På ghosttowns.com kan enhver udforske glemte byer og skabe et værdsat hukommelse med en dato

11 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Længe siden, overdækkede vogne bæres folk på tværs af amerikanske grænse, hvor de udskårne et liv for sig selv i vilde terræn. Sådanne pionerer kom til at definere den amerikanske ånd, selvom lille spor af dem stadig i dag. Men explorerscan nutidens spore, at arv og finde resterne af en svunden tid ved at rejse til spøgelsesbyer i Nordamerika. GhostTowns.comleads vejen med en detaljeret samling af billeder og videoer af bemærkelsesværdige bygninger eller artefakter stadig står i tusindvis af fjerntliggende regioner. Du kan gå på webstedets foraat få tips til lokalisering af disse skjulte skatte og slå ind på en rejse ind i historien, måske tage en date sammen med dig at dele i oplevelsen. Fra start til slut, besøger spøgelsesbyer er en unik måde at tilbringe en dag at komme til at kende nogen, mens du kører, vandre, og beundre levn fra fortiden.

I skarp landskab af Arizona i slutningen af ​​70'erne, en familie bevæbnet sig med kort, metaldetektorer og solcreme og begyndte at udforske historien om USA og afdække rustne glimt af livet i det gamle Vesten. ”Vi ville gå ud på opdagelse på en regelmæssig basis, og virkelig nydt mysteriet og udfordringen i at finde gamle spøgelsesbyer,” huskede Todd Underwood, skaberen og grundlægger af GhostTowns.com.

load...

Som Todd blev ældre, fortsatte han sin fars tradition for at gå på tripsto finde spøgelsesbyer, og erfaringerne indpodet i ham en dyb forståelse for den historie, der omgiver os hver dag.

Lanceret i 1997, Ghosttowns.com red tech bølge for at lette efterforskning i Nordamerika.

I 1997 blev Todd undervisning kemi på en lokal Community College, da han fandt ud af domænenavnet GhostTowns.com var tilgængelig. Han kunne ikke tro, hvor uheldig hans. Han straks købte den og begyndte at skabe en online ressource for alle, tryingto lokalisere glemte byer i Nordamerika. Notering tusindvis af spøgelsesbyer, store og små, hisinformational guldgrube fungerer som vejledning for adventure-seekers verden over.

load...

I dag GhostTowns.comis verdens største samling af billeder af amerikanske spøgelsesbyer, der bruges af lokalbefolkningen, turister, studerende, pensionister og alle i mellem for at lære om og opdage historiske steder.

”Forud for vores hjemmeside, var der mange bøger til rådighed - men oplysningerne var gammel,” sagde Todd. ”På det tidspunkt, de bøger og billeder blev trykt, havde de websteder ændret. Med internettet, er vi i stand til at opdatere regelmæssigt.”

Fordi disse steder ofte ændre sig over tid, opdagelsesrejsende afhænger GhostTowns.com at holde styr omDEN aktuelle status for spøgelsesbyer og deres historiske artefakter. På den måde, du ved, hvor gå og hvad de skal forvente af dine eventyr til spøgelsesbyer. Så få fat i en eller andens hånd og gøre en dag af det!

”Der er en mystik om at se en grusvej går ud i det fjerne,” fortalte han os. ”De spøgelsesbyer har en luft af mystik omkring dem, fordi det i mange tilfælde, folk bare gik væk fra det sted, efterlader bygninger og endda personlige genstande bag.”

load...

En hjemmeside, hvor historie buffs mødes for at dele interesser

På GhostTowns.com, kan begyndere lære at turnere spøgelsesbyer ansvarligt, dokumenterer ture med omhu og respekt for den gamle arv repræsenteret ved disse steder. De spøgelsesbyer spænder frompopulated turistområder i ørkenen eller en enkelt forladt bygning i mountains.According til webstedets definition : ”En spøgelsesby er ethvert sted, hvor folk engang boede, eller lever stadig, det er en skygge af sin tidligere herlighed.”

At give liv til disse skygger, GhostTowns.com tilbyder personlige beretninger om ture til spøgelsesbyer i et omfattende bibliotek af beskrivelser, billeder og videoer.

Besøger spøgelsesbyer er en ideel dato aktivitet, fordi det er en spændende og intim udflugt.

Du kan søge efter stat eller provins for at finde en detaljeret liste over byer, indsendt af kollega historie buffs, der faktisk har været der. Fra gamle kirkegårde til faldefærdige gårde, GhostTowns.com giver et varieret kig på fortiden i alle 50 stater (og Canada, også).

”Som brugere finde nye eller gamle byer og tage billeder eller videoer, vi tilføjer dem til stedet for at holde det opdateret,” Todd forklaret. ”I nogle tilfælde har vi fem årtiers billeder af en enkelt by.”

Når du klikker på en bestemt placering, kan du se tips om de bedste tidspunkter at besøge samt et overblik over historien om området, så du kan gå forberedt med sjove fakta at interessere din date.

