Philadelphia mummers parade har været en livlig, historisk måde for par at ringe på det nye år siden 1901

2 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Ligesom mange traditioner i den historiske by Philadelphia, den Mummers Parade er en af de længste begivenheder i USA. Selvom parade officielt begyndte i 1901, den nytårsdag tradition, som den er baseret startede længe før. Hvert år paraden er en show-stopper begivenhed med mere end 10.000 demonstranter, prangende kostumer, one-of-a-kind musikalske numre, og næsten 1 million deltagere. Deltagerne planlægge paraden hele året rundt, designe nye temaer, kostumer og temaer for at gøre hver version unik.

På nytårsdag 2020 vil Steve Coper fejre hans 50 års marcherende i den historiske Philadelphia Mummers Parade. Mens han har været involveret i den begivenhed for næsten et halvt århundrede, var han langt fra det første medlem af hans familie til at deltage.

load...

”Min onkel John fik mig i gang. Han var også en mummer i String Band, og han opfordrede min mor til at melde mig til musikundervisning, så jeg kunne blive involveret, også,”sagde han til os.

Ordet ”mummer” stammer fra det tyske ord betyder ”Maskerade”, som var en del af en tradition i løbet af de 12 dage i julen. Folk klædt i kostumer og besøgte deres naboers huse i forklædning. Når du er inde, masqueraders - eller Mummers - ville udføre sketches, fortælle vittigheder, eller synge sange. Naboerne vil så gætte deres identitet og tjene dem mad.

load...

Steve sporer nuværende Mummers Parade tradition tilbage til det 17. Århundrede, da de svenske indvandrere bragte det til Philadelphia. De kaldte det andet Day jul, og fejret med højt svælgede der omfattede kostumer, noisemakers, og selv pistoler.

”Det var festende på gaden, går fra nabo til nabo, der ønsker dem glade feriedage,” sagde han. ”Den gamle verdens tradition kom til Philly, fordi det var sådan en etnisk smeltedigel, og alle disse indvandrere kom til byen og blandet deres svenske, engelske, hollandske, tyske, irske italienske og afrikanske kulturer.”

Den Mummers Parade har altid fremmet en følelse af forbindelse og kammeratskab. Generationer af par og familier har deltog i arrangementet, fejrer en frisk start på det, der ofte Philadelphias koldeste dag i året. Mens utallige par og familier deltage i arrangementet, nogle endda forpligte sig til at marchere sammen - som tager megen tid og energi.

load...

At følelse af underholdning og fællesskab tilslutning lever videre i dagens udgave af Mummers Parade, så musikerne - og dem tættest på dem - at ringe i det nye år med en sjov oplevelse.

Nye temaer Giv Event en frisk følelse Hvert år

Selvom mummer tradition har eksisteret i flere hundrede år, blev den officielle Philadelphia Mummers Parade ikke sanktioneret af byen indtil 1901, da den besluttede at gøre begivenheden mere sikker og mere rummeligt.

”Byen ønskede at få det under kontrol, fordi musikerne var skyde kanoner i luften,” sagde Steve. ”Så, Philly besluttet at gøre dagen mere inkluderende og familievenligt.”

Selv paraden slår 120 i 2020, arrangører og demonstranter holde det friske hvert år ved at vælge forskellige temaer, kostumer og forestillinger. I stedet for at flikke sammen planer lige før nytårsaften, arrangørerne udvikle ideer, rejse midler, og praktisere hele året rundt.

Marcherende er opdelt i fem divisioner : Fancy division, Comic division, den Wench Brigade, Fancy Brigade, og String Band - som er Steve division. Som navnene antyder, hver gruppe har et særligt fokus. For eksempel sigter Comic division for at fremhæve de aktuelle begivenheder til at få folk til at grine, mens String Band spiller og øvelser til musik.

Den Mummers Parade omfatter fem divisioner og deltagerne planlægge arrangementet i løbet af året.

Hver division har flere grupper. I String Band divisionen alene, 16 bands konkurrerer om at vinde den bedste ydeevne af året.

”Alle de bands i vores division er venlige, men vi er stærkt konkurrencepræget,” sagde Steve.

Hver gruppe konkurrerer at henlede de næsten 1 million tilskuere ved at differentiere sig gennem kostumer og forestillinger og også ryste tingene op fra år tidligere.

”De fleste af de temaer er tegn temaer, ligesom klovne eller pirater, men nogle gange vil du se temaer, der er mere avantgarde, ligesom præsentere kostumer og spille opera fra baroktiden eller sådan noget,” sagde Steve.

