Pas på hans mistænkelige opførsel på facebook

25 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Når det kommer til Facebook , er det let at starte Cyberstalking en fyr, vi kan lide, at følge op på ham hver time for at se, hvad han er op til. Før vi ved af det, vi ser på hver eneste af sine venners profiler, forsøger at finde spor og få ham alt regnet ud.

Vi spørger os selv, ”Er nogle af disse kvinder hans ex ? Er han i øjeblikket sover med nogen af de varme blondiner på hans venneliste?” Hvis vi ikke passer på, kan vi lade som Facebook forbruge vores liv.

På den anden side, sociale medier giver os mulighed for at indsamle oplysninger om en fyr er baseret på, hvad han er udstationering eller ved at se hans profil præferencer. Der er en uendelig mængde af elementer, der kan distrahere dig fra hvad der virkelig bliver sagt, mens i den fysiske selskab med en mand, du er interesseret i. Facebook hjælper dig med at holde fokus på den grundlæggende budskab en mand forsøger at sende dig snarere end at fare vild i detaljerne.

load...

Sociale medier giver folk en platform til at være meget åbne, hvilket er hvorfor det er så nemt at opdage mistænkelig adfærd på internettet. I dagens skøre verden, er der intet galt med at bruge Facebook til at tjekke op på din kæreste. At se, hvad han har at sige i sin daglige omgang med andre er en hurtig og nem måde at finde ud af, om han hæve eventuelle røde flag.

Under dit super-detektiv undersøgelse, her er nogle eksempler på Facebook adfærd, du bør rejse et øjenbryn på:

1. Han forlader stillinger på en anden kvindes profil.

Hvis du og din mand er eksklusive , skal du være bange, hvis han er at have regelmæssige samtaler med andre kvinder, uanset hvor uskyldige de synes. En mand skal respektere dig og dit forhold på alle tidspunkter, selv i cyberspace. Det er uhensigtsmæssigt for din mand at være flirtende med en anden kvinde, selv om det er over internettet.

load...

”Hvis du har lyst til noget er

forkert, er det sandsynligvis er.”

2. Han sletter kommentarer, du efterlader på hans side.

I de tidlige stadier af at få at vide en fyr, jeg forlader med vilje kommentarer på hans Facebook og Twitter sider for at se, hvad han gør med dem. Jeg vil sende, ”Selvfølgelig havde en fantastisk tid i går aftes. Nyd din dag!”Hvis han sletter den slags budskab, er det en død giveaway, at han tydeligvis er skjuler noget eller er involveret med en anden. Normalt, når en fyr sletter dine indlæg, betyder det, at han ikke vil have nogen vel vidende at han har været i din virksomhed, højst sandsynligt en kæreste eller kone.

3. Nogle tilfældig pige sætter jævnligt kommentarer på hans side.

Disse indlæg kan være om noget mere end vejret, men medmindre hun er en lang tid ven , du har tillid til, bør kvinder, der kontakter din mand ses som farlig. Hvis du kan se, at han og en bestemt kvindelig ven chatter frem og tilbage, har du ret til at være mistænksom. Hun er mest sandsynligt føler ud vandene at se, om han er til rådighed.

load...

4. Han kommenterer billeder andre kvinders.

Medmindre han ser på billeder fra en aften jer to brugt med venner, skal din fyr ikke være browsing billeder andre kvinder, endsige give kommentarer! Hvis en fyr er udstationering bemærkninger om de billeder af andre kvinder, betyder det, at han var først ”bare at kigge” og sket til at komme på en mulighed for at komme i kontakt med en foxy dame. Du skal føle helt urolig, når du ser, at din udkårne går gaga over en anden pige billede.

5. Han har bizarre venner og kan lide.

Hvis den fyr er i mærkelige og usædvanlige ting, være opmærksom på din ængstelse. Hvis han er glad for de ting, du finder frastødende, du vil rimeligt godt at bevæge sig langs og finde en mand bedre egnet til dig. For eksempel, hvis du er uenig med pornografi og han følger en række X-Rated filmstjerner, bør du nok være bevogtet med den fyr.

Hvis en eller anden grund, du føler mistænkelige om den fyr, du ser, gøre nogle grave rundt og komme til bunds i tingene. En kvindes intuition aldrig ligger. Hvis du har lyst er noget galt, er det sandsynligvis er. Lyt til den lille stemme fortæller dig at passe, og tage agt af uanset advarsler universet har skænket dig.