Operaen i Atlanta tilbyder en forbløffende dato-nataktivitet for par i alle aldre

29 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Ved at holde sig til velkendte indstillinger og monotone dato nat rutiner, nogle par går i stå i en dating skure og lad romantikken i deres relationer smutte. En nat i operaen, kan imidlertid vække stærke følelser og engagere folks fantasi. Hvert år Atlanta Opera wows publikum med sin klassiske, kantet, og betagende operaforestillinger. En talentfuld virksomhed producerer klassikere, som ”Carmen”, og moderne fortolkninger, som ”Sweeney Todd”, at ophidse teater fest i alle aldre. Når du tager en dato til middag og operaen, du har chancen for at forbinde gennem en grand følelsesmæssig erfaring.Hvis du nogensinde lyst til at komme væk fra hverdagen og opløftende dine dato nætter, kan du besøge Atlanta Opera, hvor større than- life forestillinger sætte folk i en romantisk sindstilstand.

En fransk komponist skrev ”Carmen” i 1875, og alligevel finalen af ​​fire-act opera stadig lammer publikum rundt verden.den iltre og smuk spansk sigøjner forfører en soldat og forelsker sig i en tyrefægter, kun for at møde en tragisk død i hænderne på hendes afvist kærlighed.

Mange af showets sange, især ”Toreador Song,” har stået sin prøve tid og blive en paragon af klassiske operaforestillinger.

load...

I april 2018 vil Atlanta Opera præsentere en passioneret gengivelse af ”Carmen” på sin MainStage med undertekster projiceres over scenen for at hjælpe ikke-franske talere forstå dramaet og pine af trekantsdrama mellem Carmen, JosГ ©, og Escamillo.

Scott Hazleton, direktør for medier og kommunikation for Atlanta Opera, fortalte os operaen trækker folk sammen gennem større-end-livet historiefortælling, og selv om det ikke altid ender lykkeligt, showet fejer folk ind i en anden tid og sted.

”Du sætter ned din mobiltelefon i et par timer og fordyb dig i udførelsen,” sagde han. ”Det er en oplevelse du husker. Selv folk, der ikke har set 'Carmen' kan genkende sine sange.”

load...

Siden 1979 har Atlanta Opera vinkede almindelige mennesker ind i en verden af ​​fantasi og drama. Dens moderne tage på klassiske forestillinger giver teater fest noget at snakke om i løbet af pausen og efter showet. Du kan tage en dato til operahuset at fordybe dig i romantik og sætte scenen for en intim oplevelse griner, klapper, og måske endda rive op i løbet af en verdensklasse show.

”Uanset hvilken alder du er, det er et fantastisk sted at tage en dato,” siger Scott. ”Vi ser opera som en grand oplevelse, og vi er ved at udvikle mange innovative programmer og produktioner til at tage vores opera selskab til det næste niveau.”

Innovative programmer Delight Publikum på tværs af byen

I 2013 tog Tomer Zvulun over som den nye generelle og kunstnerisk leder af Atlanta Opera, og han begyndte straks at positionere virksomheden til at tage højde for et yngre publikum ved at sætte de traditionelle produktioner ind i en moderne kontekst. Han banebrydende opdagelser serie i 2015 at give folk et nyt perspektiv på operaforestillinger ved at tage dem til uortodokse spillesteder, herunder en burlesk hal og den botaniske have.

load...

Opdagelserne serien har været en prisbelønnet kendetegnende for Atlanta Opera for de sidste par år. ”Det er for folk, der er på udkig efter nye ideer og en mere intim indstilling i operaen,” siger Scott. ”Vi lægger på to shows om året, og de har solgt ud af de sidste to sæsoner.”

Opdagelserne serien er en glimrende mulighed for daters der ønsker at ryste op, fordi de viser, er kortere, publikum er mindre, og atmosfæren er entydigt intimt.

Atlanta Operas sæsonbetonede forestillinger tale til det brede anvendelsesområde for menneskelige følelser.

Atlanta Opera bryster sig af re-imagining operaen gennem en nutidig linse, så du kan finde klassiske historier, der udføres af aktører garbed i sort læder og populære nutidens shows, herunder ”Sweeney Todd”, præsenteret i den stemningsfulde tone i en opera. Scott sagde næste år virksomheden vil tage på ”West Side Story”, som han beskriver som ”en kærlighedshistorie rod i operaen.”

Du kan abonnere på Atlanta Opera til at garantere dig første pick af de bedste pladser til hver ydeevne. Abonnenter modtager også rabat på billetter og souvenirs på Shop Opera. Hvis du og din date plan om at gå til flere udstillinger om året, er det værd at se på et abonnement pakke at spare penge på hvert show.

Derudover Student Short, Studio Tour, og andre uddannelsesprogrammer nå ud til 17.000 elever om året for at vise dem, hvor sjovt, spændende og aktuel operaen kan være. Scott sagde operaen har bred appel, underholdende kindergartners, teenagere, unge voksne, og seniorer med spændende vokal forestillinger, farverige kostumer og tankevækkende dramaer.