For eksempel har en gruppe i Comic division klædt ligesom Minions fra filmen ”Despicable Me”, mens en gruppe fra Fancy Brigade klædt ud som identiske Queens af hjerter i et år præstation.

De Teaterforestillinger omdanne Parade til et mini Broadway Show

Mange parader omfatter flåd med lokale myndigheder eller repræsentanter for erhvervslivet vinke, når de passerer, men det Mummers Parade fokuserer på at skabe mere livlige præstationer, og byder dansere, musikere, sketches og vittigheder.

”Vi spiller en musikalsk rutine, vi er i overdådige kostumer, og vi har rekvisitter,” sagde Steve. ”Det er en amatør, mini-Broadway show på gaden.”

I 2019 parade, en gruppe klædt som politifolk i frilly blå skjorter og ansigtsmaling dansede til Sugarhill Gang hit, ”Hop på det.” En anden gruppe klædt i sort og hvid slentrede ned ad gaden vinke parasoller som klovne iført Bedazzled kostumer med fjer underholdt publikum.

”Vi konkurrerer gerne hold på Super Bowl søndag, fordi vi er alle kunstnere og vi nyder udfører for folkemængderne,” sagde Steve.

Paraden har en unik tema hvert år, og deltagerne kan lade deres kreativitet skinne.

Selvfølgelig ikke hver plet langs paraden rute har så god en udsigtspunkt, hvorfra man kan se disse forestillinger. Hver gruppe vil give en fuld ydeevne til at dømme på rådhuset, men også stoppe mindst fire gange langs parade rute. Så køber dommere stå billetter eller oprette tidligt på en af ​​de udpegede ydeevne steder er det bedste bud for par søger at få mest muligt ud af oplevelsen.

De fire ydeevne områder er på 15. Og Marked Streets (et dømme station), Bred og Sansom Streets (for String Bands), Bred og Pine Streets (for Fancy, Comic, Wenches, og Fancy Brigader division), og Bred og Carpenter Streets (for Fancy, Wenches, tegneserier, String Bands og Fancy Brigader).

Hvis du ikke kan gøre det ud til paraden, fordi du bor ud af byen - eller festede lidt for hårdt på nytårsaften - kan du også se den direkte udsendelse på tv eller streame det på internettet. Du kan være sikker på at hvert års mummer Parade vil være helt anderledes og spændende.

”Paraden er meget interessant og unik. Der er intet andet sted i verden, hvor man kunne se den slags parade,”sagde Steve.

Den Mummers Parade fortsætter som en Philadelphia Tradition i de kommende år

Rundt om i verden, tyske og svenske kulturer fejrer vintersolhverv og mummer skikke omkring det nye år. Philadelphia, inspireret af den historie, har udviklet en tradition alle sine egne.

”Det er en af ​​de største folkelige kulturer i Philadelphia,” sagde Steve.

Paraden har også udviklet sig gennem årene. Steve foreslog besøger Mummers Museum i South Philadelphia for at se, hvordan de kostumer og rekvisitter, der Mummers anvendt gennem årene har ændret sig.

For næsten 10.000 demonstranter, der deltager i paraden hvert år, denne lange tradition fortsat en arbejdskraft af kærlighed. Der er ingen præmiepenge, kun håneret. I løbet af året mellem parader, hver gruppe rejser midler for sine overdådige kostumer, rekvisitter, og flyder på at skabe en mindeværdig begivenhed. De vælger også officerer og skabe komiteer til at udvikle temaer, der vil skille sig ud og behage mængden.

”Vi bruger en masse tid på at udvikle vores show at gøre det sjovt og glædeligt at folk. Vi ønsker at sikre, at publikum virkelig kommer i det ”. - Steve Coper, mangeårige Mummers Parade String Band deltager

Selvom nytårsdag er ofte den koldeste dag i året i Pennsylvania, paraden stadig skaber en livlig og tilsluttet atmosfære, der er perfekt til en dato - eller fejre med hele familien.

Ifølge Steve, al den langsigtede planlægning og praksis at gøre hver parade særlige har en centralt mål.

”Vi bruger en masse tid på at udvikle vores show at gøre det sjovt og glædeligt at folk,” sagde han. ”Vi ønsker at sikre, at publikum virkelig får ind i det.”

I 2020 vil den Mummers Parade være at trække alle sejl for sin historiske jubilæum. Allerede overstiger forventningerne, vil paraden sikkert forblive innovative i de kommende år takket være energien af ​​deltagere og tilskuere.

”Vi er stolte af at holde denne tradition i live,” Steve fortalte os.