Plettet af lokale - guiding par til unikke datoer og eventyr på destinationer over hele kloden

28 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Ferie i fjerntliggende lokaliteter er blevet en populær øvelse i at opbygge relationer , men ikke alle rejser er skabt lige. Mange par ønsker treks, der er mindre turistet og mere velegnet til deres interesser. Som et resultat, er kyndige globetrottere henvender sig til Spotted by Locals for insider tips om de rigtige måder at opleve en by. Sitet leverer scoop på one-of-a-kind eventyr i destinationer i Europa, Mellemøsten og Nordamerika gennem øjnene på området eksperter. Brugere kan gemme foretrukne steder, kortlægge steder i hofte kvarterer, og endda få adgang til kort, hvor der ikke er nogen internetforbindelse. Hvis du og din partner ønsker at styrke din obligation gennem rejser, kan Spotted by Locals hjælpe kuratere en unik tur, du vil huske for evigt.

De fleste fuldendte rejsende svælge i at finde skjulte skatte, når de ramte vejen. Uanset om det er en smuk hole-in-the-wall restaurant i Rom til den perfekte pasta Pomodoro eller en underjordisk burlesk bar i Prag, opdage en perle kun de lokale kender om kan være højdepunktet i en tur.

Men hvis du aldrig har været til Amsterdam, San Francisco, eller Vancouver, kan det være let at få fejet op i turistattraktioner og gå glip af de aspekter, der virkelig gør en by unique.Without lokal viden, kan du aldrig lære om, siger, at Alibi Room i Vancouver eller Amsterdams enorme Kongens Day festlighederne.

load...

Heldigvis, Spotted by Locals er du dækket. Tegning fra et stort pulje af lokal viden, stedet giver rejsende scoop på de one-of-a-kind eventyr, som kun områdets eksperter er indviet.

Som webstedets, medstifter Bart von Poll, bemærkede, at have lokale erfaringer ikke blot giver rejsende den bedste af en by, men også skaber en reel mulighed for at engagere sig med mennesker og lære mere om deres kultur.

”Vi er overbevist om mange af verdens problemer er forårsaget af mennesker fra forskellige kulturer ikke forstå hinanden,” sagde han. ”Vi sigter mod at øge den interkulturelle forståelse ved at tillade rejsende til at se en destination fra et lokalt perspektiv.”

load...

Bart og hans kone forpligtet til denne vision ved at skabe Spotted by Locals. Målet var at bedre udstyre enkeltpersoner og par til at sætte pris på de byer, de besøger på deres udflugter.

Discover 65+ Byer gennem øjnene på Eksperter Area

Som begået nomader, grundlagt Bart og hans kone Spotted by Locals, fordi de personligt oplevet et behov i markedet, som de traditionelle rejsesider ikke var påfyldning.

”Vi havde ingen baggrund i rejsebranchen - vi var bare afhængige af rejser,” sagde han. ”Vi har lige altid fundet det vanskeligt at finde up-to-date information om hvor lokalbefolkningen gik i byerne.”

Spotted by Locals udgiver en serie af byguider med strøm og sæson-specifikke insider-tips fra forfattere, der bor i destinationerne er dækket. Fås i web- eller app-baserede formater, Spotted by Locals ikke kun giver rejsetips men omfatter også funktioner, såsom favoritter og kort for at hjælpe globetrottere navigere en byens hotspots.

Bart og Sanne van Poll begyndte Spotted by Locals at give rejsende indersiden scoop på destinationer.

load...

Med mere end 2 millioner besøgende hvert år og 300.000 app-downloads til dato, Spotted by Locals ændrer den måde, folk nærmer rejse. Sitet dedikerer en blog og en 100% offline mobil app til hver by det showcases. Og byguider er skabt af håndplukkede lokale forfattere og fotografer kaldet ”spotters.”

”De observatører skrive om deres yndlingssteder,” siger Bart. ”Det kunne være hvad som helst - fra parker og kultur til hvor man kan spise eller drikke -. Ikke bare seværdigheder”

Den app og hjemmeside er overvejende bruges af hyppige rejsende i alderen 25 og 45, uden børn, der nyder at der rejser alene, som par, eller med venner.

