Prescription4love: et miljø med fuld afsløring for datere med medicinske tilstande

23 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: En verden af dating er fuld af udfordringer, men det kan være særlig vanskelig, hvis du lider af en medicinsk tilstand og forsøger at bestemme, hvornår de skal afsløre den til din date. For mange, ”the talk” som regel ender med en envejs billet til Splitsville. Prescription4Love har til formål at tage nogle af klodsethed og hjertesorg ud af dating, mens de bor med et handicap eller sygdom ved at sætte det hele derude, på forhånd. Medlemmer af webstedet afsløre deres vilkår åbent og ærligt, sendt direkte på deres profiler. Brugere kan derefter søge efter potentielle partnere baseret ikke bare på den sædvanlige metrik af alder og seksuel præference - men mentale eller fysiske forhold, de måtte have eller være åben for dating. Stedet har også udviklet sig til mere end en dating hjælp, opbygge et netværk, hvor dens tusindvis af brugere kan finde støtte og forståelse.

Første datoer er akavet for alle, men de kan være særligt svært for dem, der lider ubehagelige eller invaliderende medicinske tilstande. Dette var sikkert rigtigt for Keith Durham, bror til Prescription4Love Grundlægger Ricky Durham, der led af Crohns sygdom - en kronisk betændelse i mave-tarmkanalen.

load...

Ricky Durham grundlagde Prescription4Love at hjælpe folk ligesom sin bror, som boede med Crohns sygdom.

Det var sympati for sin brors tilstand, der oprindeligt inspirerede Ricky for at skabe den niche dating site, der henvender sig til dem, der lider af psykiske og fysiske lidelser, der gør det svært at finde datoer i de traditionelle måder. ”Det er svært at forholde sig,” siger Ricky, taler om hans bror Keiths dating ve. ”Han kunne møde folk til højre og venstre. Men han kunne ikke finde nogen, der var på vej gennem de samme ting, han skulle igennem.”

I mange år, Keith levet med de alvorlige begrænsninger, der følger med Crohns sygdom, oplever ekstrem vægttab og sjældent gå ud. ”Uanset hvor han gik, han var nødt til at være tæt på et badeværelse,” Ricky afsløret. ”Det meste af tiden, havde han ikke lyst til at gå nogen steder.”

load...

Til sidst, Keith modtog en kolostomi taske, der gav ham tilbage nogle frihed, at lade ham gå ud og have et liv uden at være bundet til toilettet, men posen kom med sit eget sæt af problemer. ”Hvornår du fortæller nogen, du har en?” Stillet Ricky. ”Den første date? Den tredje?"

Kampen med hvad - og hvornår - at fortælle en potentiel dato er en, som mange med lignende betingelser står i dating verden. Mange gange, afsløring af en kronisk eller invaliderende sygdom er et isbad for dating iver, og selv relationer, der har været stærk i måneder eller år, kan blive udfordret af en medicinsk tilstand. Skønheden i sites som Prescription4Love er, at det hele er derude i starten, springer lige over akavet afsløre for spændingen og sommerfugle i et nyt forhold.

Ærlig fra starten - Brugere erklære deres betingelser på Sign-up

Som med andre dating websites, den tilmeldingssiden for Prescription4Love har alle de spørgsmål, du ville forvente at se, herunder ting som din uddannelsesmæssige baggrund, yndlingsfilm, og hvis du ønsker børn. Men denne datingside ikke stoppe der. Medlemmer af Prescription4Love åbent offentliggøre deres psykiske og fysiske forhold lige der på deres profiler, hvilket betyder potentielle kampe har alle fakta på forhånd.

load...

Tilmelding til Prescription4Love inkluderer afsløre dine medicinske tilstande forhånd.

