Naturlige habitateventyr tilbyder miljøvenlige dyrelivsture rundt om i verden for udendørselskende par

23 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: naturlige habitat Adventures er ikke som de fleste rejsearrangører, der fokuserer på store byer og populære seværdigheder. I stedet økoturisme organisation og partner i Verdensnaturfonden leverer ruter til destinationer, der er hjemsted for nogle af verdens mest fantastiske skabninger og økosystemer - fra isbjørne i Canada til Monarch Butterfly vandringer i Mexico. Hvis du er et par der søger one-of-a-kind erfaringer i det fri, kan Naturlige Habitat Adventures tilpasse en tur, hvor du vil bond over en delt kærlighed til jordens vilde rum. Uanset om det er en luksus basis-lejr i Grønland eller trekking gennem den afrikanske bush, virksomheden fokuserer på ansvarlig økoturisme, bevaring, og levere de getaways for livet.

Beliggende ved foden af Rocky Mountains, Boulder, Colorado, er kendt for sine synspunkter af snedækkede tinder og befolkning friluftsmenneske beboere. Skønheden i byen og omkringliggende region har inspireret mange til at komme udenfor og komme i kontakt med naturen. Så det er ikke overraskende, at den populære økoturisme selskab og World Wildlife Fund partner Naturlige Habitat Adventures oprettet butik der.

load...

Organisationens medarbejdere er forpligtet til at levere spændende dyreliv-fokuserede erfaringer til rejsende over hele verden, men de har ikke bare snak snak - de gå tur.

Emily Deemer, direktør for Digital Marketing for Natural Habitat Adventures, fortalte os det sjove hold på omkring 70 medarbejdere er utrolig aktiv og lidenskabelig om miljøet, og det er deres bevaring etos, at kunder med at finde så indbydende.

Naturlige Habitat Adventures skaber rejseplaner for folk, der elsker naturen.

”Vi er alle meget arbejde fokuseret,” sagde hun. ”Men, i weekenden, men vi er de første ud på skiløjperne eller vandreture i bjergene.”

load...

Holdet passion for natur og dyreliv smitter virksomhedens overordnede mission. Naturlige Habitat Adventures handler om at hjælpe naturelskere planlægge ruter, hvor de kan opfylde deres drømme, mens limning med deres rejsefæller.

”Det, jeg elsker mest ved mit job er at åbne folks øjne for denne vilde og forunderlige verden vi lever i,” sagde Emily. ”Jeg tror, ​​det er sådan alle på kontoret føles, så godt.”

En økoturisme virksomhed forpligtet til at forbedre verden

Den ansvarlige turisme bevægelse har vundet popularitet i de seneste år. Folk er mere bevidste om, hvordan nogle typer af rejse kan skade miljøet og skade dyrelivet. Som et resultat, er et stigende antal rejsende vender til naturlige habitat Adventures at planlægge miljøvenlige treks over hele kloden.

Naturlige Habitat Adventures er en kæmpe fortaler for økoturisme og opererer med kernen mål at bevare jordens naturlige vidundere og væsner. Organisationen er stolt af sit partnerskab med World Wildlife Fund og på at være verdens første kulstof-neutral rejse selskab.

load...

”Vi er først og fremmest et fredet rejse selskab,” sagde Emily. ”Vore ture er fantastisk for par søger at rejse med et formål, og give noget tilbage til lokalsamfundet og miljøet med deres rejse dollars.”

Hun fortalte os virksomhedens kundekreds er ofte i 50'erne eller 60'erne, men mange eventyr, ligesom deres afrikanske safarier, er også populære med unge bryllupsrejse. Men en ting, at alle deres kunder har til fælles, er en passion for dyrelivet.

Spændende rejseplaner perfekt til romantiske Getaways

Naturlige Habitat Adventures tilbyder snesevis af ture rundt om i verden, der er perfekt til par, om du ønsker en unik bryllupsrejse eller en særlig romantisk ferie.

Virksomhedens afrikanske safarier er blandt de mest almindelige spand listeelementer. Flagskibet afrikansk safari er afsondret Botswana, som er enestående i, at det tidsplaner mindre grupper end gøre de fleste tour selskaber og går til mere fjerntliggende, mindre overfyldte naturtyper at se dyr i deres rette element. Turene varer 10 til 13 dage og fælles observationer omfatter elefanter, giraf, zebra, antiloper og bøfler. Værelserne er fjerntliggende, luksuriøse safari lejre.

