Poz: reducere hiv-stigma en historie ad gangen

25 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den 411: Med en dating netværk af 150.000 medlemmer, personlige vidnesbyrd tilføjet ugentligt og konsekvent-opdaterede nyheder, POZ nedbryder barrierer og støtte en ofte uretfærdigt stigmatiseret samfund: hiv.

Når aids-epidemien først overvældet USA i 80'erne, blev folk chokeret og bange, og mennesker, der lever med hivblev ofte undgået.

POZ magasin og POZ.comserve som fortalere, der aktivt kæmper imod, at stigmatisering, der giver hiv-positive personer og deres kære med den opmærksomhed, støtte og information, de har brug for.

load...

Mere end 125.000 eksemplarer af POZ magasin er fordelt på tværs af nationen otte gange om året, og mere end 70 procent af personer bosiddende i USA whoare bevidste om deres hiv-positive status er rørt månedligt gennem POZ.com og deres sociale medier afspejler betydelig indvirkning de har foretaget på samfundet.

POZ magasin giver hiv-positive personer og deres kære med støtte og information, de har brug for.

POZ er en af ​​mange sundhedsrelaterede centreret platforme offentliggjort af Smart + Stærk, en førende leverandør af saglig og oplyst sundhedspleje oplysninger.

load...

”Det var om at dø med hiv. Vi vendte det til at leve med hiv , ”siger Ian Anderson, Smart + Stærk og COO.

Vi fik en chance for at chatte med Anderson at dykke ned i detaljerne i POZ og dens indflydelse.

Den Hårdtarbejdende teamet bag POZ

Ansigterne på POZ har bekæmpe stigmatisering af HIVand flytter en nation mod en mere oplyst og håbefuld udsigter since1994.

”Den 30-årige stigmatisering knyttet til det stadig kommer op for meget i dette land,” siger Anderson.

POZ Grundlægger Sean Strub er en velkendt forfatter og aktivist i HIV samfund, hvis liv var ”kapret” til at sætte diagnosisin hans ord, når epidemien blev sluppet løs i USA i begyndelsen af ​​1980'erne.

Sean Strub, POZ Grundlægger & Rådgivning Editor

Strub tilstedeværelse i HIV / AIDS-aktivisme platform har includedparticipation i dristige sociale demonstrationer, anear-win kører for amerikanske kongres som den første åbent hiv-positiv kandidat og flere priser anerkender hans bidrag.

load...

Strub seneste værk, ”Krop Counts: En Memoir of Politics, Sex AIDS og overlevelse,” omfatter en personlig beretning om en ung mands kamp med de modstridende politik og personligheder, der påvirker livet for hver HIV-ramte individ, der fører op til thefounding af POZ.

I dag Strub fører en gruppe i anklagen mod kriminalisering problemer for dem med en HIV-positiv status.

POZ søster site, AIDSmeds, giver mennesker, der lever med HIVwith de oplysninger og ressourcer, de har brug for at træffe kloge beslutninger sundhedsvæsenet. AIDSmeds Grundlægger Peter Staley blev endda præsenteret i Oscar-nominerededokumentarfilm ”hvordan man kan overleve en pest.”

”Det var før der var narkotika,” siger Anderson. ”Det er de fyre, der sad i FDA kontor og sætte et kondom på senator Helms' hus for at fremhæve, hvad der foregik, og den fuldstændige mangel på opmærksomhed HIV fik. Det er bare utroligt, hvad disse mennesker har gjort.”

Vi kunne ikke være mere enig.

Det brede spektrum af behov POZ adresser for HIV-ramte personer omfatter samfund fora, peer-to-peer privat mentorordninger, daglige nyheder, efterforskningsmæssige funktioner og mere.

Oriol Gutierrez, POZ Editor-in-Chief

”Jeg giver al kredit på den redaktionelle side -de fremhæve og bringe til lys virkelige historier og gøre virkelige forandringer,” siger Anderson.

