Nycs city-vingård giver et samlingssted, hvor vinelskende par kan nyde øjeblikket

28 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Beliggende i Lower Manhattan, By Winery giver en høj klasse flugt fra de overfyldte New York gader. Par kan nyde et glas vin, lytte til levende musik, og spise sammen inden vingårdens 21.000 kvadratmeter store anlæg. Du kan skabe en følelse af raffinement og intimitet på din næste date ved at lave en reservation eller arrangere en privat begivenhed på vingården s Barrel Room Wine Bar and Restaurant, som byder på vin-inspirerede lokale køkken. Mange par har valgt at have deres bryllupper på City Winery fordi dens hands-on og all inclusive event pakker er bare alt for godt til at forpasse. Plus, kan par lave deres egne brugerdefinerede flasker vin til at tage hjem som en souvenir af deres erfaringer. Fra sin aften koncerter til sine Valentinsdag tilbud, City Winery tilbyder en afslappende og engagerende sted at forbinde med nogen speciel.

Jeg har aldrig forpasse en chance for at gøre en vinsmagning med venner, datoer, fætre, naboer og stort set alle, der spørger. Jeg udviklede en smag for vin, mens drikke sangria med min college værelseskammerat i Spanien, så rige og frugtagtige rødvine altid bringe tilbage glade minder for mig.

load...

Det er sjovt at klirrer briller med nogen og se dem løsne op som du oplever forskellig smag og forsøge at udvikle en kræsne gane. Personligt er jeg stadig kan ikke rigtig se forskel på en $ 20 flaske Merlot og en $ 98 flaske Merlot - men jeg er vildt at holde forsøger.

Besøg på et klassiske vingård på en dato kan være en god måde at være sammen og skabe en langvarig relation over en delt smag for vin. For newyorkere, By Winery er en go-to destination fyldt med muligheder for romantik.

Grundlægger og CEO Michael Dorf etablerede vingården i 2008, fordi han ønskede at skabe et sted, hvor musik og vin blandet. Han ønskede at sætte folk på lethed og lad dem forkæle deres senses.Whether du deltage i en koncert, en happy hour, eller en privat begivenhed på City Winery, du er garanteret at have en mindeværdig tid prøveudtagning vine i verdensklasse. Gå videre og drikke op, fordi der er masser at gå rundt.

load...

By Winery vært for mange vinsmagninger, velgørenhed galas, koncerter og bryllupper hvert år. Foto taget af Lindsay Hite.

I efteråret 2017 By Winery knust 68 tons druer og lager 13 sorter af vin i 233 tønder. AliГ © heller Reisner, vingården Event Director, sagde: ”Vi har alt fra mousserende vin til dessert vin til rosГ © og klassisk Napa Cabernet.”

By Vingård fik sin start i New York, men det har siden udvidet til steder inChicago, Nashville, Atlanta, og Boston. Disse high-end vingårde tiltrække daters, der nyder de finere ting i livet.

”Vores mission,” AliГ © heller fortalte os, ”er at give et samlingssted, der er den bedste kombination af kulinariske og kulturelle kunst i en smuk og komfortable omgivelser, som hylder livet og giver glæde til alle, der kommer ind.”

Den perfekte All Inclusive mødested for en dato eller et bryllup

Ikke alene By Winery gør en stor dato sted; det har også en historie af hosting frierier og bryllupper til sofistikerede par i New York. Par, der har gået på flere datoer til vingården s Barrel Room Restaurant ofte beslutter at binde knude på denne smukke mødested. The City Winery hold tilpasser bryllupper til at passe alle mulige budgetter og følelser.

load...

”Vi er en altomfattende mødested, der giver mulighed for en masse fleksibilitet,” AliГ © heller sagde. ”Jeg personligt arbejder med par til at bygge en dag, der vil afspejle deres personligheder -! Om de ønsker en traditionel eller utraditionel modtagelse, en usædvanlig ceremoni opsætning eller ingen ceremoni overhovedet, eller endda en overraskelse bryllup”

Engagerede par kan gå på en 45-minutters rundvisning i byen Winery at få en fornemmelse for, hvordan rummet virker for en wedding.AliГ © heller fortalte os, hun altid ender sine ture ved at tilbyde den kommende brud og brudgom et glas vin. Når de har været vundet over af skønheden i vingården, kan par vælge deres ønskede mad og drikke (de kan vælge en favorit årgang eller foretage og flaske deres egne brugerdefinerede vin ), koordinere eksterne leverandører, og arbejde ud tidsplan for stor dag.

By Winery fornemme bryllup rum kan rumme op til 200 gæster til en indendørs ceremoni og op til 400 gæster til en cocktail-stil modtagelse. Foto taget af Jacqueline Schlossman.

AliГ © heller begivenheder management team arbejder hårdt på at gøre planlægningsprocessen brylluppet gå glat. De personligt håndterer alt at gøre med det sted, herunder catering og møbler. Som hun sagde: ”Vi sætter alt på plads for at sikre alle de har at bekymre sig om den dag, der viser op, siger 'jeg gør,' og have det sjovt!”

Når par vælger By Winery som deres bryllup mødested, de får en altomfattende pakke, der tager presset fra bryllup planlægning.

