New York skilsmisse coach micki mcwade, lmsw, er forpligtet til at hjælpe par og familier gennem en mindelig splittelse

17 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: I 20 år, Micki McWade , LMSW, har hjulpet familier udstikke en kurs gennem skilsmisse og ind i en tilfredsstillende liv ud over det. Gennem personlig coaching og indsigtsfulde ressourcer, hun hjælper par kommunikere mere effektivt og fokusere på en mindelig - snarere end bitre - opløsning. Hun fungerer også som et samarbejde skilsmisse coach for par, der søger alternativer til traditionel skilsmisse. Hvad enten personligt, telefonisk, eller via en af hendes bøger eller artikler, Micki 's teknikker hjælpe familier videre med positivitet og værdighed. Hendes ultimative mål er at hjælpe kunderne humant navigere skilsmisse.

Ifølge Holmes og Rahe omfanget af de ti mest stressende voksen livsbegivenheder, skilsmisse kommer ind som nummer to efter en ægtefælles død, der er vurderet som den mest stressende liv begivenhed. Og for ikke-voksne, forældre skilt kommer ind som nummer fire. Uanset den fase af livet, ordet ”skilsmisse” fremkalder følelser af skræk, sorg og stress - men det behøver ikke altid behøver at ende med traumatiserende enkeltpersoner eller familier.

load...

Kræsne par søger at opløse deres ægteskab i en lav-effekt, privat, og medfølende måde bringer ofte i en skilsmisse coach til at hjælpe med processen. Skilsmisse trænere forstår de komplekse og følelsesmæssige vanskeligheder, men de holder også processen på sporet og fokuseret på en løsning i stedet for skylden og uenighed.

Micki McWade, LMSW, en licenseret mental en professionel og skilsmisse coach, forstår, at, hvilket er grunden til hun skabte et program, der udvider hvordan par tænke over skilsmisse. Hendes metode er en løsning-tung, fremadrettede fokus, styrke-baseret program bakkes op af hendes to årtiers erfaring, der arbejder med skilt par.

Micki McWade viser folk, hvordan man navigerer de alvorlige spørgsmål om skilsmisse.

load...

”I en tid, når du er mentalt og følelsesmæssigt ødelagt, træffes der beslutninger, som påvirker resten af ​​dit liv. Din advokat eller mægler vil hjælpe dig med juridiske og finansielle spørgsmål. Din skilsmisse coach vil hjælpe dig med følelsesmæssige dem - trivsel af dine børn, uanset alder, og din fremtid forhold til din tidligere ægtefælle, dine børns anden forælder,”siger Micki.

Micki praksis er baseret på Manhattan, men hun ser klienter inWhite Plains, Mt. Kisco og Fishkill. Mens nogle af hendes klienter har betydelige aktiver, de også vil opdele i mindelighed, den ene ting, de alle har til fælles, er et ønske om at blive skilt fredeligt og privat.

Opløsningsbaserede Fremgangsmåder til en sund Separation

Micki assisterer med de mentale og følelsesmæssige aspekter af processen.

Skilsmisse kræver ofte par og familier til at træffe vigtige langsigtede beslutninger, mens de er under en stor del af følelsesmæssig stress. Deres verdener kan hurtigt blive vendt op og ned, og den nye landskab er ofte ukendt og skræmmende.

load...

Det er svært at vide, hvordan at adskille, og alligevel holde kontakten med familien. Micki, en licenseret psykoterapeut, hjælper familier tackle overgangen med selvsikkerhed.

Som en skilsmisse coach, underviser hun kunder til at fokusere på, hvad der er vigtigt. Hun uddanner forældre gennem hele processen, herunder at hjælpe oprette en delt forældre plan og styring af forventninger sammen en tidligere ægtefælle. Hun giver også co-forældre de værktøjer, de har brug for at interagere i mindelighed og minimere enhver negativ indvirkning på børn.

Micki hjælper begge parter i den følelsesmæssige nyttiggørelse fra en skilsmisse, så godt. Hun arbejder med kunderne for at hjælpe dem med at se med klarhed - ikke partiskhed - at finde balance. Hun guider dem også i at opbygge et nyt liv, udvide deres horisont, og bekræfter deres selvtillid.

Og, når den tid kommer, kan hun lære kunderne, hvordan man indføre en ny partner i blandingen.

Bonus: Coaching fra en ekspert i Collaborative Skilsmisse

Ikke alle par ved, det er en mulighed, men en kollaborativ skilsmisse er en helt sund måde at nærme bevidst frakobling.

”Forestillingen om kollaborative skilsmisse er, at hver person har en advokat repræsentere dem, en neutral økonomisk rådgiver, og en neutral kollaborative skilsmisse coach - som er en mental sundhed udbyder - at fungere som facilitator for møderne,” siger Micki. ”Det er et team tilgang til skilsmisse. Der er ingen domstol datoer, så den kollaborative skilsmisse coach holder tingene i bevægelse. Det er helt ude af retssystemet.”

