Ncdsv: at bringe fagfolk sammen for at afslutte vold i hjemmet og seksuel

30 januar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den 411: Det Nationale Center på Indenlandske og seksuel vold er førende i at stoppe disse forfærdelige forbrydelser ved at træne og rådføre sig med retshåndhævelse, pædagoger, medier, politikere og mere til at yde støtte til ofre og effektiv intervention for gerningsmændene, såvel som man samarbejder med andre for at forhindre brugen af vold.

Indenlandske og seksuel vold er alvorlige problemer på lokale, statslige nationalt og internationalt plan, og ingen fag kan sætte en stopper for det. Der er styrke i tal, og det er præcis, hvad det nationale center for Indenlandske og seksuel vold (NCDSV) kender.

load...

Debby Tucker, NCDSV præsident

At samle enkeltpersoner og organisationer fra alle 50 stater og de amerikanske territorier whowork med ofre og gerningsmænd, såsom sundhedspersonale, socialrådgivere, tro lokale ledere og mere, er NCDSV omdanne samfundet og redde liv.

Grundlagt i 1998, NCDSV, oprindeligt kaldet National Training Center onDomestic og seksuel vold, består af en gruppe af ledere, der udvikler initiativer og providequality uddannelse, rådgivning og andre ressourcer til at hjælpe bureauer ende vold i hjemmet og seksuel.

”Vi alle kom sammen ud fra et ønske om at flytte den offentlige orden og give god konsultation kvalitet og uddannelsesfonden, der ville hjælpe hurtigere fremme bevægelsen,” siger Debby Tucker, NCDSV præsident.

load...

Ændring af verden, så du kan bidrage til at ændre verden

Den NCDSV arbejder tæt sammen med nogen, der kan komme i kontakt med ofre for vold i hjemmet, fra detektiver til community-medlemmer som skadedyrsbekæmpelse specialister, lære dem at forbedre deres færdigheder i at reagere på ofrene, hjælpe lovovertrædere lære, hvad ægte respekt er, lægge fundamentet for bedre seksuelle overgreb forebyggelsesstrategier og mere.

”Der er ikke nogen, ethvert erhverv du kunne tænke på, at vi ikke ville have grund til at have aconnection til,” sagde Tucker.

Det Nationale Center for Indenlandske og seksuel vold tilskynder og skaber et hidtil uset niveau af samarbejde mellem fagfolk, der arbejder for at stoppe volden.

Den bedste del om disse kurser og konsultationer er NCDSV har taget en overvældende og vanskeligt spørgsmål, og bryder den ned til folk i forskellige fællesskaber, så de kan skabe ændre sig selv i hverdagen.

load...

”Jeg tror, ​​at en af ​​de ting, som vi har fremhævet altid er partnerskab og developingpartnerships med mennesker thatgrow stærkere over tid og give mulighed for os at designe sammen den slags ofchange som vi ønsker at se i verden for at skabe en stopper for volden,” hun sagde.

At gøre en stor forskel på mange forskellige måder

NCDSV har gjort en betydelig indvirkning i løbet af de sidste 16 år, Tucker sagde teamwill bygge videre på det, de allerede har lært, mens også udforske flere måder at forebygge vold fra nogensinde selv at ske, især formidle vigtigheden af, at de kommende generationer.

”Hvordan kan vi indgyde i yngre mennesker en bevidsthed, der er dybt enoughthat de erkender, at det er et valg, at det er noget, de kan afsætte og vælge tonever engagere sig i, at vi som samfund ikke længere acceptere ideen thatsomebody 'tabt kontrol', hvad enten det er seksuel eller fysisk vold?”sagde Tucker.

Tucker har været involveret i ledelse i bevægelsen for mere end 40 år, og ud over den NCDSV, har medstifter andre stærke medvirkende organisationer, herunder tjener som den stiftende stol til Det Nationale Netværk til End vold i hjemmet. I denne rolle, koordineret hun input fra grupper, der arbejder på de lokale, statslige og nationale niveauer under skrivningen af ​​det banebrydende vold mod kvinder Act (VAWA), bestået af daværende senator Joe Biden i 1994.

VAWA omfattede også en ændring af senator Edward Kennedy, der Tucker været med til at skrive til finansiere en National Domestic Violence Hotline hun åbnede i 1996 som et projekt i Texas Råd om vold i familien.

På billedet nedenfor er det stiftende bestyrelse for Det Nationale Netværk til End vold i hjemmet.

De stiftende bestyrelsesmedlemmer af Det Nationale Netværk til End vold i hjemmet.

Hvad vil altid forblive er NCDSV optimisme og den beundringsværdige måde, de gør det let for folk fra alle samfundslag til at gøre en forskel.

”Det er meget kompliceret ting - jeg sætte det højre op der med raketvidenskab - at finde ud af whypeople gør, hvad de gør, hvordan de lærer at gøre det, hvordan de vil aflære gør det, hvordan vi vil hjælpe næste generation til aldrig vælger at vedtage denne måde at være,”sagde hun. ”Alt dette er kompliceret ting, og det tager awhole masse forskellige perspektiver til at bringe det om. Vi er stolte af at gøre vores del og til at arbejde med så mange andre dedikeret til slutter vold. Hvem ved, hvor dybt det ville ændre vores verden, hvis vi kunne ende interpersonelle og seksuel vold?”

NCDSV præsident Deborah Tucker med vicepræsident Joe Biden og Dr. Jill Biden ved en fejring af vold mod kvinder Act passage i deres hjem uden Washington, DC

Hvis du vil vide mere om det nationale center for Indenlandske og seksuel vold, visitwww.ncdsv.org.