Nuyoricansk digtercafé: et kunststed, der er gennemdybt i historien, skaber en unik, kulturelt rig datonat

18 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Den Nuyorican Poets Cafe opstod i 1973 i en New York lejlighed før du flytter til en tidligere udlejningsejendom på Lower East Side i 1981. I løbet af de seneste årtier, Cafe er blevet en berømt præstation mødested for ydeevne digtere, jazzmusikere, skuespillere, dramatikere og hip-hop kunstnere. Mange af caféens medarbejdere og undervisning kunstnere er også forfattere og kunstnere. Ugentlige poetry slam altid sælge ud og gøre for unikke dato nætter; tilskuere er velkomne til at hoppe på scenen ved open mic nætter. Spændende indhold fra disse begivenheder ofte gnister dyb samtale. Takket være tilskud, er Cafe ekspanderer, og vil snart tilbyde ekstra plads til forestillinger, klasser og begivenheder.

I 1973 digter Miguel AlgarГn vært for en række uformelle, salon-stil sammenkomster i hans New York lejlighed. Disse begivenheder blev overværet af kunstnere farve - herunder mange af puertoricanske arv - hvis arbejde blev ikke accepteret af mainstream.

Da antallet af kunstnere og tilskuere steget, begivenhederne blev mere som formelle forestillinger. Publikum voksede lejligheden, og i 1981, organisationen har købt, for en simpel $ 7.800, en tidligere udlejningsejendom, der blev kendt som Nuyorican Poets Cafe. Siden da har Cafe blevet utroligt populær hos digtere, dramatikere, prosaister, jazzmusikere, historiefortællere, og selv film og hip-hop kunstnere.

load...

Udviklere har tilbudt at købe bygningen for millioner af dollars, sagde Daniel Gallant, administrerende direktør for Nuyorican Poets Cafe. Men gruppen har til hensigt at bo put og udvide sine operationer, samtidig med at leve op til sin mission som et rum for nye kunstnere og autentiske, åbenhjertige forestillinger.

Nuyorican Poets CafГ © giver en afsætningsmulighed for en forskelligartet gruppe af kunstnere til at dele deres arbejde.

I løbet af de sidste fire årtier har organisationen vært for en forskelligartet population af kunstnere, tilskuere og studerende, siger Daniel. Han tilføjer, at Alan Ginsburg er citeret for at sige det Cafe er det mest integrerede sted på planeten.

load...

”Selv om det er en mere dateret måde at udtrykke ideen, vi stadig meget omfavne filosofien bag denne citat,” sagde han. Personalet består af omkring 20 personer, som alle brænder for at give en stemme til up-and-coming kunstnere, især minoriteter.

”Vi ser på poesi og talte ord, i almindelighed, som en samlende kunstform,” sagde Daniel. ”De adgangsbarrierer for forestillinger i vores rum er meget lave.”

Forestillingerne er ofte forfriskende for folk, der får hinanden at kende på en dato. ”At være omkring kunst, der er direkte, interaktiv, og ærlig, og somme tider lidt rå og eksperimenterende, giver tilskuere noget at tale med hinanden om,” sagde Daniel.

Denne Fejret ydeevne Locale Fosters Rising Stars

Mens de fleste af de optrædende på Nuyorican Poets Cafe stiger kunstnere, der endnu ikke har opnået synlighed, nogle går på at have en vellykket karriere og gøre store navne for sig selv. Blandt de kendte berømtheder, der finpudsede deres håndværk på Cafe er Chris Rock, John Leguizamo, Rosario Dawson, og Rosie Perez.

load...

”Der er tusindvis af kunstnere, der optrådte på vores Cafe før nogen havde hørt om dem,” sagde Daniel. ”For vores medarbejdere, vores kunstnere, vores bord, og selv vores frivillige, er det givende at give muligheder til dem, der ofte ikke har adgang til andre ydeevne steder. Vi kan godt lide at arbejde med kunstnere, der stadig finde deres stemme, hvilket gør et navn for sig selv, og finde ud af, hvordan de ønsker at praktisere deres kunst.”

Daniel sagde, at er det, der driver ham og de ansatte til at fortsætte hosting begivenheder.

Nuyorican Poets CafГ © har en intim atmosfære, der er rart for en dato nat.

Han påpeger også, at mange andre organisationer foretrækker at arbejde med etablerede kunstnere, der har perfektioneret deres håndværk. Denne strategi, mens måske sikrere, kan føre til kunstneriske programmer, der er mere repetitive og mindre givende.

”Jeg sætter pris på oplevelsen af ​​at køre en organisation, der tager chancer hver dag på nye og stigende kunstnere, og hjælper de unge kreative udmærker sig,” sagde han.

En anden unik egenskab ved Cafe er, at dens personale bærer mange kasketter; de alle banen, når det kommer til programmering, spejderbevægelsen nye begivenheder, og arbejder hands-on med kunstnere. Derudover omkring 70% af de ansatte er kunstnere, der udfører både på Cafe og på andre steder. Mange også lære arts-relaterede klasser.

”Jeg tror, ​​den personlige investering af vores medarbejdere i kreative sysler adskiller os fra andre kunst organisationer, hvor der er en reel forskel mellem professionelle personale og kreative typer,” siger Daniel.