En anden populær tur er Kongeriget Monarchs , som tager rejsende gennem Central Mexico i seks dage til at se migration af millioner af monark sommerfugle. Rejser med hesteryg og til fods, vil du udforske fjerntliggende skov lunde at se, hvor disse smukke sommerfugle lever i løbet af vinteren. Emily fortalte os dette er en spand listeelement for mange af virksomhedens dyreliv-elskende kunder. Hun sagde denne tur er også populært, fordi det er let at komme til fra USA og er kortere end nogle af de andre ruter.

Fra Afrika til Costa Rica og Mexico, naturlige habitat Adventures tilbyder spændende ture for livet.

Nogle af naturlige habitat Adventures' andre populære pakker inkluderer fiske til Galapagos-øerne og Costa Rica. Virksomheden tilbyder flere forskellige Costa Rica ruter, selv om en af de mest eftertragtede er Costa Rica Wilderness Explorer.

Denne otte-dages tur tager dig gennem mindre kendte områder af landet for at observere spektakulære dyreliv gennem bådture og treks gennem sky skove. Gæsterne bor i fjerntliggende jungle indgiver og se områder af Costa Rica fleste rejsende aldrig komme til at opleve.

Hvis du foretrækker kølige vejr, Natural Habitat Adventures tilbyder også ture til Arktis for at se isbjørne og ekspeditioner til Island og Antarktis.

Spotlight på østlige Grønland - En unik rejse for livet

En tur, der virkelig sætter naturlige habitat Adventures hinanden er opdag Grønland tur, der tager dig til en base camp i East Grønland nær kanten af Indlandsisen i Grønland. Ingen andre tour firma tilbyder denne oplevelse, sagde Emily. Denne tur er perfekt for eventyrlystne par, der virkelig ønsker at komme væk fra den slagne vej i Arktis.

Ud over at bo i en luksuriøs lejr, ligesom man ville finde på en afrikansk safari, tur højdepunkter kan nævnes møde lokale inuit landsbyboere og lære om deres livsstil, tager en naturskøn helikoptertur, udforske fjorde med båd og til fods, og se klimaændringer i aktion som gletsjere kælver isbjerge i havet.

Traveller D. Russler berettede hendes utrolige eventyr i en anbefaling, at bemærke, at naturlige habitat personale leverede en uforglemmelig lærerig oplevelse i Grønland.

Den økoturisme Selskabets Grønland pakke leverer en fantastisk udsigt over Arktis og dets dyreliv.

”Denne tur havde så mange superlativer, at det er svært at fremhæve en enkelt ting,” skrev hun. ”Hele turen var et eventyr og en øjenåbner om et område af verden, at jeg ikke vidste noget om.”

På rejsen, naturlige habitat tog D. Russler og hendes rejseledsager på et krydstogt gennem isbjerge og introduceret dem til den lokale kultur.

”Vores hjælpelinjer var usædvanlige tur ledere,” skrev hun. ”Først og fremmest, bør roses deres opmærksomhed på sikkerheden for deltagerne. På intet tidspunkt blev nogen i en situation, hvor de kunne blive skadet.”

Naturlige Habitat Adventures: Brugerdefinerede Treks for Thrill-søgende Par

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynde, når du vælger fra alle tour og rejseplan muligheder, har naturlige habitat Adventures personlige eventyr specialister til at hjælpe med at bestemme den bedste tur for dig. Engagerede specialister kender virksomhedens pakker inde og ude, da de rent faktisk har været på mange af turene selv. Dette sætter dem i den perfekte position til at rådgive dig og din elskede på din ideelle rejseplan og besvare eventuelle spørgsmål undervejs.

Hvis du er mere af DIY typen, naturtype Adventure hjemmeside tilbyder forskellige måder at søge og filtrere ture. Du kan sortere efter region, land, type dyreliv, eller interesse. På denne måde kan du vælge og vrage en ferie, der passer til dine behov - hvad enten det drejer familien rejser, adventure krydstogter, kulturel fordybelse, eller vandreture.

Naturlige Habitat Adventures lægger et enormt fokus på natur og dyreliv, og selskabet sikrer sine ture ikke forlader en negativ fodaftryk på miljøet. Hvis du interesserer dig for at se nogle af verdens smukkeste dyreliv og bevare det, book din næste romantisk weekend i dag ved at besøge nathab.com eller ringe 800-543-8917.