Poly-coach: laurie ellington giver vismænd følelsesmæssig vejledning til at definere kærlighed på dine egne vilkår

21 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Med et åbent sind og støttende rådgivning, Laurie Ellington, også kendt som den Poly Coach , at encouragessingles og par skabe de relationer, de ønsker. Hun mener ikke der er kun én rigtig måde at elske nogen. I hendes eget liv, hun nyder friheden ved etisk ikke-monogami og har været i et åbent forhold med sin primære partner i fem år. Som en dating og forhold coach, experiencesto Lauriedraws fra hendes egen dating tilbyder en thoughtfulperspective om hvad kærlighed betyder, og hvordan par kan opbygge bæredygtige, naturlige relationer baseret på tillid og kommunikation. Uanset om du er monogamish eller stolt poly, Poly Coach hilser enkeltpersoner og grupper af alle typesand opmuntrer daters at leve og elske autentisk.

I sine tidligere forhold, har Laurie Ellington ikke føle, at hun kunne være sig selv. For hende, dating var en kasse hendes personlighed simpelthen ikke passe ind, så hun ville ende med at give slip på sine egne ønsker at følge en andens program.Sacrificing sine egne ønsker og behov ikke var sund, og hun så det var ikke 't bearbejdning. En giftig, codependent forhold var det sidste strå for hende. Efter Laurie sluttede ting, hun lovede ikke at miste sig selv i et forhold igen.

load...

Laurie Ellington, Poly Coach, opmuntrer sine klienter til klart at kommunikere, hvad de vil have ud af et forhold.

Hendes næste kærlighed interesse var en livslang ven fra hendes lokale dans samfund. En mand, hun havde kendt i otte år og følte komfortable omkring. En dag, hecalled hende op for at forklare, at han var polyamorous. Han ønskede et forhold, hvor han og hans partner kunne stole hinanden for at have andre veninder og kærester, mens opholder forpligtet til hinanden. Han spurgte, om hun var interesseret.

Efter Laurie erfaringer med usunde og codependent relationer, hans ærlighed og klarhed var et pust af frisk luft. Hun var fascineret af tanken om polyamory. ”Jeg havde ikke en dagsorden om at sove rundt. Jeg var lige klar til at være 100% tro mod hvem jeg er,”sagde hun. ”Det samtale tilbød mig en ny måde at overveje, hvad kærlighed er.”

load...

Laurie så en måde at være glad og sig selv i et forhold, og hun tog det. Siden da har hun og hendes partner bevidst dyrket et forhold, der virker for dem. De har været sammen fem år, og Laurie siger, det er det sundeste forhold hun nogensinde har været i. ”Mit eventyr i stand i et åbent forhold kom fra et sted i mig selv,” sagde hun. ”Det er en fantastisk livsstil, og jeg føler virkelig heldig.”

I hendes nyfundne lykke, Laurie ønskede toshare hendes succes med de polyamorous livsstil withothers. Hun håbede at konfrontere negative stereotyper om åbne relationer andshow at polyamory kan være bæredygtig, når de involvedhonestly udtrykke deres behov og støtte hinandens ønsker.

For et par år siden, Laurie begyndte at tilbyde forholdet coaching tjenester for singler og par, og hendes ry som Poly Coach voksede fra there.Today, sheengagesin personlige coaching sessioner over Skype og personligt. Hun tilbyder kunderne dyb følelsesmæssig vejledning om, hvordan tocreate en tilfredsstillende og lastinglove liv. Baseret ud af Austin, Texas, Laurie arbejder med mennesker, der er polyamorous, monogame, og alt derimellem.

load...

”Jeg er virkelig i at støtte folk til at føle sig mere fri og bemyndiget i deres relationer,” Laurie forklaret. ”Der er ingen normal. Du kan gøre det, men du ønsker at gøre det.”

Fleksibel & Medfølende Coaching til enkeltpersoner og grupper

Laurie er Poly Coach, men hun arbejder med kunder i alle typer af relationer. Hun er mere end villige til at møde folk, uanset hvor de er på deres egen kærlighed rejse. Hendes polyamorous coaching tjenester er rettet mod enkeltpersoner og par i åbne relationer, men de lektioner om klarhed og kommunikation kan anvendes på monogame forhold som godt.

Ud over sit arbejde som Poly Coach, Laurie tilbyder generelle forhold og liv coaching med fokus på at bryde negative mønstre, anerkende og give udtryk for indre behov, og gør dating valg, der føler autentiske til den enkeltes værdier.

Laurie trænere hendes klienter til at elske åbent uden at bekymre sig om etiketter.

En stor del af hendes coaching handler om at frigøre folk til at opdage, hvad der er rigtigt for dem og opgradere deres relationer på en meningsfuld måde. Du kan ringe til 310-993-3147 eller sende en e-mail til [email protected] for at komme i gang med en gratis sonderende session. Laurie tilbyder en gratis indledende konsultere så potentielle kunder kan få en fornemmelse for, hvordan det er at arbejde med hende.

