Oplev kærlighed ved første flyvning på quickchek new jersey festival for ballooning

11 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Den QuickChek New Jersey Festival of Ballooning er mere end blot den største sommertiden luftballon og musikfestival i Nordamerika. Det er også en af de mest romantiske begivenheder, som at tage en dato. Festivalen byder på levende musik, to gange dagligt masse ascensions af balloner, en 5K løb, forlystelser, og masser af måder at nyde hinandens selskab. Den ballon Festival afholdes i slutningen af juli og har været kendt for at bringe folk sammen - ofte i en menneskealder. Mere end et dusin træfninger finder sted hvert år i balloner flydende frit over menneskemængden.

Det hele begyndte, da multimillionær eventyrer Malcolm Forbes, avisudgiver Tom Curley, og promotor Bill Lewis var blandt en lille gruppe af venner, der bragte deres balloner til en weekend med sjov og flyvning til Unionen 76 truck stop på Route 78 i Bloomsbury, New Jersey i 1983. I dag er QuickChek New Jersey Festival of Ballooning er den største sommeren luftballon og musikfestival i Nordamerika.

load...

”Siden da har jeg mødt omkring 2.000 af disse 100 mennesker, der hævder at have været der det første år,” Howard Freeman, Executive Producer af festivalen, sagde med et grin.

I dag den årlige begivenhed finder sted i slutningen af ​​juli på Solberg Lufthavn i Readington i det naturskønne Hunterdon Amt landskab, hvor opad 175.000 mennesker forventes at se 100 varmluftsballoner tage til luften to gange hver dag (i de tidlige morgentimer og igen lige foran af solnedgang). Festivalen er blevet en af ​​de mest romantiske arrangementer for par. Hvert år mere end en halv snes par få engageret midt under flyvningen i en luftballon langt over mængden.

Hvis Jorden rundt i 80 dage Vibe er ikke nok til at sætte et smil på dit ansigt, der er masser af levende musik, en 5K løb, mad, forlystelser og foto muligheder for at gøre for en uforglemmelig tur.

load...

Tag Your Love Breath Away Med en luftballon tur

Mens glæden af ​​at se ballonerne stige to gange hver dag - vind og vejr tillader det, naturligvis - kommer med prisen for optagelse, omkring 1.500 mennesker også vælge at planlægge en privat luftballon tur under festivalen.

”Hvad en stor dato mulighed for at gå op i en ballon,” siger Howard. ”Du har en time sammen; du svæver på himlen. Det er den mest sjov du kan have stående!”

Ud over den utrolige udsigt kan du nyde fra højt oppe i en luftballon, turen er meget forskellig fra, sige, en helikopter eller et privat fly. For én, er der ingen rattet. Ballonen er afhængig af varm luft, opvarmet af propan, til at stige. Hvor det flyder afhænger af vinden.

Par kan gå op i en luftballon på festivalen - tøjret eller løsgående.

Selvfølgelig nogle mennesker foretrækker at starte med lidt mere struktur og vælge en tøjret tur. Disse balloner er fastgjort til jorden, men stadig stige omkring 50 fod i luften; den 15-minutters ride er kun $ 20, mens den længere op, op og væk tur koster $ 250.

load...

Det er ingen overraskelse, at så mange par bliver engageret i luftballon forlystelser på festivalen hvert år. Et år, Howard minder en mand kom ned på knæ og trak en ring til sin elskede. Da hun sagde ja, faldt han ringen over siden af ​​kurven og iagttog det frie fald i trætoppene. Som hans nye fiancГ © e øjne udvidet i rædsel, manden smilede - det var en falsk ring. Han trak den virkelige ring op af lommen og sætte det på hendes finger.

Dans sammen til levende musik

Hvis din perfekte date er ikke komplet uden en lille dans, Festival of Ballooning har koncerter planlagt hver nat med populære handlinger varieret nok til at appellere til enhver musiksmag. Når dørene åbner på fredag for 2018-versionen af festivalen, vil unge familier blive behandlet til en ydeevne ved børnemusik stjerne Laurie Berkner. Åbningen Aftenens tema er det samme, som det har været i årevis - Balloner, Tunes og Bomme.

