Portland kunstmuseum: mines største offentlige kunstinstitution har bragt folk tættere sammen siden 1882

2 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Inspiring samtale, fællesskab, og kulturel forståelse, Portland Museum of Art (PMA) er en fantastisk locale fora dato. Siden 1882 har museet tilbudt besøgende, unge og gamle, til en romantisk kulisse mødes og sætte pris på kunst. Maine beboere ofte turnere disse haller tofinda stille pusterum fra deres daglige stress og jag. The Portland Museum of Art tiltrækker over 140.000 besøgende om yearin en plads dedikeret til sharedinterests og beundring. Institutionens engagerende begivenheder og nedsatte dage er perfekte til daters på udkig efter en billig måde at have det sjovt med nogen speciel. Under dit besøg, kan du oprette forbindelse med din date, og start en dyb samtale i det kulturelle centrum af Portland, Maine.

I 70'erne, der ikke var helt så mange muligheder for singler søger at socialisere. Internet datingwas stadig årtier væk, så de møder mellem mennesker skete den gammeldags måde - i person.

En enkelt kvinde, for eksempel, ville blive aktiv i en sag hun følte lidenskabeligt om og blande sig ved arrangementer med støtteberettigede ungkarle der delte hendes interesser. Et sådant møde fandt sted mere end tre årtier siden på Portland Museum of Art i Maine mellem et museum frivillig og bestyrelsesmedlem på en auktion. De to følte lidenskabeligt om kunst og kom sammen over deres fælles interesser.

load...

Deres forhold med museet voksede (hun til sidst blev Board præsident, efter at han forlod bestyrelsen) som gjorde deres romantiske forhold. De blev gift samme år PMA s Payson bygning åbnet og er forblevet engagerede, til hinanden og museet, i mere end 35 år.

Siden 1882 har PMA lokket besøgende med tusindvis af samtale startere.

Et museum kan virke som en seriøs og flittig sted, men det gør til tider sætte gang i en varig forbindelse mellem to people.The Portland Museum of Art er et romantisk sted at tage en dato og lære om hinandens synspunkter og personlighedstræk ved at diskutere kunstværk.

load...

Flere than18,000 objekter i PMA kunstsamling (stammer fra det 18. Århundrede til i dag) give besøgende med masser af tankevækkende samtale startere. Fra private afspilninger til gruppeaktiviteter, der er noget for enhver smag her. The Portland Museum of Art, der blev grundlagt i 1882, har den ære at være Maine største og ældste offentlige kunstinstitutionen. Rummet dyrker en reflekterende flugt i over 140.000 besøgende om året.

I øjeblikket er de ansatte redesigne layoutet af museet til at bringe et nyt perspektiv på kunstsamling. Museets nye look, kaldet Din Museum Reimagined, er indstillet til at blive afsløret i begyndelsen af ​​februar 2017 lige i tide til Valentinsdag! ”For fejringen på den tredje, vil vi have fødevarer lastbiler, varm kakao stande og underholdning allevening,” siger Graeme Kennedy, direktør for Marketing og Public Relations for PMA. ”Vi vil have folk til at genopdage, hvorfor de elsker museet.”

Når du planlægger en dato, kan par i Maine kassen PMA kalender for at finde spændende og kunstneriske ideer til en lav pris. Fra det øjeblik du indtaster themuseum, du er i for en unik oplevelse, gjort meget mere mening, når du deler det med nogen speciel.

load...

”Først og fremmest, vores mission er at dele den transformative magt kunst,” Graeme fortalt os. ”En del af det er at tilskynde folk til at forelske sig i kunst.”

Smuk arkitektur Huse Privat & romantiske øjeblikke

The Portland Museum of Art er asted for dialog, for drømmeri, og for beundring - hvilket vil sige, det er et ideelt sted at komme til at kende nogen. Du behøver ikke at vide noget om kunsten at nyde oplevelsen (selvom forberedte daters måske finde det praktisk at komme med et par sjove fakta i deres lomme). Museet bygger bro over afstanden mellem mennesker gennem gensidig undren og forståelse.

”Det er et sted for tilslutning,” siger Graeme. ”Kunst nedbryder barriererne mellem mennesker og skaber en nem indgang til vigtige emner. Du kan lære en masse om dig selv - og en anden - ved at se på kunst ”.

”Hvor ser du artworkspeaks til, hvem du er i det øjeblik,” sagde Graeme. ”På den måde, ser på kunst er en afspejling af dig selv.”

I den intime ro i et museum, conversationflows let mellem tankevækkende individer. Skønheden i selve bygningen, med dens skjulte kroge og fredelig atmosfære, fremmer romantiske øjeblikke mellem to mennesker lige så meget som kunstværket gør.

”Kunst spurs diskussion, fælles interesser, og comingtogether over vores fælles menneskelighed,” Graeme kommenteret. ”Bare ved at diskutere kunst, kan du finde ud af om en persons overbevisninger, synspunkter og sans for humor. Der er alle mulige ting, du kan indsamle fra hvordan de interagerer med værket.”

