Online-dating: hvordan man kan få succes på det sammenfiltrede web

17 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

En ud af fem relationer begynder online, i henhold til Match.com. Online dating har nu overgået stænger i antallet af romantiske forbindelser, den skaber. De er væsentlige statistik. Online dating er helt sikkert mere acceptabel og legitim, end det var for ti år siden, men med så mange millioner mennesker online, det betaler sig at kende farvandet, så du ikke bliver snydt. Og mænd er de letteste mål.

1. Ophold med store websteder.

Websteder som Match , eHarmony , Yahoo og andre er forsøgt og sand. Vi ved i hvert fald, de er designet til at levere de ydelser, de annoncere, hvorimod små opkomlinge er mere tilbøjelige til at være fly-by-night virksomheder kun designet til at adskille dig fra dine hårdt tjente penge.

load...

Dette er naturligvis ikke betyder, at hver profil på disse websteder screenes, korrekte eller ikke svigagtig. Der er røde flag til at søge. Hvis billedet ser for godt til at være sandt, er det sandsynligvis er. Snydere bruger ofte professionelle billeder af modeller uden tilladelse. Hvis ansigtet ser bekendt og luft børstet, være forsigtige. Kontroller også, profilen til at bestemme, hvor personlig og realistisk det er. Og ikke får alt for involveret, indtil du ved med sikkerhed, hvem du beskæftiger sig med.

2. Hold lokale.

Den bedste fremgangsmåde er altid at holde sig så tæt på hjemmet som muligt. Inden for fem eller 10 miles er bedre end 25 eller 50 miles. Først og fremmest, hvis du kommer til at datere denne kvinde, hun skal være let at komme til. Også, du kender dit område og kan finde ud af med et par spørgsmål hvis pigen du chatter med er virkelig en lokal beboer.

load...

”Brug hjemmesider i moderate mængder, pas på svindel og mødes i en sikker,

offentligt sted de første par gange. Må ikke blive lokket til en anden placering eller åbne tegnebogen for en ny online-babe.”

3. Brug webcams.

Hvis hun ikke har et webcam, ikke ved, hvordan man bruger det eller det er brudt, pas på. Du ved ikke engang med sikkerhed, hvis du har at gøre med en kvinde, hvis du ikke kan se hende. Kom videre.

Selv om hun har et webcam, og alt ser godt ud, kunne hun være at forsøge at snyde dig. Pludselig under dit tredje chat, stopper hendes cam arbejder, hendes bil bryder sammen, eller hun skal tage en bus til at besøge sin syge bedstemor. De virkelige proffer vil ikke bede dig om penge - de vil vente på dig at tilbyde. Må ikke sende hende penge til en ny webcam eller noget andet. Der er en 99 procent chance for, det er et fupnummer.

4. Hun sender dig til en anden hjemmeside til at chatte.

Der er et fupnummer, der var stor for et par år siden og er stadig i gang. En pige kontakter dig gennem en dating site eller en instant messenger og ønsker at chatte. Hun kunne sende dig nogle suggestive billeder, også. Så fortæller hun dig, hun er virkelig i humør til at få freaky med dig på kameraet. Fangsten er, at hun vil have dig til at gå til hendes hjemmeside. Der skal du bruge et kreditkort, bare for at bevise din alder, men alt er gratis. Riiight.

load...

5. Undgå XXX sites.

Der er nogle legitime X-rated dating sites, der har reelle medlemmer og masser af chat rooms, hvis det er din ting. Men de websteder, som funktionen krati billeder af piger er for det meste forfalskninger. Pigerne eller hjemmesiden selskab, vil sende dig masser af e-mails og udsagn, når du kommer ind som en gratis gæst, men deres eneste opgave er at få dig til at købe en betalt medlemskab. I det øjeblik du betaler dit gebyr, vil de e-mails stoppe. Nå, du var ude for at få skruet og du gjorde.

6. Præsenter dig selv så møde dem.

Nøglen til succes med online dating er at bruge disse websteder som en sko horn. Det vil sige, at finde nogle pæne kvinder, der synes kompatible, og derefter møde dem. Nærme sig dem i lav-risiko elektronisk miljø, uden frygt for at blive nervøs og ingen reel frygt for afvisning - der er 10 millioner flere profiler venter lige nu , hvis hun ikke er interesseret. Men gør den virkelige bejle den gammeldags måde - i person.

Alt for mange timers online chat kan gøre dig en junkie. Millioner af mænd og kvinder har svært ved at opgive de hjemmesider selv efter at de finder en kød-og-blod elsker. Brug dem i moderate mængder, pas på svindel og mødes på et sikkert offentligt sted de første par gange. Må ikke blive lokket til en anden placering eller åbne tegnebogen for en ny online-babe. Held og lykke!