Tjek Open Mic Nights og Slam Poetry Konkurrencer

Mens kunstnere af alle typer afdragsfri scenen på Nuyorican Poets Cafe, er det måske bedst kendt for tilbagevendende talt begivenheder ord. I løbet af mandag og onsdag open mic nætter , alle og enhver har mulighed for at komme på scenen.

Den Cafes slutsten begivenhed er dens Friday Night Poetry Slam , som Daniel sagde altid sælger ud og har en linje ned blokken af mennesker, der ønsker at komme i. De digtere, der konkurrerer på dette ugentlig begivenhed allerede har vundet mindst en open mic night, og tendens til at være erfarne kunstnere. Publikum medlemmer, der er valgt som gæst dommere hjælpe plukke vinderne.

”Fra et publikum perspektiv poetry slam er sjovt, fordi du får at se dygtige digtere bruger deres forstand, veltalenhed og håndværk at overgå hinanden,” sagde han. Og i slutningen af ​​slam, der er en open mic, hvor alle kan komme op og udføre.

De slam poesi nætter er en del af et år lange turnering. Vinderne af de faste ugentlige smækker flytte til semifinalen runder; disse vindere videre til grand slam endelige i foråret; og top-scoring digtere fra hvert år er placeret på Cafe officielle smække hold, der udfører på National Poetry Slam og får en advarsel til de regionale præstationer.

Daniel tilføjer, at hvis du og din date er valgt til at være dommere, kan du arbejde sammen for at beslutte, hvordan at score hver forestilling. ”Det er lidt af en eventyrlig dato; det bringer folk sammen og viser dem sider af hinandens personlighed, du måske ikke se på en traditionel dato løbet vin eller kaffe,”siger han.

Udvidelse Space og Programmering med tilskud

Mens Nuyorican Poets Cafe ejer sin bygning og holder omkostningerne lave, er det stadig en nonprofit organisation, der bygger på donationer og tilskud til at hjælpe fremme sin mission. Organisationens bygning har tre øverste etager, der har været ubrugt siden 1980'erne, fordi de har brug omfattende renoveringer. Cafe nylig sikret $ 12 millioner i kapitaltilskud fra byen New York, som vil gøre det muligt at renovere disse gulve og udvide sin fodaftryk, sagde Daniel.

Igennem næste sæson, vil vi fejre de kunstformer og traditioner, at Cafe er kendt for, samt at fremvise kunstnere, hvis sti gennem den kreative verden begyndte på vores mødested. -Daniel Gallant, Nuyorican Poets CafeExecutive direktør

”Vi kommer til at slukke for disse øverste etager i ekstra klasseværelse rum, kontorer, og generalprøve og performance rum,” sagde han. ”Så vi vil være i stand til at have tre begivenheder foregår samtidigt. Lige nu kan vi kun være vært for en begivenhed ad gangen.”

Daniel tilføjede, at siden renovering er afhængig af offentlige midler, vil det ske gradvist over de næste tre år. Men når den er færdig, vil spillestedet har mere end dobbelt så meget plads som det gør nu til funktionen poesi, teater, musik og uddannelsesmæssige begivenheder.

I mellemtiden er det Cafe fejrer sit 45. Års jubilæum sæson, hvilket vil kick off med en blok fest i juli. ”Igennem næste sæson, vil vi fejre de kunstformer og traditioner, at Cafe er kendt for, samt at fremvise kunstnere, hvis sti gennem den kreative verden begyndte på vores mødested,” siger Daniel.

Nuyorican Poets Cafe bringer folk sammen

Det slam poesi og open mic nætter er underholdende, Daniel sagde, men de er også til formål at give mulighed for publikum til at overveje synspunkter, der kan være forskellige fra deres egne. Den Cafe begivenheder talte ord har en tendens til indslag indhold, der er meget politisk og socialt relevant, siger han. Mens organisationen ikke favorisere nogen bestemt årsag, det tilskynder kunstnere til at kommentere de politiske, økonomiske og sociale spørgsmål.

”På vores talt begivenheder ord, digtere deler en rig mangfoldighed af meninger om relevante emner,” sagde han. ”Publikum reagerer på den pulserende umiddelbarhed af arbejdet.”

Par, der besøger Cafe begivenheder på en første date har ofte meget at diskutere bagefter. Poetry slam og åbne mikrofoner tendens til at sætte gang i samtaler og romantiske oplevelser, der fortsætter sent på Cafe bar eller brede sig til andre steder.

”Tilskuere ofte fortælle os, at de havde en mere transformativ, tilfredsstillende, og oplysende oplevelse på et af vores poesi begivenheder end på kulturelle aktiviteter andre steder i byen,” sagde han.

Faktisk sagde han, at flere par havde fået ansat på Cafe efter at have mødtes første gang der eller deltog i en poetry slam eller open mic aften sammen.

Daniel opmuntrer deltagere, der kan lide, hvad de ser på scenen på Cafe at overveje at få involveret. Han sagde, at mange af stedets mest udført alumner startede som tilskuere til slams og åbne mikrofoner, før de besluttede at give udfører et skud.