”Hvis en konflikt bliver eskaleret, kan det blive meget dyrt med to advokater gå frem og tilbage.” - Skilsmisse Coach Micki McWade

Et trin op fra mægling, kollaborative skilsmisse giver par til at fokusere deres opmærksomhed ikke kun på de besværlige spørgsmål i skilsmissen - der har brug for opløsning - men også giver dem en go-to ekspert for hvert spørgsmål.

For eksempel er finansielle spørgsmål håndteres af økonomisk rådgiver og problemer med forholdet og børn håndteres af den mentale sundhed ekspert - Micki. Ikke alene er det i den bedste interesse for konflikten skal håndteres af en uddannet professionel, men det er også klogt, økonomisk.

”Hvis en konflikt bliver eskaleret, kan det blive meget dyrt med to advokater gå frem og tilbage,” siger Micki.

Bøger Giv Læsere Teknikker til at komme videre

Ud over at skrive artikler til Huffington Post, har Micki også forfattet tre bøger om skilsmisse. Hendes bøger er bygget på at anvende de 12-trin AA og Al-Anon til de situationer, der opstår i skilsmisse.

Micki bøger hjælper læserne opdage, hvad der virker for dem i deres eget tempo.

I sin bog, ”Getting Up, Getting Over, Getting On: En Tolv trin guide til Skilsmisse Recovery,” beskriver hun, hvordan de 12-trin afhængighed opsving kan finde anvendelse på skilsmisse.
”Jeg har en skilsmisse støttegruppe baseret på disse principper, som fejrer sit 25 års jubilæum i september,” siger Micki. Gruppen er still going strong, fordi folk søger trinene.

Micki sagde bogen er så effektfuld, fordi det handler om selvransagelse.

”For eksempel, hvis jeg er en fraskilt person, og selv om fejlen ligger 10% med mig og 90% med min mand, er der stadig, at 10% Jeg er nødt til at se på det,” sagde hun. ”Du kan ikke ændre en anden person, men du kan finde måder at forbedre dig selv. Det stopper dig fra at gøre de samme fejl i dit næste forhold.”

Daglig meditation er også en del af 12-trins proces. ”Daglige meditationer for Surviving en Breakup, Separation, eller Skilsmisse” er Micki supplerende meditation bog for mennesker, der går igennem - eller der har været igennem - en skilsmisse.

”Det er noget at inspirere dig og for dig til at overveje hver dag. Det er 365 tanker og bekræftelser skrevet specielt til separation og skilsmisse,”sagde hun.

Disse bøger supplerer Micki tjenester eller kan bruges som stand-alone læser for par og enkeltpersoner, der ønsker at nærme sig deres bruddet positivt og vokse ud over det.

Micki Fremmer Følelsesmæssig Wellness for alle

Micki har været medvirkende til at hjælpe kunder - og deres børn - gennem en skilsmisse og ind i en glad, harmonisk fremtid. Mange kunder ros Micki for hendes vejledning i løbet af deres tid af behovet.

”Micki råd om, hvordan til at guide mine børn gennem en hjerteskærende oplevelse var uvurderlig. Desuden hendes indflydelse på min forståelse af mig selv var uoverskuelige. Som jeg kom ud af skilsmissen lærte jeg, at jeg kunne gøre det valg at være en stærk, uafhængig og glad kvinde. Jeg regner møde Micki McWade som en af ​​mine mest værdsatte gaver,”sagde en klient, KP, i en online vidnesbyrd.

En anden klient, KD, anerkendt Micki for hendes tilgang og standhaftighed.

”Jeg kan sagtens sige, at Micki har vist en høj grad af ekspertise og, som altid, fortsætter med at tilbyde en rolig og sikker hånd, når hjælpe mig navigere gennem mine mange spørgsmål. Micki stil er åben og indbydende til spørgsmål og hun er ikke over en god (og stærk) diskussion om alle de emner, der man møder. Jeg betragter mig selv heldigt, at hun har valgt sin profession, og at jeg har mødt hende,”KD s vidnesbyrd læser.

Micki sagde, at hun er ydmyg over hvad hun gør og er forpligtet til at fokusere på familiens dynamik i hendes arbejde.

”Min primære interesse er at hjælpe børn, der er uskyldige ofre for deres forældres skilsmisse og minimere indvirkningen på dem. Det er for hele deres liv, ikke bare en måned eller to. Hvordan forældre håndterer skilsmisse i høj grad konsekvenser et barns mentale sundhed i fremtiden,”siger Micki.

Micki hjælper par og familier går igennem en skilsmisse kommunikere bedre og finde fælles fodslag i en hurtigere, venligere måde.