”Med os, de bare nødt til at bestille et band eller DJ, blomsterdekorationer og en fotograf eller fotograf - vi tager os af resten,” AliГ © heller sagde. ”Folk er tiltrukket af vores scene og de store navne, der har spillet her, men de elsker også vin-land føler lige her i byen.”

”Aram og jeg havde en utrolig tid, og vi takker dig så meget for at gøre det hele ske,” skrev Marnie David, der blev gift på City Winery i 2012. ”Du gjorde vores bryllup så smukke og specielle, samtidig med at det synes så ubesværet.”

En Eclectic Team med en lidenskab for underholdning

Ifølge toAliГ © heller, City Winery personale er så forskellige som sin vin udvælgelse. Mange medarbejdere har en baggrund i gæstfrihed eller underholdning og nyder at give kunderne en grund til at smile.AliГ © heller ikke har en baggrund tilrettelægge arrangementer i Frankrig og New York. Hun føler sig hjemme i den rige mosaik af erfaringer og personligheder af mennesker på By Winery holdet.

AliГ © heller Reisner arrangerer private arrangementer, herunder bryllupper, for gæster, der nyder vingårdens fornemme atmosfære.

En fælles passion for musik, underholdning og vin forener holdet. ”Hvad gør vores kultur så speciel er, at By Winery giver mulighed for den enkelte til at bidrage til virksomhedens succes ved at være deres sande jeg,” sagde hun. ”Det er en stor miljø at være i!”

By Winery prioriterer at give tilbage til samfundet på mange måder. For eksempel, holdet planer om at helpPuerto Rico recoverfrom ødelæggelserne orkanen Maria anrettede på sine afgrøder ved at sætte deres støvler på jorden den 29. Januar, vil 2018. Medarbejdere pitche i at genopbygge landbrugsområder og støtte lokale puertoricanere med duffle poser fulde af donerede varer , herunder malet kaffe, skovle, forlængerledninger og inddampet mælk.

AliГ © heller sagde By Winery har mange udbygningsprojekter i øjeblikket i værker som godt. Ud over at bygge vingårde i flere byer (DC placering vil åbne i 2018), vil NYC vingård være at åbne en anden sal med plads til private arrangementer, musikalsk underholdning og andre spisning (og drikke!) Erfaringer.

Forudsat verdensklasse Wines & uforglemmelige minder

The City Winery anlægget er kendt i hele New York for sin verdensklasse vine og nacn medarbejdere. Vingården leverer en unik kulinarisk og kulturel oplevelse til par, der søger at komme væk fra den store by for en eftermiddag eller en aften. Virksomhedens mantra er ”forkæle dine sanser”, som lyder temmelig romantisk for mig.

”Mange af vores par havde deres første date i Barrel Room restaurant, og derefter blev stamgæster og besluttede at være vært for deres bryllupper med os,” AliГ © heller sagde. ”Vi er meget stolte over at være en del af deres store dag og begyndelsen af ​​deres nye liv sammen.”

Arrangementet-planlægningsgruppe engagement i kundetilfredshed har opnået dem ros fra par på tværs af staten. ”Alt var perfekt,” skrev Tchad og Lea om deres afprøvning middag på vingården. ”Vores gæster elskede smukke omgivelser, lækker mad, store vin, og hjælpsom service.”

Mange newyorkere vælger at fejre livets store øjeblikke på NYC By Winery. Foto af Dave Robbins fotografering.

Gennem årene har byen Winery hilste mange kunder ind i sin familie af vinkendere. Selv New York Times er en fan. Klummeskribent Eric Asimov skrev i en bedømmelse, ”Med et lineup af gode musikere samt spændende vinproducenter, der vil tilbyde foredrag og smagsprøver, jeg har fået en masse grunde til at ønske at hænge ud på City Winery.”

Uanset om holdet er vært for en privat familie begivenhed eller en stor bryllup, City Winery giver en intim og eksklusiv kulisse for livets særlige øjeblikke.

”Det er en meget stort ansvar for at være vært for et bryllup,” AliГ © heller sagde. ”Vores hold er ekstremt dedikeret til at sikre oplevelsen er mindeværdig for dem.”

By Winery i NYC: En avanceret, Indulgent & Romantic Spot

Hvis min dato foreslog vi gå til en lokal vingård, ville jeg være begejstret for at være sammen med nogen, der virkelig får mig. Når du deler fælles interesser med nogen - uanset om det er en passion for levende musik eller en tørst efter brugerdefinerede vine - kan du dyrke tættere ved at hengive jer i et intimt rum.

NYCS By Winery, at rummet. Romantik gærer og relationer modnes som kunder sip vin i vingården vinsmagning værelse, restaurant og private event områder.

”Maden var fantastisk fra start til slut, og vinen var vidunderligt.” - Jillian Reid i et vidnesbyrd for City Winery

Siden 2008 har NYC'S By Winery er 21.000 kvadratmeter store anlæg kombineret høj kvalitet vin og hjerte-design musik til at skabe et unikt sted, der lover at give par mange gode minder. Uanset om du planlægger en første date eller et bryllup, kan du bruge vingård vinsmagning værelser og balsale at tilføje nogle romantik (og nogle vin) til din tid sammen.