Parkby: utahs romantiske bjergferie

22 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Park City, Utah tilbyder par en charmerende - og overraskende - oplevelse, uanset årstid. Skiferie og Sundance Film Festival i vinteren vige for bryggeri ture og cykling i foråret. Musikfestivaler i sommeren fører op til perfekt krammer vejr i efteråret. Den historiske by har muligheder for enhver type af besøgende, og det er ideelt til aktive par, der elsker tanken om en smuk bjergby, der ikke kræver en bil, men kræver en tørst efter eventyr.

Efter en kort 30 minutters kørsel fra Salt Lake International Airport i Utah, besøger par ankommer i Park City måske bemærke noget lige med det samme: De har ikke brug for en bil.

”Vi har en helt fri offentlig transport-system i byen,” siger Dan Howard, direktør for kommunikation for Park City Afdeling / Convention & Visitors Bureau. ”Du behøver ikke en bil, uanset hvor du bor.”

load...

Fra lufthavnen, kan besøgende hagl en Lyft eller en Uber - Park City var en test marked for Uber Ski, så alle biler har firehjulstrukne og skiholdere - og begynde deres særlige flugt.

Du behøver ikke en bil for at komme rundt Park City, Utah, da det er nemt at navigere med gratis transport.

Fra Park Citys sølv minedrift rødder voksede en afslappet, cowboy kultur, der blander i en veluddannet, progressiv samfund bygget op omkring bjerge, enestående restauranter, og en travle downtown fyldt med lokalt ejede butikker.

Besøg par vil snart forstå, hvorfor denne by på omkring 8000 blev kåret som en af ​​de smukkeste byer i USA af Travel Forbes.

load...

Find Endeløse Restauranter, Resorts & Spirits

Park City, indarbejdet i 1884, blev bygget omkring sølv minedrift. Den historiske centrum er stadig en autentisk påmindelse om fortiden - såvel som dens forskel fra resten af ​​Utah.

”Vi har en smuk Main Street, og der er en stemning, der sætter folk i en rigtig god stemning,” siger Dan. ”Det var en part by fra sin tidligste dage, fordi minearbejderne ville få deres Sølv og gå til downtown Park City.

”En masse mennesker er under indtryk af, at Utah er ikke sjovt, men vi har restauranter af høj kvalitet, og du kan få en drink når som helst og hvor som helst du ønsker. Det har altid været den part by Utah,”tilføjede han.

Park City har et pulserende downtown område med masser af spiritus og bøde-spisning destinationer.

Alligevel er det en lidt mere sofistikeret crowd end en larmende spring break-stil ferie hotspot - så ingen grund til at bekymre sig, at det er for højt for en særlig aften. Den raffinerede alligevel afslappet scene er en stor grund til, at Sundance Film Festival har gjort Park City sit hjem i 34 år. Værelserne spænder fra maleriske bed and breakfast til ultra-luksuriøse skihytter.

load...

For en sjov eftermiddag, Dan anbefaler et besøg på statens første brewpub, Wasatch Brew Pub i Sugar House, eller High West Whisky Distillery. Stop i på Saloon downtown for en smagning eller to efter en eftermiddag på Canyons' Ski Strand - en hip stedet placeret mellem Red Pine Gondola og Orange Bubble Express sædeløft. Der er ofte levende musik, digtoplæsning, og håndværk øl for at holde gang i festen på milde, solrige dage.

Parter to kan planlægge romantiske middage på nogle af downtown Park Citys standout restauranter , ligesom Tupelo, Brænde, og Håndtag - alt sammen på eller i nærheden Main Street.

Aktive par kan nyde fluefiskeri, Bobslædekørsel & Cykling

Om vinteren, skiløb er den ultimative aktivitet for aktive par. Deer Valley Resort betragtes som den øverste skisportssted i vest af SKI Magazine for sine 101 stier og 21 lifte. Det er en udfordring for alle niveauer af skiløber, sammen med sin enestående service og komfortable lodge. Park City anden vigtigste udvej, Park City Mountain Resort, som omfatter Canyons, er også en favorit for par og lokale både, der elsker skiløb i deres T-shirts på solrige, forårsdage.

Dan Howard talte med os om det væld af aktiviteter for par i Park City.

Vil du hellere nyde en stille dag sammen på vandet? To blå-bånd ørred floder perfekt til fluefiskeri er inden for en kort køretur fra Main Street. Der er tidspunkter, året rundt, herunder forår, når man kan stå på ski om morgenen og fisk om eftermiddagen.

Hvis hverken skiløb eller fiskeri er dine ting, kan du tage en af ​​Park Citys elektriske busser - de er stræber efter at gå Zero nettokulstofemission i 2022 - til Utah Olympic Park, hvor atleter fra hele verden har trænet, da byen var vært arrangementer i 2002 vinter spil.

”Vi er også planer om at være vært for OL igen,” sagde Dan. ”Folk kan komme her for at se olympiske atleter træne, eller de kan gå på den berømte Comet bobslæde og prøve det for sig selv.”

Ud over de skråninger, Park City prale af mere end 300 miles af mountainbike stier og maleriske steder for en løbetur eller gåtur.

Festivaler og sjov at huske

Selvfølgelig skal det være lidt mere overfyldt i Sundance Film Festival - men du er sikker på at gøre erindringer, hvis du elsker uafhængig biograf. Og da det er sådan en travl tid, skal du sørge for at bestille reservationer i god tid før den årlige 10-dages festival i januar.

”Dette er, når Hollywood kommer ud til Park City, og det er en virkelig cool tid for filmelskere,” siger Dan.

I foråret, Park City er vært for en gratis koncert serie kaldet Spring GrГјv, som også omfatter en populær dam skimme konkurrence med fjollede kostumer og en masse griner. Det sjove fortsætter ind i sommeren, når Utah Symphony bevæger sig op til Park City, og par bringe picnic tæpper, vin og snacks til at nyde alt fra country musik til opera til top 40 hits i byens amfiteater.

Sommeren er et godt tidspunkt at hovedet ned til Park City amfiteater til en koncert.

”The sommeren her er festival central, fordi vejret er fantastisk, og dagene er virkelig lang,” sagde Dan. ”Solen ikke indstillet indtil 09:00”

The Deer Valley Music Festival , en koncertrække, der løber i 10 uger hver sommer, tiltrækker alle slags musikere, mens den egyptiske Theatre på Main Street har stand-up komikere og masser af berømthed observationer. Den Kimball Arts Festival, i mellemtiden, lukker ned Main Street til trafik i løbet af den første weekend hver August.

”For en lille by i bjergene, vi har en masse kunst programmering,” Dan tilføjet.

Uanset hvornår du besøger, Park City er en særlig plads

Par flok til Park City i løbet af året, uanset om de søger at stå på ski, vandre, slappe af, eller oplever stress og jag i Sundance. Byen har opnået udbredt anerkendelse for sine vinter skråninger, udendørs aktiviteter i foråret, og sommerfestivaler.

Men for alle de foranstaltninger af sommeren og skiløb om vinteren og foråret, Dan favorit tid af året for par i Park City er efterår.

”Vi kalder det faldet i kærlighed sæson, fordi de studerende gå tilbage til skolen, og vi har den smukkeste efterårsløv. Det er en lidt mere stille tid for par at være her gør naturvandringer,”sagde han. ”Park City er næsten som fire forskellige byer, afhængigt af tidspunktet på året nogen besøg. Og de er alle virkelig speciel.”