Ud over ballooning, kan festival deltagere nyde koncerter.

Efter de varmluftsballoner stiger op, Andy Grammer indtager scenen til at udføre hans musik - transportremme hits som ”Skat, jeg er god.” Efter hans sæt, arrangørerne har planlagt et fyrværkeri, som er en perfekt måde at inspirere nærhed.

På lørdag, festivalen har en ydeevne ved bandet Lifehouse, og Creedence Clearwater Revisited rammer scenen søndag glæde klassisk rock fans.

”New Jersey bliver mere mangfoldigt, så i år vi også samarbejde med Univision for en spansktalende musik koncert,” Howard tilføjet. Detaljer vil blive vist på hjemmesiden, når de gøres tilgængelige.

Hold dig aktiv ved at køre i den Balloner 5K

Hvis du og din betydelige andre har altid drømt om at løbe med tyre i Spanien, men er på udkig efter noget lidt mere sikker, prøv Running With The balloner 5K.

”Ingen runner er nogensinde blevet stanget af en ballon - i modsætning til i Pamplona,” sagde Howard af løbet, som finder sted på søndag.

Omkring 1000 løbere forventes at deltage i festivalens løb.

Løbet begynder i en usædvanlig og sjov måde. I stedet for at skyde en Startskuddet, arrangørerne bruge en menneskelig kanonkugle at signalere starten af ​​løbet. Dave ”The Bullet” Smith sat verdensrekord på 193 fod til den længste og højeste menneskelige kanonkugle flyvning. Han vil blive skudt ud af en kanon i et net som løberne forlade deres mærker.

Da ballonerne stige ind om morgenen himlen, forventes en anslået 1.000 løbere til at deltage i løbet. Har du brug for motivation til at træne sammen? Den hurtigste mandlige og den hurtigste kvindelige løber hver modtage en gratis varm luft ballon tur som en præmie.

Gå VIP til Surprise den eneste ene

Generelle entrébilletter til festivalen starter ved kun $ 24 for voksne, og de omfatter græsplæne plads til koncerterne.

Men at købe en VIP billet er en sjov overraskelse for din date, og der er mange muligheder at vælge imellem. En VIP billet til en koncert får du store pladser og en up-close baggrund af forestillingen. En VIP-billet til Sunrise ballon morgenmad giver dig mulighed for at nyde en varm buffet og en ”ballon-i” cocktail sammen, mens du ser balloner løfter op i skarpe morgen himmel.

The Sunrise Balloon Morgenmad tillader par at se balloner tage flyvning tidligt om morgenen.

Selvfølgelig, hvis du bliver sulten på noget tidspunkt på dagen, kan du pop over til 3.000 kvadratmeter QuickChek butik, som er konstrueret på festivalpladsen lige til weekenden. Der vil også være masser af fødevarer leverandører, og Howard anbefaler stærkt et tragt kage at dele.

Ankomme med stil til en romantisk weekend på Wonder

Selv om det ville koste omkring $ 25.000 til at købe en luftballon og ankommer til festivalen som en professionel, har du billigere transport muligheder for din særlige weekend.

Den ballon Festival startede i 1983 og er nu den største begivenhed af sin art i Nordamerika.

Solberg Airport ligger 42 miles fra New York og 54 miles fra Philadelphia, så der er mange billige fly muligheder for at overveje - samt mange hoteller til rådighed rundt i området. Hvis du planlægger at leje en RV, skal du også reservere en plads på en af ​​de mange fredelige campingpladser nær begivenheden.

On-site koster parkering $ 10, eller du kan parkere uden beregning på Raritan Valley Community College og fange en gratis udtrykkelig shuttle bus til festivalen.

Og når du ankommer med stil, alt du skal gøre, er at holde i hånd, ser op på himlen, og beslutte, hvilke af de specielt formede balloner - såsom Elvis, Tweety Bird, og mange flere - er din favorit.

”Det er givende, når folk kommer, mødes der, kommer tilbage og få engageret. Så de kommer tilbage hvert år for deres jubilæum,”sagde Howard. ”Og det er virkelig cool, når vi ser deres børn komme.”