Naturelskere mødes på inaturalist.org for at dokumentere deres miljø og dele deres lidenskab

10 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Lavet for naturelskere, der søger tilslutning, iNaturalist inviterer brugerne til at skabe et forhold til udendørs og hinanden. Deres activeonline fællesskab af miljøforkæmpere, videnskabsfolk og friluftsmenneske folk ofte skrive, gennemse og kommentere billeder af organismer fra hele verden. Siden iNaturalist'sfounding i 2011, har næsten 4 millioner observationer været sharedby naturforskere. Natur-entusiaster kan også socialisere personligt ved at deltage BioBlitz begivenheder , der udfordrer folk til at registrere så mange organismer som de kan inden for et bestemt tidsrum. INaturalist.org hilser folk i alle baggrunde ina sociale miljø ideel til møde folk, der værdsætter den naturlige verden, og limning gennem fælles interesser.

Da jeg var 17, min kæreste tilbragte tre måneder i Belize på en arkæologisk udgravning med sin familie. Det var gode nyheder for mig, fordi at skrive en sappy, romantik-infunderes brev en gang om ugen var omtrent lige så meget engagement som jeg var på udkig efter på det tidspunkt.

Mens camping med min Girl Scout troppetransport, skrev jeg ham et brev under skæret af en lommelygte, og jeg voksede poetisk om lyden af ​​fårekyllinger jeg hørt omkring mig. ”De er ligesom os,” sagde jeg, ”at kalde over store afstande til hinanden indtil natten fyldes med deres sang.”

load...

Jeg var teenager med en flair for det dramatiske, andmy kæreste spiste det op. Han skrev tilbage om sine egne frodige omgivelser og hvordan mysteriet af junglen fascineret ham. ”Kinda lide dig,” tilføjede han med et Winky face.His beskrivende breve, postkort og e-mails gjorde mig lyst, jeg var der med ham, kæmper djævelsk enorme edderkopper og snatching glimt af farverige fugle overhead.

Ved sharingour vidunder af naturen, blev vi tættere som et par, selv om vi var faktisk tusindvis af miles apart.In samme måde, iNaturalist.org letter bindinger mellem naturelskere over hele verden på et websted lavet til bogføring og diskutere den flora og fauna findes i skove, søer, marker, sumpe, eller endda din egen baghave.

load...

Observationer på iNaturalist lade folk vide, hvor de kan finde en bestemt plante, bug, eller skabning.

INaturalist brugere registrere, hvad de ser på deres udendørs ture og dele det i et fællesskab af miljøbevidste mennesker. Siden deres grundlæggelse i 2011, har brugere sendt næsten 4 millioner billeder af organismer fra alle dele af verden. Åben for alle, bythe udendørs fascineret, denne hjemmeside welcomesthousands af brugere, der kommer sammen onlineto identificere critters og relatere deres erfaringer.

”Kernen mission hele virksomheden er at forbinde folk til naturen,” siger medstifter Ken-ichi Ueda. ”En masse mennesker give læbe service til at beskytte miljøet uden egentlig at kende miljøet på et personligt plan. Vi introducere folk til organismerne omkring dem, og en stor del af det er at gøre det socialt.”

En EF på 350.000 Brugere Explore, Del & Bond

INaturalist opretholder et fællesskab af 350.000 registrerede brugere, 17.000 af dem er aktivt interagerer på sitet på en dag-til-dag basis. Nogle er studerende på opgave fra deres lærer, men mange andre er naturforskere virkelig lidenskabelige om dyrelivet.

load...

Ken-ichi beskrevet den typiske bruger som ”en voksen, der ikke er at opdrage børn,” ræsonnement, at de er dem med de midler og tid til at udforske udendørs. Som helhed, iNaturalist brugere er folk, der værdsætter beskyttelse og biodiversitet miljø, så de er værd at kende. De kan endda tagge dit billede med en identifikation, så hvis du ikke ved, hvilken slags fugl eller bug du så, kan nogen klassificere det for dig.

Ken-ichi sagde nogle brugere danner niche grupper rundt bestemte planter eller dyr. ”Der er endda kadrer, der elsker snegle,” addedwith han et grin. ”Det er noget unikt til dette websted. Du behøver ikke findmany jord snegl samfund derude.”

Denne crowdsourced identifikationssystem arter sætter naturen på fingerspidserne af nogen online. Du kan bladre gennem observationer efter sted, art, id, eller observatør. Verden er din østers.

”Det er ret nemt,” siger Ken-ichi. ”Du kan bruge dit skrivebord eller browser og vælg et foto at uploade til siden.”

Fra myrer til zebraer, har alle former for dyre- og planteliv blevet lagt ud på webstedet, og samlingen er altid vokser, efterhånden som flere mennesker komme ud og discoverwhat den naturlige verden har at tilbyde.