”Vi ser omkring 400.000 mennesker hvert år,” sagde han til os. ”Vi har en utrolig bred base af deltagere, og det er et bevis på alle, der arbejder hårdt for at gøre disse shows ske.”

Operas Night Out: En sjov fredag ​​begivenhed for unge Opera Lovers

Atlanta Opera tilbyder en række engagerende måder at nyde sine shows, så deltagerne ikke vises på teatret og sidde i stilhed i et par timer. Du kan gøre din opera nat en mere social oplevelse ved at tjekke operahuset oprindelige programmering og billettering typer.

Operas Night Out er en pre-show social begivenhed skræddersyet til opera fans under 40.

For eksempel Operas Night Out er en pre-party begivenhed rettet mod unge fagfolk i området. Hver fredag, Atlanta Opera er vært for en cocktail time for deltagere mellem 21 og 40 år. Billetprisen inkluderer en gratis drink i en semi-privat område på Cobb Energy centre.The $ 40 billet tilbyder en vidunderlig budget-venlige mulighed for unge singler og par til at blande og blande sig.

Du kan også deltage i en en-times pre-opera snak, følger gratis med alle billettyper, ledet af opera aficionados. Den oplysende foredrag giver publikum sammenhæng til showet, de er ved at se og hjælper dem med at forstå alle de håndværk, symbolik, og artisteri involveret i udførelsen.

Mangia! er endnu en fornøjelig måde at opleve Atlanta Operas anmelderroste produktioner. Denne middag eller brunch add-on par fine dining med operaen, der giver foodies og teater elskere en aften med lækkerier. Mangia! inkluderer en tre-retters menu og et glas rød- eller hvidvin. Disse billetter koster $ 55 for middage og $ 42,50 for brunch.

Hvis du kan lide omeletter, pandekager og morgenmadsprodukter, bør du helt sikkert sigte efter en søndag matinéforestilling og pre-show brunch på operaen house.Mangia! isideal for daters, fordi du kan smage lækre fødevarer mens der diskuteres operaen og sipping vin.

”Dejlig oplevelse. Imponeret af koret og scene produktion,”sagde én deltager i en bedømmelse. ”Min mand, der er ikke en opera fan, kaldte det 'storslåede'.”

En talentfuld hold Producerer nationalt anerkendte Shows

Scott beskrev Atlanta Opera som en eklektisk gruppe af sangere, musikere, prop mestre, koreografer og andre fagfolk. De har alle bringe en anden færdighed sat på scenen, og de er afhængige af hinanden for at producere mindeværdige opførelser af moderne og klassiske værker. Selskabets samlede artisteri, talent, og fantasi gøre hver viser en succes.

Mange forskellige røster slutte sig sammen og samarbejder om at producere prisbelønnede forestillinger på Cobb Energy Performing Arts Center.

Det er klart, at skuespillere og skuespillerinder på scenen fortjener de stående ovationer de så ofte modtager, men hvis man ser bag forhænget, ville du finde et firma på 300 eller så folk kommer sammen for at støtte deres præstationer. Folk kommer fra hele verden for at spille en rolle i operaen husets produktioner.

”Vi er en blandet landhandel,” siger Scott. ”Det er en yngre gruppe af mennesker med unikke færdigheder, og alle er meget passioneret omkring opera og kunst i almindelighed.”

De højtuddannede teaterfolk, techs, og andre kunstnere sætte deres alt ind på at opnå en uforglemmelig oplevelse på operahuset, fordi de tror på styrken i historiefortælling til at ændre hjerter og sind. I øjeblikket er Atlanta Opera dyrke en ny generation af sangtalent ved at køre et pædagogisk studie program for håbefulde operasangere.

”Vi har nogle meget talentfulde sangere,” siger Scott. ”Du vil se nogle af disse sangere, der kommer ud af Atlanta og udfører over hele verden i et par år.”

Atlanta Opera: Re-Imagining Klassikere for en ny generation

Operas unikke blanding af historie, musik og dans fortrylle publikum og holde dem tale længe efter at de har forladt teatret. Det er noget, der forbliver med mennesker, hvilket gør et uudsletteligt indtryk på nutidens kultur.

Selvom du måske ikke kender historien om ”Carmen” udenad, du sikkert kender mange af sine populære sange og kan nynne selvom du er usikker på ordene. En livlig ydeevne ”Carmen” er perfekt til enhver dato nat fordi showets forførende sange, romantisk plot og hjerteskærende konklusion prompt publikum til at tænke over de liv skiftende måder kærlighed. Du kan bestille billetter på Atlanta Opera for dette show (eller en anden kommende show), næste gang du vil imponere en dato på en klassiske endnu tilgængelig begivenhed.

Uanset om du kommer til en MainStage produktion af en klassisk opera eller en nutidig udførelsen af ​​en Broadway musical, vil du finde dig selv transporteret af de fantastiske talenter i Atlanta Opera.

”Vi er historiefortællere,” sagde Scott. ”Disse forestillinger er sat til nogle af de største musik er der - musik, der har varet gennem århundreder - men vi sætter en ny drejning på det, så det er helt sikkert for en publikum 21. Århundrede.”