Oprigtig, morsom og erfaren - emandlo.com er ikke din mors sexrådgivning

17 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Kendt som ”Emily Indlæg i den moderne soveværelset,” Emma Taylor og Lorelei Sharkey, blot kendt som Em og Lo, sætte en hands-on, humoristisk, og ærlig twist på din typiske sex rådgivning. Fra prisbelønnede bøger og et populært sted, EMandLO.com, at en 10-episode britiske tv-serie og personlige anmeldelser, er disse to venner omdefinere, hvad det betyder at være en køn, dating og kærlighed ekspert.

Det ser ud som alle og deres mor tilbyder sex rådgivning i dag, men Emma Taylor og Lorelei Sharkey gjorde det, før det var cool... Og endda acceptabelt. Em og Lo, da de går med, ved, at for at være en troværdig ressource for sex rådgivning, det tager mere end blot at leve i en storby, at tale om det med dine tre veninder, og som har en bærbar computer.

load...

Emma Taylor (tv) og Lorelei Sharkey, grundlæggerne af EMandLO.com

Blending humor, real-life oplevelse, og autenticitet på en måde som ingen andre gør, Em og Lo har været pionerer, når det kommer til at tale om sex, dating og kærlighed i mere end 17 år - først på Nerve.com og derefter deres eget site, EMandLO.com.

”Der er ikke mange steder, hvor du kan få denne form for oplysninger, der ikke enten porny eller helt teatralsk,” siger Lo. ”Når du kommer til vores hjemmeside, er du ikke kommer til at blive bombarderet med masser af ost eller titillation eller kvinder, der bliver objektiverede i slibrige fotografier.”

load...

For nylig vi talte med Em og Lo at lære mere om deres unikke tilgang til sex, kærlighed, og alt der imellem, herunder hvordan de finder balancen mellem at være legende og informativ, for ikke at nævne realistisk, med deres artikler, bøger og anmeldelser.

”SEX: Hvordan man gør alt” mener skam Ud af få rådgivning

Det kan være svært at indrømme, når man ikke ved noget, især når det kommer til sex. Mens nogle måske forsøge at eftergøre det indtil de gør det (ordspil bestemt), Em og Lo vil have folk til at holde op med at føle flov og begynde at få spændt på at lære om sex, hvilket er hvorfor de skrev bogen ” SEX: Hvordan til at gøre alt.”

”Sex: Hvordan man gør alt” gør læring om sex sjov.

Denne unikke sex manual nedbryder alt, hvad der er at vide om sex for ”folk der kan lide at have sex, som ønsker at have mere, og ønsker at vide, hvordan man gør alting bedre” i en sjov, ikke klinisk, måde. ”SEX: Hvordan man gør alt” er også udstyret med mere end 300 flotte billeder af berømte mode og portræt fotograf Rankin.

load...

”Den dækker en masse ting og gør det med fotografier og illustrationer, der virkelig staver tingene ud, men det gør det på en sofistikeret måde,” siger Lo. ”Mens vi stadig har en lille sans for humor derinde, føles det forhøjede og sexet.”

Em tilføjede, at de håber at få folk forbi den idé, at lære om sex tager sexiness ud af det.

”For mig, kan tanken om at læse en sex manual sammen være forspil,” sagde hun. ”Det kan være en sexet ting. Det er noget, man kan gøre sammen. Det er ikke noget, du skal gemme sig under din seng og være flov over.”

Humor Gør det nemt at tale og læse om Sex

Sex er ofte et emne folk styre uden om - som regel fordi de er flov over, hvad de kan lide eller deres opfattede mangel på know-how. Det betyder, at det er vigtigt for de mennesker, der leverer de råd til at være konversation, som at tale til en ven, som er præcis hvad Em og Lo gøre.

”Nogle mennesker tror, ​​at for at bede om sex rådgivning eller læse sex råd er at indrømme en form for svaghed eller indrømme at du er i en skure,” Em sagde. ”Vi fandt, at humor er en god måde at nedbryde barrierer og gøre folk komfortable med emnet betyder noget, at de ikke kunne være så komfortabel med.”

Mens humor er Em og Lo måde at få folk til at tale om sex, de fremhæver også respekt, sikkerhed, ansvar og etik i soveværelset.

Em og Lo bruge humor i deres skriftligt at gøre at tale om sex ligesom enhver anden samtale.

”Vi absolut skriver om ting, der ville gøre de fleste mennesker blush, der gør os selv rødme, men vi tager en hård linje, når det kommer til ærlighed og utroskab og den slags ting,” sagde hun. ”Vi siger, at der er ikke sådan noget som 'normale' og 'dårlige', så længe alle samtykker, men det betyder ikke, du kommer til at bryde reglerne, som at være tro mod din partner, hvis det er det du har lovet.”

