Photoshelter hjælper bryllups- og livsstilsfotografer med at opbygge smukke websteder til at fremvise, markedsføre og sælge deres arbejde

23 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: De fleste professionelle fotografer kan snap tvingende skud, men ikke alle har programmeringen evnen til at udvikle en flot hjemmeside, der komplimenterer deres arbejde. Heldigvis er der en løsning. PhotoShelter giver en nem at bruge, intuitiv website builder rettet specifikt mod kreative med lidt at ingen kodning erfaring. For dem, der gør en levende skydning træfninger, bryllupper, jubilæer, fødsler og andre begivenheder, platformen giver en effektiv måde at fremvise, markedsføre og sælge arbejde til kunder med sin fuldt integreret e-handel platform. Med brugervenlige skabeloner og en fuld markedsføring suite, er det nemt at se, hvorfor mere end 80.000 fotografer har henvendt sig til PhotoShelter til at sende deres kunst til masserne.

Mere end 2,3 millioner par gifte sig hvert år i USA , og langt de fleste hyre professionelle fotografer til at dokumentere deres bryllupper. Populære hjemmesider, ligesom The Knot og Brides, dedikere talrige artikler til at vælge den perfekte fotograf til den store dag, og de mange begivenheder omkring den.

load...

En af de bedste tips disse betroede brude sites giver om at vælge en fotograf vedrører kvaliteten af en fotograf hjemmeside. De foreslår at kigge efter en bred vifte af temaer og stilarter samt filtre og efterbehandling.

Disse brude eksperter anbefaler også at bruge fotografer, der har simple hjemmesider, hvor par og gæsterne kan bestille billeder, der kan tilpasses og leveres hurtigt. Mange potentielle kunder vil springe over fotografering steder mangler disse egenskaber og gå videre til et konkurrerende site tilbyder sådanne tjenester.

Opsætning af en smuk websted, der komplimenterer en fotograf æstetiske kan virke som en skræmmende opgave for den kreative med lidt at ingen kodning evne. Heldigvis, PhotoShelter er der for at hjælpe.

load...

PhotoShelter tilbyder en intuitiv web builder fotografer kan bruge til at udsende og sælge deres kunst.

PhotoShelter er en tilpasselig hjemmeside builder fotografer kan bruge til at oprette professionel kvalitet hjemmesider hurtigt. Platformens smukke, præ-bygget skabeloner og træk-og-slip grænseflade gør site skabelse nemt og intuitivt.

PhotoShelter tilbyder ubegrænset cloud storage som led i sin pro plan og en korrektur portal, som gør det nemt at håndtere job. Med et fuldt integreret, omfattende e-handel platform, er det ikke underligt mere end 80.000 fotografer henvender sig til PhotoShelter at fremvise, fremme og sælge deres arbejde.

Ingen Kodning Nødvendig: Byg overbevisende, Professionelle steder med lethed

I fortiden, udvikle en fotografering website tilpasset til dit brand og stil var en uoverstigelig opgave uden at holde en grad i programmering. Den eneste anden mulighed var at hyre en professionel web-udvikler, der hurtigt kan blive dyrt.

load...

PhotoShelter web bygherre og e-handel platform er rettet specifikt mod fotografer og kreative med lidt at ingen viden om kodning. Ved hjælp af smarte og stiliserede skabeloner, kan fotografen få mærkevarer sites op at køre på ingen tid. Platformens skabeloner er fuldt tilpasses, så kreative kan tilpasse temaer med deres specifikke farver, skrifttyper, logoer og vandmærker.

For at hjælpe yderligere rækkevidden af ​​dit arbejde, PhotoShelter integreres problemfrit med alle de store sociale medieplatforme. Site ejere kan tilføje Instagram feeds, omfatter deres nyeste WordPress blogs, og selv indarbejde Vimeo videoer i deres websteder.

Med platformens Pro konto, kan fotografer fremvise hele deres porteføljer på deres websteder med ubegrænset lagerplads. Alle billeder er opstaldet på skyen, sikrer dine fotos er sikre og altid tilgængelig.

Avancerede tilladelsesindstillinger lad også du styre dine billeder på et individuelt niveau, og at tilføje og fjerne filer er så let som at trække og slippe. Du kan bruge PhotoShelter s Lightroom plugin og Foto Mechanic at synkronisere dit katalog med din cloud arkiv og tag og søg fotos med lethed.

