Passionsmiths: hvordan de london-baserede forhold eksperter hjælper kvinder og mænd med at blive smartere, elske bedre og pleje varige bånd

22 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Madeleine Mason, grundlægger af PassionSmiths , siger ønsket om varig kærlighed er en menneskelig bekymring, der omfatter begge køn, hvilket er grunden til at hun har gjort det hendes mission at hjælpe mænd og kvinder foretage positive, permanente ændringer i deres kærlighedsliv. På deres London-baserede dating og forholdet coaching firma, Madeleine og hendes team af eksperter tilbyder dynamiske rådgivning sessioner, informative workshops og terapi pakker, som sætter kunder til at overvinde de forhindringer, de er over for i deres søgen efter at finde en soulmate. PassionSmiths henvender sig til hele spektret af dating og relationer, så uanset om du er single, gift, eller i en dedikeret partnerskab, kan virksomheden hjælpe dig med at udvikle strategier for at pleje de sunde obligationer, du ønsker.

Madeleine Mason drøm om at hjælpe mænd og kvinder med deres forhold behov begyndte i verden af ​​online dating. Hun mødte sin medstifter i Dan Williams, en psykoterapeut, og lærte han delte hendes interesser i at ønske at omdanne liv, da Madeleine udtrykte det, ”en hjerte ad gangen.”

load...

Sammen de to skabt en niche, der passer uden for boksen for forholdet coaching tjenester, der kun appellerer til det ene køn eller aldersgruppe. Dan og Madeleine grundlagde PassionSmiths som en full-service butik, der har specialiseret sig i behandling af begge køn og alle generationer. Deres mål er at levere de værktøjer, der er væsentlige for folk til at udvikle tilfredsstillende relationer.

Som leder af den London-baserede dating og forholdet coaching firma, Madeleine finder stolthed i PassionSmiths' dedikation til at være go-to kilde til kærlighed asylansøgere fra enhver baggrund. Hun ønsker hendes selskab at være en one-stop-shop for mænd, kvinder, par og singler - ikke kun i London, men i hele verden.

load...

”Vi henvender os til hele spektret bag romantikere,” sagde hun. ”Vi har ikke rigtig skelne mellem mænd og kvinder. Vi kommer ud fra det synspunkt, at mænd ikke er fra Mars og kvinder er ikke fra Venus. Vi er alle fra Jorden.”

Den PassionSmiths holdet møder kunder, uanset hvor de er på deres liv rejser til at hjælpe dem med at finde romance og / eller tage relationer fra god til store - som tilbyder skræddersyede workshops, events, forholdet coaching og rådgivning.

”Vi ønsker alle at være lykkelig i opfylder relationer, det være sig i ægteskab eller langvarige partnerskaber,” siger Madeleine.

En højt kvalificeret team Catering til Alle Dating Oplevelser

Et professionelt uddannet og erfaren trio er grundlaget for den PassionSmiths holdet. Madeleine har mere end 15 års mental sundhed erfaring, er uddannet i kognitiv adfærdsterapi (CBT), og er i øjeblikket forfølger en ph.d. I rådgivning psykologi med vægt på romantiske relationer. For kunder der er interesserede i workshops og kortvarig individuel terapi, Madeleine er eksperten valg.

load...

Som grundlægger af PassionSmiths, hun håndplukket et personale, der kunne løse alle forhold og dating dilemma muligt.

”Vi har ikke rekruttere nogen, der siger" Åh, jeg har været igennem en skilsmisse, og jeg ved, hvordan det skal gøres,”sagde Madeleine. ”Du skal have uddannelse inden for dit område. Uanset om det er rådgivning, psykologi, gruppe terapi, CBT - der skal være en bestemt kvalifikation bag lidenskab ”.

Team medlem Dan Williams har en Master of Science grad i integrativ psykoterapi og bringer års erhvervserfaring til praksis. Han forfattet også en e-bog med titlen ”Parforhold: Fra Hvorfor? til Hvad til?”, der fremhæver, hvordan vi forholder og oprette forbindelse til andre.

Madeleine Dan, og Christine bringe deres store erfaring i psykologi til PassionSmiths hold.

Christine Fortune, en uddannet psykolog og psykoterapeut, bringer også en dybde af viden og erfaring. Hun er professionelt uddannet i hypnose, som har hjulpet mange klienter opnå mere selvtillid før de første datoer. Dan og Christine er begge opsøgt af par og singler, der ønsker en langsigtet, individuel, igangværende behandling.

Madeleine fortalte os at tilføje en ekspert på køn og seksualitet er allerede i værkerne. I mellemtiden er disse tre fagfolk støt skiftende liv til det bedre, og mange kunder er ivrige efter at tale om den succes, de har haft.