Der er mere end 40 anførte muligheder på tilmeldingssiden, der spænder fra adfærdsmæssige og psykiatriske lidelser som autisme eller Tourettes, de fysiske forhold, herunder IBS, MS, og quadriplegia. Brugerne kan vælge lige så mange muligheder som gælder, og Ricky siger, at han har set mange brugere med to, tre eller endda fire forskellige betingelser. Der er også en ”Andet” valgmulighed for medlemmer med mere ualmindelige lidelser. Ricky overvåger de input og regelmæssigt tilføjer nye betingelser til listen over muligheder.

Sitet søgen funktion giver også medlemmerne til at søge efter venner og datoer ikke blot efter sted eller seksuel præference, men ved de betingelser, de har. Prescription4Love har gjort det nemt for brugere med de samme eller lignende sygdomme at oprette en forbindelse.

Når tilmeldt, medlemmer har adgang til mange af de traditionelle dating site funktioner, såsom at uploade billeder til en privat eller offentlig galleri, og evnen til at gemme foretrukne brugere. Sitet har også udviklet et internt beskedsystem, der tillader brugere at sende og modtage e-mails eller deltage i private chats. Har du problemer med at bryde isen? Send dit potentiale match en virtuel gave, såsom et digitalt blomst eller illustrerede kop kaffe.

Medlemmer kan dele historier og Inspiration Med Unikke funktioner

Mens Prescription4Love gør det nemt at finde potentielle romantiske partnere, er det websted ikke begrænset til brugere, der ønsker kærlighed. Prescription4Love sigter mod at gå ud over den enkle dating site ved at give information og støtte til alle sine medlemmer.

Hvis du ikke ved ret meget om en vis sygdom, vilkårene side til links til oplysninger om fremhævede forhold, der giver brugerne blive bedre informeret om deres sygdom, eller at en potentiel partner. Links langs bunden af siden tilbyder også en bred vifte af tips om specifikke emner, såsom steder at tage en inddrive alkoholiker eller hvordan man finder en støttegruppe.

Medlemmerne deler deres historier gennem Prescription4Love s Journey for Fred tidsskrift.

Ricky er især stolt af en af ​​de nyere funktioner, et tidsskrift kaldet Journey for Fred, hvor medlemmerne opfordres til at dele deres personlige historier. Her kan andre brugere finde inspiration fra dem, der har lært at leve fuldt liv på trods af deres forhold. Som en bruger skriver: ”Jeg kan have sygdomme, men det er ikke hvad jeg er.”

Derudover hvert medlem har mulighed for at skrive i en personlig blog, som kan deles med enhver bruger han eller hun tilføjer som en ”Ven.” Disse blogs har forvandlet til en støtteordning for mange af sitets brugere, og medlemmerne har været kendt for at vedligeholde konti, selv efter at finde kærligheden, bare for venskab og fællesskab Prescription4Love har udviklet.

En EF for støtte, der ærer en Brother Memory

Uanset din tilstand, kan Prescription4Love hjælpe dig med at finde nogen, der ved, hvordan det er. Medlemskabet af Prescription4Love fortsætter med at vokse hvert år, og stedet er nu hjemsted for næsten 15.000 mennesker på udkig efter kærlighed og forståelse.

Ricky reagerer på væksten ved at arbejde et site-wide opgradering, som han håber at rulle ud snart. Uanset udseende, Rickys fast besluttet på at opretholde den åbne, støttende miljø han altid forestillet for sin bror.

Selvom Keith, der gik bort i 2004, var aldrig i stand til at opleve sin brors skabelse, han var helhjertet støtter ideen løbet af dets udvikling. Han havde været i stand til at se det komme til live, er det sandsynligt, at han ville have gentaget den taknemmelighed hans bror har modtaget fra dusinvis af medlemmer, for hvem Prescription4Love er mere end et dating site, men snarere et stærkt fællesskab. Det er sandt for folk som Stella, der opsummerede hvad hjemmesiden betyder for sine brugere: ”Jeg har virkelig brug for nogen at snakke med. Tak for denne hjemmeside.”