Førende afgiften på indholdssiden er Oriol Gutierrez, POZ Editor-in-Chief, der blev diagnosticeret med hiv i 1992.

Gutierrez fører tilsyn et team af bloggere, redaktører, eksperter og bidrager community-medlemmer til at tilbyde et gennemsnit på 25 historier, nyheder og opløftende vidnesbyrd hver uge.

Og når du har becomea POZ medarbejder, du er for evigt en del af familien.

”Det betyder ikke noget, hvis du er i redaktionelle, omløb, salg - folk er altid forbundet til det, vi laver her,” sagde Anderson ”Vi er en forholdsvis lille virksomhed, men vi kommer på tværs af så meget større, og det er. Virkelig fordi hele samfundet er med os.”

POZ Historier: overvinde forhindringer og brud stigmata

I en række forskellige måder, POZ magasin og POZ.com tilbyde hiv-positive personer og personer, hvis liv er berørt af virus vejledning, opmuntring og opdateringer om vigtige emner af relevans for hiv / aids.

Efter sit publikum fra print til nettet til sociale medier, POZ giver indhold uanset placering eller emne.

Mens deres behandlingsmuligheder opdateringer og helbrede opdateringer er meget populært, POZ også kostvejledning, mental sundhed support og endda fora for pårørende og kære.

De POZ Personals sectionalso fjerner stigmatisering forbundet med hiv, så det er bare om dating igen. Afsnittet lektioner er en ekspansiv ressource i øjeblikket til huse på AIDSmeds.com der diskuterer hver relevant detalje at leve med HIV - fra potentielle opportunistiske infektioner til en mappe sundhedsydelser.

POZ Historier tilbyder udsagn fra HIV-positive patienter, såvel som pårørende, kære og tilhængere.

Men måske det afsnit de teamis mest stolte af er POZ historier, hvor en gang om ugen en person får en chance for at dele deres historie.

Lanceret for tre år siden, POZ Stories tilbyder udsagn fra ikke kun HIV-positive patienter, men også deres pårørende, kære, læger og tilhængere af samfundet.

”Vi har altid delt historier. That'sbeen vores historie, men vi havde ikke et sted at dele alles historie. Det er, hvad POZ Historier medført,”sagde Anderson.”Vi er en livsstil mærke. Vi er for mennesker, der lever med hiv.”

21 Års Forfaldne Support

Da vi spurgte Anderson om virkningen af ​​POZ og tilbagemeldingerne i årenes løb, ordene bare ikke føler sig tilstrækkelig til forklaring.

”Det er bogstaveligt talt 20 plus års besparelse lives.I kan ikke engang begynde at forklare, hvordan givende det er at konsekvent få denne type feedback,” sagde han.

Den brede team af POZ medarbejdere er ikke kun at udbrede kendskabet og information, men de er aktivt at komme derud at slå til lyd for HIV-smittede samfund, der har været så underrepræsenteret i fortiden.

POZ har tilbudt enestående redaktionelle ekspertise siden 1994.

”Målet er at helbrede hiv - målet er at sætte os ud af markedet,” siger Anderson.

Som den medicinske verden kommer tættere på developinga kur mod virussen, POZ arbejder for at finde en løsning for det stigmatizationin den socialpolitiske rige.

Anderson fortalte os om en ”funktionel kur” med potentiale til at få viral belastning ved kontrol, ”men der er stadig så meget stigmatisering og ikke nok uddannelse, så smittede er fortsat stædigt højt.”

Indtil der skifter, POZ lover at fortsætte med at være en ressource og et partnerskab for thoseaffected af hiv / aids.

Hvis du eller nogen du kender er blevet ramt af hiv / aids-virus, besøg POZ.com for sikker, oplyste og urokkelige støtte, du har ledt efter.

Foto kilder: seanstrub.com, ourweekly.com, poz.com