Nogle kort: hjælpe par med at kommunikere deres følelser med sarkasme og sass siden 2006

28 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Someecards , den frie, farverige online e-kort selskab, har kunnet tilbyde en sjov måde for folk at kommunikere siden 2006. Grundlæggerne Duncan Mitchell og Brook Lundy har samlet et hold af stand-up tegneserier, reklame kopi proffer, og andre bidsk forfattere til at skabe nye kort, der er så relateres som de er deles. Hvis du kunne bruge lidt hjælp til at udtrykke noget til den eneste ene, Someecards er du dækket. Nu har virksomheden udvidet til at bringe smil til sit publikum med artikler og en linje af frække merchandise, herunder vin - som par godt med tør humor.

Det er ved at være 16:00, når din kæreste spørger, om du har set sine sko, og du frigøre et par valg ord om ham. Fem minutter senere, efter at have en snack, du realisere din reaktion kan have været lidt ude af trit. Hvad siger du uden at gøre det til en større aftale end du allerede har? Let: Del et Someecard med ham, der skildrer en lille pige spiser en sandwich og lyder: ”Jeg er ked af de uvenlige ord, jeg talte ud af sult.”

load...

Someecards dækker næsten enhver omstændighed med sin sjove og gratis e-kort delt på Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram - og gennem god, gammeldags mail.

Scor en stor forfremmelse på arbejdet, og din kæreste ikke gøre så stor en aftale om det, som du tror, ​​hun skal? Send hende en snarky Someecard featuring et par, pande til pande ser kærligt på hinanden over glas champagne, der formidler budskabet: ”Det bedste ved dig og mig er mig”

Spekulerer hvordan at droppe antydning af, at du er klar til at gøre dit forhold lidt mere permanent? Prøv ikke-så-subtile antydning af en viser en kvinde fortvivlet, draperet over den side af en lænestol, der lyder: ”Facebook hele tiden minder mig om, at folk grimmere end mig er at få involveret.”

load...

Der er tusindvis af delbare og relatable Someecards - som var memer før memer overhovedet eksisterede - der blot få folk til at grine. På tidspunkter, hvor forholdet spørgsmål kan synes som de får ud af hånden, kan nogle gange lidt af letsindighed gøre hele forskellen. Someecards er gratis og normalt formidle præcis, hvad du vil sige - med lidt mere bidende Vid.

”Folk bruger ofte andre genstande til at kommunikere, især online - herunder lykønskningskort, emojis, GIF, memer, og hvad vi gør, som er form for i midten,” siger Duncan Mitchell, som medstifter Someecards sammen med Brook Lundy. ”Det er den virksomhed, vi er i. - forsøger at hjælpe folk kommunikere online i et format, der gør det nemt og sjovt at dele”

Oprettelse af en vittig form for kommunikation, der havde ikke eksisterede før

Duncan og Brook arbejdede sammen i online-annoncering tilbage i midten af ​​2000swhen de befandt sig søge på internettet efter sjove ting at sende til hinanden. Men alt for ofte, de kom op tomme, hvilket førte dem til at opdage en niche.

load...

”Vi ledte rundt på nettet og ikke se meget, at vi ønskede at dele, fordi dette var pre-Facebook og Twitter. Der var store virksomheder, som Blue Mountain og et par andre, men de var alle virkelig sakkarin, meget ligetil,”sagde han. ”Kort humor havde ikke fanget op med internettet endnu. Vi troede, vi kunne gøre noget, vi ønsker at sende frem og tilbage til vores venner og vores medarbejdere. Det var den oprindelige hensigt. Hvis det blev en virksomhed, stor. Men vi havde job, og det var ikke det primære mål.”

Selvfølgelig, det ikke tage lang tid for det format til at blive populær, dels på grund af sin humor og også dens tilgængelighed. Så Someecards holdet begyndte at producere traditionelle e-kort til begivenheder som jubilæer og fødselsdage. Men de stoppede ikke der. I samme ånd som deres sarkastisk og frække humor af e-kort selv, nye kategorier dukkede op. Nu kan folk sende Someecard sorter såsom en ”høflighed hello” eller et ”råb om hjælp.”

