Online profiltips til mænd

6 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Der er masser af artikler skrevet for kvinder, der ønsker at finde Mr. Right online, men ikke for mange er sammensat med mænd i tankerne. Det synes de fleste forhold artikler er skrevet for mænd af mænd, der ikke har nogen idé om, hvad kvinder vil have noget mere end du gør.

Så denne ene er til dig, gutter, som er skrevet af en kvinde med masser af internet dating oplevelse, der har set tusinder og atter tusinder af online-profiler.

Hvis du tænker på at gå til en af ​​USA foretrukne dating sites og opbygge en profil, eller du allerede har en, og det virker ikke den måde, du ønsker det ville, disse tips og tricks er for dig. Gennemførelsen af ​​disse forslag er sikker på at øge sandsynligheden for at tiltrække den slags kvinde, du leder efter.

load...

1. Opret en profil.

De fleste online dating sites vil have dig udfylde et spørgeskema for at matche dig med kvinder, du vil være mest kompatibel med. Svar hvert eneste spørgsmål ærligt og grundigt. Giv så mange oplysninger om dig selv som muligt, og ikke efterlade noget tomt. Tomme rum forlade os tro du har noget at skjule, eller du er ikke tiltrækkende nok til at holde os interesserede.

2. Aldrig, aldrig, aldrig lyve.

Lyv ikke om din højde, vægt, indkomst, rygning og drikkevaner, hvad enten du kan lide at skydive, eller noget andet, uanset hvor uskyldig dine intentioner er. Du tror måske fibbing vil øge dine chancer for at finde den eneste ene, men intet kan være længere fra sandheden.

load...

C'mon fyre, ville du afkrydses hvis en 300-pund kvinde dukkede op for at møde dig efter at fremme sig selv som et fitness-buff. Må ikke være den fyr. Ingen ønsker at være sammen med en løgner. Selv løgnere hader løgnere! Du kan vinde point i starten, men det kvinde, du er interesseret i vilje hoved for bakkerne, når hun finder ud af du er uvederhæftigt. Du vil have nogen til at elske dig for dig, ikke for hvem du tror hun vil have dig til at være.

3. Korrekturlæst og brug stavekontrol.

Jeg er en pernittengryn for grammatik, og de fleste kvinder føler på denne måde. Jeg vil absolut ikke give en fyr tidspunktet på dagen, hvis han ikke gøre en indsats for at stave eller pointere korrekt. Jeg har brug for at kende en fyr jeg tjekker er intelligent og litterært.

De kvinder, der ikke bekymrer sig om sætningsstruktur er nok ikke for lyst selv. Nu, hvis airheads flyde din båd, det er en anden historie. Hvis skrivning er ikke dine ting, få nogen til at hjælpe.

load...

”Du får kun ét skud i en første

indtryk. Lad det tælle."

4. Et billede siger mere end tusind ord.

Vær sikker topost mindst fem seneste billeder, der præcist skildrer din fysik. Må ikke bare sende headshots, men efter fuld længde billeder af dig i din bedste påklædning. Få en ven til at tage disse billeder.

Må ikke gøre, hvad de fleste mænd gør, som vi kvinder altid gøre nar af, og stå foran spejlet for at tage et selvportræt. Det er halt, og så er billeder af dig nedbøjning dine muskler. Vær sikker på at få et skud af jer står ved siden af ​​noget, der vil give kvinder sikkerhed for, at du er højden du siger du er. Højde er vigtigt for de fleste kvinder.

5. Gør hvad du kan for at skille sig ud.

Da han blev spurgt om din ideelle tidspunkt, ikke sige ”middag og en film.” Husk, at kvinder er oversvømmet med beskeder, blink og flirter hele dagen. Være smart og sætte dig ud, så hun vil se dig som en tand bedre end resten.

Der er et gammelt ordsprog, der ringer sandt, ”Hvis du kan få hende til at grine, har du fået hende for livet.” Vi vil have nogen til at gøre os klukke, nogen vi kan have det sjovt med. Humoren faktor ofte tilsidesætter udseende, indkomst og beskæftigelse status.

6. Undgå dårlige scorereplikker.

Når du tager det første skridt og kontakte en kvinde, skal du sørge for at engagere hende intelligent. Må ikke sende hende en besked, der siger, ”Hey, skat, gjorde det ondt, når du faldt fra himlen?” Og ikke sende hende den samme besked, du sender alle pigerne. Kvinder har en sjette sans om den slags ting.

Finde en samtale, der har potentiale til at gå et sted. Du får kun én chance for et første indtryk. Lad det tælle.