Øjeblik: en paradigmeskiftende app opfordrer par til at reducere skærmtid og tilbringe mere kvalitetstid sammen

21 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Over 7 millioner mennesker har brugt en innovativ app kaldet Moment til at reducere deres personlige skærm tid. Den app holder styr på, hvor ofte brugere afhente deres telefoner, og hvor længe de rulle og knalde hver dag. Moment tilbyder også lærerige kurser og familie leaderboards til at motivere, uddanne og støtte mennesker, som de forsøger at afbryde forbindelsen til deres telefoner og genoprette forbindelsen med deres kære. Moment er i øjeblikket tilgængelig på iTunes og vil snart lancere på Google Play.

Jeg lo meget i løbet af 2017 ”Jumanji” efterfølger, men en punchline gjort mig grine og derefter gjort mig til at tænke. Alex Vreeke, der er blevet stukket i Jumanji verden i 20 år, lytter til en af ​​hans kammerater taler om hvor meget hun savner sin telefon, og han spørger, ”Does telefon betyde noget andet i fremtiden?”

load...

Ja, det helt sikkert gør. For tyve år siden, en telefon var noget, man brugte til at tale med nogen. Nu er en telefon er blevet så meget mere end det. Smartphones er en integreret del af alt, hvad vi gør (fra at se op retninger til at finde ud af, hvor gammel, at en aktør er), og dens højhastigheds-teknologi har gjort vores liv lettere på utallige måder. Men det kan også stjæle vores opmærksomhed og hæmme vores relationer.

The Moment app er en virtuel boot camp, der går ind for at sænke personlige skærm tid.

Sommetider mennesker bliver så afhængige af deres telefoner, som de glemmer at se op og engagere sig med de mennesker omkring dem. De forsømmer IRL venner og familiemedlemmer, fordi de er travle jagter folk, knusning slik, så op exes på sociale medier.

load...

En banebrydende app kaldet Moment er på en mission for at ændre de dårlige vaner ved at uddanne folk om, hvor ofte de bruger deres telefoner.

Den app holder styr på, hvor mange gange du afhente telefonen og hvor meget skærm gang du logger på en dag. Mere end 7 millioner brugere har downloadet Moment og taget udfordringen op for at sætte deres telefoner væk og skabe sig mere tid til deres venner og familiemedlemmer.

Moment er tilgængelig på iTunes gratis. Android-brugere kan tilmelde sig her at være den første til at vide, når Moment lancerer på Google Play.

Moment Health Inc. Grundlægger Kevin Holesh fortalte os denne lidenskab projekt har bedt en national diskussion om, hvordan vi bruger vores telefoner til at gøre vores liv bedre, og hvor der ikke bruger vores telefoner kunne gøre vores liv bedre. ”Det hjælper med at få samtalen i gang,” han sagde. ”Du kan bruge Moment til at tale som et par eller en familie om, hvornår og hvordan du vil bruge dine telefoner og være sammen.”

load...

Hjælpe dig Hold styr på de timer brugt på telefonen

Smartphone afhængighed er blevet mere og mere almindeligt i det moderne samfund. Psychology Today anslået, at omkring 40% af amerikanere lider af nomophobia , eller frygt for at blive uden en smartphone.I kan helt sikkert relatere til that.I'm altid rulle, aflæse, udstationering, og spille på min telefon i min fritid. Når en meddelelse summer eller et opkald kommer ind, ryk min hånd automatisk at besvare det.

En undersøgelse viste, at den typiske smartphone brugeren rører hans eller hendes telefon 2.617 gange om dagen. De højeste frekvens brugere afhente deres telefoner end 5.400 gange om dagen. Ifølge en Badoo undersøgelse, den gennemsnitlige enkelt tusindårige tilbringer omkring 10 timer om ugen på dating apps alene. De logger ind disse apps omkring 10 gange om dagen.

Alt, handling fører ikke altid til tilfredshed, selv om - og mange unge mennesker er på udkig efter en måde at dæmme op for deres vaner og re-engagere sig med den virkelige verden. Faktisk et flertal på Moment's7 millioner brugere er relativt unge - 60% af brugerne er mellem 15 og 30 år.

Mange Moment brugere har tilbragt det meste (hvis ikke alle) af deres liv i den post-internet verden, og de ser værdien af ​​at træde væk fra det i en time, en dag, eller en romantisk weekend.

Moment giver en daglig, ugentlig og månedlig oversigt over din brug af telefonen.

Moment tilbyder en vej til faldende skærm tid og fokusere mere på offline relationer end online aktiviteter. Dens skærm tid tracker lader brugerne vide, hvor ofte de afhente deres telefon, hvor meget tid de bruger på deres telefon, og hvilke apps de bruger oftest. Den viden kan undertiden være overraskende eller bekymrende (jeg frygter at tænke, hvor lang tid jeg bruger på min Facebook newsfeed), men det kan også anspore folk til at gribe ind og bryde deres dårlige vaner.

”Ud over sporing vaner, vores coaching funktion giver dig handlingsrettede skridt til rewiring disse vaner,” siger Kevin. ”Vi tilbyder tips og kurser for at se, at folk bruger deres telefoner mindre og oprette forbindelse til de mennesker omkring dem.”

