Overland park: Kansas Citys største forstad er en romantisk destination, der er fyldt med udendørs aktiviteter, god mad og kultur

22 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: En kort, 15 minutters kørsel fra Kansas City bringer dig til Overland Park , en af de største byer i heartland USA, praler næsten 200.000 indbyggere. Med en blomstrende restaurant scene (ledet af prisvindende grill!), Vintage biografer, moderne kunstmuseer, frodige haver, og one-of-a-kind årlige begivenheder, Overland Park er den perfekte romantisk destination for par. Som Collin Young, Digital Marketing Manager til Visit Overland Park, fortalte os, byen kan have vokset voldsomt, men det stadig bevarer sin lille by føler. Hos Overland Park, kan daters opleve charmen og indbydende samfund, som Midtvesten er berømt, mens du nyder den spænding, der kommer med en pulserende downtown og moderne kulturliv.

Fra snesevis af trendy butikker og udendørs eventyr lægges i blød i naturen til casual cafГ © s og luksus spisesteder, Overland Park er det perfekte sted at besøge for en romantisk par getaway. Byen kan prale af en historie mere end et århundrede gammel begyndelsen, da, i 1905, jernbanen iværksætteren William B. Strang Jr. Flettede underinddelinger langs en Kansas militær vej, navngivning en af dem Overland Park.

load...

William vision var at bygge en park-lignende samfund, der indeholdt stærk handel, uddannelse af høj kvalitet, livlige kvarterer, bekvem transport, og imødekommende rekreative faciliteter. Overland Park blev officielt stiftet i 1960 og er siden vokset til en førsteklasses by med en livlig downtown og masser af gode aktiviteter for beboere og besøgende.

Overland Park besøgende nyde en række aktiviteter - fra udendørs arrangementer til verdensklasse spisning.

”Der er en masse energi i byen og stolthed fra dens beboere,” sagde Collin Young, Visit Overland Park Digital Marketing Manager. ”I stedet for at gå til Kansas City efter aktiviteter, som bruges til at være tilfældet, er folk opholder sig her. Vi er virkelig begyndt at vokse. Det er en cool tid til at være en del af Overland Park.”

load...

Besøgende fra hele landet er ved at indse det så godt. Byen kombinerer det indbydende samfund og rustik charme, som Midtvesten er berømt med en pulserende downtown og blomstrende kulturliv, der gør for sjov, dato-venlige eventyr.

Få Uden Med Bond-Building Adventures for naturelskere

Den naturlige skønhed af Overland Park Arboret og Botaniske Have, med sine mere end 300 acres byder 13 haver og 1.700 arter af planter, gør det til det ideelle lokalitet for en første dato eller ferie tur med din kæreste. Parken har stier, der krydser stenede bluffs og ribbefoden stier og året rundt fauna, herunder fugle, guldsmede, hjorte og andre vilde dyr.

”Det er ligesom en storby park med træer, blomster, vandrestier og stier,” sagde Collin. ”Det er en natur flugt, der er særlig rart i de varmere måneder når du kan få uden for og har en picnic eller bare gå en tur. Hvis du leder efter en virkelig aktiv dato, har vi nogle gode cykelstier i hele byen.”

Overland Parks åbne vidder leverer smukke indstillinger at komme udenfor og dase i naturen.

load...

Den indiske Creek Hike og Bike Trail er næsten 17 miles lang med en 10-mile del i Overland Park, der starter ved Foxhill South Park og følger Indian Creek syd og vest til Forest Creek Park. Sporet er generelt niveau og flad med nogle stejl klasse i forskellige korte afsnit.

En anden plet i byen perfekt til eventyr er Deer Creek Golf Club. Denne 18-hullers mesterskabsbane strækker gennem skovrige områder og bringer snoede åer i spil. Anerkendt for sin skønhed og udfordring, Deer Creek er også en af ​​områdets største bryllup destinationer med en fantastisk panoramaudsigt over golfbanen fra Sunset Room og Seasons Room eller udsigt over søen fra Lakeview Room.

Award-Winning BBQ & Andre Eclectic Eats til den perfekte dato

Fra off-the-slået sti spisesteder til opskalere spisemuligheder, Overland Park overflod af eklektiske cafГ © s, bistroer og barer betyder, at du og din betydelige andre vil aldrig løbe tør for steder at nyde den perfekte date.

”Vores restaurant scene vokser,” sagde Collin. ”Fra steakhouses til BBQ, har vi dusinvis af mangeårige favoritter og nye kulinariske kreationer at tilbyde.”

