Oklahoma bymuseum for kunst giver et rum for folk til at dele kulturelle oplevelser og berige liv

16 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Oklahoma City er hurtigt ved at blive kendt i hele sit område som turistmål, der tilbyder alt besøgende bør forvente fra en større storby - fine restauranter, natteliv, og top-ratede hoteller. På byens kulturelle centrum ligger Oklahoma City Museum of Art (OKCMOA). Tegning mere end 125.000 mennesker fra hele verden hvert år, museet huser en omfattende samling af billedkunst, roterende udstillinger, filmvisninger, og uddannelsesmæssige ressourcer til kunstelskere. Ved at holde de mange arrangementer samt særlige åbninger, OKCMOA er et centralt sted for folk at komme sammen for at opleve og nyde diverse former for kunst. Museet hilser besøgende og indfødte både med innovative og engagerende aktiviteter, der bringer glæden ved kunst til hver aldersgruppe og erfaring niveau.

For mange udenforstående, omtaler af Oklahoma City bringe til at tænke visioner det gamle Vesten. Statens hovedstad ligger i et område populært kendt som Frontier land - og med god grund. Byen ligger midt i hvad der engang var den indgang til eventyr på de høje sletter, giver cowboys og homesteaders en korridor ind i Texas, New Mexico, og videre.

load...

Selvom cowboys og kvæggårde stadig vrimler i, hvad der betegnes som ”Horse Show kapital i verden,” lokale kender Oklahoma City som et kulturelt knudepunkt, der tiltrækker besøgende fra hele verden for at opleve nattelivet, friluftsliv, og verdensklasse køkken. I hjertet af byens kulturelle tilbud er Oklahoma City Museum of Art (OKCMOA).

Den OKCMOA er det kulturelle centrum af Oklahoma City, tiltrækker mere end 125.000 besøgende årligt.

Museet huser en storstilet samling af billedkunst, roterende udstillinger, filmvisninger og uddannelsesmæssige ressourcer, der har mere end 125.000 kunst beundrere walking gennem deres døre hvert år.

load...

Deres programmer og arrangementer giver også mødesteder for ligesindede at bond og diskutere kunst og kultur. Åbning nætter, som en for det 19. Århundrede japanske træblok prints, og pædagogiske kurser, såsom glaspusteri og fotografering, opmuntre læring og tilslutning.

125k årlige besøgende Drej til OKCMOA til Creative Development

Besøgt af over 125.000 besøgende årligt, OKCMOA er et knudepunkt for kunstnerisk aktivitet. Kombinationen af ​​to separate institutioner, Oklahoma Art Center og Oklahoma Museum of Art, den OKCMOA opstod i 1989 som en reaktion på en svækket økonomi og ønsket om at have en ekstraordinær enkelt enhed i stedet for to underfinansierede steder.

Takket være en bevilling fra Donald W. Reynolds Foundation og andre generøse donorer, museets imponerende samling dækker fem århundreder med særlige højdepunkter i europæisk og amerikansk kunst spænder gennem det 19. Og 21. Århundrede. Det er også vært en voksende samling af moderne kunst og en af ​​verdens største samlinger af glasskulpturer af Dale Chihuly.

load...

Den OKCMOA vært rige kunst programmer, hvor folk kan mødes for at dele viden og lære.

Den OKCMOA udvider på kunstforståelse med både et museum skole og en kunst-house stil teater. Disse tilføjelser gør museet mere end et galleri, men en interaktiv del af fællesskabet. Denne ekspansive websted tillader besøgende at mikse og blande sig med film buffs om fredagen og derefter nyde et glas-blowing klasse lørdag formiddag. OKCMOA ikke kun huse kunst, men inspirerer gæsterne til at absorbere og deltage i en fuldt dimensional måde.

Besøgende ofte giver OKCMOA rave anmeldelser og invitere andre til at slutte sig til dem. Yelp korrekturlæser Shay B. sagde, ”OKCMOA er en dejlig museum. Du ved, du er i for en godbid, når der er en Chihuly glas tårn hilsen du i lobbyen.”

En anden besøgende, der gav museets høje ratings , Linh S., selv bemærkede hvordan den OKCMOA bragt sammen et par under en af deres mere festlige torsdag begivenheder.

”Mange af mine venner og jeg har nydt torsdage på taget til dans, cocktails, og en begrænset menu. Det er der, hvor jeg introducerede to af mine venner på min fødselsdag fest. Jeg er glad for at sige, de er nu lykkeligt gift.”

Møde ligesindede Folk på roterende Udstillinger og Opening Nights

Ud over at have en permanent samling, det Oklahoma City Museum of Art er også vært for tre til fire udstillinger hvert år på første sal. OKCMOA sætter en ære i deres forskellige tilbud, som omfatter alt fra gamle egyptiske til franske impressionister og videre.

Besøgende kan møde andre historie buffs på The Complete WPA Collection , som inkorporerer kunstnerne opdaget af den Roosevelts New Deal Federal Art Project. Denne samling funktioner landdistrikterne amerikanske landskaber og tager dig tilbage i tiden med malerier af arbejdskraft og industriel udvikling. Nyd livlig samtale med en diskussion af det synspunkt af russiske immigrant malere, der er fremhævede i denne roterende udstilling.

