Pigen og køkkenet: mila furman er en professionel uddannet kok, der lærer par at forberede romantiske måltider derhjemme

4 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Vil du krydre dit kærlighedsliv? Hvorfor ikke prøve oppiske et måltid til din betydelige andre derhjemme? Mila Furman, professionel kok og mad blogger, kan vise dig, hvordan du forbereder en enkel og lækkert måltid på sin blog, at Pigen og køkken. Hun har skrevet grundige vejledninger og detaljerede opskrifter (med lækre billeder) for at give hjem kokke af alle erfaringer niveauer en hånd i løbet af deres madlavning eventyr. Du kan tjekke hendes opskrifter for én-pot måltider, sunde side retter, og dekadente desserter til at gøre dine middage hjemme hele sødere. Mila lærer hendes læsere simple madlavning teknikker til at sætte dem i stand til at lave mad med tillid og nyde hver eneste bid. Du kan bruge ressourcer på Pigen og køkken til at forberede en imponerende og overkommelige måltid på din næste dato nat.

Når hendes børn afregnes ned, nyder professionel kok Mila Furman madlavning en intim middag for to ved siden af ​​sin mand Mark. De samles deres yndlingsopskrifter, finde ud af, hvem der gør hvad, og kommer til at arbejde. Mila ofte sætter stemningen ved at dreje til en Pandoras radiostation titlen blot ”fransk madlavning musik.”

load...

Ægteparret har en afslappende tid svajende sammen til blød musik, smage flavorful saucer, og dele oplevelsen af ​​madlavning derhjemme. ”Man kan knække åbne en flaske vin til at nyde mens du laver mad sammen,” sagde hun. ”Der er ikke noget bedre end det.”

Professionel kok Mila Furman skriver en blog til at undervise hjem kokke sjov og nem madlavning teknikker.

Mila har en kulinarisk grad at bevise hun ved sin vej rundt om et køkken, men hun stadig kan lide at have sin mand hjælper hende med at forberede et lækkert måltid, fordi de kan tilbringe kvalitetstid sammen over et varmt komfur. Hun fortalte os, at der er noget unægtelig sensuel om madlavning med en romantisk partner. Du engagerende alle dine sanser, som du røre bouillon, chop grøntsager, og rul dejen side om side med den eneste ene.

load...

Selvfølgelig er det ikke alle føler alt, komfortable i køkkenet - og det er her Mila kommer i hendes mad blog, som hun kalder det. Pige og køkken , tilbyder erfarne madlavning tips og enkle opskrifter, der kan wow enhver dato.

Efter at have skrevet opskrifter og madlavning tips i flere år som en side koncert, besluttede hun at gøre fødevarer blogging på Pigen og køkken hendes fuldtidsjob. Nu har hun sendt hundredvis af nyttige artikler for at tilskynde hjem kokke til at skabe lækre forretter, småretter, entrГ © es, og desserter.

”Jeg underviser ikke opskrifter - Jeg underviser teknikker,” sagde hun til os. ”Det gør madlavning mere imødekommende, fordi du kan lave hundredvis af opskrifter, hvis du kender de rigtige teknikker.”

Anbefaling Sunde & Simple Dinners for Two

Mila udstationerer en ny opskrift hver uge for at tilfredsstille hendes læsernes appetit. Hun fortalte os et flertal af hendes publikum er i USA, men hun tjener også et globalt publikum i Storbritannien, Canada og Rusland. Fordi hun er vokset op i Moldova, Mila dyrkede en international ganen tidligt i livet, så hendes blog repræsenterer en række forskellige flavorful køkkener.

load...

Fra russisk-stil hjem fries til sprøde fisk tacos, Mila opskrifter kombinerer traditionelle varianter fra hele verden. ”Mine retter er super flavorful,” sagde hun til os. ”Det er enkle opskrifter gjort rigtigt.”

Mila opskrift indeks har en række sunde indstillinger samt komfort fødevarer, så folk med alle mulige kostbehov og præferencer kan finde noget lækkert at fylde deres plader.

Mila sagde hendes Instant Pot opskrifter er blevet særligt populære, fordi de er så nemme at lave.

Vi spurgte Mila hvilke retter hun ville anbefale for par på en dato nat hjemme, og hun pegede os til nogle af hendes mest fristende og populære retter. Hun fortalte os sin Drømmende kylling Marsala er en af sin mands favoritter, fordi han tilbeder mushrooms.This parabol tager kun 20 minutter til at forberede og tilbyder en overkommelig og sundt måltid med nok madrester til at vare resten af ugen.

Mila sagde Classic grillede kammuslinger kan også fremstilles i et snuptag, hvilket giver par mere tid til at slappe uden for køkkenet. Hvis du pop nogle asparges i ovnen så godt, kan du få et helt måltid klar til at gå på cirka 15 minutter.

Leder du efter en dekadent dessert? Se ikke videre end Mila s Nutella smeltet lava kager.

Endelig en romantisk middag bare ikke ville være komplet uden et syndigt overbærende dessert, og Mila s Nutella smeltet lava kager er alt, og derefter nogle. Hun postet denne dekadent chokolade skabelse før Valentinsdag fordi, som hun siger i opskriften, ”Den måde at komme ind i en kvindes hjerte er chokolade.” Hvis du kan lide rig, oser smeltet chokolade (som ikke ?!), dette er absolut fadet for dig.

