeg har fantastiske forældre, der har droppet medicin og saft og kontrolleres på mig, når jeg er syg (velsignet over foranstaltning med de to). Det er det faktum, at jeg er nødt til at gøre det hele... Ved min forbandede selv. Engang bare én gang, vil jeg gerne nogen til at gøre min suppe for mig, gå på apoteket og hente min medicin for mig, hæld mit glas saft og køre mig til akut behandling. Ved du, hvor svært det er at køre selv til akut behandling, når du har bronkitis, trak muskler fra hoste så hårdt på grund af bronkitis og lungebetændelse på toppen af ​​astma? Tja, jeg gør, fordi der lige er sket for mig! Damn, det er en tid, hvor at være single sikkert suget, ligesom suget virkelig, virkelig hårdt.

3. Ved gennemførelsen dagligvarer ind i min lejlighed

Nu har jeg erklærede foragt, jeg har for dette i tidligere indlæg, men lad mig bare komme ind på dette emne i detaljer. Jeg tilberede 80 procent af alt, hvad jeg spiser, så når jeg køber dagligvarer, jeg køber en stor del af dagligvarer. Nogle gange, når jeg går ind for en eller to ting, jeg tænker på en opskrift, jeg kan gøre, og ender med at købe flere ad gangen. Må ikke engang få mig i gang på en tur til Target. Ved du hvad, jeg vil komme i gang på, hvad der sker på Target. Jeg købe en bestemt brød, der er bogstaveligt talt kun sælges til Target. Nu ved jeg, jeg ikke er den eneste, der går ind i Mål for ét element og ender med et transportbånd fuld af lort, du behøver ikke engang. Ret? Det er sket med de bedste af os. Det er overflødigt at sige, at der er shopping ture, hvad enten de er for dagligvarer, hår forsyninger eller tilfældige elementer fra Target jeg aldrig er brug for i det første pokkers sted, jeg er nødt til at bære alt dette lort ind i min lejlighed selv.

Her er hvorfor dette sucks:

Fordi parkering for min lejlighed er ikke tæt på indgangen af min bygning. Også, fordi jeg bor ovenpå. Hvad med når s10 pm natten, og der er en uhyggelig fyr går ned ad gaden og du har to arm fulls af poser og du bliver bange? Hvad skal jeg bekæmpe ham med? Brød? De, billig par sveder jeg har købt? Eller måske, at deodorant stick jeg fandt der tilbud på? Jeg ville elske at være i stand til at ringe til min boo og få ham komme nedenunder og rundt om hjørnet til at hjælpe mig med at bære alle disse poser i eller åbne døren til min bygning, så jeg ikke kæmpe eller møde mig nedenunder AT10 pm, så jeg don 't føler så bange for Mr. Creepy.

4. Når der nye skræmmende film kommer ud

Jeg er en gyserfilm entusiast. Som et barn, min mor og jeg iagttog hver skræmmende film eller tv-show, der ville komme på. Seriøst, jeg var den eneste dreng i skolen, som overvågede ”Tales from the Crypt”, ”The Alfred Hitchcock Hour” og ”The Twilight Zone”. EveryFridaymy familie og jeg vil gå til videobutik og leje bånd, det er VHS til dig ung bukke. Måske har du brug for at Google det. Anyway, ville min bror, søster og far alle udvælge komedier og tegnefilm, men min mor og jeg ville udvælge alle de horror film. Vi ville have til at se dem efter at de alle gik på vågeblus, fordi de var så bange!

Her er hvorfor dette sucks:

Hver gang en ny skræmmende film kommer ud, jeg forsøge at finde nogen til at gå og se det med mig, men ingen vil gå. Min mor hader teatret. Hun synes det er alt for højt og ikke kan lide skarer. Dybest set min rædsel partner har forladt mig, medmindre jeg se film på mine forældres hus med hende. Jeg ved, jeg kan bare gå i biografen af ​​mig selv, men der er noget om horror film, der gør du ønsker at gå med nogen. Ret? Det er lidt ligesom, når du går til Halloween labyrinter eller forskrækkelse nætter. Det gør det endnu sjovere, når man har nogen til at få fat på til at når du er bange. Jeg ser spøgelseshistorier og skræmmende film af mig selv en masse, men jeg ville ikke have noget imod at have nogle gode sexede arme omkring mig, når jeg hopper fra forskrækkelse. Døm mig.

5. Når jeg ser en ældre par sammen

Her er de ting: Som jeg har sagt, ikke kun i dette indlæg, men indlæg fortid, at være en gift kvinde og have børn er ikke noget, jeg stræber efter. Jeg er opfyldt åndeligt og følelsesmæssigt og have nogen til at tilbringe mit liv med, er bare en bonus. Ja, jeg er selvstændig. Jeg gør mine drømme til virkelighed. Jeg passe på mig selv økonomisk og har familie og venner, men at have en mand til at dele alt dette med ville være helt fantastisk.

Her er hvorfor dette sucks:

At have en partner at dele i min succes, haveSundaydinner med mine forældre, opfylde mine bedstemødre og søster er prikken over i'et for mig. For mig handler det om at have den type af kærlighed, som du ikke nødvendigvis kan modtage fra din familie og venner. Din familie kan elske og støtte dig, men romantisk kærlighed og partnerskab er helt anderledes, som vi alle ved. Som jeg nærmer min 34th fødselsdag, det er noget jeg har tænkt meget over. Jeg føler jeg er nu klar til at dele mit liv med nogen, og ikke fordi jeg føler, at jeg har brug for en mand, men fordi jeg er virkelig spændt på at give mit hjerte til en person. Når jeg ser en ældre par sammen holde hænder eller griner, det helt sikkert gør mig fortrøstningsfuld for min fremtid.