Opdager den rigtige anne boleyn med dr. Susan Bordo

1 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

TL; DR: I hendes bedst sælgende bog ” Skabelsen af Anne Boleyn ,” Dr. Susan Bordo udfordrer velkendt beliefsabout kong HenryVIII skæbnesvangre anden hustru og graver dybere ind i deres komplekse forhold som ingen anden historiker, forfatter eller filmskaber har gjort før.

En mørkhårede fristerinde, en blondine martyr, en heks med seks fingre, acontemporary heroin, en incestuøse schemer og charmer der blindet kong Henry VIII - hvem er den virkelige Anne Boleyn?

For mere end 400 år har folk været stille dette spørgsmål, og Dr. Susan Bordois på en mission for at finde den correctanswer med sin medrivende 2013 bogen ”The Creation of Anne Boleyn:. Anew Kig på Englands mest berygtede dronning”

load...

En blanding af historie, pop kultur og personlige erfaringer, bogen kalder nogle af de fælles misforståelser lavet om Anne og forsøger at afsløre den virkelige kvinde bag portrætterne.

”Det er derfor bogen hedder 'Skabelsen af ​​Anne Boleyn', der tyder på, at der var en reel kvinder, og hun levede og åndede og døde og havde en meget berømt barn, der gik på at blive en berømt dronning,” sagde hun. ”Alt dette er reelle, men der er også dette skabte Anne Boleyn, der eksisterer, hvad historikere har sagt om hende, og hvad romanforfattere har gjort med hende.”

Anew tage på Anne og Henry forhold

Vi har alle hørt den spekulation, der omgiver Annes ægteskab toHenry og hendes efterfølgende henrettelse (Har hun stjæle ham fra Catherine af Aragonien? Var deres forhold faktisk fuldbyrdet før brylluppet? Etc.)

load...

”Skabelsen af ​​Anne Boleyn” er tilgængelig på Amazon.

Men Bordo, som er indehaver af et tværfagligt Professorat i humaniora ved University of Kentucky, har fokus på teorier thatare sjældent diskuteret i historikeres bøger som ’Six Wives: The Queens of Henry VIII’ eller film som ’Den anden søster.’

Ifølge Bordo, det var ikke fup, der gjorde Henry falde for Anne - det var hendes stil, tillid andrevolutionary tankegang.

”Jeg tror, ​​Henry var klar til noget andet, og Anne var en ny slags kvinde til den engelske ret,” sagde hun. ”Jeg tror intellektuelt var de en god kamp. Hun var en uafhængig tænker.”

Så hvis Henry var så betaget af Anne, hvad der gjorde ham tænde hende? Det er det store spørgsmål Bordo svarer i kapitlet ”Hvordan Kunne Henry gøre det?”

Mens Anne blev anklaget for utroskab og forræderi, de fleste moderne historikere mener afgifterne blev opdigtet og attribut Annes undergang til det faktum, at hun ikke havde givet Henrik en dreng og han gjorde kur Jane Seymour.

load...

Bordo dog tilskriver hende falde til samme uafhængighed Henryhad oprindeligt elskede.

”Der er stadig stor, stor interesse i Anne Boleyn,

og jeg er ikke sikker på, om det nogensinde vil ende.”

Dr. Susan Bordo

Ifølge Bordo, Henrywas bliver mere og mere beruset med sin egen autoritet, og som hans intellektuelle lige, Anne ofte udfordret denne myndighed, hvilket resulterede i et statskup Г © tatled af Thomas Cromwell, whoserved som ledende minister til kongen.

”Jeg tror, ​​hvad endelig tog det i en sådan ekstrem var, at de afgifter Cromwell kogt op mod hende fik på Henrys fornemmelse af, hvad det vil sige at være en mand,” sagde hun.

Bordo selv gør nutidige sammenligninger mellem Henrys narcissistisk personlighed, og dem af sportsfolk og berømtheder, med angivelse af det society'sidolization af dem, der gør dem believethey kan slippe af sted med forbrydelser, som almindelige mennesker ikke kunne slippe af sted med, såsom vold i hjemmet.

”Hvis man bliver behandlet, som om du er over alle andre, du begynder at føle, at de almindelige regler ikke gælder for dig,” sagde hun. ”Jeg tror, ​​det er en måde at forstå Henry, også.”

KeepingBoleyn maniaalive

Vi kan aldrig vide alt, hvad der er at vide om denne berygtede dronning, men Bordo vil aldrig holde op med at sprede ordet om ”Boleyniana”, som hun kalder det.

”Det [Anne Boleyn] vil altid interesserer folk. Hvis der er noget, der er fascination af hende fået varmere og varmere,”sagde hun. ”Der er stadig stor, stor interesse i Anne Boleyn, og jeg er ikke sikker på, om det nogensinde vil ende.”

Dr. Susan Bordo bog ser på livet af Anne Boleyn i et nyt lys.

Og mens der altid vil være nye film, bøger og tv-udsendelser, at maling Anne i et falsk lys, Bordo håber hendes bog vil komme på den ægte følelse af hvem shewas, også selvom det betyder at træde på et par tæer i processen.

”Bogen går ud på en lemmer i en masse måder. Det betræder på nogle ikoner,”sagde hun. ”Tiden var overmodne for en del kritik af dem, og jeg tror, ​​at jeg lavede et par fjender i processen. Men man kan ikke lave en omelet uden at bryde et par æg.”