Hvis du er interesseret i at lære mere om dig selv og dine relationer, kan du stoppe ved hendes kontor eller ring via Skype til en konstruktiv session, der typisk varer en time. Laurie viser hendes fleksibilitet, når du planlægger brugerdefinerede pakker af coaching sessioner thatadapt tothe unikke behov hos enkeltpersoner og grupper. Det er en meget personlig proces. Laurie lader samtale flow organisk og løser problemer, når de opstår, understreger mindfulness og oprigtighed.

”Jeg hjælper mine kunder får klar med, hvad de ønsker, og hvad der passer til dem,” sagde hun. ”Jeg er klar til at tage folk, hvor de ønsker at være. Til et sted, hvor alle føler sig accepteret og forstået.”

En åben ressource lette en samtale om Polyamory

Laurie handler om at åbne en dialog om polyamory og etisk ikke-monogami. Hun håber at kaste lys over et emne for ofte ignoreret eller fordrejet i dating verden. Poly Coach blog beskriver, hvordan polyamorous relationer fungerer og svar almindelige spørgsmål om denne livsstil. Laurie udlægger udførligt om emner som, hvordan man finder folk interesseret i polyamorous relationer og hvordan man definerer en ikke-monogamt forhold.

”Jeg går, hvor energien er,” sagde hun om, hvordan hun vælger hvad du skal skrive næste. ”Jeg kan lide at sætte mig derude for at lette samtale om varme emner.”

”The polyamorous forhold livsstil byder på masser af muligheder for os at udtrykke os på nye og spændende måder. Det er vigtigt at omfavne det ”. - Laurie Ellington, Poly Coach

webstedets FAQ side , Laurie besvarer almindelige spørgsmål om polyamorous relationer, ligesom ”Hvorfor folk søger polyamory og polyamorous relationer?” Og ”Hvordan kommer jeg i gang med polyamory og polyamorous relationer?” Brug en positiv tone, Laurie bekæmper stereotype, anbefaler sunde dating praksis, giver følsom rådgivning, og definerer termer, som daters kan være nysgerrig.

”Jeg fokuserer min ekspertise på en niche sulten for kommunikation,” forklarede hun. ”Jeg så et behov og sætte mig derude som en ressource til at hjælpe folk med at opdage sunde relationer, hvor alle er ærlige om, hvad de ønsker.”

Kunder føler bemyndiget til at søge et forhold, der virker for dem

Gennem årene har Laurie haft en enorm indflydelse på livet for hendes klienter. Hun ved, hvordan man fremmer kommunikation, lytte til problemer med et åbent sind, og giver dyb indsigt i, hvad der gør et forhold succes i det lange løb. Hendes side Begejstring er fyldt med varme anmeldelser fra kunder over hele landet.

Poly Coach giver peoplethe værktøjer til at bygge, uanset hvilken type forhold passer dem best.Former clientscall Laurie hjælp transformativ, bemyndigelse, og forbløffende. Hendes støttende og omsorgsfuld tilgang til forholdet coaching guider polyamorous og monogame par til at uddybe deres følelsesmæssige forbindelser i grundlæggende måder.

”Laurie har en meget rolig tilstedeværelse og hjalp mig at udtrykke, hvad jeg ønsker fra relationer -. I romantik, arbejde og venskab” - Dayna Fo, en klient fra Austin, Texas

”Lauries polyamorous forhold coaching sessioner har været super hjælpsom,” skrev Amanda Metcalf i et vidnesbyrd. ”Jeg har fået betydelige indsigter og teknikker til at skabe en sund kommunikation og en klar fundament for flere kærlige relationer.”

”Nogle af de mest magtfulde oplevelser for mig,” Laurie sagde, ”er, når et par kan se, hvor hver enkelt er pakket ind i historien, og de komme ud. Jeg letter folk kommer tilbage til nuet.”

Udforsk mere autentisk måder at forbinde med Poly Coach

Da Laurie indledt en polyamorous forhold til sin primære partner, opdagede hun den frihed og tilfredsstillelse af at leve et liv i hendes eget design. Fem år senere, føler hun stadig lidenskabeligt, at det var den rigtige beslutning for hende. I sit arbejde som et forhold coach, hun hjælper enkeltpersoner og grupper beslutte, hvad der er bedst for dem - hvad det så end måtte være.

Laurie understøtter kærlige relationer af alle typer, coaching alle involverede til klart og åbent udtrykke deres behov med hinanden. Gennem dynamiske coaching sessioner, hun giver sine klienter til at arbejde hen imod deres egen ideelle forhold setup. Laurie vejledning kommer fra en sjælfuld sted, og Poly Coach personlige succeshistorie ofte inspirerer daters behov for validering eller accept.

”Jeg møder folk, hvor de er på,” fortalte hun os. ”Ofte mennesker søger mig ud, fordi jeg forstår poly livsstil, og jeg kan vise dem vejen til at være i et bæredygtigt forhold baseret på klarhed og kommunikation.”