Tro mod sine Midwest rødder, Overland Parks BBQ scene er næsten uovertruffen. Blandt byens ikoniske spisesteder er den berømte Jack Stack Barbecue.

”Det er et af de bedste steder i byen,” sagde Collin. ”De har fået en placering i Kansas City, og nu en i Overland Park. Det er prisvindende grill, der er vundet priser. Det er en dejlig restaurant, som du helt sikkert ønsker at gå til for en dato.”

Overland Park kulinariske scene er berømt for sin brug af gård-friske, lokale råvarer.

En anden topplacering er Donut Lounge på Santa Fe Drive i centrum. Dette lokalt ejede håndværker småkager, kaffe og cocktail lounge er en favorit hos de lokale. Må ikke forlade byen uden forsøger Cherry Pie Donut fyldt med sort valnød og kirsebær kompot og toppet med flødeost glasur og en karamel støvregn.

Andre bemærkelsesværdige breakfast stopper omfatter Pilgrim Kaffe og McLain marked, samt frokost og middag lokaliteter såsom Louies Wine Dive (bestille en vin bord!), Ricco s Italian Bistro, og The Brass Løg lave land billetpris-inspirerede komfort mad.

Diverse Kunst- og Kulturcenter Spillesteder skabe varige minder

Du kan besøge Overland Park dusinvis af gange og aldrig løber tør for ting at gøre eller steder at gå. Byens blomstrende kunst og kultur scene betyder, at du har masser af muligheder for at skabe varige minder med din bedre halvdel.

”Vi har en dejlig gratis moderne kunstmuseum her, der er en del af Johnson County Community College,” Collin sagde om Nerman Museum for Moderne Kunst på College Boulevard. ”Det er gratis for alle, der ønsker at besøge og har udstillinger og touring udstillinger samt en permanent samling med næsten 400 kunstværker.”

Byens festivaler er populære hos de besøgende ønsker at opleve en bid af Midtvesten kultur.

En anden must-besøg locale i Overland Park er New Theatre Restaurant, et nationalt anerkendte middag teater, der er blevet imødekommende Broadway-stil musicals og komedier i mere end 25 sæsoner.

”De har rejser skuespil og musicals kommer igennem hver måned eller deromkring,” Collin sagde. ”Det er et fantastisk sted at se levende teater.”

Måske du foretrækker en romantisk udflugt i mørke. Overland Park har to vintage-stil uafhængige biografer herunder Rio Theatre på West 80th Street og Glenwood Arts Theatre på West 95th Street. Teatrene også vært private funktioner og er hjemsted for den årlige latinamerikanske filmfestival og Kansas International Film Festival.

”The Johnson County Community College har også et teater på deres campus, der sætter på en masse af lokale arrangementer,” sagde Collin af Carlsen Centre Polsky Teater og Yardley Hall. ”De bringer i større symfonier og musikalske handlinger, der er populære med lokalbefolkningen og besøgende til området.”

Uanset om det er Brews, musik, eller dans, Leverer Overland Park

Uanset om du er i bryllupsrejse fase af dit forhold eller har været sammen i årtier, Overland Park leverer, når det kommer til en romantisk par destination fyldt med alt fra lokale bryg til levende musik og dans. Tjek byens årlige festivaler, herunder Overland Park Fall Festival.

”Faldet er det største tid for forskellige begivenheder i vores by,” sagde Collin. ”Botanisk Brewfest finder sted på Overland Park Arboret og Botaniske Have. En masse af de lokale bryggerier og destillerier kommer sammen for en dag og sætte telte op, mens folk går rundt og forsøger forskellige øl og spiritus.”

En anden populær begivenhed er Frempinde: A Garden Soiree på Botanisk Have, en årlig fundraiser med kunst, musik, fyrværkeri, mad og vin, at understøtter haver og byens kunstinstallationer. Det er udråbt som en ”ikke-til-være-glemt dato nat” og holdt på toppen af ​​sommeren skønhed, så sørg for at tilføje dette sker til din skal-do liste, når du planlægger din Overland Park ferie.

Byen, der startede med jernbanen er i dag en travl by i udkanten af ​​Kansas City, der er fyldt med udendørs aktiviteter, mad, kultur og en lys fremtid.

”Vi ser en genopblussen af ​​områder som centrum,” sagde Collin. ”Vi har en hel projekter i værker for byen, herunder en udvidelse af vores forlystelsesområdet inden for de næste par år. Vi søger at gøre dette til et sted, hvor folk kan komme til byen for store begivenheder og tilbringe tid walking omkring downtown før overskriften til middag og deres hotel. Det er en spændende tid at være en del af Overland Park.”