Uanset om du er på udkig efter en sjov fest appetitvækker eller en glutenfri morgenmad behandle, kan du finde tonsvis af forskellige opskrifter til at prøve med dine andre væsentlige.

”Uanset hvad din kost er, kan du altid spise godt,” siger Mila. ”Du behøver ikke at bruge timer i køkkenet eller købe dyre ingredienser -. Så længe du er madlavning med sunde fødevarer, vil du være meget bedre for det”

Hendes privat kok Forretning Opretter brugerdefinerede menuer til 25 familier

I dagens tempofyldt verden, ikke hvert par har tid til at tilberede et lækkert måltid fra bunden. Hvis du og din partner begge har fuldtidsjob, kan du ikke være i stand til at tilkalde nok energi til at forberede en sund hjemmelavet måltid efter en lang dag på arbejde. Mange familier står over for en daglig kamp mellem, hvad der er praktisk og hvad der er godt for deres kost.

Mila private catering virksomhed tjener familier spekulerer på, hvad der er til middag.

Mila ønsker at give sunde madlavning en kant ved at tilbyde sig selv og et team af kokke til familier, der ønsker at sammensætte lækre og sunde hjemmelavede retter uden at bruge en masse tid i køkkenet. Hendes privat madlavning virksomhed sammensætter brugerdefinerede menuer for familier med små børn derhjemme. Kokkene kommer ind i huset og tilberede måltider to gange om ugen. De også udfylde familiens fryser med ready-to-go måltider, herunder bagt ziti og gryderetter, så de aldrig behøver at bekymre sig om, hvad der er til middag.

Med Mila hjælp, kan familier nyde lækre professionelle måltider uden alle besværlighederne med at gå ud at spise. Mila og hendes team af tre kokke tjener i øjeblikket en række familier i Chicago og dens forstæder. Hun håber at udvide til at hjælpe flere par opretholde en afbalanceret kost uden at skulle spilde tid og energi på købmand eller i køkkenet.

Læsere spørger til tip i kommentarfeltet afsnit

Pigen og køkkenet skaber en sydende samtale om madlavning og mad. I bemærkningerne afsnit, kan folk handle kulinariske indsigt og tilbyde deres udtalelser om visse dishes.Many læsere skriver om, hvordan deres madlavning eventyr viste sig, og nogle bede om præciseringer vedrørende specifikke trin eller ingredienser i Mila opskrifter.

”Min mand super hader gulerødder,” sagde Angie i en kommentar til en opskrift på øjeblikkelig gryde fyldte kål. ”Er der noget, jeg kunne erstatte dem med, da det er sådan en stor del af opskriften?”

”Jeg vil ikke erstatte dem,” Mila svarede hjælpsomt. ”Bare lad dem ud.”

”Er der noget på jorden, som er bedre end flavorful ristede kartofler? Disse billeder gør mig svag i mine knæ ”! - Bethany, En læser af Pigen og køkken

Du kan rulle gennem den del af Mila opskrifter kommentarer for at få en fornemmelse af, hvordan andre mennesker nød dish.Marie sagde hun og hendes mand elskede Mila opskrift på fyldte kål. ”Det var fantastisk,” Marie skrev på MarieBlogsLife. ”Det gjorde så mange udstoppede kål ruller, vi havde madrester til dage!”

Mila nyder at høre sådan positiv feedback fra sine læsere, fordi det styrker hvorfor hun blogger i første omgang. Hendes trin-for-trin opskrifter og tekniske pointers give hverdagens mænd og kvinder til at sammensætte enkle, friske og lækre retter for dem selv og deres familier. Hun elsker at vide at hun har hjulpet folk bringe lidt smag og kvalitet til deres hjemmelavede retter.

”Alle kan lave mad, men ikke alle kan lære,” siger Mila. ”Jeg roser mig på at være i stand til at gøre begge dele.”

Mila er også vært for private såvel som store madlavningskurser for intime middage eller store team-building arrangementer. Hun roser sig selv på at være i stand til at ændre energien i et rum, når knivene begynder at hakke og potterne starte boblende.

”Du bogstaveligt talt se folks stress gå væk,” sagde hun. ”Det er ret fantastisk. Det er den mest glædeligt del af, hvad jeg gør.”

Pigen og køkkenet giver dig værktøjer til at spise godt

Par kan browse throughthe pige og køkkenets opskrift indeks til at finde noget sundt eller overbærende at gøre til middag. Mila går begyndere gennem hvert trin i forberedelsen og tilføjer personlige noter og farverige billeder, der gør fadet pop. Dette klassisk uddannet kok har kombineret sin kulinarisk oplevelse med sin begejstring for rige smag at gøre hende blog en go-to ressource for hjem kokke rundt om i verden.

”Mad har altid beriget mit liv,” sagde hun. ”Mit første passion er mad, og min anden lidenskab er at skrive, så det var en naturlig udvikling for mig at begynde at blogge.”

I det kommende år, Mila sagde hun håber at udvide hende nå som en professionel fødevare blogger ved at lægge madlavning videoer på hendes YouTube-kanal , hvor hun vil funktion hendes opskrifter i en mere visuelt stimulerende måde. Fra hendes online bibliotek med opskrifter til hendes spirende catering, Mila løbende vokser hendes forretning at inspirere hjem kokke til at lave mesterlige måltider i deres egne køkkener.