Når du har kom gallerierne til dit hjerte indhold, kan du sidde i museets café og tale over, hvad du experiencedover kaffe eller en bid mad, slutter din date på en sød note.

Mange engagerende aktiviteter Tilbyd en chance for at imponere din date

For singler og par, Portland Museum of Art begivenheder kalender byder på masser af dato ideer. Talks, ture og PMA-film tilbyde en guidet experiencefor besøgende der ønsker at udvide deres horisont. Filmen programmer er særligt excellentvenues for en date med vin og øl availablewhile du ser en fremmed eller uafhængige film.

Daters kan også planlægge en aftale på Osher Art Study Room for en mere intim oplevelse med en anden betydelig. Du kan vælge bestemte kunstværker ud på nettet, og museet vil bringe dig og din date til den eksklusive plads til at reflektere over disse værker. Selv om det kræver to uger forskud forbehold, det er gratis for offentligheden og kan give en virkelig speciel dato.

”Vi tror på styrken i kunsten at bringe folk sammen,” Graeme fortalt os. ”Kunst har evnen til at comfortablytranscend sociale linjer ved at dække alt fra munter billetpris til virkelig alvorlige emner.”

The Portland Museum of Art er ikke nøjes med mennesker passivt se kunst. De vil have dig til at få involveret og kreative ved at gøre dit eget kunstværk. Museets participatoriske workshops udfordrer besøgende til at udforske, hvad deres fantasi og kunstneriske talenter kan oprette fra en prompt som: drej en kop kaffe-farvet serviet i art.The staffthen viser disse kreationer med stolthed.

Den PMA værksteder giver par en sjov og munter aktivitet til at nyde sammen.

”Vore udstillinger skabe samtaler om alle mulige spørgsmål,” sagde han, ”så, hvis du søger efter samtale startere, er der sandsynligvis ikke noget bedre sted at gå end et museum. Det er en nem måde at bryde isen.”

Hvis du leder efter en lav-costdating mulighed, Portland Museum of Art har en hel del for dig. Gratis fredagen tilbyde besøgende en særlig rabat fra 16:00 til 20:00 hver - du gættede det - fredag. På disse aftener er det gratis at pop i museet og tilbringe et par timer nyder kunstværket med en person ved din side.

Over 8.000 medlemmer Form et fællesskab baseret på kærlighed til kunst

The Portland Museum of Art er vært for særlige kun for medlemmer arrangementer til rally unge kunstelskere (alder 21 til 45) sammen. For et årligt gebyr, kan kunstelskere slutte samtidige og få eksklusive medlemsfordele, ligesom at deltage i PMA s seasonalparties vært hele året round.These sociale shindigs er absolut et passende sted at bringe en dato eller gøre en kærlighed forbindelse med nogen nye. Foråret Bashis planlagt for februar 16 2017 lige efter Valentinsdag, så det er en fantastisk mulighed for at blande sig og forbinde med lokale movers og shakers.

Daters kan besøge PMA at nyde fordomsfri diskussion med kunstneriske mennesker.

Ifølge Graeme, en masse singler slutte samtidige og komme til PMA medlemmer eventsbecause de leder at møde nye mennesker. ”Du kan nemt finde en person, der elsker kunst og er aktivt engageret i samfundet,” siger han.

Uanset om du søger at møde nye mennesker eller del i en ental oplevelse med en elsket, PMA bringer folk sammen på fælles grundlag. Mere end 8.000 PMA medlemmer bruger deres fælles passion som et afsæt for bondingwith artsypeople.

Museet personale afviser forestillingen om, at kunsten er storsnudet og kunstelskere er elitært. ”Art har forbindelser til alt liv,” sagde Graeme. ”Man behøver ikke at vide en masse om kunst til lovethe museum. Du kan elske noget en eller anden grund, du ønsker, og det er den rigtige grund.”

Din Museum Reimagined: PMA s ArtworkInspires Connection

The Portland Museum of Art omfavner kulturel opvågning og ansporer meningsfulde samtaler om tusindvis af kunstværker. På dit besøg, kan du finde en indbydende fællesskab af kunstelskere fulde af påskønnelse og fordybelse. Hvis du ønsker at oprette en cherishedmemory med din date, komme til museet for en tur eller en speciel event.You ville ikke være den første person til at finde en livslang kærlighed blandt kunstværkerne.

Ved at forbinde folk gennem fælles lidenskaber og delte menneskeheden, kan et museum inspirere dybe bånd mellem daters. ”Det er en temmelig romantisk rum,” siger Graeme. ”The Portland Museum of Art er absolut et sted at falde i kærlighed eller komme til at kende nogen bedre ved havingconversation.” Siden 1882 har PMA huset mange øjenåbnende oplevelser for visitorsof alle aldre, baggrunde, og trossystemer.

”Uanset om du bare er på udkig efter en sjov tid eller en mere alvorlig og varig forbindelse, der nok ikke nogen bedre måde at komme til at kende nogen hurtigere end at tale om kunst,” sagde han, ”fordi kunsten virkelig taler til deres sjæl.”