BioBlitz: Aktiv Mennesker Record Natur på bestemte steder og Times

En BioBlitz begivenhed giver naturforskere mulighed for at gå udenfor i hobetal for at optage organismer inden for en bestemt tidsperiode (fra en time til en uge), og på et bestemt sted. Disse projekter er ofte organiseret af skoler eller akademikere ønsker at lære om området, så de frivillige hjælpe deres samfund, mens du udforsker den udendørs sammen.

Disse begivenheder er en god dato aktivitet for friluftsmenneske og konkurrencedygtige par på udkig efter en undskyldning for at komme op af sofaen og vandre rundt en park, campingplads, eller en anden offentlig sted.

”Uanset hvor i verden du er, iNaturalist bringer folk sammen. Uanset om du har en Ph.D. Eller bare elsker udendørs, iNaturalist vil bringe dig tættere på naturen og [til] mange kolleger naturforskere ”. - Carlos G. Velazco Macias, Biolog

Den observationscollected under BioBlitzes er ofte relevante for studiet af den biologiske mangfoldighed. ”Hvis vi kender, for eksempel, at en pelikan var på dette sted i den tid, det stykke af data kan være virkelig nyttige videnskabeligt,” Ken-ichi forklaret.

INaturalist ikke vært BioBlitz begivenheder, men de liste kommende projekter og give brugervenlig infrastruktur til at deltage og holde styr på dine observationer. Du kan tjekke deres BioBlitz kalender at holde dig ajour.

”INaturalist er baseret på den fysiske verden activityof komme udenfor og kigge på ting, og BioBlitzes giver mulighed for at møde mennesker, du kun vidste før deres profil pics,” siger Ken-ichi. ”Når du går sammen, kan du lære at være opmærksom på hvad andre folk opmærksomme på, og sætter pris på dine omgivelser hele mere.”

Siden 2011 har iNaturalist.org team Fejres den naturlige verden

Inspirationen til iNaturalist kom i 2008 som led i en afsluttende projekt for gradstudents Nate Agrin, Jessica Kline, og Ken-ichi Ueda, som deltog UC Berkeley School of Information. Hvad der startede som en side koncert snart voksede som Nate og Ken-ichi fortsatte med at arbejde på stedet længe efter endt uddannelse.

Ken-ichi Ueda, iNaturalist.org medstifter, bygget webstedet for at kombinere sin kærlighed til naturen og på nettet.

Arbejde i samarbejde med Scott Loarie, nu Co-Director for iNaturalist, disse naturelskere officielt grundlagde virksomheden i 2011, plantning et frø, der ville vokse ind i et internationalt socialt netværk.

”Vi er en temmelig lille team,” siger Ken-ichi. ”Det er stadig fik en lille smule af en start-Uppy føler. Beslutningstagning er temmelig fælles, og vi alle arbejder godt sammen.”

Den dedikerede team af udviklere, designere og direktører kombinerer deres talenter og passion for at skabe opmærksomhed om miljømæssig issuesand gøre området mere interaktivt for naturforskere overalt.

Holdet er fuld af naturelskere som Ken-ichi, der, ifølge hans bio , ”bruges til at skræmme min mor ved at valse ind i huset holder slanger og salamandre.”

INaturalist Hjælper du sætter pris på friluftsliv i en social

Hvis min kæreste netop havde opholdt sig i Belize og holdes skrive breve tætte med levende billeder og klog lignelse, vi sandsynligvis ikke ville have brudt op. Men, ak, teenage kærlighed er altid bedre på afstand. Stadig, når jeg graver sine postkort og breve, jeg kan ikke lade være med at smile og føle en fornyet følelse af ærefrygt for naturen.

INaturalist Grundlagt i 2011, bringer folk sammen for at sætte pris på levende organismer i naturen.

Det forbindelse til mennesker gennem naturen er en stærk slips. Efter alt, friluftsmenneske typer har at slutte sig sammen for at beskytte miljøet og bevare disse erfaringer til fremtidige generationer. Dette er en mission tæt på hjertet af iNaturalist.org, som tilbyder tusindvis af indspillede observationer at lette forskning af biologer og tilskynde begejstring for dyrelivet i alle former og størrelser.

Til daters, dette online community er aresource at hjælpe dig med at få involveret, deltage i et arrangement, og møde folk, der deler din interesse for naturen.

”Jeg tror, ​​at folk husker deres samspil med naturen bedre, når de gør det i en social kontekst,” Ken-ichi kommenteret. ”Det kunne betyde at gå på en vandretur med en anden eller udstationering et billede af en fejl og indse der er folk derude, der også bekymrer sig om, at fejlen så meget som du gør.”