Selvom de overordnede website bestræber sig på at gøre din spøgelsesby oplevelse lettere, er nogle af eventyret tilbage til dig til at opdage for dig selv. ”Af hensyn til at bevare historien, har vi ikke givet de nøjagtige anvisninger til nogen af ​​de spøgelsesbyer af hjemmesiden,” Todd forklaret. ”Vi føler, at hvis du er seriøs om at besøge spøgelsesbyer, kan du tage de oplysninger, vi giver dig (sammen med en lille mængde af arbejde) og find byerne.”

Ikke en fan af at gå enegang? Ingen bekymringer, GhostTowns.com også giver Guided Tours til en håndfuld spøgelsesbyer i Arizona. Denne tour pakke inkluderer mad, transport, og en erfaren guide på din rejse tomining lejre og historiske steder går hundreder af år tilbage.

Det virtuelle museum Giver Dato Ideer til OutdoorsyIndividuals

GhostTowns.com ikke blot tilbyde en verbalhistory om websteder, men giver spøgelsesby entusiaster høj opløsning snapshots, der afslører, hvordan det er at besøge disse steder. Den virtuelle museum er et fotogalleri og video bibliotek fyldt med farverige glimpsesinto spøgelsesbyer over hele landet. Alle kan gennemse billeder indsendt af virkelige mennesker og finde inspiration til plana sjov dato i en smuk, rustikke omgivelser.

Det virtuelle museum indlæg spændende billeder og videoer, der beskriver artefakter fundet i spøgelsesbyer.

Gennem årene har Todd selv rejste til countlessabandoned placesand delte splendorof disse områder på webstedet for at give folk en idé om, hvad der er derude for at opdage.

Disse locationsgive mennesker theopportunity at findcommon interesser med andre. Når du rejser med en anden væsentlig til en spøgelsesby, for eksempel, kan du oprette en specialmemory ofexploring længe glemte stier og rustne ruiner.

”Det er bestemt ikke din almindelige dato,” Todd bemærkede. ”Du kommer til at se ting, du aldrig ville ellers se og gå steder, du ellers aldrig ville komme til at gå.”

Daters oftenbond gennem den udfordring at gå på en dagstur ud i ørkenen for at finde unikke og vidunderlige steder. Som en ny aktivitet rig med interessante seværdigheder, touring spøgelsesbyer sikker slår den gennemsnitlige middag og en film rutine. ”Det er virkelig hjælper dig med at få at vide den anden person en hel del mere end at være en tilskuer,” tilføjede han.

Aktive Online Forum Inviter Diskussion & Gensidig Beundring

Som bidragyder-drevet website, GhostTowns.com afhængig gennemsnitlige folk til at være deres øjne og ører dokumentere spøgelsesbyer i alle former og størrelser.

På GhostTowns.com fora, folk udveksler oplysninger om historiske steder et besøg værd.

Deres fokus på samfund er tydelig i deres online debatfora , hvor brugere skrive om aktuelle begivenheder, tilbyder retninger til spøgelsesbyer, og deler en kærlighed til historien.

”Overvejende folk er ivrige efter at bidrage,” siger Todd. ”Ved at give folk en chance for at få deres billeder eller videoer op på hjemmesiden, det hjælper at give dem endnu mere motivation til at gå ud og 'spøgelsesby'.”

I tusindvis af tråde på GhostTowns.com, frygtløse opdagelsesrejsende encouragenewcomers at tage op hobby af ”ghost towning” og dyrke en forståelse for vores historie og kultur. ”Vi vil ikke have det til at være stagnerende,” sagde han. ”Vi har tusindvis af spøgelsesbyer på sitet, og folk er altid tilføje mere!”

GhostTowns.com Tager Daters på en unik eventyr ind i fortiden

Siden hans tidligste dage ledsager sin far til at afdække byer begravet af tid, har Todd lidenskabeligt troede på styrken i fortiden for at bringe folk sammen i nutiden. Hans hobby eksploderede i et altfavnende virksomhed venture, da han skabte GhostTowns.com at vejlede sine kolleger historie buffs i deres søgen efter levn fra gamle bosættelser lang forladt af ejerne.

Spøgelsesbyer gnist nysgerrighed og undren, at give folk masser at tale om, da de tager onlymemento de lovligt er tilladt at tage fra et historisk sted: billeder og videoer. Brugere bogføre disse online som en måde at hjælpe andre har en fornøjelig oplevelse, uanset hvad deres erfaring niveau er på besøg spøgelsesbyer.

Ved at usingthe hjemmesides informative ressourcer og fora, vistiorscan lettere og kyndig udforske spøgelsesbyer i enhver stat eller provins i Nordamerika. Disse udflugter normalt vare meget længere end en typisk dato, at give folk en chance for at komme til at kende hinanden, når de tilbringer dagen fouragere for en sjælden perspektiv ud DEN fortid.

”Vi byder bidrag fra alle vores brugere,” siger Todd. ”Gå ud og 'spøgelsesby' og derefter fortælle os din historie og indsende billeder, når du kommer tilbage - vi vil gerne sætte dem op!”