”Med [Madeleines] stadige hjælp, jeg langsomt lært at give slip på min frygt og sætte mig derude, mens de lærer at respektere mine egne behov og ønsker,” Moira skrev i en anbefaling. ”The dating-processen gjorde mig klar over tingene ikke kun om mænd, men endnu vigtigere, mig selv. Jeg vil altid være taknemmelig for Madeleine for hendes gode råd, praktisk vejledning, og opmuntring, der satte mig på vejen til at finde lykke.”

Mangefacetteret Coaching som giver dig Mod til at finde en partner

PassionSmiths' dating coaching tjenester giver et sikkert, ikke-fordømmende måde for dig at udtrykke din inderste selv til en ekspert, der forstår hvor du er og hvor du vil hen. Udnyt denne bekvemme måde at forbinde med licenserede fagfolk fra komfort i dit hjem via telefon eller videochat.

PassionSmiths eksperter er klar til at guide dig gennem en opdagelse af tidligere dating tendenser, myter om kærlighed, og selvstændige saboterer vaner, der holder dig fra romantik dit hjerte craves.

”Mange af vores kunder kæmper med andre ting, ligesom depression eller angst, så vi tilbyder kombinationer af coaching og terapi,” siger Madeleine.

Ugentlige og månedlige pakker er skræddersyet til at passe din tidsplan. For at komme i gang, skal du blot e-maile PassionSmiths at arrangere en gratis, 10-minutters konsultation med en af ​​de professionelle. For udvalgte kunder, Madeleine tilbyder dag-til-dag telefonopkald og sms'er. Det holder alle opkald og ansigt-tid er relevante for umiddelbare dating behov. Målet er at forvandle liv, og klienter ofte se resultater efter seks måneder af 25 minutters, ugentlige indtjekning via telefon og 50-minutters in-person, meetups hver måned.

Jack, en lokal lærer i London, delte roser om sine oplevelser med PassionSmiths.

”Efter otte ugers coaching, er jeg nu dating en fantastisk kvinde,” Jack sagde i et vidnesbyrd. ”Tidligere relationer havde forladt mig helt lavt på selvtillid og forvirret over, hvordan man griber kvinder. Takket være den vejledning, jeg fik gennem PassionSmiths, jeg er nu en glad mand.”

Interaktive Seminarer Tackle Relationer Problemer vigtigt for dig

PassionSmiths henter alle de forhold varme emner til sine seminarer og workshops. De, der deltager i disse året rundt seminarer (afholdt på University College London) kan møde andre ligesindede mænd og kvinder på lignende stier. Hændelser er fyldt med ekspertrådgivning og spænder fra de en-dags intensives til otte-ugers serie.

”Fordelen ved at deltage i disse klasser er, at du indser du ikke er den eneste, der kæmper med et særligt problem, og endnu vigtigere, du kommer til at høre synspunkter fra både mænd og kvinder,” siger Madeleine. ”Mange mennesker får en følelse af lettelse, når de deltager i vores seminarer og det hjælper øge deres tillid.”

Power Dating begivenheder er vært i løbet af året for singler, der ikke kun ønsker at blande sig, men også praksis samtale startere med andre. PassionSmiths vært disse hele året rundt for at bringe folk sammen på en sjov og afslappet atmosfære. Men, langt den mest populære begivenhed er den årlige Valentinsdag part, som kan prale af dating og isbryder spil, der forbinder deltagere på et dybere plan.

PassionSmiths: dedikeret til at holde klienter på vejen til Love

Gratis råd er aldrig langt væk, når du arbejder med den PassionSmiths hold. Round-the-clock visdom fra alle tre PassionSmiths fagfolk er tilgængelige via webstedet blog , der dækker emner lige fra intimitet til unsexy sandheder om relationer. Du kan også finde populære emner skrevet af rådgivere og psykologer i afsnittet Guest Posts samt Madeleines bidrag i Life Labs, som er en blog for Psychologies Magazine.

Madeleine har gjort talrige gæsteoptrædener på tv og er blevet citeret i flere artikler offentliggjort af The Huffington Post, The Daily Mail og The Independent. Hun afslører, hvordan at øge din selvtillid, fjerne dating vejspærringer, og give næring til et venskab i et forhold. Du kan holde dig ajour ved at abonnere på PassionSmiths e-nyhedsbrev.

Gennembrud sker til hverdagsbrug mænd og kvinder, der udnytter de muligheder, som PassionSmiths. John, en en-til-en coaching klient, delte hans transformerende oplevelse.

”Jeg holdt møde de forkerte typer af kvinder. Og, på et tilfældigt møde med PassionSmiths, fik jeg den bedste rådgivning og tillid til at ændre min tilgang til dating,”sagde han. "Gudskelov! Det har sparet mig så meget tid og sorg for endelig at være på rette spor.”

Madeleine og hendes team kender relationer er en af ​​de mest magtfulde faktorer i levende glade, sunde liv, og takket være dem, er folk som John lære at gøre denne drøm til virkelighed.