Par kan dele deres kærlighed til flora og fauna på chicagos peggy notebaert naturmuseum

27 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mange par deler en kærlighed til naturen, og en tur til Peggy Notebaert Nature Museum i hjertet af Chicago er et ideelt tidspunkt sted for disse øko-entusiaster. Eksotiske fugle og sommerfugle tryllebinde besøgende, og du kan endda arbejde frivilligt i en af museets Citizen Science programmer. Hvis du er i Windy City, vil du ønsker at sætte et besøg i Peggy Notebaert Nature Museum på din rejseplan.

Jeg har engang brugt en eftermiddag med en mand, der var en naturforsker ved handel. Han kørte en natur tur på den nærliggende flod, da jeg boede i Florida. Som en avis journalist dækker miljø, mødte jeg op med ham at udforske en nærliggende vandresti, der var en del af ejendommen, hvor han var baseret. Som vi gik langs træ vej, han var i stand til at identificere navnet på hver sommerfugl, der flagrede forbi, vis mig fuglereder skjult for mit utrænede øje, og tale med mig om, hvad det ville sige at være borger videnskabsmand.

load...

Jeg fandt det fascinerende, og flere år senere, jeg kan stadig huske den dag da jeg går spor med mænd på datoer. Jeg er altid imponeret, når de er i stand til at fortælle mig ting om naturen, som jeg aldrig vidste. Det er også sjovt at besøge museer på datoer, så vi kan lære sammen. Jeg er altid på udkig efter en person, der deler min passion for naturen og udendørs.

I Chicago-området, beboere og besøgende har et perfekt sted for at hjælpe dem forbinde på dette niveau: Peggy Notebaert Nature Museum. Sommerfugle danse himmel i museets Judy Istock Butterfly Haven, og bygningen er fyldt med hands-on læring erfaringer, natur-inspireret kunst, og så meget mere.

Chicagos Peggy Notebaert Nature Museum har udstillinger, der vil udløse samtale på en dato.

load...

Organisationen har også en lang tradition for at bidrage til natur undersøgelser i Midtvesten, siger marketingchef John Bannon.

”I dag fortsætter vi, at arven på Peggy Notebaert Nature Museum, som er den offentlige ansigt Chicago Academy of Sciences. Vi forbinder fællesskabet med undere vores naturlige verden gennem fordybende udstillinger og erfaringer, offentlige programmering, uddannelsesinitiativer, bevaringsarbejdet og borger videnskabelige projekter,”sagde han.

Bibringe en kærlighed Videnskab & Natur til besøgende og beboere

Den Peggy Notebaert Nature Museum er den pædagogiske arm af Chicago Academy of Sciences, som blev etableret i 1857. Det gør den til den ældste museum i Chicago og det første museum i Vesten.

Museet blev ødelagt af en brand i 1871, men det blev genopbygget som Peggy Notebaert Nature Museum.

”Vi blev etableret, således at naturen aficionados og forskere både kunne dele prøver og studere flora og fauna omkring dem,” siger John.

load...

Af 1870, Chicago Academy of Sciences havde en af ​​de mest omfattende naturhistoriske museumssamlinger i nationen, men den store brand i 1871 forårsagede betydelig ødelæggelse til Akademiet - såvel som til hele byen Chicago. Alt i museet blev ødelagt, men dedikeret borger forskere begyndte straks at genopbygge samlingen.

De byggede et hjem for museet i Lincoln Park, med Chicago Academy of Sciences tjener som hjørnestenen i videnskabelig uddannelse i regionen. Det nye museum blev omdøbt til ære Peggy Notebaert, en stor finansiel bidragyder.

Fugle, sommerfugle og natur-inspireret kunst Stimulere Samtale

Den mest populære - og romantiske, efter min mening - stop ved Peggy Notebaert Nature Museum er Judy Istock Butterfly Haven.

”Det er en tropisk drivhus vrimler med mere end tusind smukke, flagrende sommerfugle sammen med eksotiske fugle, blomster og et vandfald,” siger John. ”At træde ind i Butterfly Haven er virkelig en medrivende oplevelse. Det er en stor flugt fra trængsel i byen og i løbet af vinteren, en varm lettelse fra kulden. Sommerfugle kan lande på dig og vil helt sikkert flyve omkring dig.”

Par kan se sommerfugle bliver frigivet på Judy Istock Butterfly Haven hver dag.

Det er en god idé at planlægge et besøg i løbet af eftermiddagen. Hver dag kl 02:00, Museum personale udgivelser nyopstået sommerfugle, som kan være en glimrende mulighed for foto.

Samlet set museet huser mere end 15 udstillinger - herunder nogle, der roterer i løbet af året - at med en særlig person udforske. Tjek eksotiske fugle, kunst og fotografi, der engagerer besøgende i alle aldre.

Du kan melde sig frivilligt til projekter & Bliv Citizen Forskere

De fleste af Nature museets besøgende er fra nærliggende Chicago, men det er et godt sted for par, der passerer igennem.

”Hvert år har vi besøgende fra hver stat i landet, men vi tjener primært en lokal, Chicago publikum. Grupper i alle aldre besøger museet,”siger John.

Museet er meget mere end udstillinger og displays. Citizen videnskab er en stor del af museets historie, men det er lige så vigtigt i dag. Gennem museet, kan par og familier involvere sig med mange forskellige forskningsprojekter.

Frivillige kan deltage i Illinois Butterfly Overvågning Netværk til at hjælpe spore arter i staten.

Hvis du eller din betydelige andre har en affinitet for frøer, kan du tilmelde dig til Opkald Frog Survey for at hjælpe de lokale forskere overvåge bestandene af cricket frøer og andre padder i Chicago-regionen.

Hvis du er mere passioneret om sommerfugle, hjælpe med at overvåge befolkningen omkring dig ved at tilslutte sig Illinois Butterfly Monitoring Network. Dette prisbelønnede program blev oprettet i 1987 og har mere end 100 overvågningssteder. Frivillige kan træne for at lære mere om sommerfugle - herunder identifikation metoder, der kunne komme i handy på din næste romantisk vandretur.

En anden undersøgelse, at par kan deltage i den Illinois Odonate Survey - det er guldsmede og vandnymfer. Så næste gang du ser en guldsmed, kan du hjælpe forskerne lære mere om befolkningen.

En unik Dato Destination lige i hjertet af Chicago

Da Peggy Notebaert Nature Museum er tæt på næsten alt Chicago har at byde på, en tur er en fantastisk måde at starte en dato nat. Bagefter kan du vandre over til en nærliggende cafГ © eller restaurant til at tale om, hvad du har lært.

”Vi er beliggende i hjertet af Lincoln Park, på den maleriske North Pond natur fristed. Omgivet af naturstier og en blok fra Lake Michigan, vi er en stor hoppe fra punkt for en dag at nyde nogle af de bedste naturoplevelser i byen har at byde på,”siger John.

En natur museum måske ikke den første idé nogen ville have for en dato - men det gør det endnu bedre.

”Dette er en stor forandring fra den typiske. At lære sammen og dele nye oplevelser, er en god måde at få at vide nogen,”John tilføjet.

En intellektuelt stimulerende oplevelse kan endda give dig en mulighed for at imponere den eneste ene. Undersøgelse op på navnene på sommerfugle og fugle, før du går på din næste vandretur, og du vil være sikker på at sætte et smil på din date ansigt.