Udvide sine Coaching værktøjer til støtte for familier

Kevin sagde, at han blev inspireret til at skabe Moment fem år siden, da han bemærkede han og hans kone blev tilbragt aften efter aften sidder i stilhed, fordi de blev limet til deres telefoner. ”Vi var teknisk set sammen, men vi var faktisk milevidt fra hinanden,” sagde han. ”At være en app-udvikler, jeg se hvert problem gennem app-farvede briller, så jeg byggede Moment til at spore vores skærm tid.”

Kevin Holesh begyndte at spore hans egen telefon vaner for at forbedre kvaliteten af ​​sine relationer.

Kevin udviklet en måde at spore hans skærm tid og fandt ud af at han var bruger i gennemsnit tre timer om dagen på sin telefon. Dette antal chokerede ham og størknede sin vilje til at gøre en forandring. Han og hans kone har arbejdet på at sætte deres telefoner ned i løbet af deres aftener sammen, og deres forhold har nydt godt som et resultat.

Nu Kevin håber at bringe disse lektioner til par, enkeltpersoner og familier overalt. Han har allerede udviklet et omfattende sporingssystem at identificere problemet, og nu er han interesseret i at udvide coaching værktøjer til at hjælpe med at løse problemet. Han fortalte os at udvide Moment uddannelsesmæssige rækkevidde er hans højeste prioritet lige nu.

The Moment holdet giver nogle TLC til coaching sektionen og tilføje instruktive kurser for at understøtte brugere på deres rejse til mere frugtbare og mindre tech-afhængige liv. Moment vil frigive fire kurser i de næste par måneder. Et af kurserne vil fokusere på at spore søvnmønster og øge bevidstheden om, hvordan anvendelsen af telefonen kan mindske længden og kvaliteten af din søvn.

Moment tilbyder information og anbefalinger, og det giver brugerne mulighed for selv at afgøre, hvordan man anvender disse data til deres liv. ”Vi arbejder gennem det sammen i stedet for at tage en forældrenes tilgang,” siger Kevin. ”Vi hjælper mennesker reducere skærm tid. I gennemsnit Moment hjælper folk sparer en times skærm tid en dag, skære forbrug med 30%.”

Med hver ny pædagogisk funktion, at Momentencourages brugere skære båndene til den teknologiske verden hver så ofte, så kan de virkelig leve i nuet.

Næsten 10.000 Korrekturlæsere Giv App 4.5 Stjerner

Moment har en 4.5-stjernet rating på iTunes, og dens 9.900 anmeldelser er for det meste positive anbefalinger og succeshistorier. ”Jeg elskede absolut denne ansøgning, og det har sparet mig så meget tid,” sagde Ryker H. ”Jeg gik fra at bruge min telefon til cirka tre timer om dagen ned til mindre end en time om dagen.”

Det pædagogiske indhold på Moment motiverer brugerne til at sætte deres telefoner til side.

”Det gjorde mig bevidst om mine vaner. Jeg ville gøre en indsats for at ikke tage min telefon med mig overalt jeg gik,” skrev Jessica Wang i en MamaMia reivew af app. ”Faktum er, at den app ikke vil fungere, medmindre du gør. Hvad Moment kan gøre er imidlertid give dig den kolde, hårde uigendrivelige data, som du bruger for meget tid på telefonen.”

Smartphone afhængighed er ikke noget, der kun påvirker en generation eller alder demografisk. Det er universel i tech-kyndige familier i hele verden. Moment kan appellere til disse familier med sin familie Leaderboard, en kollektiv graf, der holder individer ansvarlige for deres forbrug smartphone.

Forældre er ikke de eneste, der er interesseret i at dele den app med deres familier. Nogle børn har også set fordelene ved unplugging.One 15-årig pige hentet Moment og oprette en familie-konto til at motivere sine forældre til at lægge deres telefoner, når de var hjemme sammen.

Moment er at lære lige ved siden dets brugere og bruge sin stadigt voksende væld af data til at regne ud, hvordan de kan ændre smartphone vaner og øge brugernes personlige tilfredsstillelse.

”Vi har den sjældne mulighed for at vokse vores overskud ved at hjælpe folk,” siger Kevin. ”Vores forretning incitamenter er i overensstemmelse med vores kunders interesser, hvilket er fantastisk.”

Lev i øjeblikket med dem du elsker

En 1998 mobiltelefon er ikke fjernadgang ligner en mobiltelefon today.My første celle kunne ikke engang tage billeder, og jeg ofte glemte at holde det med me.Now, min telefon er aldrig ude af rækkevidde, og jeg stole på det for alt. Det vækker mig op om morgenen, og det stemmer overens mine træningsmål på night.I'd hurtigere forlade huset uden sko på end uden min telefon.

Når jeg ikke er på min telefon, føler jeg nogle gange, som om jeg glip af noget. Men i virkeligheden burde det modsatte være tilfældet. At være på telefonen får dig til at gå glip af det virkelige liv og folk i værelset ved siden af ​​dig. At åbenbaring førte Kevin til at udvikle en app til at vise folk, hvordan brugen af ​​smartphone kan stjæle dyrebare timer af deres liv.

Moment anvender statistiske data og psykologiske indsigt til at hjælpe par, familier, og individualsdecrease deres daglige skærm tid. Den app team fortaler for at indstille din smartphone til side, så du sover bedre, elsker bedre, og leve bedre.

”Jeg har lært en masse i mit eget liv om, hvordan man mindske skærm tid og være mere i øjeblikket,” siger Kevin. ”Man kan ikke løse et problem, hvis du ikke kan måle det, og det er præcis, hvad Moment er der at gøre.”