Dale Chihuly Magic and Light udstilling er udstyret med en tre-dimensionel visning lejlighed. Besøgende kan se et stort Float Boat stykke og andre fra alle sider. Det omfatter andre betagende stykker såsom 55-fods Eleanor Blake Kirkpatrick Mindestårn (2002), talrige samlinger af cylindre og kurve samt nogle af hans tegninger. Denne udstilling er en af verdens største samlinger af blæst glas.

OCKMOA udstillinger er velbesøgt og give steder for ligesindede folk til at blande sig.

Begivenheder, såsom museets Evening of Art og Performance , tiltrække store menneskemængder og skabe nye date ideer og muligheder for at interagere med nye mennesker. Deltagere kan nyde drinks og forfriskninger, som de blander sig med andre kunstneriske folk. Adskillige liveoptrædender af musik, dans, og poesi er præsenteret i galleriet, som kan gøre for en spændende og samtale-start oplevelse.

En anden regelmæssig begivenhed, hvor du er sikker på at støde kompatible kunstelskere og har en stor tid er OKCMOA s Kunst Efter 5 , en tid til at besøge museet i aften for kun $ 5. Ikke alene kan du besøge gallerierne, men der er også en film screening i teatret og yoga klasser til rådighed for et ekstra gebyr.

Som en ekstra bonus for dem, der ønsker at udvide samtaler på kunst, kan besøgende præsentere museumsbilletter på Mary Eddy køkken x Lounge på 21C Museum Hotel og modtage en $ 5 cocktail. Drej torsdag aften ind i en kulturel oplevelse, hvor du kan gnide albuer med mennesker, der deler dine interesser.

Educational Programs Dyrk en delt Kærlighed of the Arts

Museet School på OKCMOA tilbyder klasser for alle aldre samt lejre for børn. De klasser, workshops og lejre er designet for ethvert niveau og, ”... Har til formål at lette opdagelsen af elevernes evner i og forståelse for billedkunst gennem instruktion, eksperimenter og kreativitet.”

Voksne klasser dækker alt fra grafik til glasfremstilling og yoga. Glaspusteri er en af de mest populære kurser på Museum Skole og ofte udsolgt. Få på listen så hurtigt som muligt, og du kan starte ud ved at gøre dit første brevpresser som du lærer bevægelsen af klassen, og hvordan til at forme den.

Museet School tilbyder en lang række uddannelsesmuligheder såsom glaspusteri og yoga klasser.

Studerende kan fortsætte med at nyde de flydende bevægelser og beroligende oplevelse af glaspusteri med andre, mere avancerede klasser efter endt en indledende klasse. Hvis du leder efter en anden type stress relief, drop-in yoga klasser grantan inspirerende praksis inden for galleri vægge.

Museet Skole rummer også familie workshops, der giver familier til at lære, skabe, og socialisere med andre husstande. Familier kan lave deres egne skulpturer inspireret af Chihuly i Chihuly Skulptur klasse. Fremtidige smykker designere kan nyde en lille mor (eller far) og mig tid i Shrinky Dinks Smykker , her studerende vil gennemse de gallerier til inspiration, tegne og tilføje deres designs til øreringe, halskæder og armbånd. Enlige forældre kan obligation på disse workshops over en fælles forpligtelse til at bringe kunsten ind i deres børns liv.

Slut med en ny person eller Bring en dato til Dinner & Film Begivenheder

Museet huser en repertoire biograf, Samuel Roberts Nobel Teater, som skærme internationale og uafhængige film samt klassikere. Teatret bevidst curates en kunst-house føler med intim siddepladser og filmiske markeringer.

Museets filmprogram vært for en bred vifte af screeninger torsdag til søndag. Ud over deres almindelige fremvisninger, er teatret i øjeblikket med alle de 2017 Oscar-nominerede kortfilm i Animation, Dokumentar og live action kategorier, så du kan fange dem, inden der ydes show. Kig forbi for at deltage i samtalen på Oscar-værdig og den Oscar-ikke-så-værdig.

Hos middag og en film nætter, kan besøgende snuppe en bid i cafГ © og fange en film i biografen.

En middag og en film pakke fås også i forbindelse med museet CafГ © , hvilket giver en elegant og billig dato nat. Nyd en middag med en kok-designet to-retters Prix-Fixe måltid, og derefter se en film bagefter. Dette er en glimrende måde at overraske din udkårne eller imponere en ny ven med en ny drejning på en klassisk dato nat.

Frivillige og samarbejd med andre for at hjælpe museet Grow

Selvom 10-gallon hatte og cowboy støvler er stadig hæfteklammer i homesteading kultur, der grundlagde byen, er det klart Oklahoma City er vokset til at udgøre mere end bare det gamle Vesten. Institutioner, såsom OKCMOA har forvandlede byen til en destination, der trækker folk fra alle samfundslag.

De, der nød deres oplevelser i OKCMOA og ønsker at bidrage til museet kan give tilbage i en frivillig kapacitet. Der er muligheder for at arbejde frivilligt som en Docent at lære og uddanne andre om museets permanente og besøger udstillinger. Kunst entusiaster kan deltage i en fundraising begivenhed , i både afslappet og sort-tie sorter, for at møde andre ligesindede lånere, der tror kunsten har en unik rolle i at forstå og omfavne forskellige kulturer og samfund.

Uanset om du er en skulptur entusiast eller en cinephile, OKCMOA tilbyder en bred vifte af måder at interagere med kunst og forbinder med andre, der deler din samme lidenskab.