”Den 'høflighed hello' kunne være et godt kort til at sende til en dato, fordi det er at nå ud i et lavt tryk måde,” siger Duncan. ”En god man læser: 'Jeg ville elske at se dig næste gang nogen af ​​os har nogen penge, fritid, energi, eller interesse i at forlade vores hjem.' Det er en anderledes måde at sige, 'Hey, lad os hænge ud engang.'”

The Faces bag Someecards: Hvem skriver De, Hilarious Memes?

Hvem selv tænker disse skøre ting op, alligevel? Duncan forklarede selskabet samler en stor gruppe af primært New York-baserede stand-up komikere - folk, der arbejder som tegneserier eller i impro - der bruger Someecards som deres dag job, mens de udfører om aftenen.

Medstifter Duncan Mitchell sagde, ”Den 'høflighed hello' kunne være et godt kort til at sende til en dato.”

I alt kan omkring 50 mennesker roterer ind og ud af holdet på noget af en freelance-basis. De er ikke bare tegneserier, dog. De er også sitcom forfattere, late-night talkshow forfattere, og nogle, der arbejder i reklamer - virkelig, det er nogen, der kan skrive korte, sjove og tankevækkende kopi.

Selvfølgelig er det ikke let. Den fælles-sætning format, kombineret med en klassisk stil billede af et par eller en tilfældig person, giver uendelige muligheder. Men der er stadig noget af en kunst at skriften. Duncan sagde, at der er et par enkle regler: Der kan kun være én sætning, ingen spørgsmål, og det er ikke en joke.

Det er det, der gør dem så unikke. Selvom Someecards vil knække dig op, det er ikke på grund af en joke. Det er fordi du virkelig forholde sig til dem.

”Det er ikke en joke. Det er meningen at være en overraskende oplevelse,”siger Duncan.

En stor forandring fra den traditionelle hilsen Card Industry

Det har været en lang tid siden jeg har besøgt et lykønskningskort butik, selvom jeg elsker at bo i kontakt med mine venner og familie hele året. Heldigvis har holdet på Someecards tænkt på næsten enhver situation eller lejlighed, der ville berettige en korrespondance.

Det er mest kvinder, der deler Someecards, og de har masser af muligheder for at sende til en kæreste, veninde, ven, mand, kone eller nogen i deres liv, der har behov for et godt grin. Someecards har også et væld af muligheder specifikke for LGBTQ samfund.

”Vi er følsomme over for, at ting, og vi forsøger ikke at skrive kortene på en måde, der er for kantet eller kommer til at forstyrre folk,” siger Duncan. ”Vi prøver også at fokusere på helligdage, som andre måske ikke har kendt til.”

Someecards også byder på en linje af merchandise , herunder kalendere, som giver sjove påmindelser i løbet af året, og har endda forgrenet ud i at sælge et andet produkt, der går godt med sarkasme - vin.

Grine med nogen speciel og Share Funny Tager på liv med Someecards

Ud over den side-opdeling latter, at venner, singler og par kan dele ved at sende Someecards, det faktum, at kortene er gratis har drevet firmaets popularitet. Duncan sagde, at der aldrig kommer til at ændre sig, men nu den side indeholder artikler skrevet af holdet , som også er fri til at dele.

”Kortene er gratis, og vi vil aldrig betaling for dem,” sagde han. ”Men nu har vi disse store komedie forfattere dækker Trendvisning nyheder, berømthed, og alt går rundt på internettet.”

Duncan og Brook er stolte af virkningen deres virksomhed har gjort, og alle de smil deres produkter fremkalder. Alligevel de tager det i stiv arm.

”Vores kort har gjort det over hele internettet og rundt om i verden, og vi er virkelig stolte af. Men på den anden side, vi ikke tager det alt for alvorligt, fordi nogle mennesker bare ville sige, det er en tesen eller et lykønskningskort,”sagde han. ”Så længe folk nyder det og dele det og give os feedback, at de stadig kan lide det, vi føler stor om det.”