En integreret e-handel platform til at fremme og sælge dine billeder

Ifølge en undersøgelse foretaget af The Knot, det gennemsnitlige beløb brugt på en bryllupsfotograf er $ 2.783. Alene sidste år PhotoShelter webstedsejere solgt millioner $ 3,7 i fotos. Kvaliteten af arbejdet fotografer er booking fra deres hjemmesider er imponerende. Større magasiner, ligesom Vanity Fair, The New Yorker, og National Geographic, ofte vise sig som klienter til et stort antal fotografer bruger PhotoShelter steder at fremvise deres arbejde.

PhotoShelter s e-handel funktioner hjælpe med at strømline salgs- og fulfillment processer. Platformen giver dig mulighed for at oprette ubegrænset prislister for kunder baseret på dine tjenester. Du kan endda tilbyde pakker, rabatter og kuponer med PhotoShelter markedsføring værktøjer.

Flere betalingsmuligheder er tilgængelige, herunder Paypal, Stripe, og kreditkort. Site ejere har også mulighed for offline fakturering og betalinger.

PhotoShelter fuldt integrerede e-handel platform tilbyder flere betalingsmuligheder og fulfillment muligheder.

Efter køb begynder at rulle ind, kan du håndtere tilfredsstillelse din vej. Hvis du ønsker at gøre processen så håndfrit som muligt, kan du partner med trykkerier, såsom WHCC, AdoramaPix, EZ Prints, BWC eller Loxley farve (UK), til opfyldelse. Hvis du kan lide at gøre det selv, har du denne mulighed, også.

Brug PhotoShelter markedsføring værktøjer, kan fotografer opleve det bedste i social deling, integreret SEO, og analytics. Del billeder direkte til sociale medier og tilføjer ”følge” for at øge nuværende og fremtidige salg med website trafik konsekvent. Brug søgemaskine optimering til brugerdefinerede tagging, metadata, redigerbare sidetitler, og automatisk billedrotation-niveau sitemap generation til at øge din rækkevidde, når folk søger på internettet.

Platformens analyseværktøjer giver dig mulighed for at overvåge din trafik og se, hvilke billeder, bragt i de fleste visninger, så du kan skræddersy fremtidige billeder rundt dem offentligheden synes at lide mest. PhotoShelter har selv en Google Analytics integration, så du kan se alle dine oplysninger i et dashboard i stedet for at skifte mellem websteder.

Administration af Jobs er Simple Med Bærbare Portfolios & en Proofing Portal

En portefølje kan fungere som en kreativ bedste sælger, og en af ​​de bedste ting ved PhotoShelter er det gør porteføljer bærbare.

PhotoShelter giver webstedsejere mulighed for at få adgang til billeder på enhver enhed, uanset hvor de er. Dette kan du vise potentielle brude dine smukkeste bryllup skud på din iPad, smartphone eller andre mobile enheder.

PhotoShelter steder er mobil lydhør, så du kan bringe din portefølje sammen med dig overalt.

Du behøver aldrig at bekymre dig om det websted, ser mindre end forbløffende, fordi PhotoShelter hjemmesider er lydhør og mobil venlig. De kan også prale billeder af høj kvalitet med lav belastning gange, hvilket er meget vigtigt, når huser et stort antal betydelige fotofiler.

Kunden Korrektur Portal er en anden kunde pleaser. Alle dine rødmende brude og glade brudgomme (og deres familier og venner) skal gøre, er at gå til dit websted og vælge de billeder, de ønsker. Med et enkelt klik, kan kunderne filtrere vælge favoritter, sammenligne sæt, og bestille billeder til levering. Du kan derefter eksportere til Lightroom til retouchering hvis det er nødvendigt, og levere dem direkte fra din konto.

80K + Fotografer dele deres billeder på PhotoShelter steder

Mere end 80.000 fotografer har fundet PhotoShelter at være en stor mødested til at sende deres arbejde og dyrke deres mærker. Ved at gennemse nogle af PhotoShelter s fotografering sites , er det nemt at se, hvorfor web builder er så populært.

Fra simple og sød, til high-end og skinnende, er platformens skabeloner nemt mærkevarer og føler skræddersyet ikke custom-fit. Opbygning af en smuk fotografering websted behøver ikke at være skræmmende. PhotoShelter gør opgaven enkel, så du kan fokusere på din kunst og dine kunder kan nul på et websted, der komplimenterer dit arbejde.