Det er denne form for holdning, der bidrager til Em og Lo succes og gør dem skiller sig ud. Mens de fleste sex skribenter ikke vil diskutere ting som prostata massage eller gør det med en vampyr, intet emne er slukket grænser med disse to, hvilket gør dem relateres til næsten alle, og udvide deres rækkevidde.

”Det bedste sex råd er universelt. En masse af vores køn rådgivning er til lige mænd, for lige kvinder, for homoseksuelle mænd, for lesbiske kvinder, for folk i åbne relationer, for folk i monogame forhold,”Em sagde. ”Man behøver ikke at have pigerne samles i hjørnet og sige 'OK, vi kommer til at fortælle dig hemmelighederne om sex.'”

”150 Shades of Play” Rydder op Misforståelser om Kink

”Fifty Shades of Grey” var og er stadig vildt populær, men ifølge Em og Lo, har EL James ikke ligefrem få det rigtige, når det kommer til at kinke. Så de rettet disse bekymringer med ” 150 Shades of Play: En nybegynders guide til Kink ,” deres første selvstændige udgivet bog.

”150 Shades of Play” afsindigt kalder nogle tvivlsomme øjeblikke i ”Fifty Shades”, ligesom med kabelbindere på en eller andens håndled eller tage en beruset pige til din lejlighed uden hendes samtykke. I stedet Em og Lo gå til reelle kink praksis, herunder rollespil, dirty talk, spanking, og korrekt trældom, samtidig erkender, at det er en alvorlig og følsomt emne.

”150 Shades of Play” sætter fokus på de fejl i ”Fifty Shades of Grey”.

”Det var sådan en kæmpe fænomen, og så mange mennesker læste det,” sagde Lo. ”Men det fordrejet BDSM samfund og også hvordan at engagere sig i den slags leg sikkert, respektfuldt og ansvarligt.”

Em tilføjede, at der er en tydelig forskel mellem par, der virkelig gør knækket en del af deres livsstil og par, der bare kan lide at gøre det på en lørdag aften, noget ”Fifty Shades” mislykkedes at bemærke.

”Vi ønskede at forklare, at du kan tage de elementer af 'Fifty Shades of Grey', der er sexet for dig og indarbejde dem i dit forhold uden at skulle fortælle din partner, hvor ofte de skal arbejde ud og den slags ting,” sagde hun.

Ærlige Sex Toy HJÆLPER Folk Find hvad der virker for dem

Em og Lo begyndte at skrive om sexlegetøj før du bare kunne bestille en på Amazon, at etablere sig som eksperter tidligt i spillet. Blanding i smart og vittig rådgivning med revisionen, de tager en Consumer Reports tilgang.

Em og Lo tage en Consumer Reports tilgang til deres køn legetøj anmeldelser, ser på alle detaljer.

Fra emballage og hvad legetøjet ser ud og føles, at hvis det er godt for miljøet og kan let rengøres, Em og Lo gøre grundig forskning for hver genstand og kun anbefale virksomheder, som de ville bruge dem selv.

”Helt fra starten har vi fokuseret på betydningen af ​​at finde sexlegetøj, der er godt for dig, og at arbejde, og at bo klart af nyheder og finde legetøj, der er sikre og kommer med anvisninger,” Em sagde.

Em & Lo: Kolleger til venner til Go-To eksperter

Em og Lo straks dannet en stram obligation, da de mødtes næsten to årtier siden. I 1997 Lo var en redaktør på Nerve.com, en litterær online magasin kendt som havende ”New Yorker hjerne og Playboy krop”, og Em kom ombord i 1998.

Em og Lo mødtes i 1998 og har været uddelingen af ​​fantastisk sex rådgivning sammen lige siden.

De har begge begyndte at arbejde i Nerve community rum, der tilbyder sex, dating, og forholdet tips sammen på opslagstavler. Folk elskede deres sjove og påståelig synspunkter og deres råd voksede så populær, at den naturlige udvikling var at starte deres egen hjemmeside.

”Vi var trætte af de dameblad tilgang til kvinders sex rådgivning. Vi ønskede noget lidt mere realistisk, en lille smule mere sjov, en lille smule mere ikke bange for at tale om detaljerne,”Lo sagde.

En succesfuld hjemmeside, 7 bøger, og en tv-serie senere, Em og Lo er først lige begyndt. Som deres liv ændrer (begge er gift og har en datter og søn), vil de tilføje mere indhold til at afspejle, at ligesom hvordan man laver en langsigtet relation arbejde og finde tid til sex efter børnene, men ærlighed og Sass vil altid være der.

Em og Lo gør enorme fremskridt i løbet af sex, dating og kærlighed klummeskrivere, carving en ny måde at gøre tingene og gøre folk genoverveje, hvad gode råd egentlig er, og vi kan ikke vente med at se, hvad de skal gøre næste.