En feature-rige App hjælper med at finde Fun uanset hvor du er

The Spotted by Locals app giver dig adgang til hvert stykke indhold skrevet om byen vejledning, du har valgt. Du downloader guiden, så du kan bruge det offline for at undgå kostbare roaming. Kortet er GPS-venlig, så du kan bruge mere tid i byen gå som en lokal.

Den app er en turist-fri zone og anbefaler kun favoritter håndplukket af de lokale med intime kendskab til området. Guiderne er opdateret i realtid, så de repræsenterer de bedste nye bydata derude. Hvis en ny restaurant åbner i München, kan du være sikker på at du ikke vil gå glip af det.

Ikke alene Spotted by Locals leverer tips om, hvor de skal gå, men det giver også brugerne en komplet rejseplan i sine 24- og 48-timer-i-en-by stykker.

Her får du en nem at følge guide af en by, der giver mening og udsætter dig for al den skønhed det har at tilbyde. Disse artikler blev designet til at give rejsende på strenge tidsplaner mulighed for nemt at besøge de steder, de lokale synes er en byens højdepunkter.

Kuratere One-of-a-kind oplevelser for din næste romantisk Getaway

Der er ikke mange steder mere romantiske end Venedig. Nuzzling med din partner i måneskinnet som en italiensk Gondolier serenader dig er en af ​​de mest turistede (men stadig elskede) aktiviteter på mange en spand liste. Men, når du er klar til at tjekke den mindre slagne vej, Spotted by Locals har en sværm af sjove oplevelser, du kan nyde.

I 48 timer i Venedig som en lokal , starter Spotter Stacy Gibboni dagen på Rialto Marked som frisk frugt, grøntsager og fisk. Gå en lille tur, og så er det tid til frokost på Campo San Giacomo del'Orio for kanalen-side spisning. Så vil du elske at gawk på gotisk arkitektur på Frari kirke. Head til Tonolo til espresso med din kæreste. Efter dette, museerne venter i Dorsoduro distriktet, hvor Stacy favorit, Peggy Guggenheim Collection, har til huse.

Stacy hjælper dig gennem hendes Venedig favoritter, som du fortsætte med at nyde de steder, stop for gelato på NICOS, og derefter hovedet til Piazza San Marco til en sunset selfie med din kærlighed. Middag på en af ​​hendes mange spise anbefalinger er den næste på listen, og afslutte din aften dans med din favorit partner i Venedig Jazz Club.

Denne gennemgang Venedig er blot et lille eksempel på, hvad Spotted by Locals tilbud. Webstedets Spottere vil ikke have dig kører over hele byen. I stedet vil de lede dig på en flydende rejse at nyde de lokale kvarterer, som de ville selv.

Bidrage til Spotted by Locals ved at blive en Officiel Spotter

Du og din elskede kan føje til denne store fællesskab ved at blive observatører jer selv. Hvis du taler det lokale sprog, i øjeblikket bor i byen, og gerne vil eksponere flere rejsende til byens lokale charme, ville Bart elsker at lære mere om dig, og se, om du er en god pasform.

Bart er helt indstillet på at hans vision om at gøre et globalt samfund og føler en masse tilfredshed fra, hvad han gør.

”Det føles meget meningsfuldt. Vi rejser til alle de byer, og vi mødes alle personligt,”sagde han. ”Vi laver rejsende glad, men også for samfundet på 400 observatører. Det er ligesom en mini FN. Alle får at lære om andre kulturer, og det gør det meget meningsfuldt.”

Adspurgt om, hvad brugerne kan se frem til i 2018, Bart sagde, at han er at fokusere på de tidligere stater i Sovjetunionen og Jugoslavien.

”De næste dem vil være Tbilisi (Georgien), Podgorica (Montenegro), og Prishtina (Kosovo),” sagde han.

Når du har downloadet app'en, er det nemt at begynde at planlægge din næste parrets ferie med Spotted by Locals. Du er sikker på at se de skjulte perler af en by og har erfaringer, der vil uddybe dit forhold, som du lærer mere om udenlandske byer og de mennesker, der bebor dem.